Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Dnešní Makeup: Obscure Purple

dm_obscurepurple_05

Mamka mi z Francie přivezla stíny značky Nocibé, jejíž jméno mi do teď nic neříkalo. Ale o tom už jsem mluvila v Nákupech a Novinkách. Značka mamku zaujala především díky těm stínům. Jejich třpyt v pánvičce je neuvěřitelný. Temně fialový základ se studenými stříbrnými a sem tam i fuchsiovými odlesky. Nádhera!

dm_obscurepurple_02

dm_obscurepurple_01

Okamžitě mě napadlo, že budou skvěle ladit k fialovo-šedým Chanel krémovkám či k jejich ségře Pupa, kterými jste se mohli kochat zde. Ale na víčku mě strašně překvapily! Tváří se černě. Tahle si nějak představuju černočernou noc, o které se mluví v pohádkách. Temná noční obloha posypaná tunou hvězd, které se standardně neukazují v tlumeném mléčném zimním světle. Ale to si ostatně stěžuju celou zimu, tak že vás s tím ještě obtěžuju, co? :D

dm_obscurepurple_03

dm_obscurepurple_06

Proto jsem se snažila si na třpytky posvítit a stejně se jich ukázala asi tak třetina. Nevyfotitelný stín. To nesnáším! :D V podstatě vypadá, jako v pánvičce jen na víčku je černý. Mám v plánu ho použít přes fialové Color Tattoo v naději, že to z něj vytáhne zpátky tu fialovou. Dál ho chci vidět v akci s již zmíněnýma krémovkama.

dm_obscurepurple_04

Trošku mě ten stín zklamal, čekala jsem prostě něco více barevného. Ve finále je krásný, o tom není sporu, ale není ten, za koho se původně vydával. A to já nemám ráda. Tedy možná by mi to nevadilo, kdyby situace nastala opačně, kdy by se z tupě černého stínu vyklubala krásná fialová mléčná dráha. Myslím, že mi rozumíte, ne? :)

TUTORIAL na velmi podobné líčení: zde

NA SOBĚ MÁM:

Rimmel Match Perfection (100 Ivory) [DM, 249,- (spolu s Rimmel Fix & Perfect Pro Primer)]

Catrice Camouflage Cream (020 Light Beige) [Rossmann, 100,-]

NYC Smooth Skin Pressed Face Powder (701A Translucent) [Rossmann, 89,-]

Alverde Tinted Brow Gel (01 Blond) [DM]

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz (Ash Blonde) [Douglas]

Nocibé Ombré Éeclat Lumiére (26 Obscure) [Francie]

Maybelline The Falsies Volum‘ Express [DM, 199,-]

Benefit Dallas Blush [Sephora, 950,-]

Chanel Illuminating Powder (LE: Spring Collection 2013) [€54]

Bunda: Pull and Bear

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.

Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

 

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu). To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv. Produkty neoznačené hvězdičkou jsem si pořídila já sama ze své hlavy a za své peníze.

 

FACEBOOK: http://www.facebook.com/GetTheLouk

INSTAGRAM: GetTheLouk

KEEK: GetTheLouk (http://www.keek.com/Getthelouk)

 

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects

TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

FOTÍM NA: Sony Alfa 100, objektiv Sony 3,5 – 5,6 / 18 – 70

 

MÁŠ OTÁZKU OHLEDNĚ BLOGU JEHO ZALOŽENÍ VEDENÍ A TAK PODOBNĚ?

Mrkni sem: http://getthelouk.com/?p=2674

 

MÁŠ POCIT, ŽE PRODUKT ZBYTEČNĚ HANÍM ČI NAOPAK CHVÁLÍM?

Mrkni sem: http://getthelouk.com/?p=2103

 

ZAJÍMÁ TĚ, KDE NA VŠECHNO BERU PENÍZE?

Mrkni sem: http://getthelouk.com/?p=1997

Comments ( 32 )

  1. / ReplyMarchie
    Nechápu, jak to děláš, že ti všechno tak sluší! Já když si dám nějaké tmavší stíny, tak je vždycky mám takové divně flekaté nebo nevím, jak to říct, prostě vypadají, že mi dal někdo do tlamy. Ještě se mám hoodně co učit.:)
    • / ReplyGetTheLouk
      Chce to mít možná i lepší primer, prostě hezky trpělivě ztrácet a nanášet... ;) To časem půjde ;)
  2. / ReplyKatka
    ta barva stínů je naprosto dokonalá, líbí se mi teda už i jen to balení a design stínů (na to já jsem) Once Upon a Time
  3. / ReplyKerol
    Rozumím :) Ale jsou opravdu nádherné. S tou nocí jsi to trefila přesně..to bylo první, co mě napadlo. Jako noc z nějaké překrásné pohádky. Myslím, že tyhle stíny budou vypadat dobře s téměř jakoukoliv barevnou spodní linkou...osobně bych tam určitě zkusila tyrkysovou. :) A těším se na výsledek kombinace s fialovýma ColorTattoo, snad to té fialové pomůže vykouknout :)
  4. / ReplyNielaD
    ahoj z uplakaného severu moravy. Barva je to nádherná jen otázku čím máš uděláno fialovo pod okem?Jen zjemněná nocibe nebo jinak? Temnota přes celé víčka je fajn od nocibe se mi libi podle fotky ještě tři stíny jsem zvědavá jestli některý z nich se tu oběví. Značku jsem neznala, ale díky tobě mají další obdivovatelku. A v létě až pojedem za hranice budu se snažit nabýt alespoň tři kousky. zdraví NielaD
    • / ReplyGetTheLouk
      Všechno, co bylo použito je vypsáno dole ;) Ale mám za to, že jsem to nabírala nějakým štětcem, se kterým jsem líčila předtím něco jiného, a zapomněla jsem na to a použila ho. :D Ale bůhví, co to bylo :D OD Nocibé mám zatím teď tenhle a ten z článku 2 týdny zpět :)
      • / NielaD
        Já to právě dole hledala čtu opravdu vše a i se vracím pročíst co se objeví. A neviděla jsem nic co by vypadalo, proto dotaz:-) jo podruhé použití vykouzlilo zajimavou barvu žel jen jedinkrát....
      • / GetTheLouk
        No tak on by stačil nějaký lila stín. :) Ale spíš je to prostě ta nocibé, jen jsem ji nabrala na nějakej štetec, který měl na sobě něoc svěltejšího no. To jsou ty chvíle, kdy si člověk říká, sakra to se to tak sejde, a pak když to člověk potřebuje, tak nic :D
  5. / ReplyKoláček
    Ahoj Lou, musím říct že stíny jsou nádherné a upřímně, taky jsem čekala odstíny do fialova a proto mě překvapilo když ti to na víčku vykouzlilo černočernou noc :D Jinak před tebou smekám :) já mít tady ty stíny na oku tak vypadám jako medvídek mýval :D Ale tobě ohromě sluší!!!!!!
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju :) Kouzlo je vážně jen ve ztrácení ;)
  6. / ReplyIlka
    Princezna se zlatou hvězdou na čele, ty šaty, co jsou jako noční obloha! Přesně k nim by se to líčení hodilo. ;-) Máš skvělou mámu, že Ti vždycky vybere takovou krásnou věc a taky si myslím, že v každém darovaném kousku musí být ukrytá vzpomínka - odkud je to dovezené, při jaké příležitosti jsi to dostala... a to se mi moc líbí. :-) Deník fotografky
    • / ReplyGetTheLouk
      Jo, to je super přirovnání! :) Právě proto si kupuju v zahraničí třeba i věci, které máme u nás. Nejde o to, že si je můžu koupit i tady, ale o to, že is je přivezu odtamtud a vždycky, když ty věci udivím, vzpomenu si na to - to uplně miluju :)
  7. / ReplyMaggie
    Tak tohle je něco :O To vypadá jako "né nejsem stín, jsem dokonalost" Nádherné :3 Hrozně ti tmavé líčení sedne :3 libí se mi jak ti to "kontrastuje" s vlasy :D Ta fialová spodní linka to tak hezky probudila a přitom to pořád vypadá tak nejak ... LUXUSNĚ! Dokážu si to představit i na denní nošení (a že ti k tomu ten chlupáč sedí :O :3 ) ale klidně i k večerním šatů. Nádherné. I samotný vzhled stínů je něco neuvěřitelného. jak říkám-stínový Bůh :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc :) Já jsem teď v období, kdy nějak nevím, jestli tmavé mě baví nebo ne :D Jsem hodně doma a moc jsem makeup za poslední týden nenosila, tak se vždycky zaseknu na nějakém trendu a ignoruju ty ostatní. Teď jsem "tmavé oči, a to mi to jako sluší jo?" :D Tak děkuju za vyvrácení tohohle mého divného úsudku, zas se k tmavým musím co nevidět vrátit :)
  8. / Replyemicka
    Waaau, nádhera :)))
  9. / ReplyMaki
    Stíny mi trochu připomínají barvičku ze Sleek Showstoperss myslím, že je to Sparkle. Taky tmavá fialová se třpytkama, jen škoda, že ty ze sleek mi připadají že nejdou na oku vidět. Jinak myslím, že takhle výrazné líčení bude naprosto super pod brýle :-) Už se těším až něco podobného zkusím :-D
    • / ReplyGetTheLouk
      Akorát jsem to hctěla napsat, že Sparkle neukazuje tolik ty třpytky, to je u Sleeku u všech těhlech, mi přijde... :( A je určitě více fialová, hlavně na víčku :) Pod brýlemi to bude super!!!
  10. / Reply*D*
    Úžasné líčení ostatně jako vždy tmavé oči ti moc sluší. Chtěla bych se zeptat jako jsi na tom se svou rtěnkou? Za jak dluho se na ni můžeme těšit?
    • / ReplyGetTheLouk
      Stále na tom pracuju, byrokracie u nás je opravdu k nezaplacení :( Ale doufám, že do léta už ano! ;)
  11. / ReplyMagical Pixie
    Stejně vypadají jak noční obloha! Jsou opravdu krásné! Budu se po nich muset kouknout někde na internetu :D
  12. / ReplyMonnie
    Tohle bych si na den netroufla, ale u tebe mě to po všech zářivých šílenostech ani nepřekvapuje (myšleno hezky, samozřejmě! :)) Zalézá korektor od Catrice do vrásek? Je na vrásky lepší použít tekutý, nebo tuhý korektor aby do nich nezalézal? I přes celkem nízký věk je pod očima mám a to docela viditelné, obvzlášť pokud si dám ještě pod můj tekutý Affitone korektor stejný makeup od Rimmelu jako máš tady na fotkách. :(
    • / ReplyGetTheLouk
      Mně ne :) Spíš záleží na tom, jakou máš pleť než na konzistenci :) Na sušší bude fajn tekutý, na mastnější hutný. ;) Mám na korektory obecně video, tak můžeš mrknout tam ;) Ale spíš něco projasňujícího by to chtělo. Vrásky jsou svině, moc se s nima zatočit nedá :(
  13. / ReplyRomana
    Och!! Tak presne toto hladám a nutne potrebujem!! Presne to, čo ti vidím na viečku!! Krásnu čiernočiernu noc s moc moc hviezdami. Také niečo som chcela ešte v puberte na základke... A príde Lou a predvedie mi to v plnej kráse!!
  14. / ReplyKlárka
    OMG.. Jak to děláš??? Ty jsi úžasná! Proč ti vše tak sluší??
    • / ReplyGetTheLouk
      :D nevím :D Ale děkuju moc :)
      • / Klárka
        Za oravdu se neděkuje
  15. / ReplyAnnie
    Nádherné líčení, výrazně namalované oči ti sluší....
  16. / ReplyEll
    Keby boli na viečkach také ako v balení to by ešte len bola nádhera . Ja by som to možno skúsila s vínovým matným tieňom ako základ a na to by som ich dala alebo naozaj ako píšeš s fialovým . Inak vďaka tebe som sa naučila nosiť rúž a to som bola presvedčená o tom , že ich nikdy nebudem nosiť . No jedného pekného dňa som sa zobudila a povedala som si , že nejaký sa mi bude hodiť . A našla som :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak jsem ráda, že tě můj blog inspiroval, byla by škoda rtěnky nenosit ;)
      • / Ell
        Som ti veľmi vďačná :)
  17. / ReplyBlondýna
    uuuuzasna barva! takovehle temnejsi fialove ja muzu :))
  18. / ReplyAdel
    Naprosto Boží, dokonalý, úžasný stíny! :O Nádherná barva :')

Leave a reply

Your email address will not be published.