Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Dnešní Makeup: Hair On My Eyes

dm_haironmyeyes_01

To, že jsem změnila barvu už jste asi postřehli. A možná si pamatujete, že jsem vždycky měla problém se žlutým podtónem ve svých vlasech. Nic nefungovalo, krom melírů, ale tím jsem vlasy nonstop trápit nechtěla. Evidentně to ale bylo i trošku mou bývalou kadeřnicí, která mě už bohužel stříhat nemůže. A tak jsem si našla novou. A ta to s mými vlasy vykoumala. Upřímně nevím, jak moc nebo respektive čím moje vlasy odbarvuje, ale vlasy zničené nemám, za to mám svou vysněnou barvu. Šedavou s nádechem do růžova u kořínků. A to celé se bude vymývat do běla. Perfekt!

dm_haironmyeyes_04

Určitě si mě pamatujete s růžovou. Byla to sranda, ale ta péče, která se tomu musí věnovat, je pro mě už skoro nesnesitelná. Vymývaní je bohužel šílený proces, kdy máte růžové všechno, od koupelny až po krk, a navíc to nevypadá vůbec lákavě. Moje aktuální barva je stále docela jednorožec v českých ulicích, ale za to skoro bez údržby.

dm_haironmyeyes_05

dm_haironmyeyes_06

Navíc si s touhle barvou můžu tak nějak přirozeněji dovolit daleko víc bláznivějšího líčení. A za to jsem, ano, uhodli jste, neskutečně ráda! :D Jako dneska, kdy jsem vzala tóny z mých vlasů a použila je na oči. Studená šedá a fialová. Vše tak nějak roztáté do sebe. Dopněno o luxusní lesk, které stíny Urban Decay zkrátka umí.

dm_haironmyeyes_02

Je mi jasné, že ne každý bude na šedivé vlasy, protože mu přijdou… no zkrátka moc šedivé :D Ale vlasy jsou jako líčení – hrajeme si s nimi jen proto, že nás to baví a že se v nich pak cítíme dobře. A to já mám :) Jsou to jen vlasy. To, co od nich chci, se ještě několikrát změní. I když… Nevím, zda se někdy vzdám vyholeného spodku hlavy. Mám pocit, že jsme nerozlučná dvojka. ;)

dm_haironmyeyes_03

Ať už jste na šedavé vlasy nebo se vám více líbila dřívější klasická pro-mě-nudná-blond, určitě vás musí okouzlit tohle líčení! Toho třpytu a mlhavého nádechu stínů se nemůžu nabažit. Znovu jsem se zamilovala do kovové studené jako před  čtvrt rokem. Jsem zvědavá, za jak dlouho a co ji vystřídá. Co vy na tyhle barvy v létě?

POUŽILA JSEM:

Esteé Lauder Double Wear Maximum Cover Foundation (11 Very Light) [Esteé Lauder]

Catrice Camouflage Cream (020 Light Beige) [Rossmann, 100,-]

NYC Smooth Skin Pressed Face Powder (701A Translucent) [Rossmann, 89,-]

Alverde Tinted Brow Gel (01 Blond) [DM]

Catrice Eye Brow Stylist (020 – Date with Ash-ton) [Rossmann, 99,-]

NARS Blush (Madly) [Sephora, 890,-]

NYX Blush (PB11 Taupe) [http://cherryculture.com/]

Catrice Multicolout Blush (LE: Candy Shock – C01 Sugar Shock) [Rossmann, 59,-]

Maybelline Color Tatto 24 Hr (50 Ethernal Silver) [Rossmann, 129,-]

Chanel Illusion D’Ombre (83 Illusoire) [Douglas, 840,-]

Urban Decay Dangerous Palette [http://www.hqhair.com]

Chanel Sublime De Chanel Mascara (10 Deep Black) [Douglas, 889,-]

Esteé Lauder Pure Color Lipstick (Candy) [Esteé Lauder]

ELF Hypershine Gloss (Bubble Gum) [http://elfkosmetika.cz]

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.
Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu). To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv. Produkty neoznačené hvězdičkou jsem si pořídila já sama ze své hlavy a za své peníze.

FACEBOOK: http://www.facebook.com/GetTheLouk
INSTAGRAM: GetTheLouk
KEEK: GetTheLouk (http://www.keek.com/Getthelouk)

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects
TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

Comments ( 33 )

  1. / ReplyBlondýna
    Jednak - barvu na vlasech mas proste dokonalou!!! Bomba! a) Ti moc slusi a za b) je obecne krasna Liceni se Ti tedy opravdu skvele povedlo s nima sladit....
  2. / ReplyAnka
    Strašně ti ta barva sluší!!! Podle mě ti sluší i víc, než ta blond :-) . K líčení - moc mi na tobě nesedí, nejsem zrovna pro tmavou, ale když hodnotím provedení, tak je dokonale :-) . Tak hlavně, ať se ti ta barva líbí dál :-) .
  3. / Replywerush
    Wau! Vlasy máš naozaj super :)
  4. / ReplyTomáš Němec
    Lou... Barva vlasů je nádherná... Moc se mi líbí, jak je u kořínků do růžova/fialova a potom se plynule zapouští do šedé/bílé = platinové. Rozhodně ti sedne víc než ta blond. Příště, až půjdu ke kadeřníkovi, tak si nenechám obarvit mou vyholenou část (mám vlastně stejné vlasy jenom v krátké podobě(teda jako né úplně krátké, patku mám po bradu)) , protože jak to odrůstá vypadá to hrozně. Líčení je nádherné a strašně krásná je tam ta fialová u vnějšího koutku oka. A Chanelí řasenka se mi kupodivu líbí i bez linky. Obočí má úplně skvělou barvu a rtěnka je nádherná. Prostě bomba super skvělé a boží líčení. Tom PS: ta barva je fakt dokonalá... vím, že jsem to už řekl, ale prostě jsem si nemohl pomoct a dal jsem to i do pé-eska :D, protože je fakt boží!
    • / ReplyGetTheLouk
      Já se s tou Chanelkou taky naučila trošku pracovat.. Ale furt to není uplně ono :D Mně se tahle barva strašně líbí a tobě by mohla taky klíďo sednout ;) A díky díky moc :)
      • / Tomáš Němec
        No jak jsem tě viděl, tak mě hned napadlo, že bych ji zkusil. Bojím se ale, že by tu barvu nemuseli v kadeřnictví trefit :) a taky jsem si říkal, abych nevypadal jako že tě kopíruju :)
      • / GetTheLouk
        Simtě, ale prd ;) :D Barvu si dej jakou chceš ;) A ty si z Phy, ne? :) Můžeš zkusit zajít do mýho kadeřnictví ;)
      • / Tomáš Němec
        Kéž bych byl z Prahy :) jsem z Olomouce, ale do Prahy jezdím hodně často takźe jak tam budu, tak asi zajdu do toho tvého :) jo a jak jsi tu barvu popsala?
      • / GetTheLouk
        No, ani nevím :D Prostě hooodně světlou barvu, spíš bílou, která je s nádechem do šeda :) Plus jsme k tomu hodily nádech do růžova :D Až budeš v Pze, tak se ozvi, zajdem na kafe ;)
      • / Tomáš Němec
        Fajn fajn :) pokusím se to tak nějak popsat :) děkuju :P Pokud to s tou kávou myslíš vážně :) tak dohodnuto :P :) kafe s Lou musí být sranda :)
      • / GetTheLouk
        No jasně, že myslím ;)
  5. / ReplyDeňul
    Barvička dokonalá a tobě navíc moc sluší :)
  6. / ReplyNiki
    Takovou barvu sháním už roky :( žlutých odstínů se zbavuji stříbrným šamponem, ale neni to ono. Máš moc pěkný vlasy a závidím ti je :D
  7. / ReplyLucy Enne
    Hodně zajímavé líčení :) moc se mi líbí a máš pravdu, ladí ti k vlasům! To je perfektní :) Momentálně bych mohla vymyslet taky něco podobného, vzhledem k tomu, že mám červeno-fialový melír, který se už vymývá, takže je propojený s blond. Jenomže u těchto barev je těžké něco vymyslet, ale rozhodně ne nemožné! :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Ježiš to musí vypadat suprově ;) Červeno-fialové kouřovky budou vypadat suprově podle mě!?
  8. / ReplyKarolááájn
    Neskutečně ti to sluší :)
  9. / ReplyAri^^
    No tak tohle je vážně úžasný. Jak ty vlasy, tak to líčení, moc se mi to líbí. Originální!
  10. / ReplyBibiana
    Vlasy mas nadherne udělane. Moc ti nova kadernice prospela. A liceni super! Vypadas moc dobre.
  11. / ReplyRadka
    moc ti to sluší :) i vlasy i líčení - ty oči jsou božské!
  12. / ReplyLéňa
    Líčení je krásné a vlasy taky! Vůbec mi nepřijdou šedivé a "pro babičky", jsou parádní a sluší ti! .))
  13. / ReplyKristýna
    No jako vždycky. strašně moc ti to sluší. barva vlasů pro tebe jak dělaná a líčení bomba!
  14. / ReplyVeronika
    Ty vlasy máš vážně nádherný! Tahle barva se mi líbí možná ještě víc, než ta předtím. Nicméně tě obdivuji za to, že dokážeš takhle experimentovat s vlasy, vždycky ti to sluší! :) Líčení je úžasný, vždycky se u tebe inspiruji, jsi můj velký vzor co se týče líčení i videí!♥
  15. / ReplyAnna
    Moc ti to sluší! :)
  16. / ReplyMaki
    Já s barvama nemám absolutně problém :-) Fialovou a šedou používám skoro pořád. Někdy místo šedé dám stříbrnou, ale to je také tím, že mám jen jednu paletku. Ale stejně jsem si ji kupovala s tím, že jsem prostě věděla, že jen tyhle barvy prostě budu používat :-) K vláskům musím říct, že ti sluší :-) Musím si chvilku zvykat, ale dokud jsme mladí a můžem experimentovat tak s chutí do toho :-P
    • / ReplyGetTheLouk
      Přesně tak! Tohohle názoru jsem velkým zastáncem :) V mládí má člověk nárok na to si zabláznit ;)
  17. / ReplyLucinka je Nej!
    Nádhera jak vlasy tak i líčení!!!!
  18. / ReplyDrya
    Šedavá je dobrá :) V přelomu 19. a 20. st. byl módní názor, že šedé vlasy omlazují no a dámy tak používaly pudr do vlasů. Ten růžový základ je krásný. Úplně zírám, jak se ta růžová povedla kadeřnici vážně do studena.
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak tak... No já taky docela čuměla, že vychytala přesně to, co jsem chtěla :) A díky moc :)
  19. / ReplyAndrea Bone
    Abych pravdu řekla, když jsem to poprvé viděla na facebooku moc se mi to nezamlouvalo. Ovšem, když to vidím tady a na dalších fotkách líbí se mi to. Hlavně se mi zamlouvá jak se nebojíš experimentovat. :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc :) experimenty - to je moje :D
  20. / ReplyZelenooká Laň z mesta Happiness ^^
    Máš strašne krásne oči :OO :3 ! Farbou sa mi podobaju na Oči Stefana Pčelára <3 awww krásne :3
  21. / ReplyLuLu
    Wow,nádherná barva. Já se konečně přibližuju mé vysněné šedé s fialovým nádechem :-) Ale ta tvoje kombinace vůbec nevypadá špatně :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc! :)

Leave a reply

Your email address will not be published.