Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Dnešní Makeup: Stripe Me Blue

dm_stripemeblue_05

O barevných linkách na léto jsem už mluvila v Nákupech a Novinkách a stále mě to ještě nepustilo. Bohužel. Je to elegantní, ale hravý a hlavně rychlý způsob, jak na očích něco vykouzlit. Pro mě, čím zářivější, tím lepší.

dm_stripemeblue_02

dm_stripemeblue_01

V případě téhle modré, protože tužka je poměrně tmavá, bych ani nemusela přidávat černou linku ke kořínkům řas. Ale nakonec jsem se rozhodla použít Outremer – zářivou královskou modrou – jednu z nejkrásnějších modrých, kterou doma mám. Také jednu z nejdražších a bohužel i jednu z nejméně kvalitních :D Outremer se u mě drží jen proto, že je tak krásný a že modrou nepoužívám tak často. Jinak už by dávno letěl.

dm_stripemeblue_04

dm_stripemeblue_03

Přes celé víčko jsem nanesla Lucky Penny, což je opravdu Lucky šťastný penízek, protože Lucka je s ním strašně spokojená. Nádherná barva, která projasní celé víčko včetně vnitřních koutků, ale přitom nezesvětlí oční důlek na tolik, aby to vypadalo blbě. Našla jsem svůj perfektní neutrální stín. Když v podstatě nechci žádný efekt, jen ošálit ostatní, že tohle je moje oko normálně, tak to tohle je má Lucky Penny.

Co vy říkáte na dvojité linky jako je tahle a který stín je vaše šťastná mince?



damska moda, jarni trendy

NA SOBĚ MÁM:

OBLIČEJ:

Esteé Lauder Double Wear Maximum Cover Foundation (11 Very Light) [Esteé Lauder]

NARS Radiant Creamy Concealer (Vanilla) [Sephora, 700,-]

NYC Smooth Skin Pressed Face Powder (701A Translucent) [Rossmann, 89,-]

Benefit Dallas Blush [Sephora, 950,-]

OBOČÍ:

Smashbox Brow Tech To Go (Taupe) [Německý Douglas, €24,50]

Alverde Tinted Brow Gel (01 Blond) [DM]

OČI:

Clinique Color Surge Eyeshadow (303 Lucky Penny) [Clinique]

NARS Eyeshadow (Outremer) [Sephora, 600,-]

Stila Stay All Day Waterproof Liquid Eyeliner (intense black) [Americká Sephora, $20]

Sephora Cayon Jumbo 12 Hr Waterproof (27 Electric blue matte) [Sephora, 260,-]

Chanel Volume de Chanel Mascara (Noir) [Sephora, asi 900,-]

RTY:

Catrice Velvet Lipstick (LE: Une, deux trois – C01 Meet Cherry) [Rossmann, 104,-]

Nehty: Rimmel – Rita Ora – Blindfold Me Blue

 

Štěteček na fotce:

Nailbrush ze stránky dresslink.com

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.

Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

 

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu) výměnou za recenzi. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv.

 

FACEBOOK: http://www.facebook.com/GetTheLouk

INSTAGRAM: GetTheLouk

KEEK: GetTheLouk (http://www.keek.com/Getthelouk)

 

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects

TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

FOTÍM NA: Sony Alfa 100, objektiv Sony 3,5 – 5,6 / 18 – 70

 

MÁŠ OTÁZKU OHLEDNĚ BLOGU JEHO ZALOŽENÍ VEDENÍ A TAK PODOBNĚ?

Mrkni sem: http://getthelouk.com/?p=2674

 

ZAJÍMÁ TĚ, KDE NA VŠECHNO BERU PENÍZE?

Mrkni sem: http://getthelouk.com/?p=1997

 

MÁŠ POCIT, ŽE PRODUKT ZBYTEČNĚ HANÍM ČI NAOPAK CHVÁLÍM?

Mrkni sem: http://getthelouk.com/?p=2103

Comments ( 26 )

  1. / ReplyBlondýna
    moc pekna barevna kombinace!
  2. / ReplyNielaD
    Krásné prosluněné ráno, můj štastný penízek je z MUA paletky té co se bodobá Naked a je to odstín9 je to moje barva není tak ružovkový jako Sin a není tak hnědý jako Darkside tyhle dva mám taky moc ráda. A letní penízky jsou růžové a bronzové CTT ikdyž to nejsou zrovna nenápadné krémíky...
    • / ReplyGetTheLouk
      Ty jsou nenápadné - ideální barvy! Bronzové CT vypadá skvěle přes celé víčko, ideální lehounce tmavší barva, není moc, není málo. Je prostě perfektní!
  3. / ReplyAnet
    Miluji ten look!
  4. / Replynuf
    Mně bohužel nedržel žádný NARS stín. Prostě bída. A dost drahá. A zkoušela jsem jich skutečně požehnaně, protože jsem nechtěla uvěřit tomu, že tak blogersky profláklá a opěvovaná značka může dělat tak špatné stíny. A upřímně nejsem na větvi ani z NARS tvářenek, jsou dost hrubě mleté a práší a výdrž průměrná. Za tu cenu se dá nakoupit mnohem lépe.
    • / ReplyGetTheLouk
      Opěvovaná značka ano, ale rozhodně ne za stíny. Tvářenky mi hrubé nepřijdou a drží mi dobře. Pro mě dělají, co mají. Ale stíny teda bída. Říká se, že třpytivé jsou ok, ale nevím, nevím. Uvidíme jak budou vypadat ty nové stíny, které vyjdou někdy začátkem července tuším. Na fotkách vypadaly úžasně, tak jsem zvědavá na realitu :-/
  5. / ReplyIlu a Vera
    Ta modrá je božská:)
  6. / ReplySabina
    Nádherná barva!!
  7. / Replysf
    Ahoj obejvila jsem tvoje video jak si děláš nehty...můžu se zeptat jak dlouho ti vydrží? :) a u jakého stojanu v dm se dají koupit?
    • / ReplyGetTheLouk
      U stojanu s nehty. A vydrží mi až 14 dní.
  8. / ReplySára
    Přesně takhle jsem to nosila, když jsem měla modře podbarvené vlasy a chtěla jsem to zvýraznit! =) měla jsem téměř identický odstín tužky a stínu jako vlasů. Ale tobě to sluší mnohem víc! =)
    • / ReplyGetTheLouk
      To musela bejt pecka!!! Miluju když je líčené sladěné s bláznivýma vlasama! Vypadá to vždycky super!
  9. / ReplyHanča
    Ahoj chtěla bych se zeptat, je mi 12 let (v září 13),myslíš že už bych se mohla začít trošku malovat?? vím že se tě na to asi ptá spoustu holek ale chci to vědět. nebo alespoň jaký věk je na to nejlepší. přdem díky :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Mrkni sem ;) http://getthelouk.com/?p=3426
  10. / ReplyŠárka
    Já se těch Narsovských stínů bála oprávněně :). Už jsem je tuhle měla v košíku ,ale vrátila je a teď si počkám na akci a nahradím je rtěnkou a další tvářenkou. Ty jsou osvědčené :). Jinak ta modrá linka vypadá naprosto perfektně!
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak, přijde mi, že stíny doposud prostě NARS nezmáknul :( PS: Díky!
  11. / ReplyMonika
    V jednom ze svých videí (Objevy a přešlapy?) jsi zmiňovala Sephora jumbo tužky. Dnes jsem byla s Sephoře a mají akci 2+1 na všechny Sephora produkty.
    • / ReplyGetTheLouk
      To mají skoro furt :D:D:D Mám pocit, že jsem byla v Sephoře asi jen 2x, když to tam nebylo... :D Ale zaplať pánbůh za to, když jsem objevila tyhle tužky :D
  12. / ReplyDenisa K.
    Páááni !!!! Modrou miluju a tohle líčení je naprosto bombastické!!Ta kombinace stínů s modrou linkou a né moc výrazná rtěnka k tomu, naprostá bomba líčení !! To se Ti fakt povedlo Lou , palec hore :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc! Tuhle rtěnku miluju, dkyž nechci nudu, ale nevím tak nějak "co by", je vážně super!
  13. / ReplySára Sadílková
    Já osobně mám moc ráda dvojité linky, nebo spíše něco na tvůj tutorial "Jak na duhovou linku". To moc ráda nosím. Můj šťastný penízek je od Essence 03 ligtstar. Používám ho každý den. Je to krásní stříbrná, která se hodí snad ke všemu. Já hlavně míchám kombinaci takové hodně světle pleťové z jedné paletky od Oriflame a právě této stříbrně od Essence + řasenka a balzám na rty a toť můj denní makeup. A samozřejmě korektor, pudr a tvářenka :). Když mám hodně dobrou náladu tak si dám na víčka něco barevného a většinou čerpám inspiraci od tebe - takže díky moc :D! Sára
    • / ReplyGetTheLouk
      Jé, tak to jsem moc ráda, děkuju!!!
  14. / ReplyMaki
    Strašně se mi líbí ta rtěnka od Catrice :-) Je taková spíše malinová než červená takže něco pro mě :-) A ten nádherný modrý stín už jsem chtěla dlouuuho, ale když říkáš že kvalita nic moc :-(
  15. / ReplyTerez
    Já mám od Alverde Schminkfarbe (:D) odstín 50 BLAU, je to modrá barva totožná s Outremerem, až na ten rozdíl že mě stála v D&M ve výprodejovém stojánku věřte nebo ne 4,90,- :) Taky s ní ráda kreslím právě barevnou linku :) nemůžu si jí vynachválit :)
    • / ReplyGetTheLouk
      No tak to je super kup!!! Já Outremera koupila taky za super cenu, ale i tak je na prd. Bohužel ta super cena byla asijako ta tvoje krát sto :D:D:D
  16. / ReplyŠukatérka
    Ta modrá tužka vypadá skvěle! =)

Leave a reply

Your email address will not be published.