Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Rimmel – Bedazzle

rimmel_bedazzle_02

Pro tenhle třpytkatý topcoat jsem si běžela okamžitě, co jsem doma rozbalila Disco Divu. Je maličko jiný než ona, ty malé tečičky nejsou na černé tak výrazné, takže působí spíš jen jako průhledný lak s hexagonovými třpytkami. Prostě totální diskotéka. Jsem zamilovaná!

rimmel_bedazzle_04

rimmel_bedazzle_03

Střední modrá, světlá blankytná a zářivá růžová jsou perfektní kombinace – hodí se ke všemu. Vypadá skvěle přes modrý lak, černý i bílý samozřejmě, ale bude pecková i na růžové, fialové či stříbrné. Navíc nemám problém s lakováním, třpytky se v klidu dají nanést, kam chcete a v jaké hustotě chcete. Ťupkání širokou stranou štětečku přes nehet nanese jakýkoli třpytkatý lak tak, chcete. Popřípadě udělejte to samé houbičkou.

rimmel_bedazzle_01

Vidíte, že já se nebojím na jedné ruce nosit Disco Divu a na druhé Bedazzle.

Já se téhle krásky přes černý lak nemůžu nabažit, ale přísahám vám, že přes bílou ho taky někdy zkusím! Někdy… :D Co vy máte ho doma? Co na něj říkáte?

PS: Po tom, co jsem napsala tenhle článek, objevila jsem zajímavý článek u Viennettky. Já třeba vůbec nevěděla o OPIčím dvojčeti, ale je to něco, na zvážení.


damska moda, jarni trendy

Rimmel Glitter Bomb Bedazzle (DM, asi 70,-)

Rimmel Black Out (DM, asi 70,-)

Comments ( 19 )

  1. / ReplyChris Doke
    Asi jsem spíše pro Disco Divu.:) Ale Bedazzle taky špatný není.:)
  2. / ReplyEll
    Já jsem ho zatím zkoušela jen na bílé a byl boží! Černou musím taky vyzkoušet :3
    • / ReplyGetTheLouk
      Já zas musím zkusit tenhle na bílé! ;) :D
  3. / ReplyBiBi B
    Waau :) na laky od Rimmelu nedám dopustit. Disco Diva me nezaujala tím ze je na mě az moc.. Blbe řečenomalo šílená :D, ale tohle panecku... To je jiny šálek kávy. Miluju ty nejdivnejdi barevne kombinace na nehtech a lakuju co 2 dny. Mam milion laku, ale nedávno jsem marně hledala ten peckovy ve své 'Skromné' sbírce. Jupi, mam další objev!
    • / ReplyGetTheLouk
      Tenhle alk ej vážně super, asi ho hodím na nehty i teď, řpes tu mint, co mám :D:D:D:D
  4. / ReplySue Diamond
    Lou, ako to robíš, že všetko čoho sa chytíš, vyzerá tisíckrát lepšie ako keď to spraví ktokoľvek iný? :-D Mám ten istý lak, ale výsledný efekt nie je ani zďaleka tak dokonalý, ako ho vidím na tvojich nechtoch.. Mali by ťa pasovať za beauty čarodejnicu (myslené v dobrom) :-P
    • / ReplyGetTheLouk
      :D:D:D To nevím, jak je to možné :D
  5. / Replybee457
    Hmmm, ten vypadá také hříšně dobře, ach jo :D Nejhorší je, že pak doma sedím a nevím, co nalakovat dřív :D bára.kára blog
    • / ReplyGetTheLouk
      No to mi povídej! :D
  6. / Replytimewithbeauty
    Tak ten je suprovej, mám teď období, kdy na nehty nenahodím nic jiného, než třpytky. Asi bude těžké odolat :)
  7. / ReplyVeronika H.
    Teta tohle je parádní:) zrovna dneska jsem v rossmanovi okukovala třpytkaté laky...nakonec jsem odolala, protože z těch do mám doma nevím, který dřív si nalakovat a koupila si jen jeden Loreál JLO. Tyhle nehty se Ti fakt povedly:) http://lifewithveronica.blogspot.cz/
  8. / ReplyPolished & Heartshaped
    Tyhle laky jsou moc fajn, a konkrétně tento na černé vypadá krásně!
  9. / ReplyMaru
    Naprosto nepokrytě jsem tě obšlehla a na světlou měňací modrou si hodila Bedazzle, ale jen na konečky a je to pecka :) Hlavně teda to lakování třpytek jen na konce nehtů :) Takže díky za nápad :)
    • / ReplyGetTheLouk
      No já teď mám taky světle modrou, už ne mint, a plánuju na ní pak taky Bedazzle dát :D:D:D
  10. / Replyzaninkaa
    Je krasny a na bile musi vypadat fakt skvele :3 ale hezci je discodivu :))
  11. / ReplyLea
    Tento sa mi veľmi páči,asi si ho budem musieť ísť kúpiť :) Ale stále sa rozhodujem medzi Disco Divou a týmto. Ale asi si kúpim Badazzle, nakoľko mám lak veľmi podobný Disco Dive od Gabrielly Salvete.Ale proste mám pocit ,že ho potrebujem xD ja si proste nemôžem pomôcť a ani sa rozhodnúť,kúpim si oba :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Myslím, že tenhle bude vypadat skvěle s něčím á la Disco Diva / GS, jde spíš o to, zda jsi na růžovou a na modrou na nehtech...? :)
      • / Lea
        Som na ružovú aj modrá, ale obzvlášť ružovú :)

Leave a reply

Your email address will not be published.