Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Odběry GetTheLouk aneb oblíbené Youtuberky

Jestli po něčem toužíte, tak je to seznam mých odběrů na Youtubu. Tenhle seznam léty stále zvětšuje. Ráda bych ale osvětlila několik věcí, než začnete řešit, že celý den strávím koukáním na youtube. Nekoukám na vsěchna videa, i když si troufám říct, že většinu vidím. Na spoustu slěcen nekoukám proto, že by mě bavilo jejich líčení. Některé mě okouzlily tím, jaké jsou, některé dělají jen hezká videa po technické stránce. Pár z nich už dávno nemám tak ráda, ale zůstaly mi v odběrech. Takže se ponořte :)

AllThatGlitters21
Právě ten poslední případ. Elle už dávno nemám ráda. Vlastně mi příjde divná. Taková škrobená a nudná. Nicméně spoustě lidem se zdá spíše miloučká. Líčící videa už dávno tolik nedělá, krom toho používá vˇse od MACu, což já osobně moc nechápu, ale to je můj problém u většiny američanek. Tohle je takový mrtvý odběr, který by se vám ale mohl líbit.

Anneorshine
Tuhle slečnu mám v odběrech krátce, hodně krátce, viděla jsem jen pár videí. Je to stylingový kanál o oblečení. Takže uvidíme, jak si povede dál :-)

Audfaced
Tohle je moje srdeční záležitost. Bláznivé tutorialy od bláznivé slečny, ze které čiší kreativita a inspirace. Bohužel už videa nedělá kvůli autorským právům, která brzdí a omezují práci nás všech. Holt si nemůžu do videa dát hudbu Rihanny, aby korespondovala s makeupem, který podle jejího klipu dělám. Nicméně, ji určitě zčekněte, protože je vidět kolik práce vložila do svých děl!

BeautifulYouTV
Tahle Ruska je v mých odběrech taky docela nováček a má docela pekné nápady, které by si za mě zasloužily ještě trošku víc její prdlé povahy, kterou občas skrývá. Mluví velmi pro „obyčejného Čecha“ řekla bych velmi srozumitelně anglicky.

Beautycrush
Sam sleduju už dlouho. Tunu líčících návodů u ní taky nenajdete, ale o líčení povídá. Občas mě štve ten její přízvuk, že přes přebritštělé přídechy nevysloví ani Topshop. To je pak trošku k smíchu. To, jak se obléká mi většinou příjde vrcholně otřesné, ale i tak se na to ráda dívám a mám ji ráda. Prostě mi sedí, jak je veselá a svá. A tím nějak i akceptuju tu módu. Nikdo mě přece nenutí to nosit. :-)

BeautySplurge
Kanál plný módy a hlavne diy videí. Na ty je Lisa machr. Od psaníček až po kondicionéry a vlastní kosmetiku. Ačkoli jsem neskutečně líná si věci doma vyrábět, strašně ráda na ni koukám. Ani ona mi co se módy týče nepříjde jako extra úžasnýho, ale ta holka je tak moc plná inpirace, že sena to kouká vážně pěkně :-)

CarlyCristman
Flitrová královna, která je tak nudlovitě tenounká, až si občas říkám, že to není hezké. Ale je milá, umí docela rychle mluvit a pak dokáže tunu infa nacpat do pětiminutového videa, což jí závidím :-D Makeupové tutorialy už taky dávno nejsou její dominantou, ale furt jí sleduju a furt docela ráda.

Charismastar
Tenhle kanál popsat bude docela oříšek. Tak začneme plusama: Charis je zajímavá, veselá a energická, což dodává všemu, co dělá, šťávu. Její manžel je hudební skladatel a točí jí videa, takže jejich úroveň je vážně vysoká. Mínus z mé strany je hlavně její americká afektovanost a přílišné projevy lásky a povzbuzení světu. Je to jen něco, co my v ČR tady nemáme a nejsme na to zvyklí. Furt mi příjde zvlášetní mluvit do kamery a říkat lidem, že jsou skvělí a úžasní a nádherní. Tohle my u nás zkrátka moc neděláme, no :-D Další věc je taky takové citlivé téma. Je věřící. Já ne. Nemám náboženství ráda, ale mám k němu úctu. Rozuměj tomu tak, že se v kostele chovám slušně a neběhám tam s výkřiky á la „Ježíš je … (doplň si neco neslušného)“. Ale nemám ráda, když mi to někdo cpe. A když vypráví, jak jí Bůh něco řekl a podobně, tak se chytám za hlavu. Chápu, že to je tím, jaká je, a proto to akceptuju a furt na ní koukám. Znovu tady u nás to tak běžné holt není. Nicméně pro její drive do života si zaslouží, abyste se na ní mrkli :-)

Cozplai
Nový kanál sladké dívky, která propadla anime a podobným věcem, kde já jsem úplně ztracená. Ale je fajn, milá a ta práce, která stojí, za jedním videem je neuvěřitelná, takže se určitě podívejte!

Crystalka89
Přiznám se, že její videa jsou právě ty, které vynechávam. Ale je to strašne milá slačna. Její videa by chtěla jen trošku více technických zlepšení.

Cutepolish
Sperrychlé tutorialy na nehty. Ja osobně vidím nehtové tutorialy jako zbytečné, příjde mi jasné, jak to namalovat. Ale tady jde spíše o její nápady, kterých má plno. Navíc má naprosto precizní provedení, takže vážně palec nahoru!

Dope2111
Kdo by neznal Promise? Nejznámějšího lidského chameleona světa. Zaráží mě jen její jméno dokazující, že amíci fakt se jménama perlí. A pak mi lehce vadí její strašně strojený hlas. Ale vše ostatní to rozhodně převáží k dobrému :-)

DulceCandy87
Moje snad nejoblíbenější youtuberka vůbec. Je mi blízká hned z několika pohledů. Za prvé je jedna z nejhezčích slečen na světě, i když je to taková typická mexičanka, jak říká jí přítel. Má roztomilého syna a ješte roztomilejší obrovskou šatnu v garáži plnou hadrů a kabelek a bot a makeup a plno dalšího. Má nezkrotnou vášeň pro nakupování, už rozumíte těm sympatiím z mé strany? Ačkoli mě její neustálé čtení motivačních knih štve, protože nikdy ráno u snídaně nebudu sepisovat seznam věcí, za které jsem světu vděčná. To nejsem já. Ale Dulce je moc milá a sedí mi svou pozitiní energií. Je malinkatá, ale znáte to, co je malé to je hezké :-)

EvelinaBarry
Takhle slečna dělala kdysi dávno i trošku toho líčení, ale za tu dobu, co ji sleduji, se vyprofilovala na módní guru s vlastní značkou bižuterie. Její videa jsou především zajímavá a inspirativní z té kreativní a technické stránky. Pacují na nich společně s manželem a ta pomoc navíc je tam vidět. Jsou to takové krátké filmy, které stojí za to shlédnout.

Fablesinfashion
Dívka se strašně zvláštním ale svým způsobem roztomilým přízvukem a očima stené definice :-D Její série Book of Fables je zajímavá. Taky člověk s přídomkem nekonečná studnice inspirace.

Fashionista804
Trošičku uřvaná nebo spíš někdy až moc afektovaná slečna s velmi ležérním stylem módy, kterému já bych dala nálepku vintage, kterou moc nemusím. Pracovala dlouhou dobu u MACu, takže hádejte, co většinou používá. Ale mám na ní ráda, že se nebojí třeba tmavých rtů, navíc videa má celkem pěkné a hlavně je vidět, že to je ona, že je svá.

Fawninc
Kdo by neznal FAWN…? Já se přiznám, že tenhle odběr je spíš taková povinnost a jejich videa sleduji, až když už není moc na co koukat.

Frmheadtotoe
Jenn je taky děsně milá, není jí sice všude plno, ale i tak z ní čiší pohoda. Má pěkné tutoriály, ale strašně moc bych chtěla mít tak na týden její tvar víčka. Má hezky čistou angličtinu, takže pro začátečníky ideální. ;-)

GiannyL
Trošku zvláštní odběr v tomhle mém seznamu. Pokud nevíte, jak přešít tričko na cokoliv jiného, tak se u ní subsrcibněte ;-) Dělá velmi jednoduché šicí návody a všechny jí sluší – závist! :-D

Goldiestarling
Tak zvláště těd v období halloweena byste jí měli odebírat. Občas mi příjde trošku sterilní, ale jak to umí s latexem a jinýma efektovýma produktama, to snad ani není možné! Takhle holka dává do všech svých tutorialů takového času! Nechápu! Vážne se na pár videí od ní povinně podívejte ;-)

Hollyannaeree
No, vystihuje jí to, že má vždycky děsne dlouhá videa, čemuž dost dobře rozumím :-D, a mluví občas strašně rychle – a vypadá pak děsně roztomile. Taky je to exeplář jednoduché angličtiny na porozumění, řekla bych. Má spíš povídací videa, protože jako snad každá američanka ráda nakupuje :-D

HollywoodNoirMakeup
Poslední dobou i docela přidává videa, která jsou krásná a stručná. Jen slečnu nemám jak poznat, protože dělá jen ty sterilní tutorialy :-) Trošku škoda. :-/

Iwanted2c1video
Tenhle kanál si zakládá na tom, že pracuje s levnou kosmetikou. Videa dělá určitě taky zajímavá, akorát je s uploadováním dost nekonzistentní, na druhou stranu, tomu také dost rozumím. Nevím proč, ale její videa si tak neužívám jako třeba těch, kteří je nemají na tak profesionální úrovni jako ona. :-/ Ale každému nám sedne něco jiiného.

JennisseMakeup
Vlastně tuhle slečnu děsně nemám ráda. :-D Ale prostě mi tu zůstala a já jí ignoruju. Je strašně přemiloučtělá, že to nedávám. Taková afektovaná, ale pro mě až vážně špatnym způsobem. Její líčení je takové až moc a bez nápadu. Ale neříkám, že vám se nebude líbit. Pokud jste na akrylové nehty plné cukrkandlových ozdob, určitě u ní najdete spoustu tutorailů z dřívější doby ;-)

JessicaHarlow
Taky velmi známá osoba, která je mi také čim dál tím více nesympatická. Ale její tutorialy jsou hezké. Nejoblíbenější tutorial od ní mám snad ten, který jsem viděla jako první – nejaké černé líčení na párty. Tam jsem objevila 88 stínovou paletku a musela jí mít :-D Od té doby se hodne změnila, ale videa má stále příjemná. :-)

Jingleheartart
Jess je takový krásný exemplář někoho, kdo se vyhýbá mainstreamu. Dělá spíš lifestylová videa. Je hodně zvláštní člověk. Ne každému bude sedět. Zkrátka je trošku jiná. Takže pokudmáte náladu na potrhlého umělce, tak směle hurá na její kanál!

JulieG713
Slavná, známá Julie, která dělá především makeupová a nehtová videa. Áda jí dal doma přezdívku „divný obočí“. Inu každý máme jiné chutě i co se obočí týče. Její miláček ja MAC a laky na nehty především její řada od JessiesGirl. Julie má i svoje módní pátky. Její styl oblékání mi není uplně blízký. Příjde mi, že jí spousta kousků nesedí, ale znovu, každý to máme jinak a její videa jsou poměrně inspirativní.

Kandeejohnson
Kadee asi taky všcihni znáte. Přemiloučtělá američanka, která v každém videu řiká, jak vás miluje. Věnuje se líčení, ale její videa jsou většinou dost vtipná. Halloween rozhodně nevynechává, takže je na co koukat. Pokud vám nevadí její upištěnost a přehnaná miloučkost, tak se na ní rozhodně mrkněte.

Klairedelysart
Strašně nadaná a šikovná slečna, která si s každým videem dává takové množství práce, že to snad ani není možné. Videa jsou stručná, ale názorná a efektní. Prostě opravdu vidíte co a jak máte dělat není to jen hezká podívaná, která vám nic nedá. Krom toho má Klaire strašně uklidňující hlas :-)

KrystaalRain
Hooodně zvláštní člověk, který miluje třpytky a vlasntě hoodně makeupu. Sice už ani nevím, kdy naposledy přidala video, ale je trošku zvláštní. Zkrátka hodně výrazně namalovaná slečna s tunou piercingů a dreadama, co dělá pole dancing :-)

LadyMakeup1
Španělsky mluvící slečna s vtipným přízvukem v angličtině. Její tutorialy vlastně z nějakého neznámého důvodu nemám moc ráda. Taky už dlouho nic nepřidala, ale moc mi to nevadí. :-D Nicméně vy se na ní určitě zkuste mrknout ;-)

Laurenbeautyy
Lauren a její sladký australský přízvuk. Pracuje u Bobbiho Browna (ano, vím, že je to žena, ale takhle mi to zní líp. Chanel je taky podle ženy a nikdo to neřeší), ale nijak ho nepovyšuje nad ostatní, což mi vyhovuje. Má hezký nápady a je občas strašně vtipná. Já jí miluju nostagicky kvůli tomu přízvuku. :-D Navíc ma vždycky krásný trička a nádherný vlasy :-D

Leighannsays
Prdlá prostě. Nic jiinýho nemůžu říct. Občas už rostu z toho, jak vlastně ani neví, o čem bude video točit nebo co chce o produktu říct. Její oblíbena věta je „I don’t know“, ideálně tak pětkrát za sebou. Ale její bloopers jsou fajn. :-D Občas mě její video dokáže naštvat a vysloveně otravovat, ale jindy mi doslova zvedne náladu :-) Prostě je jí plné video, takže jestli vám tohle sedí, směle k ní ;-)

LetzMakeup
Tak pokud vám vadí irskej přízvuk nebo máte problé s angličtinou, tak jí asi přeskočte. Pokud ne, tak se na ní mrkněte a nasávejte cenné kosmetické rady a užitečná videa popisujíci každý detail. Sice jsou pak tomu přiměřeně dlouhá, ale co. Važně její rady a teorie kolem líční a výběru produktů mají hlavu a patu a mně osobně jsou poměrně blízká. Jen si musíte zvyknout na její „š“ místo „t“ a „í“ místo „u“. Ale dá se to, po dvou videích už to ani nevnímáte. ;-)

Lisaelridgedotcom
Tak Lisu asi znáte taky všcihni. Jeden z nejslavnějších lidí na youtubu. Na mě je trošku moc sterilní, ale chápu, že ne každý nemůže být permanentně prdlej. Nadruhou stranu Pixiwoo taky nejsou uplně uhozený, ale nesjou jak na trhání zubů. Takže Lisu asi není potřeba víc představovat.

Macbarbie07
Teď mě bude strašně lidí nenávidět, ale mě takhle holka nebaví. Mám jí v odběrech spíš tak jen z povinnosti. Ale její videa, ačkoli jsou veselá, vtipná a hezky udělaná, mě nijak extra nevtáhla. Je milá, veselá, osobní a vlasntě všechno, ale prostě mně nesedí. Nic víc, nic míň.

Makeupbyemaan
Eman mě kdysi dávno strašně bavila, ale teď už je to na mě moc nuda. To ale neshazuje její líčící schopnosti! To vůbec ne! Jen je to čisté ukazování používaného produktu a štětce a pak kam, střih a zas stejně. Určitě hodně názorné, ale chybí mi tam více šťávy :-) Pokud vás hodně zaujme, má i vlastní řadu štětců, takže jí můžete podpořit i takhle.

MakeupByLeinaBaaaby
Leina má hezké tutorialy a je strašně zvláštně hezká. Tutorialy, které jsou jejím hlavním zájmem, má hezké a hodně jednoduché, často i bez komentáře. Hodně dělá makeupy inspirované videoklipy, takže pokud vás tohle láká, klikněte odběr.

MasqaradeMakeup
Takhle slečna mě bavila, když dělala tutorialy s různými přízvuky, jen tak pro srandu. Dělala hodně gagovské tuty a hrála si s nimi do posledního detailu. Pak už se do videí přimotala tuna produktů, které dostala a vypadalo to tak, že je minutový tutorial a následuje pětiminutová recenze. Zvideí se vytrácel drive, šťáva a kreativita. Ale třeba vám to tak nepříjde, kdo ví. Nicméně určite mrkněte na její starší videa ;-)

MichellePhan
Tak tu znají taky všichni. Nejúspěšnější youtuberka na světě zřejmě. Videa má krásná a je vidět, že tam už se točí jiné peníze. Ale z videí se na úkor té krásy á la film vytratilo to, coby mělo být pro tutorial stěžejní. Taková ta názornost, to, že pak vím, jak to udělat. To mitam už chybí. Prostřihy jsou nádherné, ale bere stín, davá ho tam a najednou je to krásný ztracený přesně tak, jak má být, jak bysme to všcihni chtěli umět. Ale už nikdo neví, jak to přesně uděala. Její videa jsou inspirativní, ale nikdy mi v malování nic nedala. Ale dívat se na ní je určitě balzám na duši. To stopro. ;-)

MissChievous
Julia je kanaďanka žijící ve Švýcarsku. Jí jsem viděla jako první, snad dokonce i v němčině. Což občas dělá do teď, videa v němčině. Videa jsou čím dál lepší a je to první evropská youtuberka, která má takovýhle úspech, řekla bych. Navíc pokud vás zajímá vǎrení a hubnutí, tak se můžete mrknout na její velkou hubnucí cestu :-) Spolu se čtecíma videama a néajkými vlogy je najdete na jejím druhém kanálu TheThirdShift ;-)

Missglamorazzi
Další z exemplářu milé, skoro až uječené veselé američanky, já vím, ony prostě takové jsou. Videa má různá, od makeupu, laků na nehty, diy až po oblečení. Holt v Americe jsou odborníci na všechno. :-D Ne, je milá, takže pokud vás chytne, dobře pro vás :-)

Myeyeshadowisodd
Další zvláštní osoba. Další slečna se zelenýma vlasama :-) Její tutorialy nejsou pro každého, takové alternativní kousky z ní padají, ale proto ji mám ráda. Rozhodně je talentovaná a s kosmetickými štětci to umí ;-) Takže znovu, pokud vám vyhovuje její styl, lucky you ;-)

Mzddd222
Příklad velmi názorných a často barevných, ale nositelných tutorialů. Pokud máte doma 88 stínovou paletku a nemáte inspiraci – tady máte milion nápadů, jak to s paletkou roztočit. ;-)

NikkieTutorials
Ano, moje láska :-D Nikkie, vtipná Holanďanka, která má neuvěřitelný schopnosti a neuvěřitelnej úspěch! Její tutorialy jsou nádherné, ta holka je prostě studnice inspirace. Mám jí strašně ráda a dala bych nevím co za to, se s ní vidět ;-) Povinně subscibe prostě :-)

Petralovelyhair
Tak Petru asi znáte všcihni. Dřív mi strǎsně vadil její težko říct, jestli přízvuk, prostě to, jak mluví. Ale časem jsem si zvykla a teď už to ani nevnímám. Ale dlouho jí tu popisovat nemá smysl, stejně jí určitě všcihni odebíráte.

Pinkstylist
Tohohle fešáka mám v odběrech chvilinku. Dělá především efektové věci s prostetikami. Nevím, jestli to je tím blížícím se halloweenem nebo je to prostě jen jeho hlavní zájem. Ale určitě dělá děsně zajímavé věci ;-)

Pixiwoo a Pixiwoomadness
Další ze seznamu nejslavnější youtuberky makeupového světa. Asi taky nemusím představovat tyhle dvě. Známé a velmí talentované. Nic víc není třeba znát.

PlumFoolery
Asi poslední z mého seznamu českých youtuberek mých odběrech. Káju mám ráda pro její přístup k životu a blogování. Je svá, tečka. A to je to nejdůležitější. Její pohled na svět, blogování a celkově život mi sedí a většinou s nimi naprosto souhlasím. Žádné negativní komentáře by jí v tom neměly zabránit. Ikdyž některé jsou opravdu vážně á la „otevírá se mi kudla v kapse, jak někdo vůbec může něco takovýho vyplodit“, ale to je na jiné povídání. Na Káju určitě mrkněte ;)

SarahVictor
Ani Sarah už moc nesleduju. Vlastně je mi čím dál tím méně sympatická. Ale o jejích skills není pochyb, takže pokud vám sedne, tak se máte na co těšit.

sayanythingbr00ke
Stejně to mám i s Brooke, věnuje se především nehtům, i když… vlastně teď se nevěnuje na svém kanálu ničemu konkrétnímu. Taková videa o ničem se z toho za ty roky stala. Možná to příjde jen mně. Takže jí určitě omrkněte ;)

SecretLifeOfaBioNerd
Jestli jste na práci rukama a především šití, tak jste tu správně. Ať už se jedná o vlasy, oblečení a další tuna jiných věcí od doplňů po skříňky, to všechna ona umí. A svým roztomilým hláskem to tak nádherně podá, že už mám kilometrovej seznam věcí, který si musím udělat. Ale zatím na to není čas, jen na koukání na videa :D

sokolum79
Mám chuť napsat, že Sokolum taky určitě všichni znáte, ale evidentně ji tolik lidí nezná. A ona si rozhodně více odběratelů zaslouží, protože je hodně,m hodně nadaná. Ovšem nejlepší je její instrgram, ten je nesutečnej. Hodně věcí se totiž nepřetransfotmuje do videí. Určitě už dávno víte, jak moc jsou náročná, protože vás tím bombarduju nonstop. Ale její instagram je plnej zhuštěný kreativity, která by se dala vážně krájet. Takže upalujte k ní!

Talia Castellano
Talii znám už roky, ale v odběrech jí mám jen několik týdnů. Malá Talia má rakovinu. Budu asi zlá, ale to je její hlavní „tahák“, protože je tak strašně roztomilá, že to víc nejde. Je strašně motivační vidět někoho jako jí, jak si užívá běžný radosti života. Nějak se s ní cejtíte víc naživu. Chápu, že je to zní asi hloupě, ale líp to na pár řádků neumím. Prostě se podívejte a pochopíte. :)

Tanya Burr
Ehm, další na seznamu youtubáckých hvězd. Každý jí zná,  ať už pro její makeupové dovednosti a nositelné looky nebo pro její pozitivní náladu. Řekla bych, že Tanya vám stopro sedne, šup k ní ;)

ThatsHeart
Další příklad americké přemiloučkosti, až hnus. Ale nějakým způsobem tohle umím strávit. Občas. Pokud vím, tak jí nedávno sundali rovnátka, ale mně se strašně líbila s nimi :D Pokud vám nevadí upištěnost a strašné nadšení a ovace prakticky pro cokoli a jste na líčení a módu, jděte se na ní podívat. PS: ma strašně sladkýho psa :D

WonderlandWardrobe
Nový kanál, v pořadí už asi miliontátý, mladé Kalel. Ani vlasntě nevím, na co je tenhle kanál zaměřen, mám v těch jejích kanálech bordel. Ale pokud vám sedí dívka z Cozplai – to je ona, tady je její denní život, hauly a podobně ;)

xsparkage
Leeshu určitě taky musíte znát. Je mi hodně blízká střídáním barvy vlasů, ale i jejím bohatým barevným líčením, kterého se rozhodně nebojí. Sice nejsem vždycky na takhle výrazně a vysoko nalamalované oči, ale zkrátka mi sedí. Je prdlá, výrazná a svá. :)

xteeener
Její milý a pohádkový hlas vás provede tutorialem ani nevíte jak. Není to, že bych jí žrala, ale ani né, že bych jí nenáviděla. Jen mě její videa nechávají většinou tak lehce chladnou. Ale dělá příjemné líčení, většinou se mi víc líbí její tmavší looky na párty. Na to je naprosto perfektní ;)

Tak to je tak nějak vše z mých odběrů. Sice je to článek na hodiny čtení, ostatně mě trvalo hodiny ho dát dohromady :D Doufám, že jste si našli nějaké nové oblíbence a moc ráda se dozvím o vašich. Jak jsem říkala na začátku i v průběhu článku – celé je to o tom, jak vám kdo sedne. Proto je tolik úspěšných youtuberů. Každý jsme na něco jiného. Někteří sice nemají extra kvalitní videa, ale jsou mi něčím blízcí. Někteří je sice mají propracované, ale jako osobnosti mi z nepochopitelného důvodu nesedí, ale jejich videa mi dávají podnět, proč něco zlepšovat.

Takže gratuluju, pokud jste to celé dočetli až do konce, a ještě jednou ráda od vás uslyším o vašich miláčcích youtubu, třeba něco nového objevím i já :)

Comments ( 62 )

  1. / ReplyBebe
    Páni, tolik?! :) Já mám úplně nejvíc nejradši Missglamorazzi, strašně se mi líbí jak z ní crčí energie a taky to, že používá i produkty z drogérky, co se dají sehnat i u nás. A pak hned je FleurdeForce (doporučuju) je hrozně sympatická a mně se zdá strašně hezká :). Michelle Phan a Pixiwoo jsou klasika, ale jejich videa mě baví. Pak z českých mám taky ráda Petru a Plum a samozřejmě...tebe :D. Potom Tanyu Burr mám taky ráda a AllThatGlitters21 taky...ale ostatní mi nic neříkají, no nemám v tomhle směru moc rozšířené obzory:) Jo a potom mám ráda CloeCouture, je jí asi 15 a na svůj věk má bomba videa!
    • / ReplyGetTheLouk
      No plánuju update :D Už jich zas dost přibylo.. Ty co neznám, určitě skouknu ;)
  2. / ReplyBlondýna
    Tak ktohle je skvele hutnej seznam, ... diky moc! Nektere znam, ale nektere jsou pro me novinky a moc rada budu sledovat! Fakt diky, ze ses podelila.
  3. / ReplyA.
    To musí být všechny youtuberky tak krásný? :/ :D Závist..
  4. / ReplyDominika
    Týjo, to je dlouhý seznam ;) až zapadnu mezi vánoci sněhem tak se do toho s chutí pustím. Já posledí dobou až ulítávám na angličtině Zoelly (http://www.youtube.com/user/zoella280390) i jejích vídeích. ;)
  5. / ReplyVeronika
    Já, jelikož se učím italsky, jsem si oblíbila začínajícího youtubera MrDanielmakeup. Jinak počteníčko to teda bylo, ale horší budou teď ty hodiny u youtube :D Verča
  6. / ReplyCipa
    L3nChannel ...slovenka Lenka z msl3nik blogu :) velmi zlata a potom moja all time favourite JLovesMac1 - blazniva, svojska, krasna, ma videa v podstate o nicom ale vzdy sa na ne hrozne rada pozeram
  7. / ReplyRadka
    Nechápu, jak to můžeš stíhat :D Já sleduji tak 10 holek (+ joey graceffu) a zabere mi to minimálně půl hodiny denně :D Jinak se mi moc líbí missglamorazzi, tanya burr a hlavně FLEURDEFORCE, ta je skvělá :)
  8. / ReplyJulie
    http://www.youtube.com/user/BeautyLiciousInsider/videos?view=0 TAKY DOBRÁ VIDEA! :)
  9. / ReplyMiška
    Wooooow, tolik youtuberek, to tedy já mám v odběru tak čtvrtinu toho počtu co ty tady.:D Vlastně také odebírám Petru a charisma star. Jsou to mé dvě celkem oblíbené youtuberky, nejvíce tedy ty.:) U Charis mi také vadí to co tobě, až jsou ty její výlevy lásky někdy otravné. Je fajn, že jsi sem dala ten seznam, určitě se nechám inspirovat.:)
  10. / Replywykyy
    tak toto je poriadny zoznam :) musim sa priznat ze vacsinu z nich nepoznam..najradsejsi pozriem missglamorazzi, pride mi strasne mila a jej videa mam velmi rada..na com prisla nedavno je to, ze ona aj jej priatel luke maju par videi naspievanych na cover verzie znamych songov..ona ma nadherny hlas ked spieva :)
  11. / ReplyMonie
    Ahoj:) Právě dns jsem začala s blogováním a tak bych byla moc ráda kdyby jste se koukly ma muj blog:) díkyyy moooc:* -> http://beauty-monie.blogspot.cz/
  12. / Replyvanilka
    Vďaka za tipy, ja mám najradšej britské youTube-erky, tebou nespomenuté: ThePersianBabe, FleurDeForce, AModelRecommends, UglyFaceOfBeauty,.. ich angličtina sa mi viacej páči, je mi zrozumitelnejšia a sú mi omnoho bližsie aj povahovaho a vyjadrovaním. Z američaniek by som pridala ešte SMLx0 a NikkiPhillippi a pre zaujímavosť z austrálie príjemnú holčinu shaaanxo. Poslednú dobu ma už nebavia tutoriály ale rada si pozriem rôzne favorites video či niečo z bežného života. YT mi úplne nahradil Tv takže tvoj dlhý zoznam úplne chápem :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Jej, tak to já se britský angličtině posmívám :D Nerada, ale někdy to nejde prostě :D Taková Irština mi příjde daleko zajímavější :D Já na TV nikdy moc nekoukala... Ale takhle mě to nikdy nenapadlo.. Já to beru jako součást vzdělávání se o kosmetickm světě. Pro mě je to důežitý, zvlášť teď :)
      • / domca
        Podle mě je celkem od věci posmívat se britské angličtině, jelikož je ta nejčistší (?) a všechno ostatní už je jen zkomolené. :-) Ale samozřejmě záleží na lidech, co se jim líbí více.
      • / GetTheLouk
        Čistější - to mi teda nepřéjde... Bůh ví, co je to čistá angličtina. Taková věc dneska už ani neexistuje..
  13. / ReplyŽaneta
    Hodně dlouhej seznam :) Já nerozumím anglicky nic, takže nic pro mě :D Já sleduju TereskaTashira, Peťu, Káju, Deni Veverička a jednu američanku(?) Jenna Marbles :) Na každou slečnu jsem si klikla, ale prostě nerozumím..
  14. / ReplyCandi
    komentáře normálně nepřidávám, ikdyž tvoje videa sleduju skoro rok :) souhlasím s tebou naprosto s tím, že každému sedne něco jiného a videa sleduju u lidí také nejen kvůli obsahu, ale i jejich osobnosti..já sleduju videa většinou britských youtuberek hlavně i proto, že moje sestra v Anglii žije a tak některé věci, které recenzují jsou mi lépe k dostání..musím ale přiznat, že sledování českých mi dlouho nešlo přes oči :D prostě nevim..přišlo mi to po x letech sledování v angličtině hrozně divný..jako první jsem narazila na Petru, nevím, ikdyž její videa nejsou špatný, na její hlas si prostě nikdy nezvyknu..když jsem narazila na tvoje videa, tak první reakce byla "zase nějaká parodie na američanky..." ale popravdě...nedalo mi to a koukla jsem i na nějaká starší videa a zjistila, že ve spoustě názorů se s tebou ztotožňuju a nakonec to dopadlo tak, že tě mám jako jedinou Češku v odběrech :D :) a vždycky mám radost, když se přihlásím na YT a vidím tvoje nové video :) je to pro mě vždycky takový relax u kafe :) a hlavně se mi líbí, že mluvíš i o výrobcích, které nejsou značky jen essence, balea a takový ty klasický drogérkovský..vždycky dokážeš dát typ na něco, po čem se musím hned podívat! :D takže díky za práci, kterou děláš! :))
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju strašně moc! Moc si toho vážím! Vážně, moc děkuju! :)
  15. / ReplyeQ
    Tak tento článok ma strašne potešil. Vďaka, že si si s tým dala prácu a všetko to tak pekne spísala :) Mnohé z nich vôbec nepoznám, tak si idem rozširovať obzory :))
  16. / Replyahoj
    Tééda pořádně dlouhý seznam :-)) já bych tam ještě přidala hannybrokolice.mablog.eu martasantorova.blogspot.cz
  17. / ReplyDáša
    Za sebe mohu doporučit tuto: http://www.youtube.com/user/DiamondsAndHeels14 , ale je taky krapet afektovaná. Přesto ale miluju její vlasy a hlavně jsem na ní narazila, když jsem měla fakt šílený akné a ona je právě jednou z těch make up guru, která se s ním také potýká, nebo spíše potýkala, těžko říct, občas mi příjde, že to má skvěle všechno zahojené a z toho breakout či jak to nazvat.
  18. / ReplyRonie
    Hustě, moc hustě!! Klobouk dolů. :-) já teda ujíždím na BeautyCrush (jsem blázen do Británie) a její vkus se mi moc libí - otázka názoru :-) Jinak mam moc ráda Jarmanie z http://www.youtube.com/user/JLovesMac1 Určitě mrkni je dobej blázen. :-) Jinak minimálně 5 slečen mám nově v odběrech. :-)
    • / ReplyLifeStyleN
      Tu taky miluju, je neskutečně vtipná!!!
  19. / ReplyHáňa
    Moc pěkný seznam:-) Za mě určitě ještě doporučuji EmilyNoel83!!
  20. / ReplyHamtinka
    Ty jo, já si myslela, že YT gurus mám v malíku a ne e. Je pravda, že uječený achající američanky moc nesleduju. Můj TOP: superdooperrad (sestra xsparkage), lilcammo93 (roztomilá australanka), beautybybrittneyx (praštěná australanka) a klasika pixiwoo a občas juknu na andreaschoice. S dulcecandy a michelle phan jsem začínala a už mě vůbec neberou.
  21. / ReplyLifeStyleN
    Nééé, z toho se zblázním :-D K mým 17 odběrům právě přibylo dalších 7, mám zábavu na každý den, jen nevím kdy budu pracovat.. ;-)
  22. / ReplyMarkéta
    Díky za zajímavé tipy!!! Ale strašně by mě zajímalo co řekneš na Meredith ze StilaBabe09!!:) http://www.youtube.com/user/StilaBabe09 . Její kanál je spíš o modě, ale myslím že by se ti mohla líbit.:) Já osobně jí zbožnuju! Jak se projevuje , prostě jí zbožnuju celou.:D A taky mám strašně ráda jak dává na závěr každého videa "nepovedené záběry", vždycky se zasměju.:D:) Určitě napiš co na ní řikáš, sem na to zvědavá.:)
    • / ReplyGetTheLouk
      No na mě je děsně sladká, moc se mi nelíbí :D Ale uvidíme, až uvidim víc videí :)
  23. / Replykatie
    mě baví essiebutton :)) jinak většinu z tvých odběrů neznám, musím to projet
  24. / Replymickimouse
    z anglických Grav3ardgirl protože u ničeho se nenasměju víc jako u ní a Jenny Marbles :D Přídává video každej den a nevím kde ty hlášky bere z českých koukám jen na tebe a sem tam na plum Peťa mi moc nesedí nevím proč :D
  25. / Replynová česká youtuberka
    Ahoj Lou, narazila jsem na ni náhodou, ale myslím, že je super, mě baví spíše ty tutoriální videa než ty mluvící, proto mi vyhovuje. Zkus mrknout ;) jinak super seznam. Hezké vánoce :)
  26. / Replyendy
    Já teda jsem zacla poslouchat víc britský přízvuk a bolí mě uši z americkyho, dřív mi to ale nevadilo :D
  27. / Replymickymouse
    http://www.youtube.com/watch?v=iRVx34JQrTQ&list=UUT-UG5N5QWq80fKJrue77ag&index=3 ještě tohle stvoření :D ...má strašně zajímavý nápady ...sice je strašně divnej ale jde mu to :D
  28. / ReplyMiaBlueMoon
    Teda...jen co budu mít volno, tak Youtuberky projedu :) Tady ti posílám tip na mojí oblíbenou zahraniční:) Sleduji ji denně: http://miabluemoon.blogspot.cz/2012/11/oblibena-zahranicni-blogerkayoutuberka.html
  29. / ReplyTrubka
    Nejlepší čekská beauty blogerka jsi, bezpochyby, Ty :). Sice Tě nemám v žádném odběru (nevedu YT účet %), ale sleduji Tě pravidelně. Z těch, co tu nepadly/i.. Je mi sympatická takhle česká paní, která ale dělá svá videa i v aj a nj, na to celkem valím oči :), už proto ji vyhledávám, ale celkově je mi hrozně příjemný její projev. Je to módní návrhářka, ale její videa jsou různá, kosmetická, vaření... http://www.youtube.com/user/LaraBallerina Ale myslím, že víc Ti sedne tenhle chlapec: http://www.youtube.com/user/JoshCollierMUA Tolik moje tipy :)
  30. / Replyanet
    o muj boze me sbad bouchne hlava sice mam dost nivejch odběrů na skouknuti ale asi se mi rozkočí hlava jak stíháš toolik blogerek najednou páááááááááni :DDDDD
  31. / ReplyMoje youtuberky
    Ahooj,týjo.. Tolik odběru,mám tak půlku.. ;) Jinak nejoblíbenější zaharniční youtuberka je- krazyrayray ;) už od první chvilky co jsem jí viděla,tak se stala mojí oblíbenkyní.. ;) Jinak z češek jste na prvním místě Ty :) a Petruš :) obě dvě každé jiné,s úplně jinými styly,ale obě bezkonkurenčně miluju ♥
  32. / ReplyIvusha
    Karina z BeautifulYouTV není Ruska, je z jedné z Pobalstkých zemí ;-) Teď bych ale kecala, ze které :-) Každopádně z těch, na které koukám, doporučuju Sasakiasahi, je to japonská holčina, ve videích nemluví, ale její nápady jsou nepřekonatelné ;-)
  33. / ReplyPetushik
    Super tipy! dík najviac ma zaujala GiannyL...:D som kukla skoro všetky videá...aj keď to nie je o líčení, tak to je skvelééé:D
  34. / ReplyNikol
    Děkuju za tipy, všechny jsem poctivě prohlídla a mám několik nových favoritů :-). Za mě můžu doporučit některé češky ať podporujeme taky naše holky :-)... https://www.youtube.com/user/Flabgee https://www.youtube.com/user/TheHanny007 https://www.youtube.com/user/Budtesamisebou
  35. / ReplyRybka92
    Ahoj, sice tvoje videa a ani příspěvky nekomentuji, nemám ani účet, ale sleduju tě pravidelně a chtěla bych ti doporučit jednu youtuberku a zajímalo by mě co na ni řekneš. Snad jsem ji nepřehlédla a neopakuju ji tady. http://www.youtube.com/user/littlekiva
    • / ReplyGetTheLouk
      Nevím, zní fajn, roztimlý přízvuk :)
  36. / ReplyXOXO
    Zoella (http://www.youtube.com/user/zoella280390/videos?view=0) a TessChristine (http://www.youtube.com/user/Tesschristine123/videos) - moje dvě nejoblíbenější! <33
  37. / ReplyLisa Eldridge
    Já rozhodně doporučuji tuto přirozeně krásnou a půvabnou dámu, Lisu Eldridge. Nazvala bych jí jako takovým "Chanel's Angel", pracuje jen s produkty od Chanelu, v podstatě je to taková propagace. Skvěle technicky provedné s vytřbeným vkusem! http://www.youtube.com/watch?v=_CUERDjmViQ
    • / ReplyGetTheLouk
      Lisa nepracuje jen s Chanelem. Pracuje s produkty od všech značek. A navíc jí tu uvádím :D
  38. / ReplyJanča
    Ahoj, moje nejoblíbenější youtuberky/blogerky jsou: Petralovelyhair, L3nchannel a ty! Pěkný den! J
  39. / ReplyCarol
    Já mám podobné odběry, ale ještě sleduju tenhle kanál - http://www.youtube.com/user/eleventhgorgeous ale musím říct že jsou taky trochu upištěný :) tak se koukni kdyžtak
  40. / ReplyJane
    Poslední dobou jsem hledala nějaké blogerky a tohle mi opravdu pomohlo:) Moc jsem si oblíbila Anneorshine. Jestli můžu někoho doporučit, jako povídací, vtipné a inspiraci, tak Zoella http://www.youtube.com/channel/UCWRV5AVOlKJR1Flvgt310Cw A pak její bratr, a ten je vážně dobrý a legrační :D http://www.youtube.com/channel/UCuouUWCLmpG4Dje3Ay0p1oQ
    • / ReplyGetTheLouk
      Zoella je roztomilá, občas na ní mrknu :) A na bráchu taky :) Jsou super :)
  41. / ReplyTerka :)
    Beautycrush, DulceCandy87 a Michelle Phan sú moje oblubené blogerky no a samozrejme aj ty. A nepoznám veľa ľudí, ktorý majú radi alebo pozerajú Beautycrush, a jej prízvuk je taký typický britský ale celkom jej rozumieť :) Inak aj Laurenbeautyy, Macbarbie07, Petralovelyhair atď. väčšinu odberám aj ja ale nesledujem to velmi. P.S.: snaď nevadí že je to slovenský koment :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Nevadí ;) To víš, že ne ;) Beauty Crush má roztomilý přízvuk stejně jako Laurenbeautyy :) Ale já jsem na přízvuky asi docela zvyklá... :) A holkdy se poslouchaj krásně :)
  42. / ReplyTerez
    Ahoj! Já naopak zase nejraději sleduji holky ThatsHeart, Missglamorazzi a Bethany Mota. Jsou to jediné tři, které sleduji ze zahraničních youtuberek! A naopak se mi právě líbí, jaká točí videa o všem možném. Kromě líčení, mají také DIY, videa o oblečení, jak připravují například různé oslavy atd... Moc mě to baví! :) Prostě nejvíc! Sledovala jsem dříve i více kanálů, ale prostě mě nebavily. A z českých sleduji pouze tebe, Péťu (LovelyHair) a Terku (LuxyLady2), tu nevím, jestli znáš. Tak celkově moc youtuberek nesleduji. Toto mi stačí a jsem z vás nadšená. ;)
    • / ReplyGetTheLouk
      Ty mi přijdou už staršně nudné právě :( Terku znám osobně, ale videa jsem nidky neviděla.. :) Ale děkuju za nás za všechny :)
  43. / ReplyAdela
    Strasne me potesilo, ze Dulce je tvoje nejoblibenejsi youtuberka (jestli je to porad aktualni). Moje taky! Sledovala jsem ji uz nekdy v 14-15 letech cca, pak jsem na youtube par let nechodila vubec a ted uz zase sleduju.. Prijde mi strasne vtipny jak se Dulce za tech 5 let zmenila :)) S vetsinou popisku u youtuberek souhlasim, vadi mi na Americankach ta jejich ukricenost. Nejhorsi mi v tom snad prijde Juicystar07, kterou kvuli jejimu hlasu fakt nemuzu vystat, i kdyz verim, ze videa obsahove spatny nebudou. Jestli bych ti nejakou youtuberku doporucila, tak mozna Fleurdeforce, je to sice Britka, takze te to jejich chrchlani nemine, ale je supr! :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Jojo, mám ji stále ráda :) Juicystar07 - na tu nekoukám. Fleurdeforce - na tu se chystám, ale nikdy jsem se k ní nějak neprobojavala :D
  44. / ReplyKáč
    Hezky! Minimálně půlku z nich mám v odběrech. Jak mluvíš o Talii Castelano, tak si myslím, že to tak opravdu je, v hodně videích to až přeháněla, ale byla úžasná v nebi jí je určitě krásně. Já jsem si v poslední chvíli oblíbila grav3yardgirl hodně lidí ji asi nepříjde na chuť, ve videích hází jeden vtípek za druhým, dělá ze sebe vola, ale po pár videích jsem ji přišla na chuť a příjde mi i poměrně vtipná. Její videa does this thing really work? a first impression friday stojí za shlédnutí.
    • / ReplyGetTheLouk
      Já tu holku nesnáším. Nevěřím jí ani řasenku na řasách. Prostě mi přijde, že to je celé těžký marketing, že takováhle prostě není. Does this thing really work občas shlédnu, ale většinou přetáčím na konec... Nějak prostě nemůžu :D
      • / Káč
        To je zvláštní, ale na druhou stranu to naprosto chápu. Já jí nejdřív nemohla absolutně ani vystát, asi po měsíci jsem si pustila video, který mi přišlo opravdu vtipný. Sleduju ji i na instagramu a je opravdu, ale opravdu zvláštní, ale poslední dny jsem se našla, že mě její videa fakt baví.
      • / GetTheLouk
        Jó, neříkám, že se mi to jednou nestane, ale zatím to na to nevidím :D
  45. / ReplyJana
    Moje nejoblíbenější zahraniční youtuberka je Chrisspy, má dokonle zpracovaná videa a je radost se na ně dívat.
  46. / ReplyAwards4beauty
    Wow, to je ale dlhý zoznam. Ale dobre vedieť. Niektoré dámy som už poznala a niektoré vďaka tebe spoznám. :-) Ďakujem.

Leave a reply

Your email address will not be published.