Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Zelené oči s UD Vice 4 Povídací GRWM Makeup Tutorial

Máme tu další povídací tutorial. Do budoucna plánuju formát ještě trošku upravit, nebojte. Tohle je opravdu moje první líčení s Vice 4. Tyhle barvy mě na první pohled nejvíce zaujaly, dokonce už z obrázků jsem si je vybrala jako favority. A skloubit je v jednom líčení byla docela challenge. Ale podle mě se to sakra povedlo, co říkáte?




PRODUKTY VE VIDEU:

Kiehl’s Hydro-Plumping Re-Texturizing Srum Concentrate [Kiehl‘s] *

Sephora Glitterguard Eyeshadow Primer 24hr [Sephora, 290,-]

Urban Decay Vice 4 (LE 2015) [Sephora, 1600,-] *

Inglot AMC Eyeliner Gel Matte (94) [Inglot, 260,-]

Too Faced Better Than Sex Mascara [Seohora, 800,-]

Rimmel Lasting Finish 25 HR Foundation (100 Ivory) [DM, 200,-]

Giorgio Armani Master Corrector (1) [Douglas, 1135,-]

Urban Decay Naked Skin Weightless Concealer (Light Warm) [Sephora] *

Rimmel Stay Matte (01 Transparent) [DM]

NARS Blush (Madly) [Sephora, 890,-]

theBalm Mary-Lou Manizer [http://www.poshme.cz] *

Rimmel Kate Moss Nude (45) [DM, 129,-] *

Rimmel Kate Moss Nude (43) [DM, 129,-] *

L’Oreal Color Riche (630 Beige á nu) [DM, 299,-] *

 

NA SOBĚ MÁM:

Nehty: Rimmel – Roll In the Grass http://getthelouk.com/?p=6725

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek. Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu) k recenzi. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv. Všechny názory jsou mé vlastní, upřímné a vychází z mých zkušeností během používání. Pokud mě sledujete už dlouho tak víte, že se nebojím říct, že produkt zaslaný mi zdarma stojí za prd, pokud tomu tak opravdu je.

 

SOCIÁLNÍ SÍTĚ: http://getthelouk.com/?page_id=10

FOŤÁK: Canon EOS 700D, objektiv Canon EFS 18 – 55 a 55 – 250 STM

EDITUJU VE: iMovie

Comments ( 20 )

  1. / ReplyLištička Rezavá
    Krása! Tenhle formát videa mě fakt baví. Já si při líčení ťuknu štětcem do zrcátka několikrát, přijdu si po ránu se svejma třema dioptriema jak slepejš -_- :D. Ta světlá linka k tomu vypadá fakt super (a nevím, jestli to není tím, že ta kamera zkresluje, ale překvapilo mě, jak na Tobě ten makeup vypadá světle, na mě byl odstín 100 tmavej i v létě :/ ).
    • / ReplyGetTheLouk
      V zimě je na mě moc tmavej, ale takhle jaro/podzim to jde. Plus je rozdíl mezi RLF a třeba Rimmel Match Prerfection. RMP je žlutej, ale RLF je šedivej jakoby... Prostě líp se přizpůsobí, když nesedí uplně na 100 %.
  2. / ReplyDarča
    Jo miluju tyrkysovou a modrou a tyhle barvy taky byly jedny z prvních, které mě zujaly. Nevim jestli do ní půjdu nebo jí nechám ležet ladem. Akorát mám prosbičku. Mám Sephora primer, Naked Sm. a používám štětec z ní, ale stíny mi na víčku nedrží tak jak bych chtěla. Nemáš pro mě radu??? PS: Jsem otravná, ale nikdo mi tak dobře neporadí ;-)
  3. / Replyveru
    Ahoj Lou, tak tohle je naprosto úžasný!! Hrozně ti to sluší a myslím si, že i s tou 1.teplou rtěnkou to bylo super:) Na nějakou párty bych si to klidně vzala:) a tvé nové povídací tutorialy jsou bezva. Všimla jsem si, že snad skoro při každém točení videa máš kávu;) piješ jen cappuccino/latté nebo i esspreso? Jak dlouho by ses takhle líčila bez natáčení?
    • / ReplyGetTheLouk
      Většinou espresso, ale při točení spíš cappuccino. ;) Hele, max 20 min, záleží jestli vím, co dělám nebo ne... Ale určitě o půlku kratší dobu :)
  4. / ReplyDante Alighieri
    Máš to pěkný. :) Ale mně se Vice 4 moc nelíbí, naopak bych se nemohla dívat na to, jak je to poskládaný a úplně bych to předělala (srovnala "vzestupně" podle barev jako jsou obvykle poskládaný pastelky). :D Chci Vice 3. Ale probudila jsem se pozdě. Asi že jo.
    • / ReplyGetTheLouk
      To bohužel jo :( Vice 3 měla být permanentní podle mého názoru, protože je vážně dokonalá. A s tím seskládáním - chápu, ale to právě podle mě nenabízí ty kombinace netradičních líčení... Navíc UD si ve vicekách drží na stranách jsou matné... No je to docela věda to seskládat hezky :D
  5. / Replylady Lianna Ellusive
    Měly by existovat aplikace, do kterých zabroukáš písničku, a program ti najde, to je to zač :-) . Má takový dojem, že jsem podobnou aplikaci už někde viděla :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      :D Jenže já neumím ani broukat :D
  6. / ReplyDarča
    Krása!!!! Miluju modrou a tyrkysovou. Už jenom kvůli těmto barvám mě Vice 4 zaujala, ale asi do ní nepůjdu. Mám prosbičku. Zkoušela si štětec z Naked Smoky??? Protože i přes to, že mám Sephora primer, stíny nedrží tak, jak bych potřebovala. Nevím, jestli něco dělám špatně nebo je to tím štětcem. Předem ti děkuji ha radu. Si člověkem, který mi pomohl se vším a pochopila jsem krásu make-upu. Za to všechno velký dík Lou.
    • / ReplyGetTheLouk
      Já štětce od UD nepoužívám. Přijdou mi strašné :( Doporučuju určitě použít jinej štětec. ;) A díky moc :)
  7. / ReplyMaki
    Sice mě asi nejvíc zaujala Vice 3, ale tahle kombinace taky není vůbec marná :-) Tyhle Vice paletky mám daleko radši než neutrální NAKED paletky. Jsem prostě asi na ty bláznivější odstíny no :-D
  8. / ReplySára
    Ahoj. Potřebovala bych poradit. Brzy půjdu za čertici a nevím jak se nalíčit a co s nehty. Kdyby byly nehty černé, tak rty asi taky nebo snad červené.... No nevím. Jak by jsi to provedla ty? Díky za odpověď. ☺
    • / ReplyGetTheLouk
      Podle mě můžeš udělat nehty červené nebo černé, to j jedno, nebo obojí. A líčení - spíš záleží na tom, aké máš produkty, jak dlouho líčení budeš mít na sobě atd... červená rtěnka bude pohodlnější než černá tužka na oči třeba například.. :)
  9. / Replywenda
    Ahoj Luci, nechtěla bys udělat video o tvých nej make-upech ? :) nebo mohla bys mi tady poradit, který je pro tebe ten nejlepší?
    • / ReplyGetTheLouk
      Makeup se radí blbě. Záleží na pleti, odstínu, požadavcích. Těžko ti takhel poradím. Mám různé recenze, tak mrkni, musíš sama vědět, co po makeupu chceš, jakou máš pleť a tak :)
  10. / ReplyAknelka
    Vice 4 chcem od momentu, ako som prvýkrát uvidela jej dokonalý obal. Ale páči sa mi aj obsah, mám rada veselé a sýte farby. Vice 3 bola síce poskladaná lepšie, na 4-ke by sa dalo ešte trocha zapracovať, no to moju túžbu po nej určite nezmenší. Len neviem, kde ju zoženiem... Líčenie je krásne, skvelo si k nemu zvolila linku. Ja by som asi nekombinovala dve tyrkysové, skôr by som jednu z nich použila v kontraste s oranžovou alebo fialovou. Alebo kráľovskou modrou :)
    • / ReplyGetTheLouk
      UD má teď i eshop www.urbandecay.com nebo ve vybraných sephorách. A děkuju moc!!!
  11. / ReplyViki
    Ahoj Luci, už jsem shlédla všechny tvoje videa a rozhodla jsem se, že také napíšu. Moc zajímavé líčení a krásná kombinace barev. I ta první Rtěnka co jsis setřená vypadala dobře i se docela doplňovala se spodními stínami. Chtěla jsem se zeptat jestli by jsi neudělala video na korektory, třeba i doporučila jaké značky vyhovují tobě :) Jinak videa máš moc pěkné a měla bych na tebe tisíce otázek snad všeho druhu :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky moc :) Video na koretkory mám jedno starší obsáhlejší a jedno uplně nové :)

Leave a reply

Your email address will not be published.