Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Pohodový Pátek: Q&A – Sraz, Seriály, Knihy…

qaa_26_6_2014

QaA videa mi přijdou asi nejlepší způsob, jak mě poznat, protože otázky pokládáte vy. Tudíž se dá předpokládat, že se ptáte na něco, co vás zajímá :) Pokud se vaše otázka ve videu neobjevila, tak buď proto, že se objeví v dalším díle, nebo proto že už ji zodpovídám v jiném videu. Hodně se mě ptáte, jak jsem se dostala k blogování a tak podobně, i přes to, že jsem to často zmiňovala napříč mými videi. Nicméně plánuji asi video přímo věnované této tématice, takže nezoufejte, určitě se to brzy dozvíte ;)



damska moda, jarni trendy

OTÁZKY POKLÁDEJTE ZDE: http://www.facebook.com/GetTheLouk/posts/904093296282902

 

ZMIŇUJI VE VIDEU:

Od kdy se líčit: http://getthelouk.com/?p=3426

 

Mé odběry na Youtube: http://getthelouk.com/?p=1216

 

Historka o Chanel Sublime de Chanel: http://getthelouk.com/?p=2725

 

NA SOBĚ MÁM:

MAC Face and Body Foundation (N2) [MAC, 1000,-]

NARS Radiant Creamy Concealer (Vanilla) [Sephora, 700,-]

NYC Smooth Skin Pressed Face Powder (701A Translucent) [Rossmann, 89,-]

Alverde Tinted Brow Gel (01 Blond) [DM]

Catrice Eye Brow Stylist (020 – Date with Ash-ton) [Rossmann, 99,-]

Urban Decay Naked 3 [http://www.hqhair.com]

Rty: Sleek True Colour Lipstick Matte (Mystic) [http://www.lovelyhair.cz/]

Top: Mango

Nehty: Orly – La Vida Loca

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.

Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

 

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu) výměnou za recenzi. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv.

 

FACEBOOK: http://www.facebook.com/GetTheLouk

INSTAGRAM: GetTheLouk

 

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects

TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

FOTÍM NA: Sony Alfa 100, objektiv Sony 3,5 – 5,6 / 18 – 70

Comments ( 88 )

  1. / ReplyPavla
    No, já mám třeba taky ráda klasické knížky, ale protože čtu docela dost hodně, tak je čtečka o moc praktičtější.. Si vezmi, že čteš tisícistránkovou bichli, tak už tě pak pěkně bolí ruka :D A taky tahat s sebou třeba i na tu dovolenou tunu knížek (většinou jich u moře za 10 dní přečtu min. 5, protože se na pláži strašně nudím a on rána do večera čtu), to je dost na houby kvůli místu i zátěži :) Jinak takhle obsahově, co čteš ty, mě nic moc nenapadá, jediné, na co jsem si vzpomněla, je Jonathan Kellerman, jehož hlavní postava v mnoho knížkách je soudní psycholog a zrovna v knížce, kterou jsem četla já, se vyšetřovala nějaká vražda, já celkově detektivky nesnáším, ale tohle mě z toho psychologického pohledu celkem bavilo, co si vzpomínám :) Jinak jsem poměrně zarytý Kingomil :D Jinak, co se týče té povinné četby, já četla všechno kromě jedné knížky a pak jsem se samozřejmě jenom modlila, abych si ji nevytáhla a taky jsem potom nějakou dobu skoro nečetla.. Prostě jak jsem v tom posledním maturitním roce číst fakt musela, tak to pak nějak ochladlo, ten vztah ke knížkám :D Ale naštěstí už je to zase zpět :)) Jinak, to ptaní na kraviny, co si člověk může sám zjistit, to taky naprosto nesnáším, znám to spíš z fb ze školní skupiny, ale proboha! Takové banalitky, to člověk kolikrát má chuť začít mlátit hlavou o stůl, jak tohleto může studovat VŠ, zvlášť v oboru IT, který studuju, je zvláštní, že si to ti lidi najít neumí sami :D Nebo jsou spíš líní a je pro ně jednodušší se zeptat... Jinak, pro sraz bych byla, ale líbil by se mi v Brně :D A vsadím se, že pokud něco bude, tak klasicky v Praze, takže zase nic.. :) A ještě poslední věc, matiku jsem vždycky taky měla nejradši :D A všichni si klepali na čelo, a zajímavé je, že na VŠ mě taky nechápou, i když, jak říkám výše, studuji informatiku, která je v podstatě jenom aplikovaná matika a všechno funguje na logických principech, stejně jako matika :D No, už jsem se rozepsala nějak moc, takže přeji nadále hodně úspěchů a těším se, až se uvidíme u dalšího videa :))
    • / ReplyGetTheLouk
      No teď akorát řeším, že mám 8 knížek, kter si chci přečíst na dovče a nevím, jak je s sebou vezmu :D Jsou líní, proč to dělat, když to udělá někdo jiný... Hmm, Brno snad někdy no :) No mně to, co píšeš přijde naprosto logický :) Informatiku podle mě nemůže studovat někdo, kdo se tě zeptá zda se na statistiku učím ten vzoreček, jak je nahoře i dole to "n" nebo to bez něj a nepochopí, že to je to samé. Ano, ať žije studium VŠE. A ráda bych podotkla, že většina z těchlech případů odstudovala dřív než já :D
  2. / ReplyJana Z.
    Teď jsem ji dočetla, zhltla jsem to jedním dechem za den a půl, podle skutečné události, fakt bomba.... http://www.databazeknih.cz/knihy/ostrov-26109
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky za tip!
  3. / ReplyBella
    Ty máš na blogu reklamu? Proč? Kazí to dojem! :(
    • / ReplyGetTheLouk
      Na blogu byl reklama skoro vždycky... :) Na všech blozích je :)
  4. / ReplyZuzka
    Ahoj Lucko super video !!!! Chtěla jsem se zeptat jaký máš mobil ????? Iphone5 nebo 5s ?????
    • / ReplyGetTheLouk
      5ku tuším.
  5. / ReplyLexinka
    neviem prečo ma hneď napadol názov Louíci :D som magor :D
    • / ReplyGetTheLouk
      :D [Lujíci] mně to zní divně :D:D:D: nemužu si pomoct, mám prostě debilní název blogu na tohle :D
      • / Lexinka
        nenee nemáš nič blbé, to mňa napadla kravina :DD Lufinky!! :D ok, dosť :D
      • / GetTheLouk
        :D mám to blbé :D:D::D:D
  6. / ReplyMíša
    Ahoj, žádná konkrétní knížka mě nenapadá, ale rozhodně doporučuju, aby ses mrkla na GoodReads (http://www.goodreads.com/). Je to v podstatě databáze knih, která ti navíc umí doporučit knížky podobné těm, které jsi už četla. :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Znám to, ale já jsem na tohle staršnej staroch. Hrozně těžko se otevírám něčemu novýmu, takže to, že to má dobrou recnezi, mě nenaláká. Musím mi někdo známý třeba říct, že to je super. prostě mi to vrazit do ruky a nazdar :D:D:D Nicméně na ty podobné knížky tam asi mrknu, schválně, jak se GR blejskne :D
  7. / ReplyCaroline
    Lou,vypadáš naprosto famózně!Mohla bys líčit třeba Avril Lavigne.Ta si potrpí na různé blázniviny nebo Miley Cyrus.S tvou znalostí a dovedností bys to zvládla levou zadní.Mimochodem kde se ti nejvíce líbilo v cizině?Jinak souhlasím s jedním z komentářů na Loukers ;)
    • / ReplyGetTheLouk
      :D Děkuju moc! :) Loukers jsou super náhodou :D Hele, mám ráda Švýcarsko, je to moje srdcovka, ale žít bych tam asi nechtěla, v Sydney bylo božsky, ale znova, žít bych tam nehctěla :D Moc se mi líbí Holandsko, kde bych si asi i uměla představit, že tam žiju... Je to těžké, každá země / město má něco, co za to stojí :)
  8. / ReplyMeg
    Doporučuju knížku Milion malých střípků a pokračování Můj přítel Leonard!!! komu jsem to půjčila, tomu se líbilo :) Autorův příběh o drogové závislosti, naprostá pecka.... http://www.databazeknih.cz/knihy/milion-malych-stripku-16035
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak to zní hooodně dobře! Díky moc!
  9. / ReplyDomča
    Ahoj doporučila bych ti knihu Betobová zahrada od I. McEwan. Je to hrozně moc psycho knížka, má sice jen 100 stránek, ale rozhodně tě z toho bude mrazit ještě dlouho :D
    • / ReplyGetTheLouk
      To zní náhodou skvěle, díky moc!
  10. / Replyafromenafly
    AHoj Lou! Jenom Ti chci sdělit, že jsem až teď, když jsi to vysvětlila, poznala, že "chraptíš", že to je ta vada...Jak jsi o tom mluvila už dřív, tak jsem to absolutně nechápala, protože mi Tvůj hlas je ohromně sympatický, i možná díky němu jsem se na Tvá videa začala koukat. A naprosto mi nešlo na mysl, co v něm ty lidi, kterým se nelíbí, slyší. Až teď, když jsi to řekla, tak se mi "rozbilo sklo" jak v HIMYM, na začátku v tom Spolier alert díle :D Ale nezní mi to nijak odpudivě, abych dodala :D :) A jinak Grey's Anatomy též moje srdcovka, prožívám to jak nic jinýho :D :)
    • / ReplyGetTheLouk
      :D No já s tím chrapotem nic neudělám, tak to prostě je :) Někdo má alergie, někdo má... nevím... často bolavý záda :D:D:D:D já mám tohle :D Ale je fakt,že občas mi lidi říkaj, že to je strašný, kde furt každej den chlastám, že to mám určtiě z toho :D Inu, ne každý si to dá vysvětlit no :D GA <3
  11. / ReplyVeru
    Určitě bych mohla doporučit Milénium od Stiega Larssona, jsou to 3 knížky a teď jsem dočetla Hypnotizéra od Larse Keplera :)moc se těším na Tvé oblíbené knížky, doufám, že se inspiruji :) V.
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky moc za tipy!
  12. / ReplyIvet
    Někdy mám pocit, že lidi nejsou líní hledat, ale spíš to zeptání je způsob, jak navázat kontakt. Ale někdy je to fakt na nas*ání, když se některý lidi neustále ptají na věci, co se dají za pět vteřin najít na netu... a zároveň se ptají někoho, kdo jim to na tom netu najde a pak jim to sdělí. Obvykle napíšu postup, jak se k informaci dostanou. Naposledy mě dostalo, když se někdo ptal, kdy jsou hodiny pro veřejný bruslení na zimáku, tak jsem odpověděla. Google: bruslení, Vyškov. A nejvíc mě štvala jedna spolužačka, nebyla schopná si stáhnout rozvrh a každé ráno se ptala, co máme za hodiny, v které učebně... prý zapomněla heslo a nemůže se dostat do školního systému, že jí to zablokovali na měsíc (což je naprostá blbost).
    • / ReplyGetTheLouk
      Ale ty lidi nechápu, kolik sotjí čas. Většinou jsou to velmi mladí jedinci, kteří to naštěstí ještě tolik řešit nemusí. Ale i tak... Pokud bych měla třeba já na dotazy odpovídat všem, což se mi zatím nějak stále daří, tak ale nemůžu každému vypisovat a hledat uplně všechno, to bych padla vyčerpáním po hodině. Já to beru ze svého pohledu i trošku jako solidárnost vůči ostatním - pokud nenapíšu debilní dotaz, ptám se na něco smysluplného, tak se mi dostane odpovědi a dostane se odpovědi i ostatním. Ale když mám vysvětlovat jendomu, že nejsem nezdvořilá, sobecká kráva, když mu odmítám poslat odkaz na google, kde je vyhledáno "color tattoo cena", tak pak těžko budu podovídat ostatním. Nevím, zda to dává smysl, jak to teď píšu, ale prostě lidi by měli být víc samostatní, zvlášť s ohledem na to, kolik informací je dnes veřejně dostupných. :-/
  13. / ReplyMonča
    Doporučila bych ti Shutter Island, autor: Denis Lehanne.. Ano, je to zfilmováno, ale film není knížka, je o co stát a pak od stejného autora Tajemná řeka, což je myslím taky ve filmu.. :( Bohužel, filmy berou představy, ale pořád je to kniha, je tam víc detailů a tak dále :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky za tip!
  14. / ReplyMirage13
    Taky nesnáším tupý ticho a jedou mi tu zahraniční live streamy celý den, a do to ho jsem schopná dělat všechno od stříhání videí, přes učení po hraní. Chci ti doporučit seriál Dead Like Me, je mi jasné, že to není pro každého a vůbec se ti to nemusí líbit, ale na druhou stranu si to můžeš zamilovat stejně jako já. Zdechlouni by si měli uvědomit, kde ten problém je a můžu s jistotou říct, že opravdu není na straně tvůrce.. nějaký článeček by si zasloužili. Matematiku jsem milovala, dokud v 9té třídě nepřišla na řadu učitelka, od které jsem nepochopila ani "dobrý den".. a pak se to se mnou vleklo celou střední :X. A i když skoro téměř nečtu, tak miluju vůni knížek, to že si to můžu vzít do ruky.. a tradičně prolistovat od zadu :D.. čtečku zapomenu dobít, rozbiju ji, šlohnou mi ji. Takže tak. Přeju ať se daří a vyjde nějaká dámská "podovolená" :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak tak! Píšu články u seriálů, a už jsem došla do té fáze, kdy poslouchám anglicky, mluvím si pro sebe anglicky a píšu česky, aniž bych měla pocit, že překládám z angličtiny :D Multitasking na entou :D Mrknu na to, díky! Od zadu jsem nidky knížku neprolistovala a neumím si předtavit, že bych to udělala :D na to jsem děsnej Sheldon :D:D:D:D Díky!
      • / Mirage13
        Ona se tak tuším čte Manga. Kdekoliv přijdu a je tam knížka, tak prostě listuju od zadu, všichni na mě čumí jak na debila.. to bude nějaká porucha :D :D
      • / GetTheLouk
        Jojo, čte. Já bych to vážně nemohla a fakt se pochichtávám, když si to snažím řpedstavit - to bdue nějaká moje porucha :D
  15. / ReplyLenka
    Ahojky, Co zkusit knížky od Stephena Kinga? :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Nevím, bojím se, že je to na mě moc sci-fi asi :( Ale neznám zas jeho knížky moc dobře..
  16. / ReplyMargret
    Tyhle videa jsou strašně super a video na knížky určitě udělej:) Jinak ve Švédsku jsem byla a je to tam nádherný, byla jsem jak na kraji, kde jsou krásný pláže, tak v hlavním městě, které se rozkládá na ostrovech...je to opravdu zajímavý:) já teda cestuji vždycky se sborem, takže co se ubytování týče, bydlíme v rodinách. Myslím si, že je to i jeden z nejlepších způsobů poznat tu zemi a v případě Švédska jsou tam opravdu skvělí lidé...a co je na Švédsku to úžasný? Je tam tak čisto, obecně ty severský země jsou trochu postaveny na jiný mentalitě lidí, kteří si prostě udržují pořádek, škoda jenom, že to není i v Evropě..
    • / ReplyGetTheLouk
      No ta mentalita lidí má s sebou i stinný stránky. Ale mám kamarádku švédku a závidím jim tam třeba to, že pro děti od šesti let výš jsou pořady v TV v AJ. Nazdar, poraď si. Pak nenarazíš na mladý lidi, který neumí ani kváknout, jako v ČR. Ale to je prostě sever, tam je to jinak. Mně láká ta příroda, ale i architektura, někdy tu skandinávii musím procestovat prostě! :)
      • / Margret
        Jo, to máš pravdu..překvapilo mě, kolik lidí tam umí perfektně anglicky a i výslovnost mají skvělou. Podívej se určitě do muzea Vasa museet, myslím, že je ve Stockholmu a je na něm zajímavý to, že je celý věnovaný jedné lodi...víc nepovým:P:D
      • / GetTheLouk
        Ok, holt tam teď prostě musím :D Díky! :D
  17. / Replynik
    Koukala ses někdy na Gilmorova děvčata?
    • / ReplyGetTheLouk
      No jasně! <3 Kdo ne? ;)
  18. / Replymarcela
    mas rada takove ty serialy ze stredni jako beverly hills atd? :D
  19. / Replymarcela
    ahoj,mas rada takove ty serialy ze stredni jako beverly hills atd? :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Jestli ty staré BH, tak na ty jsem nedávno znovu koukala, to je holt nostaglie :D Ale nějaké nové asi nemusím moc... Nevím, ani mě nenapadá jaké jiné byly :D
  20. / Replyklara
    Doporučila by som ti Na vine sú hviezdy (po česky je to myslím Hvezdy nám neprály) alebo Kam zmizla Aljaška (Hledáni Aljašky) obidve sú od Johna Greena a mohli by sa ti páčiť :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Hvězdy nám nepřály nemůžu ani slyšet. Humbuk kolem toho v USA, pak tady, člvoěku se to omrzí :( Bohužel tímhle u mě utrpí spousta možná i super titulů, ale já prostě nemám ráda, když o tom všichni mluví a člověk to čte skoro až z povinnosti.
      • / klara
        aha to je skoda protoze je to fakt dobra knizka i film :)
      • / GetTheLouk
        Věřím, ale... Ono ani ten příběh mě teda tolik nezaujal... Prostě, až to opadne, tak možná za pár let se na to podívám, ale teď to asi nepotřbeuju...
      • / marcela
        Mi přijde divne proc zrovna hvězdy nepřaly je takovy trhak, když je dalsich x knizek ses skoro stejnym pribehem a neni to takovy bum jako tohle
      • / GetTheLouk
        Pravě já siy myslím, že by ten příbeh byl až taaak originální, to se říct nedá. Jo, je to téma, které chytá za srdce, to ano, ale takových filmů a knih je...
  21. / ReplyLucie
    Jestli mas rada Hunger games tak by se ti mozna libilo Divergence :)
    • / ReplyGetTheLouk
      No a to nevim. To šílenství v USA mi ty knihy tak zhnusilo, že už teď to celé nenávidím. Ale kamarádka to čte a říká, ať jdu do toho. Tak to možná bdue moje první audiobook, kterou zkusím :)
  22. / ReplyLucka
    Kupujes si knihy nebo spise pujcujes v knihovne?
    • / ReplyGetTheLouk
      Kupuju nebo od kamrádů. V hlavní městský knihovně jsem jedno dobu došla do stádia, že co mě bavilo, už jsem přečetla, zybtek nebyl můj styl :D
  23. / Replybee457
    Ahoj Lou, i dneska mi tvé video zvedlo náladu. Připravovala jsem při něm večeři a bylo to super zpříjemnění, takže díky! Co se týče knížek, tak já můžu za mě doporučit Petra Šabacha a co si chci momentálně přečíst je Volání kukačky, což pod pseudonymem napsala Rowlingová. Jsou na to pěkný recenze, jen počet stran mě trochu odrazuje, ale věřím, že se k tomu dotlačím. Také mě mrzí, že už tolik nečtu, ale při škole, při čtení tolika skript už pak nejsem doma schopná vzít knížku a číst. To jen nárazově, a pak knížku o dvou set stránkách čtu tři týdny. Ať se ti daří! bára.kára blog
    • / ReplyGetTheLouk
      Jojo, to je problém učení - v létě člověk neche číst, konečně nechce chvíli číst :D:D:D Ale letošní léto chci být totální knohomol, děsně mi to chybí, vlastně děsně miluju číst! :D Jinak díky za doporučení ;)
  24. / Replygomistories
    Ahoj, ja som strašne vášnivá čitateľka, priam knihomoľka(o; Doporučujem ti všetko od Grishama, podľa mňa nemôžeš byť sklamaná. Teraz som dočítala Iskru života od Remarque, ak ti nevadí tématika druhej svetovej vojny, určite do nej choď. gomistories
    • / ReplyGetTheLouk
      Nevadí, děkuju moc za tipy!
  25. / ReplyNikol
    Knizky od Jodi Picoult jsou super:) nektere byly i natocene jako film, třeba Je to i muj zivot - jestli znas atd
    • / ReplyGetTheLouk
      Neznám, ale díky moc za tip!
  26. / ReplyLucka
    Koukala ses nekdy treba na glee, one tree hill nebo modern family? :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Ani na jedno. Glee mě děsně nebyvilo :D
  27. / Replymarcela
    A co knizka 50 odstinu šedi? :DD
    • / ReplyGetTheLouk
      Ne, prosím jen to ne :D Mám pocit, že jsou lidé z toho unesení jen proto, že to je o sexu a to je jakoby tabu. Přijde mi to vážně trapné... :-/ Takovéhle knížky jsem četla jako puberťák, neptořebuji teď :D
      • / Lucka
        A bude natoceny i film :D
      • / GetTheLouk
        Ať si to lidé užijou :D
  28. / ReplyNikol
    Koukas se treba na the vampire diares, pretty little liars nebo Arrow? :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Ani jedno. Upříri nesjou pro mě, PLL mně vůbec nebavilo a Arrow není typ seriálu, který by mě asi bavil :(
  29. / ReplyAneta
    Games of thrones nebo walking dead jsou super serialy :) jinak jako knihu muzu doporucit the fault in our stars, divergent nebo Whatever You Think, Think the Opposite :)
  30. / Replyklára
    Měla si nekdy parfem Daisy od marc jacobs nebo miss dior cherie? :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Ne.
  31. / ReplyAndrea
    ahoj chtela bych se zeptat jako poslouchas hudbu jestli hiphop, pop, rock? :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Vyrostla jsem na rocku, jako teenager přesedlala k hip hopu a dnes poslouchám to, co hrajou v rádiu a tak. Holt deformace řízením :)
  32. / ReplyZuzja
    Ahoj, vím, že máš ráda Hunger Games. Četla jsi ji? Jestli ne tak ti ji doporučuju je 1000X lepší než film
    • / ReplyGetTheLouk
      Četla, četla :)
  33. / ReplyBaryyy
    Myslím, že bych ti mohla doporučit od Jacka Londona ,,Tulák po hvězdách''. Je to o vězni, který byl hrozně týraný. Začátek je ošklivý a divný, ale potom to fakt stojí za to ;)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc!
  34. / ReplyK.
    Dneska jsi mi přišla dost nepříjemná v tom videu :/ škoda
    • / ReplyGetTheLouk
      Někomu smutná, někomu veselá, těžko se zavděčit všem :) Já si myslím, že to je proto, že mám dost silné názory některé věci, ale to neznamená být zlá / nepříjemná. To znamená si prostě něco myslet a stát si za tím. Na internetu je občas těžké vysvětlit svůj názor správně. Ale to bych tu mohla mluvit hodiny a hodiny :)
  35. / Replyadela
    Jsi proti cirkusum?
    • / ReplyGetTheLouk
      Nikdy jsem tam nebyla a asi tam ani neptořebuju.
  36. / ReplyNikol
    Ahoj Lou! :-) S těma hlasivkama tě naprosto chápu, mám stejný problém jako ty.. lidi se mi občas smějou (hlavně po ránu když je "chraplák" nejhorší) kde jsem včera chlastala nebo na koho jsem včera řvala. :-D Jinak knížky miluju od S. Kinga. je to fajn četba a nejvíc miluju hřbitov zvířátek.. Dál je ještě hodně zajímavá knížka Psychologie sériových vrahů (nebo aspon myslím že se to tak jmenuje):-D :-) seriály zbožnuju Dextra a sex ve městě ale to asi určo znáš :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Já třeba dneska nemůuvím vůbec. Ale fakt vůbec :D:D:D:D Takože tomu rozumím... Psychologie sériových vrahů mi něco říká, po tom mrknu :)
  37. / ReplyRenča
    Doporučuji Tábor 14. Je to hrozně zajímavý, ale zároveň strašně smutný a nepředstavitelný že tohle v dnešním světě ještě existuje. To si pak opravdu člověk váží o to víc toho co má.
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky za tip!
  38. / ReplyNikol
    A co knihy od JO Nesbo?
    • / ReplyGetTheLouk
      Nikdy jsem je nezkoušela.
  39. / ReplyHana
    Znáš serial Revenge? :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Slyšela jsem o něm :)

Leave a reply

Your email address will not be published.