Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Nákupy a Novinky: Květen 2013

nan_kveten_2013Už asi stý osmdesátý pátý díl Nákupů a Novinek, které máte tak rádi. Sice se v tomto díle vyskytují i tak trošku otřepané běžné věci, ale i tak vás snad potěší. :) Co jste si vlastně koupili naposledy vy?

ODKAZY:

RIProdukty: Květen 2013

Dnešní Makeup: Baby Blue Dating Turquoise

 

PRODUKTY, KTERÉ UKAZUJI:

Douglas čistící ubrousky [Douglas, 69,-]

Chanel Infinte Length and Curl Mascara (10 Deep Black) [Douglas, 889,-]

Dove Deodorant

Rimmel ScandaylEyes Flex Mascara [DM, 179,-] *

Marionnaud Cleansing  Micellaier Water [Marionnaud, 229,-]

Marionnaud Comfort Cleansing Milk [Marionnaud, 229,-]

Marionnaud Refreshing Toning Lotion [Marionnaud, 229,-]

Marionnaud Štětec N°32 [Marionnaud]

Rimmel Lasting Finish Lipstick (084 Amethys Shimmer) [DM, 99,-]

Maybelline Color Tatto 24 Hr (87 Mauve Crush) [Rossmann, 129,-]

MUFE Brush Cleanser [Sephora, 360,-]

 

NA SOBĚ MÁM:

Alverde Tinted Brow Gel (01 Blond) [DM]

Catrice Eye Brow Stylist (020 – Date with Ash-ton) [Rossmann, 99,-]

Lancome Hypnôse Star Mascara [Sephora, 690,-]

NARS Blush (Madly) [Sephora, 890,-]

RTĚNKA: mix asi 20 rtěnek

SVETR: Mohito

BRÝLE: Change me! (www.changeme-brille.de) [Carry optic]

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.

Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

 

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu). To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv. Produkty neoznačené hvězdičkou jsem si pořídila já sama ze své hlavy a za své peníze.

 

FACEBOOK: http://www.facebook.com/GetTheLouk

INSTAGRAM: GetTheLouk

KEEK: GetTheLouk (http://www.keek.com/Getthelouk)

 

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects

TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

Comments ( 79 )

  1. / ReplyJitka
    Opět skvělé video, miluji haul videa - často jsou pro mě zdrojem nových nákupů :-) jenom takovou drobnou poznámku, "sněhovo-vločkový" kartáček má řasenka Le Volume De Chanel a ty máš myslím Sublime De Chanel, která má "strech bi-injection" kartáček
    • / ReplyGetTheLouk
      Paní mi říkala, že to má být tahle, jestli mi prodali špatnou, tak se fakt poseru! :D
      • / Jitka
        no nebyla jsem si jistá, zda jsi chtěla skutečně sněhovovločkový kartáček nebo právě ten bi-injection a jen jsi se přeřekla. Je mi to líto, ale vážně sněhovovločkový má Le Volume, vím to, neb ji mám a bylo to i v češtině napsáno na polepce (mrkni http://www.chanel.com/en_GB/fragrance-beauty/Makeup-Mascara-LE-VOLUME-DE-CHANEL-154627). Ale v Douglasu už mi to udělali totiž taky, místo Chanel Illusoire mi dali Emerveille a zjistila jsem to až doma (50 km). No nasštěstí mi to za 14 dnů vyměnily.
      • / GetTheLouk
        No tak já už logicky nemám účet, ale jsem naštvaná jak něco, jako! 900 za to, že paní je s prominutím, laxní a blbá? To fakt ne! :( A mně tyhle kartáčky, co má tahle, vůbec nesedí :D Fkat totální fail!
      • / Dominika
        Jakypak nemas ucet!! Proste omlatit jim to o hlavu ;) Tohle by me taky teda nastvalo, kdyby byla dobra, tak dejme tomu,ale pokud nesedi...
      • / GetTheLouk
        No nedokážu jim, že to bylo u nich, žj... JSem si to taky mohla koupit v sephoře...
      • / Dante Alighieri
        Platila jsi kartou? Pak bych jim ukázala výjezd z historie plateb.
      • / GetTheLouk
        No jasně, že jo, ale tam není za co.. Plus k tomu ubrousky z Douglasu... :( No neívm, ale určitě tam půjdu se zeptat, až půjdu kolem.
  2. / ReplyAmy
    já jsem si konečně koupila rtěnku od Maybelline Hot plum tu 906...toužila jsem po té barvě hned jak jsem ji na tobě uviděla! (ted doufám,že to byla fakt ona) :D to je fuk,je prostě super,vydrží a navíc mě stála jen 99 kc :))
    • / ReplyGetTheLouk
      Jj, je to ona :) Je super, že jo? :)
    • / ReplyNicol
      ten odstín se mi taky hrozně líbí od tý doby co ho Lou používá :) :D
  3. / ReplyHanka
    Já jsem si jako poslední pořídila BB krém od Vichy Ideália. Vyzkoušela jsem jich spoustu, ale ani jeden nedělal to co měl a většinou to byl "makeup" s divnou konzistencí. Ideália má opravdu krémovou konzistenci a hezky sjednocuje diskolorace. Ten mix rtěnek vypadá super!
    • / ReplyGetTheLouk
      Hmm, zajímavé, do Vichy bych tohle nikdy neřekla... :) A díky moc :)
  4. / Replynelka
    nemozem sa vynadivat na ten mix ruzov co mas na perach uplne krasna farba daj si ju patentovat :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Ale už jí nidyk nenamíchám, protože to vážně bylo tuna věcí dohromady :( Jsem na sebe naštvaná, že jsem si to nepsala, co jsem tam mixovala :D
  5. / ReplyValča
    Ahoj to color tattoo mam a mam ho spis tuzsi nez ridci a koupila jsem si uplne uzasnou rasenku od Maybelline a je to ta The rocket volume a od ty doby si kupuju color tattoo a jsou uplne uzasny
    • / ReplyGetTheLouk
      Ta Rocketka mě nějak moc nevzala nakonec.. Ale CT jsou prostě super!
  6. / ReplyMonika
    Lou musím pochválit nový design, hned blog dostal zase jiný rozměr :) video je fajn (na novinky od Maybelline se vždycky těším, tak snad k nám dorazí co nejdřív). Jen koukám, že se teď budeš bát vůbec tu řasenku otevřít :D snad to vyjde a bude to ta pravá.
    • / ReplyGetTheLouk
      No není, už jsem jí otevřela a jsem naštvaná tak, jak jsem ještě nikdy nebyla.. :( Ale moc moc dkěuju za chválu :)
      • / Tomáš Němec
        Jejda! Že by první Chanel přešlap? :) a tak nějak jsem tušil, že to nevydržíš a otevřeš ji :)
      • / GetTheLouk
        No, nedělá boží řasy. Já bych si nikdy něco takového nekoupila, protože vím, že mi to nesedí prostě... Přešlap je ta paní v Douglasovi :(
      • / GetTheLouk
        A otevřela jsem jí z toho důvodu, že jsem chtěla zkontrolovat, jeslti je to fakt ona! :(
      • / Tomáš Němec
        Ajó už jsem si všiml toho prvního komentáře... Páni tak to by mě teda s prominutím fakt nasralo, kdyby jsem dal tolik peněz za řasenku a ona to nebyla ta, kterou by jsem chtěl . Myslím, že bych asi vraždil!!!
      • / GetTheLouk
        Taky mám chuť vraždit! :(
  7. / ReplyTyna
    Nové video i vzhled blogu... Moc hezký, chválím. ;-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuji mockrát :)
  8. / ReplyLucinka je Nej!
    Ahoj Lou,já jsem si naposledy koupila rtěnku v Lidlu:D Sála asi kolem 50Kč opravdu si to nepamatuji. Je to od značka Cien Beuty (LIPSTICK)Dstín je: č.13 (Pink Explosion) Jen je škoda že moc dlouho nevydrží.:( Ale zase je taková že jakoby hydratuje rty.:)
    • / ReplyGetTheLouk
      Jo tak.. Máma si tam koupila řasenku a ta teda moc nic nedělá, jen obarví :D
  9. / ReplyTomáš Němec
    Ahoj Luci, Zase naprosto skvělé video :) nejvíce mé pobavilo : Dobrý den :) no hezky se na mé koukáte :))))) tu scénu jsem si pouštěl asi 12x :) strašné moc ti to ve videu sluší a jsi tam krásná jako vždy :) na Nákupy a Novinky jsem z nějakého neznámého důvodu chystal už minulý týden.... Já zapnu YouTube a tam jsi ty s RIP produktama :) si říká jak je to možné a ona to ještě nebyla poslední středa v měsíci :) Jsem byl zvyklý na to, že jsou 2 videa a pak NaN a OaP :) a ono to tento měsíc vyšlo na 3 videa :) jinak teď jsem si nastahoval do iPadu ( pomocí uplně dokonalé aplikace :) ) tvá videa a koukám na ně ve vlaku ( né že bych to před tím nedělal ale to jsem byl odkázaný na iPhone skrz osobní hotspot a vzhledem k tomu, že projíždím jen prdelkovicema tak moc toho sognálu není :) ) zrovna jsem si pouštěl květnové NaN 2012 a je opravdu vidět ten skok ( a že pořádný) do předu :) Tvá videa před rokem byla úžasná teď už jsou nepopsatelně dokonalá ( hold má čeština málo slov na to aby jsem popsal jak moc užasná videa máš ) a ta rtěnka co máš na rtech je... Aaaschhhhh ( teda těch 20 rťenek co máš na rtech :D ) Tom
    • / ReplyGetTheLouk
      12x! Správné číslo, chválím :D:D:D Děkuju moc :) No já měla taky v plánu, že klasika 2 videa a pak NaN a tak koukám, do toho svého kalendáře a ono prd, já musím natočit ještě jendo video :D:D:D Pěkná čára přes rozpočet :D No hlavně hotspot na video - není levná záležitost... nebo spíš je potřeba mít dobrý účet u operátora :D No já si právě před nějakou dobou pouštěla svoje stará videa a říkala jsem si právě, že snad je vidět ten pokrok, ale přitom jsem to stále já :) tak jsem ráda, že tomu tak vážně je :) No milejch 20 slečen se pokusím namíchat ještě někdy znovu, chci se vidět :D
  10. / ReplyEll Jones
    Super video! Včera jsem si koupila stříbrný colortattoo a je super! A jen malá rada: vlasy si lakuj, když nemáš brýle. Lak by ti mohl dost zničit skla a brýle by šly do koše.
    • / ReplyGetTheLouk
      Vím vím ;) Ono pak přes ně ani není moc vidět, ale párkrát to budou muset přžít ;)
  11. / ReplyDiamondKatty
    Já si zrovna dneska koupila stíny od Essence v odstínu 68 tuším. Jsou růžové a mám je na ten look jak jsem dělala na blogu tu inspiraci. Moc se mi líbí, i když nejsou moc pigmentované :) Na tvoje videa prostě nikdo nemá! :)) http://diamond-katty.blogspot.com/
  12. / ReplySunny Tear
    Yes, konečne :) Denne som aj 20 krát chodila kontrolovať blog, kedy budú Nákupy a novinky :D A sú tu,juch :) Skvelé videjko
  13. / ReplyŽaneta
    Naposledy jsem si koupila Dermacol make-up cover a rimmel lak :) S tím CT jsi mě odradila, myslela jsem. že to bude stejný mazel jako On and on bronze..
    • / ReplyGetTheLouk
      No, někdo tu psal, že ho tak má, tak já nevím :( :D
  14. / Reply
    Moc super video Lou!:) Strašně Ti to sluší! :) Color tattoo mám už doma. :D Asi si zakážu koukat na tvá videa akorát mě nalákáš na všechny ty super věci! :D :)
  15. / ReplyTeres
    MIluju jak mluvíš na lidi,kteří na tebe koukají přes okno :DD Vždycky se u toh válím smíchy. A jak jsi mluvila o svých nových kraťasech tak jsi byla hrozně roztomilá :D :*
    • / ReplyGetTheLouk
      :D Díky :)
  16. / ReplyDenča
    Ahoj;) moc pěkný video;)jen jsem se chtěla zeptat jaký používáš lak a vlasy?protože si ho tam na sebe šplíchala a já si zrovna nějakej potřebuju koupit.;)
    • / ReplyGetTheLouk
      Toni and Guy ;)
  17. / Replykubajda
    rozklikla jsem ten článek, jen abych zjistila, co máš za rtěnku (z časových důvodů, na video se podívám jindy :D) a ty mě takhle "zklameš"!:D
    • / ReplyGetTheLouk
      Promiň :D:D:D
  18. / Replypavla
    Ahojky Lou , prosím tě co máš za krásný lak na nehty Děkuji :*
    • / ReplyGetTheLouk
      nějaký she
  19. / ReplyKateřina Růžičková
    Ahoj, to jak jsi mluvila o těch bronzrech mě dost zaujalo neb už řádně dlouho nějaký hledám. bohužel si tak úplně nejsem jistá tak moc tmavý můžu použít na konturování obličeje, neb jsem vážně velká bledule :D Většina korektorů 001 je stejných jako moje pleť, tedy musí mít růžový podtón a proto se bojím vybrat si nějaký ten bronzr aby nebyl na mě moc nepřirozený. Neporadila bys mi prosím trošku? :) P.S. Opálit se nechci neb pas se mi nos osypává hnědýma tečkama což se mi moc nelíbí, mám to po mamce. :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Na konturování a bronzry mám video ;) tak se mrkni tam, jemnuje se to jak na konturování ;)
    • / ReplyGetTheLouk
      A to "osypávání" - to je věc, proč já chytám hned první sluníčko - konečně mám zas víc pih na nose :D
  20. / ReplyTomáš Němec
    Luci? Teď jsem si všiml.... Ta tvá úvodní fotka blogu vznikla ve stejný den jako tohle video že? :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Ne :)
      • / Tomáš Němec
        Achjooo!! Vše sedělo :) svetr, vlasy, lak na nehtech jediné co ne byla rtěnka ale to jsem si říkal že jsi ji pak mohla přetřít těmi 19 zbylými barvami
      • / GetTheLouk
        I nalíčení jsem jinak :) Ale chápu, že to přes ty brejle i z těch fotek není moc poznat :D
  21. / ReplyMalá Macanda
    Tvoje rtěnka mě zaujala a pak jsem si přečetla, že je to mix 20 možných..tak jsem se taky dala do experimentování se svými a nikdy bych nevěřila, jakých barev tak docílím :D. Náhodou supr nápad, jen si pak pamatovat tu pravou kombinaci :).
  22. / ReplyMaki
    Ahoj Lou, tak ta rtěnka mě nadchla jako všechny tady (tedy mišmaš rtěnek), je to opravdu bomba a škoda, že něco takového někde nejde i koupit :-( Tento týden jsem opět riskovala a zašla jsem se zeptat do Douglasu jestli mají Blending brush... Nevím čím to, ale vždycky na mě koukají jako bych měla 2 hlavy a byla fialová když řeknu ty 2 slova:-D A pak se mě ptají co to jako je takže to vyvětluju a pak se stejně dostaneme k závěru, že to ASI nemají. Pak jsem šla teda do SISA a tam to samé :-D paní mi ukazovala všechny štětce co mají v obchodě a pak nějakou kazetu s 10štětci, kde by údajně měly být všechny štětce. No nakonec jsem odešla se štětcem na make-up. Tak aspoň něco jsem si odnesla. To color tatto co si ukazovala jsem viděla v drogérkách už tak 2 měsíce a nikde žádný tester a po měsíci když jsem ho našla tak jsem byla docela zklamaná. Konzistenci bych ještě přežila, ale když jsem si je dala na ruku tak vypadaly naprosto jinak než se tvářily v tom kelímku nebo jak to nazvat. Prostě sem se těšila, že to bude házet odlesky a takové ty třpytky a ono houby... Jinak s řasenkama to máme stejné. Taky prostě potřebuju kartáč a ne kartáčíček. Sice je pak řasenka všude ale to mi nijak nevadí. Já jsem asi vadná, ale dělám to tak, že si dám nejdříve řasenku, pak štětičkou do ucha odstraním tu řasenku z víčka a pak si dávám teprve stíny na oko :-D Tento měsíc jsou moje nákupy z kosmetiky docela malé, ale vůůůbec mi to nevadí. Chystám se na pudr od NYC ten sypký v kelímku. Uvažovala jsem nad lisovaným, ale zrcátko stejně nepoužívám a je ho polovina. Pak jsem si zašla do Yves Rocher, odkud jsem měla slevu kvůli narozkám. Tak jsem si koupila jelení lůj, protože mi tam vyhovují a zrovna mi došel. Paní mě ošidila o 10kč a ani jsem si nevšimla... Jelení lůj byl totiž ve slevě už tak a paní si možná toho nevšimla tak mi zlevňovala z plné ceny jestli to dává smysl :-D Jako 10kč není pálka, ale říkala sem si, že kdybych si kupovala něco drašího ve slevě a paní tu slevu přehlídla tak už by mě to naštvalo. To sem se zase vykecala :-D doufám, že to přežiješ :-D PS: vzhled stránky je super :-) Moc se ti to povedlo :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Blending brush je v řr evidentně nějaká kletba :D Já zas všude viděla od těch CT tester, ale byly vyprodané :D Jo tak to já bych nemohla, protože ty stíny stejně lehce napadají na řasy a je to pak vidět.. A třeba linky se pak blbě jakoby vklíní do řas... Mně vyhovuje víc kompaktní. Měla jsem nějaké sypké a prostě to není ono, lítá to všude, je to pro mě opruz... :D No to je vždycky nepříjemné. Hele i 10 kč je prostě 10 kč. Bez prvních 10 kč nebudeš mít pak stovku, žj? Asi paní nechtěla, ale je to nepříjemný no.. Ale asi byste si ale obě dvě všimly té slevy u něčeho dražšího ;) A s vykecáváním uplně v klidu - od toho tu ty komentáře jsou ;) PS: Díky moc :)
      • / Maki
        No s tím pudrem sem si taky říkala jestli to nebude lítat :-D tak teď zase uvažuju nad tou druhou verzí :-D
      • / GetTheLouk
        Bude, blbě se s tím cestuje, jinak to jde ;) Jako pokud často necestuješ, tak si v pohodě ;)
      • / Maki
        No právě, že teď mám o prázkách docela dost naplánované cestování takže raději pořídím ten druhý pudr i se zrcátkem a časem možná ten druhý podle toho jak mi bude vyhovovat :-) Jinak jsem teď po delší době vytáhla jednu rtěnku, kterou jsem si myslela, že ani nebudu používat, ale asi jsem se spletla :-D Jednou jsem totiž s děckama měla jít do divadla a zapomněla jsem si doma rtěnku tak jsem běžela do Kauflandu, protože tam nějaké prodávají. Tak sem si řekla na jedno použití mě to nezabije a teď jsem ji vytáhla a docela se mi i líbí :-D je to taková zvláštní konzistence, ale včera jsem ji udělala zátěžový večer s jídlem, pitím, sprchou a držela furt... A líbí se mi i ta oranžová barva. Mám ráda poslední dobou hodně výrazné rty a na oči třeba jen řasenku a tužku nebo linky :-)
      • / GetTheLouk
        Oranžové rtěnky jsou naprosto skvělé! :) A právě jen s řasenkou a troškou bronzeru to vypadá jako super letní líčení :) I když teda to počasí venku na to nevypadá :D Ale to je skvělá volba! A můžu se zeptat, co to je za oranžovku? :)
      • / Maki
        Kaufland má nějakou svojí vlastní kosmetiku. Mají tužky na rty, rtěnky a nevím co ještě... Já jsem si tu rtěnku pořídila jen jako nouzovku. Ale líbilo se mi že je rtěnka zabalená v plastovém obalu se vzorečkem vedle, ale bohužel nejsou tam testery. Ta oranžová je odstín 4. Jako chápu, že to nebudou rtěnky pro každého. Přece jen taky jsem nějak neměla důvěru ke značce Kaufland, ale právě proto jsem pak byla docela mile překvapená :-) Určitě to není nejskvělejší rtěnka na světě, ale tak za těch pár kaček nečekám zázraky :-D https://www.youtube.com/watch?v=JfrkqM787Zs 12:10 Na ní dělá slečna recenzi. Ve skutečnosti se mi ta moje zdá trochu tmavší. Asi jako na těch fotkách. http://www.acclaimimages.com/_gallery/_images_n300/0449-1103-2400-0834_beautiful_young_woman_with_orange_lipstick.jpg http://img.jenproholky.cz/sites/default/files/imagecache/obsah-clanku/node/photogallery/2684/marc-marc-jacobs-spring-2011-orange-lipstick.jpg
      • / GetTheLouk
        Jako vypadá hezky. Já k tomuhle taky nemám moc důvěru, ale jed to asi nebude :) A za ty peníze, no, co to nevyzkoušet, že jo :)
      • / Maki
        No právě, že za ty prachy by mě ani nijak šíleně nemrzelo kdyby byla blbá :D
    • / ReplyDante Alighieri
      Tak to se musim smát, páč já mam z Douglasu stejnou zkušenost, akorát s pencil brush. Taky prodavačky nevěděly, co to je (bylo to v Budějovicích, kdyby něco). No, podívala jsem se ještě jednou sama a pencil bohužel neměli (blending taky ne, to je teda nabídka!). Tak jsem si vybrala nějakej jinej štětec, kterej by jakž takž mohl plnit funkci pencilu a zeptala se naivně prodavačky, jestli se domnívá, že mi s tímto štětcem půjde dobře líčit záhyb. A ona: A PROČ BY TO JAKO NEŠLO?! Jak tam můžou dělat, když o tom nic nevědí?? Naučit se, na co je kterej štětec, snad neni tak časově náročný.
      • / GetTheLouk
        To enní to nejhorší ještě - pak totiž k těmhle lidem dostaneš poukázku na nalíčení zdrama :D
      • / Maki
        No tak v Douglasu bych se nedala nalíčit ani za to kdyby mi zaplatili :-D Kamarádka tam byla s mamkou, kterou nalíčili jak kdyby měla jít na E55 a kamarádce, která má pleť jak Sněhurka paní řekla, že by měla používat tmavší make-up, protože vypadá strašně bílá... Paní sama měla hnědý obličej a světlý krk :-D No jde vidět jací jsou profesionálové :-D Celkově s Douglasem nemám moc dobré zkušenosti poslední dobou... Když sem chtěla Kabuki štětec tak prohlásili něco jako že nejsou Vietnamci :-D No prostě paní toho ví o štětcích evidentně hodně :-D Měla štěstí, že jsem měla dobrou náladu a rozdýchala jsem to...
      • / GetTheLouk
        Hmm, paní se asi vyznala... Já mám Douglas stokrát radši právě než Sephoru... Vždycky tam byli milí a poradili.. Hlavně ta na Chodově. Ale i na Příkopech... Teď teda poprvé zklamali.. :(
  23. / ReplyMíša LadyTwig
    Lou ta řasenka, co jsem četla, má být jiná v tom, že by ti jakoby neměla udělat tvrdé a "těžké" řasy, ale ta lykra v tom by ti je měla nechat pružné a mělo by to vypadat líp :) jinak moc děkuji za balíček, dorazil v pořádku a po zkouškách se vrhnu na testování :))
    • / ReplyGetTheLouk
      No, tak tohle je teda kec nad kecy :D Božeee, u tý řasenky byl takový šílení popis, že jsem měla pocit, že to není ani česky. :D No děs. Bože jak já ty popisy nemám ráda :D A jsem ráda, že balíček dorazil v pořádku! :)
  24. / ReplyLucka-Mitsuko
    S těmi kartáčky u řasenky naprosto souhlasím, taky mám radši větší. Obecně mi přijde, že volím řasenku hodně podle kartáčku. :D Zrovna dneska jsem si koupila řasenku od essence, potřebovala jsem rychle něco levného. Doteď jsem měla jen rovné kartáčky, ale tahle ho má takový zahnutý, tak jsem zvědavá. A radost mám z pera na oční linky, to jsem měla vyhlídnuté už dlouho, ale chtěla jsem předtím vypotřebovat staré linky. :D Tak jsem si ho dneska koupila, měli poslední kus. :) Mimochodem, plánuju si koupit Color Tattoo, nikdy jsme ho ještě nepoužívala, ale ty jsi mě inspirovala k tomu ho zkusit. :) Jen se nemůžu rozhodnout, jaký odstín pořídit do začátku. :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Já vždycky čístě podle kartáčku :) Zahnuté nejsou špatné, ale musí být velké a huňaté :D Stejně jako rovné :D Růžový nebo bronzový ty určitě spotřebuješ ;) Věř mi ;)
      • / Lucka-Mitsuko
        Přesně tak, hlavně velké a huňaté, jinak řasenka nemá šanci :D Děkuju za typ :) taky jsem přemýšlela právě nad těma dvěma, tak během tohohle týdne se snad odhodlám :)
  25. / ReplyKarolína
    Hrozně se mi líbí nový vzhled getthelouk! Božské!!!
  26. / ReplyKarolína
    A TEN MIX RTĚNEK CO MÁŠ NA SOBĚ !!!! Ještě víc božské !!!
  27. / ReplySaa
    U nás v obchodě (pravda, úplně jiný sortiment) to funguje tak, že ti účet do dvou let zpátky vyhledáme, když řekneš která je to pokladna, kdy to bylo, zhruba kdy, co na tom účtu bylo.. zkus se na to u nich zeptat, jestli ti nemůžou vyhledat účet, za to nic nedáš. :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Hmm, tak moc děkuju za tip! To na ně zkusím ;)
  28. / ReplyNina
    Ahoj Lou :) máš nějakou práci nebo brigádu? :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Mám práci :)
  29. / ReplyAnn
    Mě by jen zajmalo kde na to beres prachy jako ze nic ve zlem ale zajmalo by me to, to je ciste muj nazor ale nikdy bych si nekoupila vrsek plavek za tisic korun
    • / ReplyGetTheLouk
      Mrkni tady - http://getthelouk.com/?p=1997 ;)

Leave a reply

Your email address will not be published.