Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Focení s Bárb a Adélkou: ČÁST IV. „Afternoon shopping“

Jsem si už naprosto jistá, že víte, z jakého focení vás dneska čekají fotky. Už jsme utekly fotografům a teď hurá na nákupy! Líčení bylo o dost výraznější, vzhledem k tmavému „drsnějšímu“ outfitu jsem si to mohla dovolit. Navíc se k tomu perfektně hodil trend color blockingu znázorněný fuchsiovou na očích a oranžovější rtěnkou. Fotografie: Bárb, Modelka: Adélka, Líčení: GetTheLouk

Comments ( 11 )

  1. / ReplyRozálie
    Ahoj.Moc hezké fotky,super modelka,fotografka a samozřejmě vizážistka!Tak 3 fotka je asi nejhezčí :)Je to jako v New Yorku,ale všechny jsou samozřejmě krásné.Chci se zeptat co přehlídka?Doufám,že vše ok.Jinak co to je za rtěnku momentálně takovou scháním.Díky.Ahoj
    • / ReplyGetTheLouk
      :D Děkujeme všechny tři! Ta třetí fotka je naše nejoblíbenější :) Rtěnka je to tuším nějaká od She, odstín netuším... Přehlídka super a bude nějaké to video, až to všechno dám dohromady na report :)
  2. / ReplyČ
    neviem kde inde sa spýtať, tak sa pýtam tu :D mám také svetlohnedoryšavé vlasy, a potrebovala by som poradiť s odtieňom tvářenky, ku mojim vlasom :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Mám video o tvářenkách, tak mrkni tam ;) Ale k teplé barvě vlasů bych volila teplejší odstíny, takže klidně oranžovější tóny ;)
  3. / ReplyMiška
    Spravila by si prosím 40 questions beauty tag? Moc ma to zaujíma a som zvedavá, prosím! :))
    • / ReplyGetTheLouk
      Ten neznám. Tak když pošleš odkaz, zkusím se tím prokousat :)
      • / Miška
        http://allthatglitters21.blogspot.com/2010/03/since-i-cant-film-silly-eyeballs-ill-do.htmlje to super tag
      • / GetTheLouk
        Dobře, zkusím :)
      • / Miška
        díky :)
  4. / ReplyA.
    Ahoj, neví kde se zeptat, tak se zeptám tady. Jaký používáš štětec na make-up? Nebo spíše mohla by jsi mi doporučit nějaký levnější (tak do 200)? Díky ;)
    • / ReplyGetTheLouk
      Já na makeup používám štětce od Sigmy, ale mám i jeden od BHcosmetics.com a ten je fajn za tu cenu. Ale na makeup j dobrý i klasický pudrový od essence. Respektive ten, co mívali, tenc o byl se světlýma štětičkama, ten nový fialový nebo jaký ten neznám.

Leave a reply

Your email address will not be published.