Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

True Love for my nails

trueloveformynails_02

Kolekce Sugar od Gabrielly Salvete je podle mě stejně zajímavá jako byla jejich písková řada. Původně jsem si ji podle popisu představovala jako pískáče, jen s tím rozdílem, že některé krystalky budou bílé. Šeredně jsem se spletla. Je to efekt křepelčích vajec, jak tomu my doma říkáme. A pro mě je to jeden z nejhezčích efektových laků.

trueloveformynails_01

První jsem zaregistrovala tyhle laky u Illamasqui, která je dělala v trošku „umírněnější“ verzi. Ale to nemění nic na mém nadšení, že konečně je něco podobného u nás v drogérii. V tmavě modré bude tenhle lak připomínat, podle mě, galaxii, zatímco ve světlých barvách právě vajíčka. Já mám letní růžovou, která mi sice nic nepřipomíná, ale na nehtech vypadá skvěle. A to stačí :D

trueloveformynails_03

trueloveformynails_05

Lakuje se jednoduše, stačí dvě vrstvy, ale já doporučím radši tři tenké, pokud chcete opravdu umocnit ťupkovatý efekt. V té poslední, vrchní, vrstvě jsou tečky většinově čistě bílé s jemným nádechem do barvy laku. Ale ve vrstvě pod tím lehce prosvítají, mají středně růžovou barvu a dávají tak laku „o dimenzi na víc“. Když uděláte vrstvy tři, máte šanci na nehtech najít o to více odstínů ťupek. A vzhledem k tomu, že to je pointa tohoto laku, přijde mi to skoro jako povinnost ;)

trueloveformynails_04

Odkalování je normální, nic co by vás mělo v noci budit ze sladkého spánku. Lahvička je pěkná, klasický GS design s puntíky na víčku – no prostě roztomilost. Nemůžu si ale odpustit poznámku, že postaven vedle laku Essie, mi GS přijde jako rozverná mladší ségra právě téhle značky (v amerických obalech s potiskem). Ale to asi na skutečnosti, že lak vám poličky hyzdit rozhodně nebude, nic nemění.

Co vy říkáte na tohohle slaďouše? Máte ho doma nebo radši lobujete dál za pískáče?



damska moda, jarni trendy

LAK: Gabriella Salvete – 05 True Love *

 

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu) výměnou za recenzi. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv.

 

FACEBOOK: http://www.facebook.com/GetTheLouk

INSTAGRAM: GetTheLouk

KEEK: GetTheLouk (http://www.keek.com/Getthelouk)

 

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects

TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

FOTÍM NA: Sony Alfa 100, objektiv Sony 3,5 – 5,6 / 18 – 70

 

MÁŠ OTÁZKU OHLEDNĚ BLOGU JEHO ZALOŽENÍ VEDENÍ A TAK PODOBNĚ?

Mrkni sem: http://getthelouk.com/?p=2674

 

ZAJÍMÁ TĚ, KDE NA VŠECHNO BERU PENÍZE?

Mrkni sem: http://getthelouk.com/?p=1997

 

MÁŠ POCIT, ŽE PRODUKT ZBYTEČNĚ HANÍM ČI NAOPAK CHVÁLÍM?

Mrkni sem: http://getthelouk.com/?p=2103

Comments ( 24 )

  1. / ReplyLucianna
    Pískáče nemusím ale tenhle je fakt super slaďouš,líbí :)
  2. / ReplyMagda
    Řada STARS mě oslnila, takže určitě zkusím i tuto :-) . Jinak moc hezký blog. www.laleitr.blogspot.com
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky :)
  3. / ReplyLucy Enne
    Pískové laky od Gabrielky mně nadchly tak, že jich mám doma 6. Z slaďoušů mám zatím doma jenom dva, z nichž True Love je taky jeden :). Je krásný..a zatím plánuji ještě minimálně 2 další :)
    • / ReplyGetTheLouk
      No tak tomu říkám nadšení pro věc! :D Já se stále držím s jedním pískáčem :D Ale u těhlech se asi neudržím :( :D
      • / IVKA
        lu ak chceš dalšie tie sladáče určite nedoporučujem 02 hrozne sa odlakuje ako farbicka pekna ale to odlakovanie no proste hroza ale u 06 mi odlakovanie absolutne problem nerobilo tak nechapem čakala som ze u 06 to bude zle keďze je to tmavá farba a 02 je len jemna rúžová no ono to je opačne
      • / GetTheLouk
        Aha... No já kolem nich stále chodím a říkám si, že další nepotřebuju :D:D:D Uvidíme, jak dlouho to vydrží :D
  4. / ReplyVeronika
    Tak po tomhle laku se musím určitě podívat!!♥ V poslední době se GS laky opravdu daří, i ten design teď vypadá sladce :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Jj, z drogérie mi to přijde jako nejlepší začka s nej výběrem, když to vězmu celkově.. :)
  5. / ReplyKáťa
    Tyhle laky sou naprosto geniální, pískové mám 3 a tomuhle ťupkatému sem taky neodolala:) Taky nutno podotknout, že jeho výdrž je obdivuhodná. Makala sem na zahradě a na laku to nebylo ani znát:):-D
    • / ReplyGetTheLouk
      No ono cokoli, co má v sobě třpytky nebo nějaké "velké" kousky, dkyž to tak řeknu, tak obecně drží líp. Ale jsem ráda, že i ta výdrž u něj je dobrá. Tu já bohužel se svýma nehtama neposoudím.
  6. / ReplyJana
    Lak je moc hezký, až po tvém příspěvku jsem k těmto lakům našla cestu a začaly se mně líbit :)Vypadá na nehtech skvěle, i když u prostředníčku bych nechala kousíček volno od každého kraje nehtu, aby se opticky zúžil.
    • / ReplyGetTheLouk
      Já mám hodně široké nehty, to je prostě fakt :) A právě staršně nemám ráda, když je někde nehet nenamalovaný :D Nemůžu to prostě vystát :D:D:D
  7. / ReplyMarkét
    Tyjo Lucko, já mám asi špatnej kousek nebo nevím, ale moje odlakovávání cukrouše trvá minimálně 15 minut :( S bonusem, že tečky mám po celých rukách.
    • / ReplyGetTheLouk
      Aha :-O Na to mám doma jiné specialisty :D Jeden dokonce nešel vůbec, ale o tom tu uslyšíte :D Cukrouš byl docela pošlušnej, lepší než spousta třpytkových laků.
  8. / ReplyMikrosvět by Ellen
    Ja se priznam, ze piskace mam vsechny a to same i u teto kolekce Sugar. Jenze zatimco piskove jsem s oblibou vyhledavala, do techto se musim trochu nutit, zatim mam na sobe jen ten cerveny a to na nohou, na ruce se jeste nejak moc necitim a hlavne momentalne musim nafotit jine laky, takze treba casem...jim prijdu na chut :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      No já se těším na ten maruňkový, přidje mi staršně slaďounkej, roztomilej :) Tenhle růžovej už mají zamluvené asi 4 kamarádky na půjčení :D U pískáčů mi vadí ten hrubý povrch trošku a hlavně to, že se obrousej a nejsou pak tak pěkný :(
  9. / ReplyBára
    Já mám doma tmavě modrý a musím říct, že nejenom dobře vypadá, ale i skvěle drží jsem s ním moc spokojená. Pískový lak mám doma 16 brown sugar a taky skvěle drží a vypadá akorát se špatně odlakovává .
  10. / ReplyKerol
    Zatím ještě doma žádného zástupce nemám, ale mám zálusk na světlejší kousky. Ale tenhle vypadá taky božsky!
  11. / ReplyKatka
    Taky jsem se nejprve nemohla rozhodnout jestli si ho mám koupit, ale po přečtení tvého článku jsem se rozhodla, že ho fakt musím vyzkoušet. Jinak fakt nádherný blog. :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky moc :) tak ať si spokojená ;)
  12. / ReplyVéér
    Ahoj. Tvůj blog sleduji ráda a ráda koukám na tvá videa. Musím říct, že jsi vážně šikovná a máš skvělý tutorialy. Párkrát jsem se podle tebe zkoušela nalíčit, ale vzhledem k tomu, že já spíše nakupuji laky na nehty, než líčidla, nebylo to tak dokonalé, jako to tvoje :D No každopádně, když komentuji tento článek, tento lak se mi moc líbí, laky této značky mne velice oslnily, a myslím, že jsou opravdu krásné. :) (svůj blog jsem založila včera, ale budu ráda, když se třeba na něj taky podíváš) :) ..ale do ničeho te nenutím. Přeji ti hezký den Véér PS: natočíš nějaké video o tvých lacích na nehty ? :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc :) S líčením se neboj, ono se to podá, chce to jen cvičit ;) Video o lacích mám - je to nějaký tag, je starší, ale něco nového asi neplánuju... :( A hodně štěstí s blgoováním ;)
  13. / ReplyMiška
    já měla tuten světle růžový,moc mě nenadchl :/ ovšem tahle barva je super...asi dokoupím :)

Leave a reply

Your email address will not be published.