Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Dnešní Outfit: Floral Rebel

dm_floralrebel_03

Dnešním makeupem jsou brýle. A už jsem na sebe práskla , že se často ráda schovávám právě za ně a za líčení nechám mluvit rtěnku. Dneska jsem měla oči nalíčené, ale na jeho focení nebyla ani nálada ani dobré světlo. No co? Stejně si stále žádáte o outfity, takže směle do něj!

dm_floralrebel_01

Outfity se fotí hůř, potřebujete na to parťáka. A ne každé blogerce je připsán osobní fotograf tajnou komisí pro slušnou úroveň české blogosféry. Smutné, leč pravda. Naštěstí mám kolem sebe šikovné lidi, kteří to zvládnou. Takže při procházce Prahou dostanou do rukou foťák ve stylu: „Zaostři a drž ten čudlík, ono tu bude sekat jednu fotku za druhou, já z toho něco vyberu.“ A za dvě minuty je hotovo.

dm_floralrebel_02

Nemám ráda moc obštrukcí. Prostě žádné sraní s mladou paní. Nemám ráda moc aranžované outfitové fotky, nemám ráda třicet fotek za sebou, kde je vidět každý kousek oblečení ze všech úhlů. Nenechá mi to místo pro představivost. I outfitovky mají mít náladu, mají v divákovi navodit určitý pocit a na to je podle mě potřeba nechat mu v hlavě prostor. Nepředkládat mu aranžovanou sexy pózu.

dm_floralrebel_05

dm_floralrebel_06

dm_floralrebel_07

Nikdo nestojí s jednou rukou v bok a druhou za hlavou, když čeká na autobus. Syrovost. I když to někdy znamená, že zdánlivě nebudete na fotce až tak perfektní. Ale perfektní je nuda. Nikdo takový není. Podle mě ta syrovost, věrnost realitě může nahradit na první pohled perfektní krásnou fotku. Ale to je můj styl.

dm_floralrebel_04

Stejně jako strohé dlooouhé volné bílé tričko v kombinaci s barevnými kalhotami s plameňáky. Sportovní brýle vedle kabelky konzervativního tvaru s nepochopitelným jménem Rebel. Nahé kontrasty. Bez cenzury. Jak v líčení , tak v oblečení. Zkrátka osobní styl každého z nás je postaven na něčem jiném. Na čem je ten váš? 


damska moda, jarni trendy

 

NA SOBĚ MÁM:

Kalhoty: Lidl

Halenka: HM

Boty: Topshop

Kabelka: Jimmy Choo

Hodiny: Michael Kors

Brýle: New Yorker

Rty: Maybelline Lipstick 904 Vivid Rose

Comments ( 57 )

  1. / ReplyKarol
    Tvůj styl se mi vždycky moc líbí ;) a je fajn, že vypadáš jako žena a ne figurína :D kalhoty s plameňáky za mě vedou!
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky moc :)
  2. / ReplyDebie
    Já miluju v módě tu rozmanitost, kterou nabízí a baví mě střídat nebo kombinovat různé styly. Jeden den můžu být za slušňačku, další sportovně laděná a jindy si připadám jak princezna... Tobě to moc sluší. Podobný top a kabelku mám v plánu si též pořídit, potřebuju nějaké nové a univerzální kousky. :) Debie www.thingsbydebie.blogspot.com
    • / ReplyGetTheLouk
      Přesně! Jednou tak, jednou tak. To samé je v líčení - to je na tom to neúžasnější! Díky moc :) Tyhle univerzální věci jsou nejlepší! Nikdy se neztratěj ;)
  3. / Replyanonym
    kde je make up??
    • / ReplyGetTheLouk
      Čteš článek? :)
      • / anonym
        ne,jenom fotky , lol trapas :D
  4. / ReplyAnet
    Máš špinavé boty, účes rozlítaný, barva vlasů - tragická. Kvalita blogu a fotografií - mizerná. Nemyslím si, že by z tebe šla inspirace, ba naopak. Také jsem si všimla, že píšeš hrubky, špatný slovosled, a na tvůj věk dost špatné vyjadřování a hlavně občas to jsou vážně nesmysly, co píšeš, občas si přečti ty tvé bláboly. :) Hezký den.
    • / ReplyGetTheLouk
      Špinavé boty - jsou bílé, to už tak u bílých chodí. :) I když jsou myté, některé skvrny holt dolů nejdou. Nemyslím si, že by to tak měli všichni. Rozlítané vlasy - ehm. No nevím, zda se lidé na ulici běžně 4x denně češou. Obě dvě poznámky jsou právě to, o čem píšu ten článek - lidskost. Lidé běžně nemají bílo-bílé boty, pokud je nosí běžně ven. Když fouká vítr, mají rozlítané vlasy. To je normální ;) To je tím, že jsme lidé. A to je pro mě dalkeo více inspirativní než načančané fotky, které nemají nci společného s realitou. Ale to bych se opakovala z článku. Barva vlasů je moje, takovou ji miluji, tam snad není co dodat, ne? :) Co se hrubek týče, stát se to může, je to trapné, ale může. Špatný slvosled a divné vyjadřování - čeština je velmi ohebný jazyk, proto si myslím, že si to špatně vykládáš a nechápeš můj styl psaní jako osobní projev, malou signature věc, ale prostě jako věc, tkerá je čistě špatně. Kdo se nechce nehcat inspirovat, nenechá se. Hezký den i tobě :)
      • / Anis
        Musím říct, nádherná odpoveď na tento komentář s nadhledem a glancem....
      • / GetTheLouk
        Díky :)
      • / M.
        Zajímavé je, že u Lucky jsem si nikdy nevšimla pravopisné chyby. To, že tobě kvalita blogu a fotografií přijde "mizerná", neznamená, že to tak doopravdy je. Ano, chápu, máš svůj názor, ale upřímně - já tedy na těch fotkách nic špatného nevidím. Kvalita je podle mě skvělá, vzhledem k tomu, že tohle je beauty blog a ne "Lou photography". A neříkej, Anet, že ty by sis udržela bílé boty bílými. :-) Všichni jsme jen lidi, nechtěj po ostatních dokonalost, když sama dokonalá nejsi. A Lou, poslední dobou mi děláš radost častými příspěvky. :-)
      • / GetTheLouk
        Děkuju moc!
    • / ReplyLucka
      Prosím vás co to je za bláboly, co vy píšete? Běžně ytberky neobhajuji, protože mi to přijde zbytečné, když je obhajuje dalších milion fanynek, ale tady jsem se teda docela nasmála. Že si tím kazíte den, já vám nevím...
  5. / ReplyKatherine S
    Nádherný outfit, obdivuji tě jak krásně to dokážeš zkombinovat:) Kalhoty jsou úchvatné, já bych na ně neměla odvahu:) Mám doma jedny vzorované a ty jsem měla mezi lidma jen jednou, jinak je nosím doma..;D PS: ty brýle jsou nádherné, obdivuju je už delší dobu:)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc :) Upřímně, já je taky nenosím tolik, jako ostatní. Furt moc na vzory a abrvy nejsem. Ale snažím se :D PS: Moje oblíbené teď! Nosím je ke všemu!
  6. / ReplyEliška
    A stejně si perfektní :-)
  7. / ReplyVeru
    Ty kalhoty se mi fakt líbí i brýle jsou super. A rtěnka nádherná! :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc!
  8. / Replyjana
    letní.odlehčené,svěží...dál už jen no coment
  9. / Replybee457
    Ahoj Lou, super článek. Z komentáře výš si nic nedělej. Bílé boty se prostě ochodí. barvu vlasů máme každý jiný. A řekla bych, že vyjadřování a psaní má každá blogerka svoje typické, což je naprosto geniální! Navíc, čeština je neuvěřitelná a slova si můžeme skládat téměř, jak chceme :-D Nyní k tomu stylu, já jsem zastáncem jednoduchosti, kterou podtrhují doplňky, jemné detaily kousků oblečení nebo třeba líčení. Někdy ladím, jindy kontrastuji. Líbí se mi, že vlastně neexistují téměř žádná pravidla jako dřív, že se nosily jen zvonáče. Dnes se nosí všechno, jen se to prostě musí umět nosit ;-) bára.kára blog
    • / ReplyGetTheLouk
      Nedělám :D Boty drhnu Vanishem a bůh ví jakejma chemikáliema a stejně prostě jsou špinavý. To je život... Svině jedna :D I tak nepřestanu milovat bílý boty ;) Já původně chtěla na publicitstickou, slečna se teď možná bude popadat z břicho, ale je to tak. :) Psaní mě vždycky baviloa právě kvůli ohebnosti češtiny :) To je fakt - dneska se nosí všechno a to je super! Pomalu neexistuje být out, jen prostě si podle některých divná :D
  10. / Replyrebarbora
    jediné, co se mi nelíbí je délka kalhot, zbytečně tě dělají menší ;) jinak super a palec hore za snahu o lidskost
    • / ReplyGetTheLouk
      S tím nesouhlasím, obecně se kalhoty ohrnují pro prodloužení nohou, alespoň az to mám. A právě na mě všichni vždycky řvou, ať to ohýbám, když někde jsem a mám se fotit nebo tak něco :D:D:D
      • / rebarbora
        No vidíš to :D já měřím 160 centimetrů a všechny 7/8 kalhoty jsou pro mě tabu, prostě v nich vypadám jak liliput. Možná se mi ta asociace naskytla i u tvého outfitu
      • / GetTheLouk
        :D Já mám o deset cm víc :D Tak nevím, že by těch 10 cm tolik dělalo... :D Ale co já vím :D
  11. / ReplyBarča
    Já mám tvoje outfitové články ráda a to hlavně díky délce. Když má nějaká blogerka outfitový článek kde je strašně moc fotek začne mě článek nudit. U tebe článek přečtu ráda celý. Jen tak dál !!!!! BTW Kalhoty jsou úžasné. :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Musím se přiznat, že čím více fotek, tím větší šance, že článek prolítnu a nečtu vůbec nic. Když má míň fotek, tak jsem schopná přečíst i delší text. Nevím proč :D Jinak moc díky!
  12. / ReplyMaRu
    strašně se mi líbí, jak dokážeš zkombinovat dva (a více)stylů a pořád to vypadá skvěle! Naprosto souhlasím s tvým názorem co se týče vystylovaných a dokonalých fotek, proč fotit takové fotky, když vlastně stejně nejsou vůbec reálné...tvoje obyčejné ''pózy'' jsou mnohem lepší:)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc :)
  13. / ReplyBaruš
    Myslím, že fotky mají, na to, že se asi většinou fotíš sama, kvalitu naprosto dostačující. Slečna nejspíš nepochopila podstatu tohohle článku -.- Jinak outfit je moc pěkný, kalhoty s plameňáky jsou strašně super :) Hlavně pokračuj v tom co děláš, protože je to skvělý, s mamkou úplně žereme tvoje tutoriály, vždycky jí něco ukážu a ona se podle toho hned druhý den zkouší líčit :D Jsi jedna z nejlepších beautyblogerek na českém youtube :)
    • / ReplyGetTheLouk
      No, naopak v podstatě vytkla článku realitu, kterou jím tolik oslavuji, takže je to pro mě naopak velký kompliment :) Děkuju moc tobě i mamce, určitě ji pozdravuj a vyřiď, že moc děkuju a moc si takovéhle podpory strašně vážím! :)
  14. / ReplyVeronika
    Normálně nekomentuji, ale dnes zareaguji. Nechápu lidi co píšou takový zbytečný protivný komentaře. Mně se to naopak líbí víc než přehnaně naaranžované fotky. Je to víc inspirativní a budu ráda, když sem dáš občas i svůj outfit. Vůbec nevadí, že to neni na 100%, i když tady bych zrovna nic nevytkla a zrovna špinavých bot jsem si nevšimla.
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc :)
  15. / ReplyMarkéta
    Lou, musím říci, že ty jsi hodně svá a trvalo mi kotel času, než jsem si na tebe zvykla. Kolikrát jsem spustila tvoje videa a po pozdravu je zase zavřela. Nicméně, začínám se k tobě prokousávat a jde to! :-) Takže máš svůj jedinečný styl a o to jde, drž se ho :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Svá jsem a vím, že spoustě lidí se těžko trávím, ale to je prostě tvrdá realita :) Ne každý se každému líbí, vždyť to je normální, bez toho by to byla na světe nuda :) Nicméně děkuju moc, že se snažíš :D Moc si toho vážím ;)
  16. / ReplyazaseAzase
    Ahoj LOU, za příspěvek
  17. / ReplyJiřina
    Ahoj Lou, chci se zeptat, kde jsi pořídila Jimmy Choo kabelku (objednaná z ofiko stránek anebo koupená v kamenné prodejně). Díky moc. Jsi fakt nádherná!
    • / ReplyGetTheLouk
      V kamenné prodejně na Pařížské :) Díky moc!
  18. / ReplyŠtěpánka
    Pěknej článek, nádherný kalhoty.To fakt prodávaj v Lidlu?
    • / ReplyGetTheLouk
      Ano :) A díky. :)
  19. / ReplyKathleen
    Krásný outfit!
  20. / Replynuf
    Moc pěkně řečeno. Ne každý má blog jako jediné životní poslání... Mám velmi podobný názor a tvoje fotky jsou moc fajn :) Kabelka je překrásná, na ty máme velmi podobný vkus.
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc :)
  21. / Replymotylek
    Nesnáším vyumělkované fotky, takže tohle je super. Můj styl je asi pohodlí a přirozenost na prvním místě-málo kdy mám náladu na sebe něco matlat a když už,tak max stíny, spodní linku, řesenku a něco na pusu-makeup, pudr a podobně používám jen když je to nutné,nebo mám extra potřebu být hezká. Obdivuju každého,kdo se zvládne půl hodiny babrat s líčením-mě to prostě neba...
    • / ReplyGetTheLouk
      To mně to baví, ale když nemám náladu, tak se prostě tolik nelíčím. Musí to být radsot, ne rutina :) Když na to není nálada, tak prostě není a basta :D Nač to lámat přes koleno ;)
  22. / ReplyTickerLocky
    Ty brýle a celkově outfit jsou úžasné! :) Jsi můj velký vzor :) http://tickerlocky.blogspot.cz/
  23. / ReplyIvet
    O takových kalhotách si můžu nechat jen zdát, protože se dělají jenom ve střihu, který mi nesedí. :(
    • / ReplyGetTheLouk
      Mně nesedí žádné kalhoty skoro :D Vše je mi v pasu velké, když mi to je jinde... :-( Ale nějak sjem si asi trošku zvykla :D
  24. / ReplyBer
    Ach, jseš nádherná, navíc si umíš vybrat oblečení. A ty brýle... No prostě boží!!
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc :)
  25. / ReplyAlina
    Krásný outfit! Vůbec bych se nebála vyměnit botky za lodičky, vypadalo by to elegantněji a "prodloužilo by ti to nožky". :) Krásné jsem si koupila na www.answear.cz zkus to tam taky, nemají zas tak vysoký podpatek a i tak jsou velice krásné a hlavně pohodlné :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Prodloužilo, ale na výlet po náplavce a Praze celkově to moc není :D Holt tvrdá realita. :-/ Na Answear jsem koukala už, koukám tam zas po tričkách ;)
  26. / ReplySju
    Mnooo ja si dovolim nesuhlasit. Podla mna je najlepsie zachovat urcitu rovnovahu - aj obycajne pozy, ale preco nie i par viac nastrojenych. Fotenie outfitu moze byt pre niekoho hra, tak ako je napriklad pre teba licenie a tvorba tutorialu. Tiez nemas suchoparne tutorialy a niekto by mohol namietat, ze takto sa clovek doma predsa neksichti, ked sa rano lici.. Mne sa paci, ked su fotky outfitu zabavne, prinasaju stale nieco nove, kludne aj sexy pozy ci ruku v bok ;D Inak sa mi vseobecne tvoje outfity moc pacia a vidno z nich, ze si kreativny clovek :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Já jsem v oblečení na poměrně strohej styl, kontrasty obyč kousků a tak. Takže proto mi to asi sedí i do focení těch outfitů :D PS: Díky!
  27. / ReplyEs lifestyle
    Krásne sú tie nohavice s kvietkovou potlačou a aj tá béžová kabelka :) Môj blog: http://myeslifestyle.blogspot.sk/
  28. / ReplyEs lifestyle
    Krásne sú tie nohavice s kvietkovou potlačou :)

Leave a reply

Your email address will not be published.