Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Objevy a Přešlapy: Červen 2013

oap_cerven_2013

Vámi velmi oblíbené Objevy a Přešlapy jsou tady. Není jich moc, ale znáte to, vždycky se k nějakému produktu přimotá nějaká ta pohádka. To bych nebyla já, aby se něco v obchodě nepohnojilo, že? :D

Jinak, co se vlasů týče, chápu, že to zkrátka není každého šálek kávy, ale můj ano a to přeci jde ;) Ale o tom už jsem nedávno psala.

ODKAZY:

Nákupy a Novinky: Květen 2013

 

Fotka modrofialového Color Tattoo – Dnešní Makeup: Baby Blue Dating Turquoise

 

PRODUKTY, KTERÉ ZMIŇUJI:

Rimmel ScandaylEyes Flex Mascara [DM, 179,-] *

Chanel Sublime De Chanel Mascara (10 Deep Black) [Douglas, 889,-]

NARS Blush (Madly) [Sephora, 890,-]

Esteé Lauder Double Wear Maximum Cover Foundation (11 Very Light) [Esteé Lauder]

Make Up For Ever Brush Cleanser [Sephora, 360,-]

Maybelline Color Tatto 24 Hr (87 Mauve Crush) [Rossmann, 129,-]

 

NA SOBĚ MÁM:

Rimmel Match Perfection (100 Ivory) [DM, 249,- (spolu s Rimmel Fix & Perfect Pro Primer)]

Catrice Camouflage Cream (020 Light Beige) [Rossmann, 100,-]

NYC Smooth Skin Pressed Face Powder (701A Translucent) [Rossmann, 89,-]

Alverde Tinted Brow Gel (01 Blond) [DM]

Catrice Eye Brow Stylist (020 – Date with Ash-ton) [Rossmann, 99,-]

NARS Blush (Madly) [Sephora, 890,-]

MAC Pants (Stilife) [MAC]

NARS Illuminator (Copacabana) [Sephora]

MAC Extra Dimension Skinfinish (LE: Glamour Daze Collection – Superb) [MAC, 790,-]

Catrice The Giant Extreme Volume Mascara Waterproof [Rossmann, 104,-]

MAC Lipstick (Cremecup) [MAC, 500,-]

Essence Stay With Me Longlasting Lipgloss (01 Me & My Icecream) [DM]

NEHTY: Gabriella Salvete Stars Enamel (03 Intense Coral) [Rossmann, 79,-]

TRIČKO: HM

 

 

NA SOBĚ MÁM (KLIP Z NÁKUPŮ A NOVINEK)

Alverde Tinted Brow Gel (01 Blond) [DM]

Catrice Eye Brow Stylist (020 – Date with Ash-ton) [Rossmann, 99,-]

Lancome Hypnôse Star Mascara [Sephora, 690,-]

NARS Blush (Madly) [Sephora, 890,-]

RTĚNKA: mix asi 20 rtěnek

SVETR: Mohito

BRÝLE: Change me! (www.changeme-brille.de) [Carry optic]

NEHTY: nějaký lak od S-he

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.

Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

 

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu). To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv. Produkty neoznačené hvězdičkou jsem si pořídila já sama ze své hlavy a za své peníze.

 

FACEBOOK: http://www.facebook.com/GetTheLouk

INSTAGRAM: GetTheLouk

KEEK: GetTheLouk (http://www.keek.com/Getthelouk)

 

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects

TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

Comments ( 102 )

  1. / ReplySabina
    Bože Lou, to co máš na puse (mix 20 rtěnek) je přesně ten odstín, který hledám už nějaký ten pátek a vraždila bych pro něj!!! Lou nebo holky, co to tady čtete, neznáte rtěnku, která vypadá takto nebo je jí aspoň trochu podobná?
    • / ReplyGetTheLouk
      Základ je Viva Glam Nicki od MACu tuším, pak v tom figurovala Acid paletka od Sleeku a pak už to prostě šlo svým směrem :D:D:D
  2. / ReplyBlondies
    J8 čistím po každým použití cleanserem a myju jednou za týden To co ti udělal ten MUFE cleanser mi udělal to stejný z Douglasu nějakej jejich (totálně mi to zničilo štětce od MAC). Jinak dobrej je Sephora a ještě Missha (má ho Kája ve eshopu) - ten Missha je i lepší než Sephora Blondies z My Blond World
  3. / Replyanonym
    Ahoj, chci se tě na něco zeptat a nevím kde, tak ti to napíšu sem. Chtěla bych zkusit masku na obličej, ale nevím kterou. Nemáš nějakou, kterou bys doporučila?
    • / ReplyGetTheLouk
      Já moc masková nejsem. Teď mám jednu od Freemana a je fajn :) Tak zkus třeba ty, mají jich hafec :)
  4. / ReplyEll Jones
    Ta barva ti moc sluší! Já štětce myji mýdlem, někdy odličovačem. A myju si je, když jsou špinavé. Někdy 2x týdně, někdy jednou za 14 dní. Tu Rimmel řasenku má kamarádka, já jsem ji zkoušela, ale moc mi nesedla. Momentálně miluju colossaku od maybelline.
    • / ReplyGetTheLouk
      Colosalka je taková klasika prostě :) K tý se vždycky ráda vrátím :) Štětce není vůbec potřeba mýt každý den nebo tak, právě že každý štětec mát u svojí mycí dobu jindy podle toho, na co se používá.. ;)
  5. / ReplyElie
    To tě chápu mě b to přišlo taky blbý kontrolovat to. Už sem za tu hloupost zaplatila taky :(
  6. / ReplyTomáš Němec
    Lou, k barvě vlasů se už vyjadřovat nebudu, protože by to zase zabralo půlku komentáře :P. Nejlepší byla rtěnková story o řasence :D tak jsem se dlouho nenasmál :D (v dobrém samozřejmě). Tohle video se stalo mým druhým nejoblíbenějším ( hned po OaP za říjen 2012 a MAC story - reklamace rtěnky - a hláška... "sem myslela že jí vrazím pěstí". To že se ti zatoulala FLeXka mě moc mrzí, ale věřím, že se objeví. Jinak jako vždy, ti to ve videu moc a moc sluší... PS: celé video je prostě boží, boží, boží, boží PPS: začal jsem si přečítat všechny tvé sloupky na CCF a je strašně veliká škoda, že už nepíšeš, protože byly bombastické.... :(
    • / ReplyGetTheLouk
      Flexku už jsem našla :) No reklamace MAC rtěnky byla taky storry jak blázen :D Ale tohle to asi nepřekonalo :D To, co dělali v MACu asi nepřekoná nikdy nic podle mě :D PS: Díky! PSS: Sloupky nejsou, ale slibuju, že psací formou se na CCF vrátím, i když ne už tak velkou :) Ale děkuju moc! :)
  7. / ReplyAnka
    Jupiii, jsem nemocná, tak aspoň je na co koukat :-D :-) .
  8. / Replywendy
    Zdarvím, ohledně těch štětců :), vyzkoušej čistič od Mary Kay, já tu značku teda nemusím, ale tenhle čistič je perfektní a příjemně voní... http://www.marykay.cz/pripravky.php?kat=27&p=779 a cena je taky parádní :). Měj se krásně.
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky moc za tip! Když já Mary Kay nějak nemusím... :( Ale moc moc díky :)
  9. / Replymichell
    ty vlasy ti moc slusi...ja sem nedavno taky menila barvu vlasu z sedave blond na zlutou blond..no a vysledek byl ze sem 3 dny vapadala jako totalni pomeranc, protoze mi kadernice dala na vlasy peroxid...:D no hruza na stesti sem povolala svou kadernici a ta dala vse do poradku..:D apon sem poucena ze uz mi nikdo jini na vlasy nesahne!
    • / ReplyGetTheLouk
      :D taky mám tyhle názory, že mi na vlasy nešahne nikdo jinej než MOJE kadeřnice :D
  10. / ReplyJenny Tenshi
    Čo sa týka tvojej otázky tak myjem raz do týždna tie veľké štetce na make-up, puder a líčka ale pretože mám len dva štetce na strácanie tienov tak to niekedy aj častejšie. Bohužial keď mám teraz prázdniny a chodím maximálne tak športovať s kamarátmi tak sa nemalujem... Tak aj tieto rutiny u mňa padajú. Neviem podľa mňa je na leto najlepšie iba sprcha, pestrý lak na nechty a nejaká nie moc sladká voňavka. A keď je chladnejšie vtedy to roztočím aj na tváry :D Tak či onak ich perem ale raz za čas do tej divnej zmesy kturú si sama doma robím ( olivoví olej, šampón, troška kondicionéru a dezinfekčné mydlo) dávam aj pár kvapiek liehu. ale to naozaj iba raz za čas aby sa my tie štetiny nevysušily :)
    • / ReplyGetTheLouk
      V létě se taky tolik nemaluju, prostě podle nálady ;) A je fakt,ž e s tímpak opadá i mycí rutina (u štětců myslím :D) Tahle směska je dobrá, poměrně známá a funguje dobře ;) Ale to se o štětce staráš hezky svědomitě ;)
  11. / Replymichell
    jeste k tomu meke up coveru, ja osobne ho mam moc rada, jelikoz mam hodne aknozni plet tak mi vyhovuje jak moc je kryci. je sice pravda ze mi dlouho trvalo vychytat kolik ho mam aplikovat, ale ted sem s nim spokojena :))
    • / ReplyGetTheLouk
      No s tím balením to je prostě nemožné :-/ Ale oproti tomu EL je to vážně uplně nekde jinde, ale chápu, že to i ta cena :D
  12. / ReplyB
    Ty vlasy ti skutečně sluší, nádhera! Ohledně toho Chanelu, to by mě skutečně naštvalo, já jsem si svou vinou omylem koupila balzám místo šamponu za 80,- a naštvalo mě to taky a když bych si k tomu měla připočíst ještě jednu nulu, to si nedovedu představit. (když jsem ho pak šla vyměnit, tak jsem si vzala omylem jiný šampon, prostě šikulka :D)
    • / ReplyGetTheLouk
      Jo, to se mi taky stalo, že jsem si koupila dva šampony místo šamponu a kondicineru - viz minulé Nákupy a Noviky, že jo? :D
  13. / ReplyGir Hale
    Tyhle videa jsou nejlepší:) a ty vlasy jsou super
  14. / ReplyJana Učňová
    Ahoj Lou, jak ti prodali tu jinou řasenku, tak jsem měla podobný problém. V Douglasu jsem si chtěla koupit pudr a paní mi doporučila jeden od Make up factory. Jelikož jsem zrzka, tak jsem se jí ještě 3x ptala, jestli mi dala ten nejsvětlejší. Tak že prý ano a odnesla mi to na pokladnu. Pak jsem ho zaplatila a až doma jsem zjistila, že mám odstín 3 a že vypadám po nanesení jako mrkev! Jelikož mám Douglas celkem daleko a jen tak se tam nedostanu, tak jsem se na reklamaci vyprdla a dala ho mamce. Takže už taky musím hlídat, co tam dávají! :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      No, to je prostě nštěstí... Člověka to tak naštve prostě :( Aby si jak debil kontroloval uplně všechno a nakupoval sám... :(
  15. / Replyprostě Bára
    Ta barva na vlasy je prostě boží! Hrozn mě na ní baví, že je originální, že to není taková ta klasická a nudná platin, jakou potkáš za každým rohem. Jinak mauve crush pro mě bylo taky celkem zklamání. Byla jsem nadšená barvou, ale pak když jsem s tím bojovala 10 minut, než jsem nanesla hezkou a rovnoměrnou vrstvu, jsem si říkala, jestli to byla dobrá investice. Na kvalitní štětce jsem bohužel ještě nestihla našetřit, takže mám svoji ubohou sbírku z německého Kolína z Claire´s (asi). Ale snažím se o ně starat s úctou. Když pracuju s výraznými barvami, tak je myju po každém použití, jinak třeba jednou za tři až čtyři a peru je jednou za měsíc. Jinak na čištění štětců se mi osvědčila pánská voda po holení. Obsahuje to alkohol a oleje a když je nechá hodinku po umytí v volném prostoru, při líčení už tu silnější pánskou vůni ani necítím. Říkám si, že na moje dosavadní fidlátka to stačí a až budu mít na to investovat do štětců, tak investuju i do brush cleaneru.
    • / ReplyGetTheLouk
      Toho jsem přesně chtěla docílit :) Tak děkuju moc! :) Já to beru jako dobrou investici kvůli té barvě. Protože prostě primer, který to udrží doma mám, takže jsem v suchu, jinak by mě to asi štvalo... Proto je to v přešlapech no :( Tak to jim věnuješ dobrou péči ;) To se nemáš vůbec za co stydět... Pánská voda po holení? To je zajímavé, můžu se zeptat jakou značku konkrétně? To bych i prubla ;)
  16. / ReplyMaki
    Já moje ňuňátka (štětce) pouze peru. Bohužel :-( Já vím jsem poděs:-D Nedávno jsem si koupila nový štětec na make-up, tak ten myju častěji než ostatní, protože po každém použití je jak prase a já nesnesu vidět ten humus :-D Chtěla jsem si koupit čistič na štětce s alkoholem v Douglasu a tam mi paní řekla, že mi může nabídnout jejich šampón nebo speciální mydýlko na štětce. Nevím jestli jsem blbá, ale zajímalo by mě, jak mýdlo v tuhé podobě může obsahovat alkohol :-D Jako jestli ho tam nějak zajímavě zadržují nebo co.... Tu řasenku asi taky vyzkouším až mi dojde (rimmel scandal eyes). Dneska jsem si šla ještě koupit tužku na rty ať na promocích od přítele nevypadám jak pako. Když jsem měla svoje promoce tak jsem si tužku nedala a pak když jsem koukala na fotky tak vypadám jako bych měla rozpité rty :-( PS: Jinak jsem udělala super objev v KIK. Šla jsem se jen podívat a měli tam ty donuty do vlasů za 25Kč. Tak sem okamžitě jeden vzala, že ho tam prostě nemůžu nechat :-D Pak sem přišla domů a ptala se segry za kolik ten svůj koupila. A ona že za stovku. Tak jsem provokativně vytáhla ten svůj a říkám že já ho mám za 25 :-D Ještě jsem nakupovala dárky pro přítele tak mám šílenou radost. Nejdříve jsem mu chtěla koupit obří lízátko (vždycky mu musím koupit jeden dárek nějakou šílenost), ale pak jsme s kamarádkou narazily na mini fondue jen pro 2 :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Není to poděs ;) Nelíčíš cizí lidi ;) Proč ne? ;) Mýdlo v tuhé podobě asi ne no.. :D Ale zas nejsem chemik, nevím :D Tužka na rty umí docela zázraky no.. O tom taky hcystám video :) Tak doufám, že teď ta tužka zafungovala :) PS: Kik je super :D Přesně tohle mi dělaj občas kamarádky, že přijdou takhle s něčím :D
  17. / Replynelka
    Ahoj v prvom rade ti chcem povedat ze vyzeras uzasne ta farba vlasov ti neskutocne sedi a ten nars je uzasny musim ho mat :) To s tým CT mam podobne toto modre a fialove mi nevydrzi vobec narozdiel od bronzoveho zlateho a ruzoveho...je velka skoda ze tu nemame viac odtienov ako napriklad permanent taupe ten by som chcela a co sa tyka stetcov tak tie umyvam asi tak raz za 14 dni. Používam antibakterialne tekute mydlo spolu s detskym samponom stetce dobre umyje a pekne vonaju. Mám štetce od zoevy uz 5 rokov a stale su ako nove...ale chystam sa na stetce od sedony lace :)to s tou spiralou je teda skoda. mna by to tiez zamrzelo za take peniaze dostat nieco ine :) ale je super ze nie je az taka zla takze ju minies:)
    • / ReplyGetTheLouk
      Taupe barvičku CT bych taky brala :) ta je vážně pecková... 1x za 14 dní je ok :) To se namáš vůbec za co stydět ;) Není tak špatná na to, co to je. To vážně klobouk dolů. Teď jí má na test mamka, tak uvidíme :)
  18. / ReplyLucy Enne
    Takže, ještě jednou, máš strašně krásnou barvu vlasů, vážně se mi to moc líbí :) Co se týče řasenky, víš, že jsem ji chválila, věnovala jí samostatnou recenzi, je to vlastně jeden z nejčtenějších článků a všichni si ji pochvalují taky, takže chápu, že tě mrzí, že jsi ji ztratila. Já se můžu zbláznit, když ztratím i "pitomej" balzám :D, a u téhle krásky ani nemluvě. Snad ji brzo najdeš. S CT třeba já spokojená jsem, ale to je proto, že dávám primer už automaticky vždy, pod jakékoliv stíny (ostatní CT nemám, ale co jsem pochopila, tam není potřeba primer dávat :D)
    • / ReplyGetTheLouk
      Já už jí našla :D Byla omylem v kabelce na cesty :D:D:D Bych si jí jinak musela koupti znova... Já primer nedávám, pokud nepotřebuji. Tohle to prostě vyžaduje :( Bohužel.. :(
  19. / ReplyMari
    Lou farba vlasov ti moc pristane. Teší ma, že si urobila nové video tú riasenku od Rimmelu používam aj ja je fakt super. Chcela by som sa ťa spýtať v poslednej dome mám strašne vysušenú pleť strašne sa mi šúpe neviem čo s ňou mám robiť poradíš mi prosím ťa.
    • / ReplyGetTheLouk
      Jo, to nevím, chce to asi nejaký krém na suchou pleť... Časteji ji mazat :) Ale bohužel v tomhle moc kovaná nejsem :(
  20. / ReplyHanka
    Všichni moc chválí color tattoo a stíny od Urban Decay, že se neslévají a vydrží i bez primeru, ale u mě to tak bohužel není. CT mám v bronzové, stříbrné, růžové, tyrkysové i odstín Mauve Crush, ale slévají se mi úplně všechny. Některé odstíny vydrží bez slévání i 8 hodin, ale to mluvím o výdrži s primerem. Bez něj to nejde. Už jsem zkoušela různé primery a dávala jsem jich i různé množství a stejně to nefunguje. Ten samý problém mám i s Naked2:( Existuje nějaká rada (fígl), jak na extra mastná víčka????
    • / ReplyGetTheLouk
      Máš prostě moc mastná víčka no... NARS primer je asi ten největší držák na světě. Primeru se nesmí dávat zas uplně moc, ale jen oprandu na porkytí víčka, aby se rychle vsákl, tak zkus ten NARS, nic lepšího neznám :)
      • / Hanka
        Ok, děkuju za radu. Zkusím ten NARS! A to jsem říkala, že tenhle měsíc už žádnou dekorativku :) Ale je jasný, že tohle je nutnost:D
      • / GetTheLouk
        Naprostá nutnost :D:D:D Moc dobře to znám :D
  21. / Replysupergirl
    Si super a getthelouk je uzasny blog!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)
  22. / ReplyHanka
    Btw. štětce čistím šamponem dle potřeby, ale minimálně jednou za týden se koupou všichni. Možná vyzkouštím ten cleanser od MACu - budou otvírat shop v Palladiu... jo a vlasy jsou nejlepší co jsem zatím u Tebe viděla;)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc :) No jednou za týden stačí podle mě ;)
  23. / ReplyŠárka
    Ty vlasy jsou božský, ať si každej řiká co chce, ale vypadáš v nich báječně, kdybych nebyla tak tmavá, šla bych do té barvy hned!
  24. / ReplyBarborka
    Vlasy máš užasné
  25. / ReplyTerka
    Ty vlasy jsou super,moc ti to sluší!!!! :-) Vždycky,když jdu se svý kadeřnici,tak jsem spokojená,ale neni to bomba,je to pořád takový stejný. Chtěla bych najít kadernici,ke který si sednu,nebudu nic říkat a vytvoří mi na hlavě něco,co mi sedne tak,že si konečně řeknu,joooo,to je ono!! :-D
    • / ReplyGetTheLouk
      :D Zkus té své říct, ať tě překvapí :D
  26. / ReplyTomáš Němec
    OPRAVA - nejsem si jistý, jestli jsem napsal OaP říjen nebo NaN říjen tak kdyžtak jsem myslel NaN - tohle nemusíš uveřejňovat jen pro info, kdybych tam udělal chybu
  27. / ReplyHouse of Lucas
    Ta nová barva vlasů Ti moc sluší ! :)
  28. / Replystasonka
    zdravím...měla jsi asi špatnou ruku při výběru CT :-( mám stejné a problém s nim nemám není vodové a nanáší se mi skvěle jako jiné barvy a výdrž taky perfektní.
    • / ReplyGetTheLouk
      Kamarádka má taky dobré, ale spousta lidí mi psalo, že to není ono... Prostě to mají kus od kusu...
  29. / ReplyKlára
    Ahoj lou :) ta barva je parádní a sluší ti jen mi s ní přijdeš nevýrazná :/ štětce peru jednou za 2 tydny zadny cistic na ne nemam :(
    • / ReplyGetTheLouk
      Mně právě přijde daleko víc šmrncovnější než obyč žlutá blond. :) Tak jednou za dva týdny je ještě ok ;) Čistič asi obyčejný smrtelník nepotřebuje :) Takže po dvou týdnech je to ok :)
  30. / ReplyLéňa
    Teda Lů, ty jsi mě s tou zelenou Scandal eyeskou nahlodala :) Miluju velké kartáčky, ale mám svojí oblíbenou... a vždycky, když chci zaexperimentovat, tak si pak nadávám, že jsem nebyla věrná své řasence a prostě "není to ono" ... opět mám chuť to "risknout" a koupit si tu Rimmelku :D :)
    • / ReplyGetTheLouk
      No, já jem vážně spokojená, ale s řasenkama je to hodně individuální... Pokud ale máš ráda velké kartáčky, tak bych jí prubla, zas tak drahá není ;)
  31. / ReplyS.
    Vlasy se mi teda moc líbí.. Ty se fakt povedly! Tohle ti moc sluší! Jsem nadšená s Tebou barva prostě úžasná :))
  32. / ReplyKejt
    Mě se ty vlasy náhodou moc líbí, je to takovy...elegantní:) Jinak ja si budu muset poridit rozhodne Albatros, ale Madly teda vypadá taky skvěle. Ještě že budou narozeniny:)
    • / ReplyGetTheLouk
      Albatross a Madly jsou miláčci. Stejně jako teď na léto Torrid a na zimu Sin :) :D No prostě všechno do NARSu tak nějak :D
  33. / ReplyNicol
    ty vlasy jsou úplně boží :)
  34. / ReplyAlushka
    Barva vlasu je uplne skvela....daleko lepsi nez ta predtim.....vypadas uplne jinak a jeste krasneji (jestli to jeste jde...:)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc :)
  35. / ReplyA.
    Vlasy.. No, není to úplně špatný, ale blond a růžová mi k tobě seděla víc :) S těmito mi připadáš docela jako šedá myška.. Ale nechci ti to nijak shazovat, když je to tvůj splněnej sen. :) Překonala ta řasenka i Hypnosku a tu od Catrice?
    • / ReplyGetTheLouk
      Mně to právě přijde daleko víc zajímavé než jen nudná blond.. :) No asi jo... ty řasenky dělají jiný efekt prostě. To se těžko srovnává, ale mám ji vážně ráda! :) Momentálně nejvíc :)
  36. / ReplyMey
    Ahoj Vlasy máš krásné a video mě donutilo si koupit Rimmel ScandaylEyes Flex.Doufám,že mi taky bude vyhovovat.Jinak co se čištění štětců týče tak se snažím alespoň po každém použití je očistit vlhčenými ubrousky a pak podle potřeby umýt.
    • / ReplyGetTheLouk
      Jo, to je taky dobrý trik jak na čištění. Aspoň trošku je prostě pročistit :) Doufám, že budeš s Flexkou spokojená :)
  37. / ReplyLucinka je Nej!
    Super video tahle barva vlasů ti moc sluší a Color Tatto toužím vyzkoušet:)
  38. / Replynonni
    Ahoj Lou, tak jsi mě nalákala na tu ScandalEyesku, asi jdu koupit:D. A taky bronzový Color Tattoo, nad kterym přemýšlim už hrozně dlouho. Jinak s tou záměnou produktů na pokladně - já bych si to nechala bez řečí namarkovat a pak bych si až nákup zkontrolovala(třeba až před obchodem, abych se vyhnula jakýkoli trapnosti:D) jestli mám v taštičce to, co jsem chtěla. Pak neni problém se hned vrátit a požadovat výměnu:).
    • / ReplyGetTheLouk
      Bronzový CT je boží!!! No, já vůbec nepředpokládala, že b to zblbli... A jak jsem jí chtěla otevřít až za pár měsíců, tak jsem jí vůbec nevěnovala pozornost.. :( Holt pech no..
  39. / Replysandra
    Ahoj Lou! Ty vlasy Ti vážně moc sluší,nejvíc se mi ale líbí to nenápadné zfialovění u kořínků. :) Je mi Tě líto,kvůli té řasence, ale chtěla jsem se Tě zeptat,jestli si nakonec budeš kupovat tu "vločkovou"? Jinak co se týče čištění štětců,já jsem příšerně líná!! :)Většinu štětců umývám asi po dvou použitích a to vodou a takovým speciálním mýdlem,který ani nevím jak se jmenuje,protože už ho mám tak dlouho,že tam vůbec není vidět taková ta etiketa..:)) S těmi modrými color tatoo mám bohužel úplně stejnou zkušenost,naopak ty růžové jsou skvělé,ale je pravda,že s primerem se to dá zvládnout... Opět moc hezké video Lou,jen tak dál!!! Sandra
    • / ReplyGetTheLouk
      Později asi jo :) Mám na ní vážně zálusk :) Tak to jestli myješ takhle, tak to si ještě dobrá :D Jsou lidi, kteří nemyjou vůbec :D Kamarádka má ty modré a jsou v klidu :D Takže asi to je kus od kusu no :( :D A díky moc :)
  40. / ReplyDaněk
    Mi se v Douglasu stalo něco podobného, kupovala jsem řasenku YSL, příjdu domů, otevřu...a ona byla úplně vyschlá!! Naštěstí nebyl problém s reklamací, dokonce mi vrátili peníze...ale od té doby všechno kontroluju, všechno chci vidět...a vůbec mi to není blbý...;-) Takže no worries!
    • / ReplyGetTheLouk
      Taky asi začnu... Vyschlá YSL by mě vážně naštvala :( Ale je fajn, že se k tomu postavili takhle hezky :)
  41. / ReplyTerka
    Ahoj Lou, ty vlasy jsou bomba :) Něco podobného jsem do teď sama měla na hlavě. Jistě není to po každého, ale vždycky jsem si říkala: když blond, tak úplnou blond :) Takže za mě palec nahoru... Terka
    • / ReplyGetTheLouk
      Přesně, takovou tu nažloutlou - to je taková klasika, nic mco pro mě :)
  42. / ReplyLucie
    Ahoj, mohla bych se zeptat, co to je za barvu, co máš na těch vlasech? Moc pěkná...
    • / ReplyGetTheLouk
      Natuším :)
  43. / ReplyLilly
    Dal by se kartacek te Rimmelky srovnat s Get Big Lashes od Essence? :) Tu od Essence totiz mam a dost mi vyhovuje, takze ted premyslim nad tou Rimmelkou :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Docela jo, jako jsou si podobný, ale stejný asi nejsou. Rimmelka je možná ještě větší :)
    • / ReplyHanka
      Ta Rimmelka má o cca 30% větší kartáček. Get Big je menší a má hustší štětinky (teď jsem je byla porovnat);)
  44. / ReplyPavla
    Tak na začátek musím říct, že se mi opravdu moc líbí tvoje nová barva vlasů :) Štětce pouze peru v dětském šamponu, většinou podle potřeby, když se mi zdají špinavé nebo používám tmavé barvy, moc štětců zatím nemám a jenom takové horší, plánuju letos investovat do nějaké dražší sady, ale zatím je vždycky něco, co má přednost.. :) Docela uvažuju vyzkoušet ten cleanser od Misshy, o kterém tu někdo psal, když nám teď otevřeli Misshu v Brně :)) Jinak k CT.. Ty jsou asi vážně sázka do loterie, já mám stříbrné, se kterým nemám problém a pak růžové, které je řídké, slévá se atd.. A taky jsem si všimla, že oproti stříbrnému divně chemicky smrdí.. :( Ale zatím mě to neodradilo, naštěstí jsem měla první stříbrné a to mě nadchlo hodně a růžové bylo v podstatě "zadarmo" k Rocketce, kterou jsem chtěla tak jako tak :) A jak říkáš, s primerem je to v pohodě.. :) Vlastně mi nejvíc vadí asi ten smrad :D No, a Rimmelku určitě vyzkouším, mám ráda velké kartáčky a ty jsi mě na ni úplně navnadila :)
    • / ReplyPavla
      No, tak po dnešku musím mezi netrefené CT přihodit Eternal Gold a mezi trefené On and on bronze, ale teda, ty zlaté fakt hrůza, bez štětce sam flek, naštěstí jsem přišla na štětec, který s nimi s hromadou snahy docela spolupracuje, na ty zlaté jsem byla natěšená, tak by mě hodně mrzelo, kdyby se s nimi nedalo pracovat vůbec.. :/ Každopádně bronzové super, možná skoro až moc výrazné, tam by se klidně mohlo trochu ubrat a přidat těm zlatým :D
      • / GetTheLouk
        Ty moje zlaté taky nebyly nic extra super, ale bronzové jsou prostě naprosto božské! ;) Tak ty CT smíchej na tom štětci ;) Bronzové třeba udrží ty zlaté lépe na víčku a bude to mít tu tvou vysněnou barvu ;) Pro mě jsou bronzové teda barvou naprosto přesné, ale s tou zlatou budou taky božské! ;)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc :) Tak to koukám pereš svědomitě ;) Vůbec tady většina z vás pere docela svědomitě .) Růžové CT mi drží jak přibité, stříbrné hůř, ale taky... To mě vážně štve, protože jinak by CT byly naprostá bomba, takhle když člověk neví, jaký kus dostane, tak mě to prostě principielně štve :( Velkým kartáčkům zdar prostě :D:D:D
  45. / ReplyK.
    Nikdy jsem ti sem nic nepsala, ale teď musím. Ta barva je naprosto BOŽÍ! Mám moc ráda tvoje videa, tvoje články, inspirace na líčení...a teď to bude ještě lepší, protože z těch vlasů nemůžu spustit oči :D Ne, fakt, je to super, úplně tě to rozsvítilo nebo nevim, jak to říct :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju strašně moc! :) Spoustě lidí to přijde divné, tak jsem ráda, že se najde další blázen, kterému se to líbí :D Vážně díky moc :)
  46. / ReplyKika
    lou brala by si jako lozeni do soukromy kdiby te nekdo pozadal o pratelstvi na tvem uctu na fb treba kdyby to byl nejaky tvuj pravidelny ctenar? treba ja nebo blondyna nebo tak nekdo...
    • / ReplyGetTheLouk
      Nebrala, ale prostě svůj soukromý fb mám na soukromé věci a to se určitě v nejblížší době nezmění :( Psát zprávy si se mnou můžete psát i přes FB getthelouk, takže to bohužel zatím zůstane, jak to je :(
  47. / ReplyVrtulnik93
    Poslední dobou víceméně přežívám na tvých videích, děkuji :D
  48. / ReplyDee
    Problém, co máš s timhle CT mam s fialovým CT :( Hrozně mě to štve, protože ta barva se mi hrozně líbí. Nepomáhá mi ani primer(btw.možná je to i špatnym primerem - Dermacol...musim se kouknout po jiných značkách), přijde mi, že je hodně mastný nebo vodový nebo nevim jak to říct :D. Teď ho používám spíš jako fialový linky :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Fialové se mi také chová docela podobně no :( Ta barva toho fialového je dokonalá prostě!!! Ale taky ho moc nenosím :( Musím začít... Jinak je fakt, že lepší primer možná pomůže. Dermacol primer jsem nezkoušela, takže nemůžu soudit, ale neslyšela jsem nejlepší recenze :(
  49. / ReplyJoanna Alarm
    Miluju color tattoo, přežily se mnou plno koncertů, afterparty a nevím co ještě - ale tenhle odstín, co ukazuješ mi dělá podobnej problém. Taky skoro hned zalézá do vrásek a strašně špatně se mi nanáší. Ať je nanáším štětcem nebo prstem - furt to samé. Přitom v obchodě, mi přišly v pohodě. Tam jsem se zamilovala do té barvy hlavně. Jinak podobnou zkušenost jako ty s řasenkou mám taky, ale s botama ne s kosmetikou. No jo.. za blbost se platí, ale aspoň si člověk příště dá většího majzla :D.
    • / ReplyGetTheLouk
      No, přesně jak píšeš! Do puntíku! Miluju barvu, miluju jiné CT, ale tohle prostě nechce spolupracovat, potvůrka :D Majzla si dávat teď už budu... ;) Blbý je, že člověk se prostě musí spálit - jak malý dítě si připadám :D
  50. / ReplyJanča
    Scandaleyes jsem si přivezla nedávno z Itálie :) Tu oranžovou a pak oranžovou s černým "tělem" :D Byla akce 1+1 tak jsem musela a jsem moc spokojená ..
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak schválně zkus tuhle zelenou, je vážně super! ;)
  51. / Replyxylophon
    já osobně teda zbožňuju řasenku : gabriella salvete diamante
  52. / Replyvali
    já osobně teda miluju řesenku : gabriella salvete diamente
  53. / ReplySimbli
    Stejně ti nejvíc sluší takovéhle líčení, jemnější.. strašně ti to tu sluší, ta barva vlasů se mi taky moc líbí. Super :-)
  54. / ReplyNatalie
    Dokonalý vlasy! Taky o ní přemýšlím ale nevím jak bych to vysvětlila holičce a mám strach z výsledku protože mám dost suchý vlasy :/ Ale hrpzně se mi to líbí, ne já to miluju! :D
  55. / Replyblogerka Bianka
    Měla jsi i oranžovou Scandaleyes? Kamarádka říkala,že je lepší než zelená. Jaký je tvůj názor? blogerkaBianka
    • / ReplyGetTheLouk
      Nikdy jsem ji neměla.
  56. / Replytatiana
    Ahoj Lucka, nezamýšľaš video Morning/Night Routine? ďakujem
    • / ReplyGetTheLouk
      Ano, plánuju :)
  57. / Replydenisa
    Ahoj, už dlouho plánuju že si koupím ten maximum cover make-up od Estee Lauder, ale je dost drahý, nevíš kde a kdy bych ho stejně jako ty mohla koupit levněji?? Kde jsi ho koupila ty? Mám dost světlou pleť - k jakému odstínu od Mac bys přirovnala tu 11 Very light? K NC15 ? Moc moc děkuji za odpověď. Vlásky ti moc sluší! Jsi moc sympatická:-). Ráda sleduji tvé videa.
    • / ReplyGetTheLouk
      Nevím, bohužel, já ho sehnala na v podstatě soukromé výprodeji tohoto koncernu.. takže vůbec nevím, kde jinde levněji. Je to odstín asi jako NW20 možná, nevím, MAC nemám ráda, takže jen odhaduji. Mám třeba od Bourjois odstín 51, od Rimmelu vždy nejsvětlejší. Třeba Rimmel Match Perfection Ivory tomu docela sedí... ;) A díky moc :)

Leave a reply

Your email address will not be published.