Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Proč někdy nelze říct, zda je lepší A nebo B?

rasenky2v1_03

Řasenky Lancome Hypnose Drama a DollEyes (článek)

Ve svých Objevech a Přešlapech říkám, zda mě produkty zklamaly nebo ne, zda dostávají popisu výrobce a tedy zda fungují, jak slibují, plus hodnotím, jestli splnily má očekávání. Ale o tom jsem trošku už mluvila zde.

Někdy mi však chodí dotazy, zda je lepší řasenka A nebo řasenka B, maska na vlasy A či ta B? Přitom všechny dostaly nálepku „Objev“. Někdy lze říct, že sice jsou oba dva produkty objevy, ale mně se tenhle zdá lepší nebo že s časem zjišťuji, že Áčko používám víc než Béčko. Ale někdy to není v mých silách.

Jednak proto, že se moje srdce třeba ani rozhodnout nemůže. :D Znovu říkám, jsem člověk. Proto si myslím, že někdy jsou pohádky a příběhy kolem produktů důležité, protože moje rozhodnutí milovat nějaký produkt se může zdát naprosto iracionální, pokud je vytrhnuto z kontextu. Aneb jak se říká – láska je slepá!

Někdy je to ale proto, že to opravdu není v mé síle. Produkty střídám – hodně a často! Jsem blogerka a ráda objevuju nové věci, takže to není nic divného. Většinou mi doma produkty v dané kategorii stojí frontu a čekají, než se dostanou na řadu. Proto nemůžu rozhodnout, zda řasenka, kterou jsem milovala před rokem je lepší než tahle. Po roce opravdu nevím, jaké přesně dělala řasy , zda dělala lepší efekt. Vím jen, že jsem ten výsledek milovala. A tomu věřím.

Bohužel za rok se můžou změnit i moje řasy, moje preference ohledně výsledku, ale i to, jaké řasy frčí. A to je prostě život.

Všechny Objevy jsou jakýsi seznam produktů „To si chci koupit znova!“. A to jsou přesně věci jako řasenky, masky na vlasy, občas i makeupy, linky, tužky na oči, … Věci, které střídáte, které často docházejí, věci, které milujete zkoušet a objevovat nové. Těžko se dozvím, zda má Chanel Volume De Chanel je lepší než Lancome Hypnose Doll Eyes, protože je málo pravděpodobné, že budu mít doma najednou dvě drahé řasenky, většinou to bývá jedna. Vím jen, že obě dvě upraví mé řasy do stádia, kdy s nimi budu spokojená. A to je jediné, co vlastně chci. Že je Chanelka si trošku lepší, je už jen můj dojem, mé momentální poblouznění touhle řasenkou. Realita může být bohužel i lehce jinde.

Někdy prostě nelze říct, že je jedna věc lepší než druhá, někdy musí stačit, že jsou obě dvě v pořádku a naprosto dostačující. Na jednu stranu je to dobře, protože jinak bych se nenechala jednou za pár let překvapit tím, jak moc mám ráda třeba klasickou žlutou Collosálku :D

 
damska moda, jarni trendy

 

PŘIKLÁDÁM AKTUÁLNÍ SEZNAM ŘASENEK, ZE KTERÝCH JSEM NEBYLA ZKLAMANÁ:

Kiko Unforgettable Mascara [Kiko Itálie, € 7,20]

Chanel Volume de Chanel Mascara (Noir) [Sephora, asi 900,-]

Rimmel ScandaylEyes Flex Mascara [DM, 179,-]

Bobbi Brown Extreme Party Mascara [Bobbi Brown]

Lancome Hypnôse Doll Eyes Mascara [Douglas, 890,-]

Maybelline Il Ciglia Finte Mascara [Eurospar Itálie, € 12,45]

MAYBELLINE Colosal Volum‘ Express Mascara [DM, 299,-]

Comments ( 8 )

  1. / Replyahoj
    Ahoj neber to nějak zle ale proč tam máš essence all eyes on me když ti teď nesedla? :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Protože to byl článek anpsaný před tím fiaskem, pak už jsem to nekotrolovala, ale díky za připomínku, jdu ji smazat, ta tam opravdu dávno být nemá :(
  2. / ReplyMonika Chrastavá
    Ahoj Lou, sice mimo téma, ale ty se vyznáš dobře i v tomto. Uměla bys doporučit nějakou dobrou restauraci v centru Prahy, jedeme tam na víkend, samozřejmě vymést hlavně drogerky, ale chceme někam zajít, kde dobře vaří a kde je to stylové, máš nějakou oblíbenou. Třeba nějakou italskou ?Díky předem za tip! Monča
    • / ReplyGetTheLouk
      Omlouvám se, že píšu pozdě, ale akorát jsem se vrátila z dovolené. My chodíme do Grosseta (mimo Mariny, tam je to tragédie), ale pak je dobrý Aromi, ale dá se většinou i Husa, hezký je to v Miminkoo-u po žižkovskou věží, dál mě moc nenapádá teď z hlavy... :)
  3. / ReplyDeelaayy
    Přesně tohle mě někdy přivádí do rozpaků. Mám doma požehnaně make-upů, ale nedokážu říci, který mi vyhovuje nejvíce. Těžko porovnám Maybelline Fit Me! a Rimmel Match Perfection, nedokážu se rozhodnout. Natož když se jedná o high-end make-upy jako je třeba Korff Neverending Cure make-up nebo Dior Diorskin Nude, když je nikdy nemám doma naráz. Kupuji je hlavně v cizině, poněvadž buď u nás vůbec nejsou (Korff) nebo jsou zbytečně předražené (Dior). Dělají hezkou pleť, s bází jsou to držáci. Lidská nerozhodnost prostě nezná mezí ;)
    • / ReplyGetTheLouk
      Přesně!!! Člověk toho zkouší a používá tolik, že to prostě nejde... :D
  4. / Replybee457
    Lou! Naprosto vím, o čem mluvíš ;-) A je to tak správné. Všechny Tvé objevy i tak my čtenářky musíme brát s rezervou, každá máme jinou pleť, i když třeba podobnou, a všechno jsou to vlastně jen doporučení, žádná dogmata ;-) Miluju tvou práci! bára.kára blog
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc :) Jsem ráda, že jde z toho pochopit to, co jsem tím chtěla říct :)

Leave a reply

Your email address will not be published.