Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Rimmel – Disco Diva

rimmel_discodiva_02

Když mi tenhle lak přišel domů, myslela jsem, že si učůrnu. Třpytkaté laky teď jedu nonstop a nemůžu se jich nabažit. Zlatavý topcoat s milionem obrovských kusů odrážejících světlo o sto šest. Co víc by si mohla holka přát?

rimmel_discodiva_03

Tohle hodíte prakticky přes jakýkoli lak a máte vystaráno. A obzvlášť se na něj těším přes OPI Goldeneye, který jsem na nehtech neměla asi sto let. Což budu muset někdy napravit! Přes černou mi Disco Diva připomíná kupodivu Forestu, respektive její zlatou sestru, jejíž jméno netuším. Mix malinkatých teček a větších plíšků zkrátka funguje. Foresta má velké kousky ve tvaru čtverců, Disco Diva hexagony, Foresta má více malých teček, Disco Diva hexagonů. A věřte mi, že se nedá říct, co je lepší.

rimmel_discodiva_01

Ze všech čtyř Gliter Bomb Topcoatů, které Rimmel vydal, mi přidje Disco Diva jako ten nejpraktičtější, který sedne většině žen, takže pokud se vám líbí? Honem do něj! V odlakování je to prostě klasický třpytkáč, alobalovou metodou je dole hned. Co na něj říkáte?


damska moda, jarni trendy

Rimmel Glitter Bomb Disco Diva (DM, asi 70,-) *

Rimmel Black Out (DM, asi 70,-)

Comments ( 12 )

  1. / Replybee457
    Já jsem z DD nadšená! Naprosto jsem ji propadla a nosím ji od té doby, co jsem si ji koupila, uchvátila mě přes nude lak, ale i temně modrý a fialový. Je překrásná a rozhodně si ji ještě musím koupit. Líbil by se mi zlatý, ale ten se k nám nedošel a o koupi stříbrného brášky stále přemýšlím. Jinak mám doma tu zeleno-červenou verzi, kterou jsem měla před Vánocema, ale od té doby, co mám doma DD, leží v šuplíku :D bára.kára blog
    • / ReplyGetTheLouk
      Zeleno červená verze mě prostě nakonec tak strašně neuchvátila, na nehtech mi přišla fakt špatná :( Ty červený třpytky byly takový vyblitý, dorůžova, ne ehzky červený :( DD je líp! ;)
  2. / ReplyAndyval
    DD mám taky a je naprosto úžasná a taky mám Midnight Mistletoe a ještě na ní nedošlo protože jsem ještě nenašla lak který by se mi k tomu líbil,ale DD se mi líbí skoro ke každému laku a tím pádem se stala i mým třpytkatým miláčkem =). Nejvíc se mi líbí přes Rimmel 60 seconds - 873 Beakfast in Bed nebo přes Essence Moutain Calling - 03 Let's Climb Mount Beauty. Taky uvažuju že těm dvou pořidím další ''sourozence'',ale nevím kterého si mám vybrat :D.
    • / ReplyGetTheLouk
      Přesně ten problém mám s MM taky! Je hezký v lahvičce, ale na nehtech s nějakým podkladem to není ono :-/ Jinak, cos psala sem ty laky - vygooglila jsem si je a s DD musí být úžasné! Oni jsou podle fotek úžasné i samotní ;) A co se tvého dalšího výběru týče, tak prozradím, že za týden se můžeš těšit na Rimmel Bedazzle a o týden později na Sephoráckou třpytkatou bombu, takže vydrž ;)
  3. / ReplyCecílie
    učůrla :DD Já bych ho taky moc chtěla vyzkoušet, ale já a moje nehty bohužel nejsme moc dobří kamarádi :((
    • / ReplyGetTheLouk
      To moc dobře znám ;)
  4. / ReplyDebie
    No tak to je pecka! Já kolem něho nenápadně chodila v drogerii už několikrát, ale vždycky jsem se přesvědčovala, že ho nepotřebuji, klasika... :D Ale na té černé je to fakt luxusní a věřím, že i s jinými barvami to bude to samé! Máš ty nehty krásně udělané... :)) Debie www.thingsbydebie.blogspot.com
    • / ReplyGetTheLouk
      :D No s černou je všechno pecka, cos i budeme povídat..? ;) A moc díky!
  5. / Replyffeafaef
    Ahoj Luci, já bych se chtěla zeptat, kde jsi byla na bělení zubů a kolik to stálo.
    • / ReplyGetTheLouk
      Už asi před půl rokem u zubaře ;) Cena se asi bude lišit zubařem a technologií ;)
  6. / Replynevim
    Víš, že tvé video bylo použito do jedné pololetní práce na FAVU?
    • / ReplyGetTheLouk
      Nevím :D

Leave a reply

Your email address will not be published.