Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Dnešní Makeup: The Hobbit

dm_hobbitsterling_04

Hned na úvod asi zkazím mnohým nadšení. Nejsem Tolkienovec, nijak extra velký nadšenec do Pána prstenů a s Hobitem to nemám jinak. Mohla bych na celou tuhle „sebranku“ knížek a filmů vést miliony posměšných řečí typu, že ať se děje, co se děje, vždycky přijde Gandalf, mávne holí a bílé světlo všechny ve dvou vteřinách zabije. Ale ať chci nebo ne, Tolkienova tvorba je tak trošku kulťák a myslím si, že neuškodí člověku ji alespoň vidět, když ne číst. Toť odpověď na otázku: „Tak proč proboha na to lezeš do kina?“.

dm_hobbitsterling_05

Abyste to dobře pochopili, já jsem Star Warsovec a říct mi někdo narážku typu: „Ten divnej zelenej mužíček, který neumí ani pořádně mluvit, vždycky zachrání každou scénu.“, asi bych vyletěla z kůže, proto se snažím do těchto vod moc nezabředávat. Holt každý máme nějaké oblíbence. Konec konců je to fantasy, tedy i věčné hádky SW vs. LOTR vs. HP jsou čistě o fantazii. Teď mě napadá, vlastně ani Harry Potter se mi nejdřív nelíbil a četla jsem ho z povinnosti kvůli ostatním, ale musím uznat, v podstatě jsem s ním vyrostla a nakonec mi přirostl k srdci. Parchant jeden :D

dm_hobbitsterling_02

dm_hobbitsterling_01

Ovšem teď trošku k líčení –  když se řekne Pán Prstenů / Hobit představím si šedavou zelenou. Celá ta příroda – někde hezky elfsky zeleno, někde hnusně po skřetovsku vyprahlo – spojte si to a máte přesně to, co mám na očích. Plus si k tomu připojte, že jsem k svátku od mamky dostala tuhle nádheru od Nocibé. Sterling eyes je čistý podzim v černém obalu. Khaki stín se zlatými, oranžovými, zelenými a občas až červenými odlesky. Nádhera! Ostatně podívejte se na fotce celého stínu, jak se odráží třpytky i víčko balení.

dm_hobbitsterling_03

dm_hobbitsterling_06

Naprosto kouzelný stín a myslím, že se tak nějak symbolicky k Hobitovi hodil. I když se možná nezblázním štěstím z každého „hobitího“ filmu, nebudu ho nadšencům brát, mně taky nikdo nebere tenhle stín. I když mám pocit, že asi ani nemůže, protože… no, podívejte se znova na něj!?

PS: Vím, že tu nemám řasenku, už jsem o tom něke mluvila, že na ni často zapomínám. Všimla jsem si toho těsně před odchodem, kdy už nebyl čas líčení znova 30 minut přefocovat, tak snad mi to prominete :)

NA SOBĚ MÁM:

Rimmel Match Perfection (100 Ivory) [DM, 249,- (spolu s Rimmel Fix & Perfect Pro Primer)]

Catrice Camouflage Cream (020 Light Beige) [Rossmann, 100,-]

NYC Smooth Skin Pressed Face Powder (701A Translucent) [Rossmann, 89,-]

Alverde Tinted Brow Gel (01 Blond) [DM]

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz (Ash Blonde) [Douglas]

Nocibé Ombré Éeclat Lumiére (14 Sterling Eyes) [Francie]

Sleek Makeup i Divine Showstoppers Palette (Bad Girl) [http://www.lovelyhair.cz/]

Maybelline The Falsies Volum‘ Express [DM, 199,-]

NARS Highlighting Blush (Albatross) [Sephora, 890,-]

Benefit Dallas Blush [Sephora, 950,-]

RIMMEL Lasting Finish By Kate Moss Lipstick (105) [DM, 129,-]

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.

Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

 

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu). To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv. Produkty neoznačené hvězdičkou jsem si pořídila já sama ze své hlavy a za své peníze.

 

FACEBOOK: http://www.facebook.com/GetTheLouk

INSTAGRAM: GetTheLouk

KEEK: GetTheLouk (http://www.keek.com/Getthelouk)

 

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects

TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

FOTÍM NA: Sony Alfa 100, objektiv Sony 3,5 – 5,6 / 18 – 70

 

MÁŠ OTÁZKU OHLEDNĚ BLOGU JEHO ZALOŽENÍ VEDENÍ A TAK PODOBNĚ?

Mrkni sem: http://getthelouk.com/?p=2674

 

MÁŠ POCIT, ŽE PRODUKT ZBYTEČNĚ HANÍM ČI NAOPAK CHVÁLÍM?

Mrkni sem: http://getthelouk.com/?p=2103

 

ZAJÍMÁ TĚ, KDE NA VŠECHNO BERU PENÍZE?

Mrkni sem: http://getthelouk.com/?p=1997

Comments ( 24 )

  1. / ReplyZuzana Stanko
    Tá farba je neskutočne krásna, myslím, že som doposiaľ nič podobné nevidela. Tá kopa farebných odleskov je ach.. krása krása krása! Veľmi ti pristane k očiam, maminka sa s darčekom vážne trafila! :-)
  2. / ReplyNielaD
    Teda Lou.... to je nádhera prosím to je přesně můj šálek kávy tuhle zelenou miluju. mimo jine mi na očích nesmírně vytáhne duhovku (světle modré oči s tmavším ohraničením). Na tu správnou barvu jsem narazila teprve nedávno a to u Famous taky jsem našla správnou u UD a to bratrance ke štěňátku jméno ma taky užasný a to Zodiak co zavání astrálem a mi neni proti srsti:-)prostě miluju hvězdy no...jakýkoliv.. Já prostě ty zelený a modrozelený zase můžu no:-) Ten svetr od ježiška co jsem o něm psala je taky zelenej...ale jako myslivec.
    • / ReplyGetTheLouk
      Jojo, Zodiac je úžasná barvička!!!
  3. / ReplyLucy09
    Ahoj Lou, můžu se zeptat jak ses koukala na Star Wars ? :D Jestli podle data natočení nebo jak jdou epizody za sebou?
    • / ReplyGetTheLouk
      No jak jsem je jako "malá" chytla v TV, dřív ani nebyla dotočená dvojka a trojka, takže bylo hodně rozházený ;) Ale několikrát za život jsem si dělala SW maratony a znám je všechny nazpaměť :)
  4. / ReplyNatalie
    Ten stín je neskutečně krásný. Při pohledu na něj se mi vybaví podzimní louka uprostřed lesa,jak v ní ležím a oklo mě berušky,sluníčko svítí trošku za mráčkem. Jsko z kouzelné pohádky. :)) jinak já hobitovi fandím. Můj brácha zase SW. Má tak zařízený celý pokoj :D já sem to teda ještě neviděla,ale asi to bude dibrý :D..-.-
    • / ReplyGetTheLouk
      Jé - to je krásný přirovnání :) A SW jsou super ;)
  5. / Replyada
    Toto je tieň, ktorý hľadám. Zelený so zlatou je naozaj krásna kombinácia. Škoda, že sa tento nepredáva bežne na Slovensku alebo v Česku.
  6. / ReplySára
    Ahoj Lou, vím, že to není moc k tématu, ale chtěla bych si na stránkách e.l.f. objednat nějaký jejich produkt, ale na pár stránkách jsem četla, že nějaké stojí za prd a nějaké jsou oproti tomu fajn. Tak jestli od nich nemáš nějaký, který by jsi my mohla doporučit? Děkuji za odpověď. PS: Nádherné líčení :))
    • / ReplyGetTheLouk
      Já jsem u ničeho nikdy nezůstala. Nic mi nepřišlo až tak super. Jako Primer je ok, ale nic velkýho... Gelový linky taky ušly, ale říkám, nic me nezaujalo na tolik, abych to musel kupovat znovu. :(
  7. / Replyviennettka
    To líčení mě natolik uchvátilo, že jsem si absence řasenky vůbec nevšimla, dokud jsem si to nepřečetla :-) Ten stín je nádherný, ale značku vůbec neznám, asi by to chtělo udělat si výlet do Francie :-)
  8. / ReplyHanka
    Moc pěkné líčení.. A řasenky jsem si nevšimla
  9. / ReplyTheMigi93
    krásne líčenie :) ten tieň ti dokonale pasuje k farbe očí podľa mňa :)
  10. / ReplyKatherine
    To je naprosto nádherný stín! Wow!
  11. / ReplyDaddys
    No to je nádhera! Doma mám podobné, ale ne ta pigmentované..
  12. / ReplyNikola
    Ahoj Lou, neplánuješ video nebo článek o péči o pleť? :) Jinak krásné líčení :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Video plánuju ještě na leden ;)
  13. / ReplyAdrien
    Tiež nie som nadšenec Hobita alebo Pána prsteňov, ale Harryho naopak milujem- asi tým že sme tak nejak všetci na tom vyrastali.... a je mito teda prostredím a dejom oveĺa sympatickejšie ... čo sa týka líčenia- NESKUTOČNÉ! Naozaj krásne a vôbec som si nevšimla že nemáš riasenku, tak moc ten nadherný tieň odpútava pozornosť. Ja som v palteke na vianoce dostala podobný, tiež je to taká ta kaki-vojenská so zlatými odleskami ...ale vôbec sa mi nedarí nijako zachytit potoaparátom...ako to ty robíš? prípadne potom nejako doupravuješ fotky/ich farby a tak podobne? :) Adrien
    • / ReplyGetTheLouk
      O mé úpravě fotek zde: http://getthelouk.com/?p=3050 Fotoaparát je vždy vypsán pod každým článkem. Ale tahle fotka se mi povedla na krásném poměrně ostrém sluníčku. Je to celé jen o světle ;) Já hodně reguluju světlo žaluziemi, jsou na to vážně docela dobré :D Jinak moc díky!
  14. / ReplyJosefina Mrnková
    Ahojky Lou chtěla jsem ti jen napsat, že i když ve svých videí upozorňuješ na tvou dražší kosmetiku, tak je to podle mě úplně jedno jestli je dražší nebo ne. Tvoje pleť je nějaká a každý má své oblíbené značky. Ale na druhou stránku je velice krásné že zkoušíš i tu levnější. Navíc pokud atopický egzém je super že jsis našla kosmetiku která ti vyhovuje. Proč to píši. Sama mám problém s pletí a Atopický egzém je i mým problémem. Takže ti fandím a hlavně je moc fajn že je již dostupná i kosmetika pro atopičáky. Fandím ti i blogu a držím palce. J
    • / ReplyGetTheLouk
      Já jsem nidky s atopickým ekzémem neměla, co se makeupu týče, problém. Nikdy jsem to naštěstí nemusela řešit... Zaplaťpánbůh! :) Ale jinak moc moc děkuju!
  15. / ReplyJosefina Mrnková
    Jo a budu se těšit na mnoho videí od tebe. J
  16. / ReplyHana
    Jaký je tvuj oblibeny dil Star Wars? Ty starší nebo novější? :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Všechny, celé to do sebe zapadá, takže nejde moc jeden vybrat ;)

Leave a reply

Your email address will not be published.