Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Dnešní Makeup: Baby Blue Dating Turquoise

dm_babyblueturquoise_01Koupě nových Color Tattoo, které jsem tipovala jako příliš zajímavé než aby se dostaly na český trh, ve mě probudila lásku k modrým, zeleným a fialovým. Nějak tak vynechávám ty zlaté, růžové, hnědé a stříbrné a nahrazauju je již zmíněnými studenými pro mě atypickými barvami.

dm_babyblueturquoise_06Snažila jsem se hlavně vyfotit hlavní hvězdu dne a snad se mi povedlo zachytit ten jeho fialový odlesk, který z modrého někdy až sedavého základu vychází. Zajímavá a neotřelá kombinace. To já ocenit zkrátka umím.

dm_babyblueturquoise_05dm_babyblueturquoise_07Navíc perfektně sedne k modrým třpytkám od MACu a Quo tužce, kterou jsem dostala od Míši. Tu jste mohli obdivovat celkem nedávno, kde taky zářila jak ďas. K tomu jsem oprášila starou Ruby Rose paletku, protože jsem zjistila, že nemám jediné světle modré stíny. Navíc i se třpytivými stíny jsem docela na štíru. Hmm… To značí nakupování. A jéje :D

dm_babyblueturquoise_02Ale zpět k líčení samotnému – základní modrou vycházející z color tattoo jsem trošku ve vnějším koutku okořenila zelenou a naprosto miluju, jak jsou na stranách vidět jemné zelené ocásky mezi fialovým ztrácením. Chápu, že to je hodně výrazný makeup, hodně barev, hodně zabrané plochy, když to tak řeknu, ale já kousek schovám za brýle, takže to není tak šílené. I když vy moc dobře víte, že i bez brýlí tohle budu hrdě nosit kamkoli i v pravé poledne ;)

dm_babyblueturquoise_03Mně totiž líčení přijde jemné. Barvy neřvou a nejsou tmavé. Chápu, že spousta z vás si bude ťukat na čelo, protože hranice toho, co už je moc, máme nastavené každý jinak. Nevíc světle modrá se obecně netěší velké oblibě. I já si vybavím babičku v kostýmku námořnických barev, které se byly s kombinací na očích v provedení: světle modrá na očích, černá spodní linka a červená rtěnka. Ale to podle mě není důvod proč tuhle barvu zatracovat.

dm_babyblueturquoise_04Co vy a světle modrá? A co vy a takovéhle líčení? Na den? Na večer? Nebo leda na vynášení koše?

POUŽILA JSEM:

Too faced Shadow Insurance Glitter Glue [Sephora, 350,-]

Maybelline Color Tatto 24 Hr (87 Mauve Crush) [Rossmann, 129,-]

MAC Reflects Glitter (LE: Chenman Collction – Reflects Blue) [MAC, 600,-]

Ruby Rose Eyeshadow Palette

Essence Metal Glam Eyeliner (06 pinkadelic) [DM, 29,-]

Quo Electronic Eyes Pencil

Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner (3 Cobal Ink) [Bobbi Brown]

Catrice The Giant Extreme Volume Mascara Waterproof [Rossmann, 104,-]

Dermacol Lip Seduction (02) [DM, 120,-]

ŠTĚTCE
Růžové: Sigma [http://www.sigmabeauty.com, $100]
Černé: Sedona Lace [http://www.sedonalace.com, $90]
Bílorůžové: Rakouská Bipa

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.
Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

Comments ( 40 )

  1. / ReplyBlondýna
    moc pekny! Sama tyhle Color Tattoo mam taky, takze vim, jaka je to promenliva kraska :-)
  2. / ReplyJana
    Mně teda modrá vůbec nesluší, bohužel :-/ ale vypadá to naprosto božsky! :-) tobě strašně moc sekne!
  3. / ReplyNiki
    Tyhle color tattoo mi už docela dlouho leží v hlavě, asi si pro ně pujdu, je to fakt nádherný odstín a s fialovou i zelenou vypadá úžasně. Děkuju za nápad jak je využít a já pro ně běžím :D
  4. / ReplyŽaneta
    Nádhera! Dnes jsem tohle CT okukovala v rosmanu a říkala jsem: Ty vole čum na to jaký to dělá masakry.. Paní vedle se netvářila na mé nadšení moc vábně.. Ale tohle je krásné CT!!!
    • / ReplyGetTheLouk
      Paní vůbec nechápe, o čem je řeč :D Já tvé nadšení sdílím. Když jsem to poprvé videla ve videu jedné slečny, moje rekace nebyla moc jiná :D
  5. / Replymummy
    Asi len vymením modrú za zelenú a kľudne sa tak nalíčim v piatok do kina :)
  6. / ReplyLucinka je Nej!
    Moc ti to sluší je to elegantní,svěží a zároveň super do společnosti či na Párty! Moc ti to sekne!!!:)
  7. / ReplyLucka
    Líčení mi připadá jako pro vílu-(takové kouzelné :D) a tobě strašně sluší! :D
  8. / ReplyBravoman
    Ahoj Luci. Moc pěkný. Dneska jsme psali slohovou práci na téma charakteristika-člověk, kterého obdivuji. A vybral jsem si Tebe. Dostal jsem za jedna. :-) Jinak moc pěkný líčení. Líbí se mi ta kombinace. Mě se hrozně líbí takový zmrzlý odstíny modrý a fialový. Působí to tak chladně ale zároven i přitažlivě:-) Vážně moc pěkný.
    • / ReplyGetTheLouk
      Ježiš, tak to mě moc těší, vážně se cítím poctěna!!! Ale určitě to bylo skvěle napsané ;) tyhle zmrzlé odstíny se přesně u mě střídají s náladami na naopak oranžové rtěnky a pak také fialovými rtěnkami. Je fakt, že prostě něco na těch odstínehc je! ;)
  9. / ReplyMonika
    Taky jsem jim podlehla a teď jsou mými oblíbenými :) Myslela jsem si, že mi modrá slušet nebude, ale myslím, že tenhle odstín snad musí zářit na každé.
    • / ReplyGetTheLouk
      Přesně! Jak má ty fialkové odlesky, tak to prostě není jen světle modrá ;)
  10. / ReplyTomáš Němec
    Nádhera, nádhera, nádhera, nádhera, nádhera!!!! Líčení mi trochu připomělo páva... Nevím proč :) ale jinak to klishé které píšu u všeho protože to hold jinak nejde :) nádherné líčení quo tužka a ta modrá vypadají užasně a moc se mi líbi, jak je u ztraceného konce nádech perleťové ( snad je to perleť :D ) na fotkách jsi moc krásná a moc ti to na nich sluší!!! Fialová pod okem to nádherně a doslova podtrhla :) chci ti moc poděkovat za to, že děláš tak užasná videa a taky za to jak se staráš o blog.... Hrozně moc jsi mě inspirovala a jsi můj obrovský vzor!!!! Tom
    • / ReplyGetTheLouk
      Páva trošku jo no :) Já děkuju za obrovské množství poklon a komplimentů, vážně mě to moc těší. Tohle mě vždycky ještě trošku víc nakopne do práce ;) Díky moc!
  11. / ReplyBlondgirl
    Ach madam, ach madam...já opět úžasem padám ;-D Jojoooo kdo umí, ten prostě umí ;-) Na cestu s košem je to úchylně škoda.....já to vidím na večerní řádění :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      No rozhodně tuhle nádheru nemám naposledy ;) to si piš, vážně si žádá nějakou akci ;)
  12. / ReplyDee
    Máš naprostou pravdu v tom, že naše negativní asociace nás odrazují od nošení modrých očních stínů:/ A je to škoda!
  13. / ReplyMaláMacanda
    Upřímně, tohle na tobě vypadá úplně nádherně :)! MEGAMIX HEALTHY FOOD
  14. / ReplyKejt
    Já ty CT pořád obcházím a říkám si, že je nevyužiju, že to není barva pro mě, ale když to vidím, asi je potřebuju, nutně, pravděpodobně se budeme milovat, né tolik jako s On and on bronze, ale budeme... budou vypadat perfektně v létě, jen s řasenkou, na sluníčku, ty odlesky...nebo ne? Asi jo.... no tak já jdu do drogerie, jen co přestane pršet...
    • / ReplyGetTheLouk
      Akorát teda pozor, pokud máš mastnější víčka. :( Je asi jako to fialové... :( Slejvá se, ale primer mu pomůže ;) Kupodviu je vážně super - netradiční zkrátka, to mám ráda ;)
  15. / ReplyLucy0077
    užasné jsou :)
  16. / ReplyIvet
    Asi mám nějaký divný balení, ale u mě ty Color tattoo vůbec nejsou do fialové. A to jsem si je kupovala podle testeru hlavně kvůli tomu. :( Možná trochu fialové na dně. :/
    • / ReplyGetTheLouk
      No záleží na dopadu světla... Nebo nevím :(
  17. / ReplyTynka
    SUPER !!!!! modrou miluju( kdyz jde o líčení očí :) ... ) a tohle se fakt povedlo
  18. / ReplyIvaneckaa:*
    Ahoj! Je to supr liceni, ostatne jako vzdy. Colottattu mam jen jedny. Ty pink gold :).jsou vazne supr. Mam spise nevyrazny styl liceni takze mi sednou. Satci mi jrn to jak krasne se lesknou a trpyti! :D
  19. / ReplyKačka
    To je nádhera!! Strašně ti to sluší! :) mmch. Kde je tvá hranice,co už ne? :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Záleží na náladě ;) Ale moc děkuju :)
  20. / ReplyEll Jones
    Tohle color tattoo jsem ještě neviděla. Ale musím se na něj jít co nejdřív kouknout.
  21. / Reply:)
    mě připadaji zase spiše do střibrna než do modra a hrozně ráda je kombinuji s ružovou , to se mi libi nejvíce , jinak to tvoje ličení je nádherné
  22. / ReplyKarolína
    Lou, tobě sluší cokoliv, a krásná kombinace barev! :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc :) Snažím se :D
  23. / ReplyEll
    Zrovna dneska jsem se v dm asi půl hodiny rozhodovala jestli si koupit růžové nebo tohle modro-měňavé color tatto. Paní se na mě pořád dívala (asi jsem vypadala že chci něco ukrást) což ještě podpořilo to, že jsem si neuměla v té nervozitě vybrat :D nakonec vyhrálo růžové color tatto které bylo v balíčku s Rocket volum' express (která v podstatě stála 40 kč :D). Ale jak se teď tak dívám na tohle líčení, říkám si jestli jsem si vybrala správně :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Růžové je určitě takové to "spotřebovatelnější". Prostě víc praktické. Skvěle vypadá i pod hnědými stíny (viz můj minulý tutorial) ;) S růžovými CT mám tolik tutorialů a tolik Dnešních Makeupů, že to snad ani spočítat nejde. Minulý rok jsem jela v On and on bronze, ale letos to rozhodně na jaro / léto vede to růžové. A v zimě vlastně taky.. :D Ne, ja vážně asi to nej, co udělali, určitě si nešlápla vedle. A bohužel tahle modrá mrška trošku nevydrží, slejvá se. Ne s primerem, ale není to ta kvalita bronzového či růžového CT, takže určitě si udělala dobře ;) Navíc akce s řasenkou - super! Maybellinky byly vždycky fajn!
  24. / ReplyWow
    Tak to je dokonalý :)) A jinak color tattoo v kombinaci s šedou jsou taky luxusní :)
  25. / ReplyS.
    Nádherný, moc Ti to sluší.. A jen tak mimochodem jsem ti chtěla poděkovat, než jsem začala sledovat tvůj blog, kupovala jsem kosmetiku jen v drogériích(DM,Rossmann), jak jsem začala sledovat tvá videa začala jsem si hledat obchody jako Douglas nebo Sephora a zjistila jsem, že je mám hned ve městě, což bych bez tebe ani nevěděla a snad tam nikdy nezašla :D Takže za tohle díky a pokračuj v tom, moc ráda budu sledovat tvůj blog dál..
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc :) Jsem ráda, že sis rozšířila obzory. :) Bohužel ale to pak che rozšířit peněženku většinou :( :D Za to se omlouvám! :)
  26. / ReplyJanča
    Je to božsky .. ale já bych s tím asi neuspěla .. :D mám hrozně výrazný kruhy pod očima na který ani korektor někdy nestačí :/ takže bych si dala ještě modrou na víčko a měla bych monokly :DD ale tobě to moc sluší :) vážně super :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Chce to pořádný korektor no... Ale tak pro dny, kdy budeš mít dostatek spánku to třeba půjde ;) Ale díky moc :)
  27. / Replykesa
    Presne na tieto tiene som pozerala minule v drogérií a tá farba sa mi zdala krásna a zaujímavá, len nikde nemali tester, tak som si ich nevedela predstaviť na pokožke.. ale takto, keď ich vidím na tebe, tak sú úžasné! Aj keď ja mám modré oči.. ale nejak by sa skombinovať určite dali :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Já si myslím, že s modrým aočima to bude normálně fakt pěkný! Já furt lituju, že nemám modrý oči :D Tak závidím všem, co mají :D

Leave a reply

Your email address will not be published.