Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Khaki Oči se Zlatou Linkou Makeup Tutorial

khakizlate_tut_01

khakizlate_tut_03

khakizlate_tut_02

Zajímavé spodní linky jste u mě viděli už několikrát (hodně staré zde, novější zde). Vždy to ale byly kousky spojené s létem – hnědé víčko oživené barevným hádětem rámujícím spodní linku. Tentokrát je to trošku zachmuřenější look, maličko mi připomíná podzim. Ale ta jeho temnost a tajemnost nahoře se mi strašně líbí v kombinaci s klasickou projasňující zlatou. To vše rozsekává černá linka. Opět nic složitého, zato ale podle mě s parádním efektem, co myslíte?

 

POUŽITÉ PRODUKTY:

NARS Smudge Proof Eyeshadow Base [Sephora, 1000,-]

Urban Decay Vice 2 Palette [Francouzská Sephora]

Urban Decay 24/7 Waterproof Liquid Eyeliner (Prevesion) [Francouzská Sephora, €18]

Urban Decay 24/7 Glide On Eye Pencil (Prevesion) [http://www.hqhair.com]

Kiko Unforgettable Mascara [Kiko Itálie, € 7,20]

Catrice Sun Glow Shimmering Bronzing Powder (010 Shimmering Bronze) [Rossmann, 129,-]

RIMMEL Lasting Finish By Kate Moss Lipstick (105) [DM, 129,-]

 

EXTERIÉR A KOSMICKÉ KŘESLO: http://nanovo.cz/

 

NA SOBĚ MÁM:

OBLIČEJ:

L’Oreal Nude Magique Eau de Teint (100 Porcelaine) [http://www.feelunique.com/]

Giorgio Armani Master Corrector (1) [Douglas, 1135,-]

Catrice Camouflage Cream (010) [Rossmann, 100,-]

NYC Smooth Skin Pressed Face Powder (701A Translucent) [Rossmann, 89,-]

OBOČÍ:

Catrice Eye Brow Stylist (020 – Date with Ash-ton) [Rossmann, 99,-]

Alverde Tinted Brow Gel (01 Blond) [DM]

Nehty: Orly – Polo Princess

Tričko: Zara

Šampón: Lush Daddy-O

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.

Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

 

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu). To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv. Produkty neoznačené hvězdičkou jsem si pořídila já sama ze své hlavy a za své peníze.

 

FACEBOOK: http://www.facebook.com/GetTheLouk

INSTAGRAM: GetTheLouk

KEEK: GetTheLouk (http://www.keek.com/Getthelouk)

 

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects

TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

FOTÍM NA: Sony Alfa 100, objektiv Sony 3,5 – 5,6 / 18 – 70

 

MÁŠ OTÁZKU OHLEDNĚ BLOGU JEHO ZALOŽENÍ VEDENÍ A TAK PODOBNĚ?

Mrkni sem: http://getthelouk.com/?p=2674

 

ZAJÍMÁ TĚ, KDE NA VŠECHNO BERU PENÍZE?

Mrkni sem: http://getthelouk.com/?p=1997

 

MÁŠ POCIT, ŽE PRODUKT ZBYTEČNĚ HANÍM ČI NAOPAK CHVÁLÍM?

Mrkni sem: http://getthelouk.com/?p=2103

Comments ( 22 )

  1. / ReplyPetra
    Ahoj , mohla bych se ti zeptat , kterou bázy pod oční stíny by si mi doporučila ? Chtěla bych se jí koupit , ale zatím nevím jakou. A ještě jsem se chtěla zeptat , jaký máš názor na bázy pod make - up
    • / ReplyGetTheLouk
      NARS, ale záleží jak moc máš mastná víčka, NRAS je největší držák ;) Baze pod makeup mi nevadí, nepoužívám ji tolik, ale je to fajn věc ;)
  2. / ReplyLucy Enne
    Moc ti to líčení ladí k očím! :)
  3. / ReplyNJ
    Ahoj, nechces si zalozit ask.?? :-) inak, licenie uzasne ako vzdy :-) ja proste nechapem ako mozes nieco taketo spravit:-) vzdy perfektne kombinacie farieb :-) si velmi talentovana :-) len tak dalej :-) :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Nechci, už takhle mám tunu soc. sítí :) Díky moc :)
  4. / Replybee457
    Ahoj Lou, tak dneska jsi mě naprosto dostala! Ta khaki je úžasná! Docela lituju, že ji ve svém ensámblu nemám... Rozhodně to ale vyzkouším s jinými barvami, momentálně mě napadá tohle líčení s burgundy nebo fialovou, ty totiž budou se zlatou linkou vypadat také skvěle! Takže děkuji za tip a přeji pěknou neděli! bára.kára
    • / ReplyGetTheLouk
      To bude vypadat taky skvěle!!!! Takoé ty zemitější tóny budou super! To určitě dej pak vědět, jak to dopadlo ;) A díky! Tobě taky!
  5. / ReplyKačka
    Ahoj Lou,dlouho sem ti nic nenapsala ale teď prostě musim napsat svuj názor. Tvoje tutorialy mi poslední dobou přijdou stejné.Abych byla přesnější tak to jak to namluvíš.V každym videu vysvětluješ na co je primer,že vnitřní koutky se mají prozářit. A pokaždý to vyvsětluješ. Proč je to dobrý a tak. Jako já vim,že je spousta lidí co tě vidí poprvé,ale nemusíš to snad mít v každém tutorialu ne ? U tvých starších tutorialů to nevysvětluješ tak často.Já se koukla na jeden,a když sem nevěděla co to je nebo proč to děláš,tak sem se dívala na další videa,až sem to pochopila,a podle mě tohle může udělat každý.Třeba v tvém tutorialu na "Velikonoční makeup" sem nevěděla co je to ten "roháč" a díky dalším videům sem na to přišla.A podle mě tohle může udělat každý. Vím že si řikala,že máš ráda tutorialy s příběhem,je to už nějaká doba a nevím,jestli se to změnilo,ale už hoodně dlouho žádnej takovej nebyl.Jako já vim,že je to náročný než se "jenom" namalovat ale jde to udělat i jednoduše.A i u tvých povídacích videí mi přijdeš taková hodně " ve stresu" protože video musí být ve středu a v neděli a tak to musíš stihnout.Z těch videí tak na mě působíš.Dřív si mi přišla taková víc v pohodě,protože si neřešila kdy dáš video online.Neměla si žádný "plány" Třeba v posledním Pohodovým Pátku mi přijdeš tako odpočatá,v klidu...Ale to je asi jenom pro to,že ty páteční videa prostě nejsou pravidelný a tak se nic nestane jestli ho zveřejníš tenhle pátek nebo až ten příští. Podle mě bys to tolik neměla řešit a prostě si odpočinout :). Doufam že sem tě tim nijak neurazila,ale chci abys to věděla ;).
    • / ReplyGetTheLouk
      Ano, ale tutorial má být sám o sobě funkční. Jasně, když šlověk si jich pustí člověk 20 dostane víc tuipů, jak na to. Ale já rozhodně zastávám názor, že by měl být funkční sám o sobě - tedy měl by vysvětlit, jak na líčení. Ne, jako udělejte to takhle štětcem a zbytek se podívejte na jiný tutorial. Tutorialy "s příběhem" nejsou tak často, protože je náročné je točit, je občas i trošku těžké je vymýšlet a nemůže to být furt. Nevím, co je podle tebe líčení s příběhem teda, ale můj makeup na cesty mi trošku tímhle směrem přišel ;) Víc v pohodě, neřešila, - to jsou hlouposti akorát ;) Tenhle rozvrh mám už z doby, videa, o kterém tu mluvíš. Pohodový pátek chci dělat 2x do měsíce, tudíž i ten trošku svůj rozvrh má ;) Ne vždy má člvoěk náladu na točení. Nebo spíš má náladu, ale ne vždycky se to přetransofmuje přes video. To je holt život. :) Točení mě baví, každý tutorial promýšlím dopředu, není to, že bych si sedla a prostě točila. To je absolutně mimo realitu. :) Většinu tutorialů dělám dokonce hodně dopředu, takže mi opravdu nehoří zadek, když je dělám ;) Příběhové tutorialy ráda vrátím do hry na týdenní bázi , až mi někdo dá studio a kameramana. :D
      • / Kačka
        Nechci abys to brala nějak útočivě.Prostě názor. ;)
      • / GetTheLouk
        Neberu :) Já to prostě vidím takhle :)
  6. / ReplyLucka.N
    Tleskám! Tohle bych ze své hlavy nevymyslela! :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky :)
  7. / Replylilienviv
    Líčení je nádherné jako vždy... Ale nefungují mi odkazy "zde a zde" :( Je to chyba na mém mobilu nebo vážně nejdou? ://
    • / ReplyGetTheLouk
      Mně jdou :) Jinak 9Dky :)
  8. / Replykubajda
    tohle líčení by se krásně hodilo k tomu, co si na sebe beru zítra do školy :D akorát mám se spodní linkou trochu problém, že na ni zatím nemám ten pravý štětec :-/ když se mi nechce objednávat z netu a utrácet bůhví jaké peníze, tak mi zbývaj jen štětce na gelové linky a s těma se bojím, že by stín úplně nanášet nešel...
    • / ReplyGetTheLouk
      Jo! Půjde! ;) A Essence má rohatý štětec, tkerý je dobrý, s těma to půjde ;)
  9. / ReplyWow!
    Wow! Tak to je hodně krásný! :) Sluší...
  10. / ReplyNielaD
    Ahoj to je krása dle mého gusta :-) dnes si tento look půjčuji a větrám,na otázky co to máš na očích odpovídam, jako už několikrát LOU.... sluší ti ta zeleň opravdu hodně.
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky moc :)
  11. / ReplyKerol
    Tak to jsou moje barvy. Nosím je hrozně ráda a tohle rozdělení na linky, je krásné :) Určitě to brzy vyvenčím:)
  12. / ReplyAdrien
    Wow tak toto je super. Viems i to predstaviť s tou zlatou linkou (ale aj striebornou či bronzovou) na nejaký ples... Také trblietavé oživenie celkového outfitu :) Adrien

Leave a reply

Your email address will not be published.