Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Rychlé Letní Voděodolné Líčení Makeup Tutorial

vodeodolny_tut_2014_02

vodeodolny_tut_2014_01

Voděodolné líčení se někdy hodí, ať už se líčíte k vodě nebo ne. Základem jsou krémové produkty, protože ty jediné vodě odolají. Pudrové věci se ve vodě rozpustí a pak vznikají looky á la medvídek mýval, což asi nikdo z nás nechce. Nicméně i tak bych vypíchla jednu věc a to, abyste na líčení neměli přehnané požadavky. Ano, líčení má přežít vodu, ale celodenní potápění asi nedá, navíc si nemyslím, že to pleti udělá nejlíp. Je to skvělá záchrana, když je třeba, ale vaše pleť bude v létě na sluníčku šťastnější jen s oplovákem, to mi věřte! :)

 



damska moda, jarni trendy

POUŽITÉ PRODUKTY:

Benefit Big Easy Liquid to Powder (01 Fair) [Sephora] *

NARS Radiant Creamy Concealer (Vanilla) [Sephora, 700,-]

NYC Smooth Skin Pressed Face Powder (701A Translucent) [Rossmann, 89,-]

Stila Stay All Day Waterproof Brow Color (light) [http://www.beautybay.com/]

Alverde Tinted Brow Gel (01 Blond) [DM]

Esteé Lauder Fresh Sheer Blush (01 Hot Fuse) [Esteé Lauder]

Bourjois Blush Exclusif Self-adjusting blusher [asi DM]

NARS Illuminator (Copacabana) [Sephora]

Maybelline Color Tatto 24 Hr (35 On And On Bronze) [Francie]

Maybelline Color Tatto 24 Hr (65 Pink Gold) [Francie]

Chanel Illusion D’Ombre (89 Vision) [Douglas, 840,-]

Stila Stay All Day Waterproof Liquid Eyeliner (intense black) [Americká Sephora, $20]

Essence All Eyes On Me Waterproof [Tesco My, 54,-]

Astor Soft Sensation Lipcolor Butter (011 Feeling Feline) [DM, 174,-]

+ ukazuji: Sephora Cayon Jumbo 12 Hr Waterproof (27 Electric blue matte) [Sephora, 260,-]

 

NA SOBĚ MÁM:

Nehty: mnou namíchaný lak

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.

Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

 

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu) výměnou za recenzi. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv.

 

FACEBOOK: http://www.facebook.com/GetTheLouk

INSTAGRAM: GetTheLouk

 

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects

TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

FOTÍM NA: Sony Alfa 100, objektiv Sony 3,5 – 5,6 / 18 – 70

 

MÁŠ OTÁZKU OHLEDNĚ BLOGU JEHO ZALOŽENÍ VEDENÍ A TAK PODOBNĚ?

Mrkni sem: http://getthelouk.com/?p=2674

 

ZAJÍMÁ TĚ, KDE NA VŠECHNO BERU PENÍZE?

Mrkni sem: http://getthelouk.com/?p=1997

Comments ( 45 )

  1. / ReplyFialka
    Nádherné líčení - určitě vyzkouším :)
  2. / ReplySára Sadílková
    Ahooj Lou, tohle líčení je opravdu skvělý typ na léto. Ta Astorka je úžasná! Nemůžu z té barvy. Asi ji v drogérce omrknu! Na tu Essence řasenku jsem v dogérii dívala, že si ji koupím, že u moře bude super, ale jak to tak vypadá, asi si koupím tu voděodolnou Rocketku od Maybelline. Jinak děkuju za typ... :) Sára
    • / ReplyGetTheLouk
      No, tu teď zkouším já, uvidíme, jak dá vodu, ale jinak vypadá zatím skvěle. Essence prostě zklamala, znovu a mně naposledy musím říct. :-/ Jiank moc moc děkuju!
  3. / Replynuf
    Tak tohle líčení ti strašně sluší a lichotí! Hlavně ta pusina se povedla.
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju :)
  4. / ReplyLucy Enne
    Na konci jsi mně pobavila :D Myslela jsem, že vyletím z kůže, když jsi zrovna tuhle řasenku dávala jako příklad (jestli si pamatuješ, bavily jsme se o ní celkem nedávno a ta moje vážně voděodolná není :D), naštěstí jsi opravdu ukázala, že do vody vážně nepatří. Tahle se mnou nepřežila ani pláč. Teď jsem si koupila novou od Gabriella Salvete, která pláč sice vydrží, ale to je tak všechno :( holt nemám na voděoodolné řasenky asi štěstí..
    • / ReplyGetTheLouk
      Jojo, ale minulý rok fakt dávaa bazény, mnutí očí, držela jak přibitá!!! Tahle by nedala ani pot podle mě :( Fakt tragédie, plánuju nějaký článek o tom, že prostě tohla značka dělat nesmí. Nikdy. Produkt má být vždy stejný, tečka. Já teď zkouším Rocketku od Maybelline, tak uvidíme, dám kdyžtak pak vědět, až ozkouším pod voodu. Zaítm se tváří suprově!
  5. / ReplyJ.
    Ahoj Lou, Moc hezké video. Mám jenom růžové CT a mě pod vodou taky moc nevydrží. No a řasenka od Essence mi nevydrží ani na normální nošení, natož pod vodou. Já bych než oční stíny, rozjasňovače a tvářenky použila spíš opravdu voděodolné linky a řasenku. To by mi asi stačilo. :) Stejně se k vodě ani moc nemaluji. Ale stejně, nevíš o nějakých dobře vodě odolných (a nejlépe levných :D) linkách a řasenkách? Určitě si jich už hodně vyzkoušela. :) Předem díky za odpověď. :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Mně teda vydrží normálně :) Řasenka byla minulý rok absolutně úžasná, letos tohle... To bych vraždila za tohle!!! :-/ JInak já moc to voděodolné líčení - nevím, jsou chvíle, kdy prostě makeup jde stranou. A to podle mě i u vody. Já bych se nelíčila asi vůbec. Možná jen obočí a řasy a to je vše. Jnak linky - ty stily jsou super. Jiné nevím :( A řasnka - já letos mám Rocketku od Maybelline, ale tu jsem ještě nezkoušela pod vodou, ale jinak se tváří moc hezky!!! obecně má dobré recenze a maybelline přeci jen není essence, že je jedno ok, druhý shit, tak snad bude dobrá :)
    • / ReplyPetra
      Sice nejsem Lou, ale doporučím ti z těch levných tekuté voděodolné linky od Catrice. Sice jsem s nimi nikde ve vodě nebyla, ale přežijou se mnou 12hodinovou směnu v práci plnou běhání po obchodě (takže i pocení celého obličeje) A stojí asi 80 korun nebo kolik, takže myslím že neni problém je alespoň vyzkoušet :)
  6. / ReplyKatka
    perfektne video, to striekanie vodou ma dostalo. a essence do kosa! Hned zajtra skusim kombinaciu tychto dvoch color tattoo´s, mam obe farby, ale ako sa poznam, nevytienujem to tak dokonalo ako ty.
    • / ReplyGetTheLouk
      Určitě ano ;) CT jsou vděčné a maluje se s nimi hezky ;)
  7. / ReplyMaki
    Jak tak koukám essence pořád nějak blbne. Udělá dobrý produkt a pak ho buď pos*** a nebo ho rovnou zruší :-D viz. matné lesky, pigmenty, lepidílko na pigmenty atd.
  8. / ReplyMau
    Docela jsem se zasmála...:D :)
  9. / Replyelidesmidova
    Ahoj Lou,úžasné video moc povedený netušila jsem že můžu vykouzlit make up který přežije vodu jako nic aniž bych musela mít 200 produktů s nápisem Waterproof.Takže moc díky k čemu sem se ale chtěla dostat jsou řasenky essence, tule tu potvoru která hlásá že je voděodolná jsem nezkoušela ale tu z řady Get Big Lashes Waterproof Volume jsem zkoušela a drží jak přibitá. A mám pocit že si ji v Objevech a Přešlapech Červen 2012 zkoušela a chválila sis ji takže myslím že ty zůstaly stále skvělé. A jestli máš lepší tip tak bych byla moc ráda kdyby jsi poradila protože mi nedělá tak hezké řasy. Si moc šikovná a skvělá pokračuj tvá videa jsou velmi naučná mám tě moc ráda AHoj. :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      GBL jsem měla dva roky zpět a byla dobrá. Ale po tomhle Essence mažu z povrchu zemského. Zvlášť s řasenkama... Zkoušet zda tahle tubička bude letos ok nebo ne, na to nemám. Já teď zkouším rocketku a vypadá dobře ;)
  10. / ReplyKáťa
    Mě by zajímala reakce na ten produkt od Benefitu..pořád nad tím váhám:-)jestli do toho jít, či ne..
    • / ReplyGetTheLouk
      Bude, produkt ale musím nejprve pořádně ozkoušet, než o něm něcfo budu říkat ;)
  11. / ReplyJane
    Já mám voděodolnou Lancome Dolleyes a jsem spokojená až na to, že se občas drolí, ale! teď jsem si koupila Lancome Cils tint semi-pernamentní řasenku a na léto úplně paráda. Vydrží asi tři dny, nemaže se, nedrolí se a tak dále :) mám ji otestovanou sedmi hodinama v bazénu a nezabije ji ani pořádné protření očí :) sice neprodlužuje ani nezahušťuje, ale šlo mi o to aby ty řasy byly vidět :)
    • / ReplyGetTheLouk
      No ta mě zajímá mega! :D Přijde mi to super, ale mám pocit, že se mi víc řasy olámou, jak jsou tvrdší díky řasence. Třeba při spánku, nepozoruješ to? Navíc teda fakt, že nezahustí ani neprodlouží by mě trošku štval... :-/ Ale nápad pecka, řekla bych!
      • / Jane
        Tady tohle nijak nepozoruju :) ta řasenka je má prý i nějak vyživovat. Moc jsem se o ní nikde nedočetla tak jsem si řekla že ji prostě zkusím! :) a nelituju toho... na léto jsem totiž líná dělat cokoli s obličejem, tak mi tady ten nápad padl hned do oka :)
      • / GetTheLouk
        Hmmm, no já bych si jí koupila za předpokladu, že bych jí mohla zkusit předem... Tak se někde mrknu, jestli jí nemaj :)
    • / ReplyNika
      Ahoj není psaná jako voděodolná ve vodě vydrží třeba i potápění?
  12. / ReplyVanda
    Další hezký jemný makeup, uřciťe vyzkouším ;) Chtěla jsem se tě zeptat...už jsi viděla novinku od urban decay electric palette? Co na ni říkáš? Doma mám acid od Sleeku, ale neodolala jsem a už je na cestě i electric :3 ta fialová urban mne prostě fascinuje... A mám ještě jeden dotaz :D nevíš, jestli jde ještě někde ještě sehnat vice2? Na českém eshopu? Popřípadě i na zahraničním? Já už ji nikde nemohu najít :(
    • / ReplyGetTheLouk
      Mně právě vůbec :( Mně přijde Acid stokrát hezčí, zajímavější... Prostě mě electric nevtáhla. Jako kdyby mi jí někdo dal,t akjsem happy, ale nemusím se za ní hnát... Vice 2 nevím, podívej se na ofiko web UD, zda jí tam mají. Mrkni na tepmtalii, zda v článku o vice 2 má napasáno, že to je limitka, podle mě bude. A napadá mě ještě obchod hqhair, že tam by ji mohli mít. ;)
      • / Vanda
        Dobře, moc díky za radu ;)
  13. / ReplyŠárka
    Ty jsi báječná :). Super video a moc ti to sluší (a to i jako pandě :) ).
    • / ReplyGetTheLouk
      :D:D:D Díky!
  14. / Replybee457
    Ahoj Lou, moc děkuji, tohle léto budu voděodolnou variantu moc potřebovat. Je to s ní mé první léto, a tak toto video doopravdy ocením! bára.kára blog
  15. / ReplyD.
    Používala si určitě loni tuhle řasenku od Essence? Já měla dojem, že Get big lashes, ne tuhle :).
    • / ReplyGetTheLouk
      Tuhle, GBL jsem měla rok předtím, ale minulé léto jsem měla tuhle.
  16. / Replymarmilada
    Ahoj Lou, tohle video mě skutečně pobavilo a nadchlo, jelikož vidím, že ti vydržela ta oční linka. Vyzkoušela jsem už tolik linek od různým firem, ale žádná nedržela :-( koukám, žes použila Stila Stay All Day Waterproof Liquid Eyeliner a vím, že nesnáším dotazy typu "kdes ji koupila", ale prosím, kde se dá sehnat? Dá se sehnat v české Sephoře nebo se musí objednat z té americké? Sorry za ten dotaz, ale jsem fakt zoufalá. Každý den si dělám linky a ve vedrech to nevydržela ani jedna. Naposledy jsem si koupila MaxFactor, která stála něco kolem 200 Kč a hned po nanesení se rozpije. Nejlepší, která mi drží, ale není voděodolná, jsou Sephora tekuté linky za 290 Kč. Jinak koukala jsem i na tenhle test voděodolných řasenek, tak mám zálusk na tu od Esteé Lauder. Měj se hezky a díky za odpověď. Jana
    • / ReplyGetTheLouk
      Nn, dá se i na feelunique tuším, možná půjde na asosu nebo na beautybay. Jeden z těch tří ji bdue mít ;) V čr se stila jinak normálně neprodává, jen na internetu. Já teď testuju voděodolnou rocketku a zatím se tváří fajn :)
  17. / ReplyPolished & Heart Shaped
    Tak ta řasenka to je dost fail teda :D jsem zvědavá, co řekneš na Rocketku :)
    • / ReplyGetTheLouk
      zatím vypadá slibně ;)
  18. / ReplyMaki
    Už se těším až si taky pořídím jedno patlátko na rty od Astoru :-) Teď je mají v TETĚ v akci tak třeba nějaký vyberu :-)
  19. / ReplyBeat
    Ty nehty jsou úžasné. Přesně takovou barvu sháním, a tak se těším, že Lou napíše, co je to za lak a ona je to domácí výroba :D
  20. / ReplyNikola
    Ahoj, minulý rok jsem taky koukala na tvoje voděodolné líčení a právě si tam používala tu řasenku od essence. :D Tak jsem si jí koupila a taky mi vůbec nedrží a to se ani nemusim koupat. :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Tam jsem tuhle řasenku nepoužívala, tam jsem tuším používala Get Big Lashes, to totiž nebylo minulý rok, ale před dvěma rokama. Nicméně je to svině no :D
  21. / Replyšarlota
    Jak se jmenuje ta tvarenka kremova??? Děkuju jinak boží :-*
    • / ReplyGetTheLouk
      Vše je vypasné pod videem, je to Esteé Lauder ;)
      • / šarlota
        Děkuju ale nevím jestli to je i v opavě děkuju :-*
  22. / ReplyAlexick_a
    http://www.stream.cz/nejnovejsi/fasada/10002865-vodeodolne-rasenky ...Luci skús sa nechať inšpirovať tu :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Už mi to někdo posílal... Já tenhle pořad nemám moc ráda... Myslím, že zatím skončím u Rocketky :)
  23. / ReplyEm
    Ahoj, muzu se zeptat jaky stetec pouzivas na tekuté ocni stiny?

Leave a reply

Your email address will not be published.