Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Dnešní Makeup: Bloody Red

dm_bloodyred_03

Už jsem vám jednou říkala, jak mě moc nebaví takové to čekané párování. Třeba tahle červená košile s červenou rtěnkou. Právě tady jsem mluvila o tom, že mně je daleko bližší to udělat jinak. Nečekaněji. Ne, že by burgundy oči byly něco výjimečného, ale tenhle kus oblečení si tak strašně moc křičí o rudé rty, že mu je prostě nemůžu dát.

dm_bloodyred_01

Dokonce jsem točila i tutorial – pokud nejste na červené rty, lze je jednoduše nahradit výraznýma očima. A dneska se mi to znovu potvrdilo. Líčení dokonce dostalo několik komplimentů během mých nákupů s mamkou. Jes! ;)

dm_bloodyred_04

Navíc ráda ladím líčení s nehty, o tom už tu taky byla řeč. Několikrát. (Pamatujete na tyrkysovou a fialovo-zlatou, ne?) Tentokrát jsem se ale překvapila. Nenašla jsem totiž doma žádný tmavě červený / burgundy / vínový / oxblood, říkejte si tomu, jak chcete, lak na nehty. Až na jednoho nepoužitelného smutného vyschlého chudáčka kde nic, tu nic.

dm_bloodyred_02

A tak jsme si ho namíchala ze své nejoblíbenější střední zářivé červené od Essie se jménem Lacquerized Up a nějakého no name lilkově fialového. Obojí krémové barvy bez třpytu. Konce nehtíků jsem lehce zabarvila červeným lakem se třpytkama, který je také od neznámé značky a krom toho je i totálně na prd. Není moc pigmentovaný a má divně zastřenou barvu. Normálně na nehtech nevypadá pěkně, ale tady na koncích odvádí slušnou práci, to se musí nechat.

dm_bloodyred_05

Červená se kupodivu stává mou poměrně oblíbenou barvou, to bych dřív nikdy netipla. Asi je to stále ta vánoční nálada, no, ta umí zkrátka divy!

NA SOBĚ MÁM:

Rimmel Match Perfection (100 Ivory) [DM, 249,- (spolu s Rimmel Fix & Perfect Pro Primer)]

Catrice Camouflage Cream (020 Light Beige) [Rossmann, 100,-]

NYC Smooth Skin Pressed Face Powder (701A Translucent) [Rossmann, 89,-]

Alverde Tinted Brow Gel (01 Blond) [DM]

Catrice Eye Brow Stylist (020 – Date with Ash-ton) [Rossmann, 99,-]

NARS Highlighting Blush (Albatross) [Sephora, 890,-]

Benefit Dallas Blush [Sephora, 950,-]

Sleek Makeup i Divine Vintage romace Palette [http://www.lovelyhair.cz/]

Maybelline The Falsies Volum‘ Express [DM, 199,-]

Košile: New Yorker

Lak na nehty: jak jsem psala v článku

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.

Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

 

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu). To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv. Produkty neoznačené hvězdičkou jsem si pořídila já sama ze své hlavy a za své peníze.

 

FACEBOOK: http://www.facebook.com/GetTheLouk

INSTAGRAM: GetTheLouk

KEEK: GetTheLouk (http://www.keek.com/Getthelouk)

 

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects

TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

FOTÍM NA: Sony Alfa 100, objektiv Sony 3,5 – 5,6 / 18 – 70

 

MÁŠ OTÁZKU OHLEDNĚ BLOGU JEHO ZALOŽENÍ VEDENÍ A TAK PODOBNĚ?

Mrkni sem: http://getthelouk.com/?p=2674

 

ZAJÍMÁ TĚ, KDE NA VŠECHNO BERU PENÍZE?

Mrkni sem: http://getthelouk.com/?p=1997

Comments ( 13 )

  1. / Replymarie
    nádherný makeup.. příjde mi takový uklidňující.. nevím proč.. prostě pocit.. ale povedl se ti, moc. šťastné a veselé! :) ♥
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc! Šťastné a veselé i tobě!
  2. / ReplySimonKomadel
    Nádherné líčení :)Jak dlouho Ti takové líčení zabralo?? :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Chvilku, tak 20 minut ani ne ;)
  3. / ReplyNielaD
    zdravím:-) Ano a dvakrát ano u Vás nikdy nic není prvoplánové. A tak jak se nabízí.To je i důvod proč na Vás koukám a začla jsem i komentovat zde i na FB:-) blog je takový můj časopis co si počtu když piju kafe, taky vzpruha když už mi kape z plínek na maják. No a hlavně jste pro mně taková radost nebo nevím jak to popsat chodím se sem potěšit. DOMA TOTIŽ DALŠÍ ŽENSKÝ ELEMENT JE KLIKA která tedy rozhodně inspirativní není.Vžádném případě si neztěžuji všechny tři chlapy co mám doma miluju jen by to chtělo rovnováhu:-)tou jste Vy. Děkuji a přeji úžasné ikdyž asi ne bílé vánoce a spoustu splněných přání. ps. lak na nehty je krásný (to je to co se mi líbí to že si důvtipně vypomůžete) já se teď těším z pískové nádhery od GS brown sugar. Tolik se mi líbil, že z něj mám radost jak malá, blejskà se natolik, že zaujmul i miminko to jsem fakt nečekala.
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkujui strašně strašně moc! To mě těší, že můj blog umí fungovat jako magazín inspirace. :) No, lak se vážně povedl, ale pyšná jsem na svou vánoční manikúru, je už roky stejná, ale letos jsem ji trošinku vytunila a vypadá to božsky! PS: Nechceš / nechete mi tykat? :)
      • / NielaD
        Lou určitě ano a oboustranně :-)
      • / GetTheLouk
        Dobře :) Přijde mi to divně, když mi nškdo vyká :) Je to na jednu stranu strašně milé, ale prostě pro účel mého blogu mi přijde tak trošku neosobní :) Takže za tohle budu jedině ráda ;)
      • / NielaD
        na internetové scéně se pohybuju od roku 1996 od roku 1997 máme s mužem internet doma pohybuji se na pc fórech už skoro dvě desítky let (fuj to už je doba) tam jsme si všichni tykali bez rozdílu věku, ale blog mi přišel na tykání příliš osobní taky mi nepřijde uplně košer začít tykat u někoho na jeho písečku... aniž bych se zeptala:-)
      • / GetTheLouk
        Tak to mne to nevadi :-) kdyz je clovek slusny, je tohle absolutne nepodstatne :-) Ale je fskt, ze to je mile :-)
  4. / ReplyDenise*
    Tohle líčení Ti strašně sluší :)
  5. / ReplyKatka
    červená se mi na očích líbí čím dál víc, takže tohle líčení je něco pro mne:)! Vánoční giveaway
  6. / ReplyMarry
    nádhera!

Leave a reply

Your email address will not be published.