Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Dnešní Makeup: Limelight Glow

dm_limelightglow_01

Dekorativka v Lidlu mě zpočátku moc nebrala. Ale pak jsem prošla kolem stínů a ozvala se ve mně nemoc, o které už jsem slyšela mluvit Káju, nejhorší nemoc ze všech! Není na ni žádný lék a ani doktoři si s ní neví rady. Blogeritida!

dm_limelightglow_03

Tahle – a nebojím se to říct na plno – svině mě donutila si koupit dva stíny, které absolutně nepotřebuji, dva stíny, o jejichž kvalitě jsem pochybovala a tak nějak jsem dopředu tušila, že je použiju jednou, dvakrát a půjdou dál. No, uznejte, copak je tohle rozumné? A teď si k tomu připočítejte, že ze zvědavosti jsem koupila třetí stín a navezla mámu do čtvrtého. Takže máme doma celou sbírku. To jsme ale rodinka, co?

dm_limelightglow_04

dm_limelightglow_02

Já bych do té fialové ani nešla, protože fialových mám doma asi dvacet, a to podle mě vůbec nepřeháním, ale když ono to bylo s tou tyrkysovou a limetkovou nerozhodně. Ostatně, to se můžete podívat zde. Takže proto budu testovat fialovou a snad i tu světle růžovou, kterou má máma. Ehm, nedovolím si nerýpnout, ta má těchto odstínů asi dvakrát více než já fialových. A to znovu nepřeháním. :D Napsala bych něco o tom, jak jsme bláznivá rodina, ale to bych se opakovala…

dm_limelightglow_05

Ale na druhou stranu jsem díky těmto stínům propadla tyrkysovým, petrolejovým, smaragdovým a zeleným s modrými odlesky. Takže jim tolik zazlívat nemůžu. Díky nim jsem se odhodlala do barev, které ven běžně nenosím. Už jsem se naučila několikrát týdně venčit fialovou, protože mi poměrně sluší a vytahuje zelenou z mých očí. Ale tyrkysové jsem nosila většinou jen s velkou záminkou tyrkysového doplňku / oblečení či tak něčeho. Díky těmhle dvěma – omluvte znovu ten výraz – sviním, jsem jim propadla a už si je nemusím omlouvat!



damska moda, jarni trendy

NA SOBĚ MÁM:

OČI:

Cien Eyeshadow (03 Turquoise Glow) [Lidl, 35,-]

Cien Eyeshadow (04 Limelight) [Lidl, 35,-]

Urban Decay Vice 2 Palette [Francouzská Sephora]

Rimmel Gel Eyeliner (001 Black) [DM, 130,-]

Kiko Unforgettable Mascara [Kiko Itálie, € 7,20]

OBLIČEJ:

Chanel Vitallumiere Aqua (BR20) [Douglas, 1100,-]

Alverde Tinted Brow Gel (01 Blond) [DM]

Catrice Camouflage Cream (020 Light Beige) [Rossmann, 100,-]

Catrice Prime and Fine Mattifyi Waterproof Powder [Rossman, 129,-]

NARS Blush (Madly) [Sephora, 890,-]

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.
Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu) výměnou za recenzi. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv.

FACEBOOK: http://www.facebook.com/GetTheLouk
INSTAGRAM: GetTheLouk
FOTÍM NA: Sony Alfa 100, objektiv Sony 3,5 – 5,6 / 18 – 70

Comments ( 17 )

  1. / Replybee457
    Ahoj Lou, jsou moc krásné a moc ti sluší! Rozhodně nemusíš mít černé svědomí zvlášť při ceně těchto dvou mrch :-D bára.kára blog
  2. / ReplyAneta
    Jé Lucííí já na tebe právě teď koukám na RELAXU a je tam s tebou rozhovor. Já si čtu tvůj článek a přepnu na RELAX a vidím tam s tebou rozhovor! :-D
    • / ReplyGetTheLouk
      :-D
  3. / ReplyIzildora
    Tohle je boží! Něco podobného jsem před nedávnem vyrobila na sobě (sleek a jeho del mar paletka jsou moji letní kámoši), jen to nebylo až takhle vončo :D PS: Minulý týden jsem tě viděla na Chodově (fangirliiinnng)
    • / ReplyGetTheLouk
      Del mar bude na tyhle looky super ;-) PS: si mela prijit ;-)
  4. / Replynuf
    Blogeritida je strašná. U nás řádí neméně, ludra jedna... Ráda bych napsala, že se poslední dobou krotím, ale jedná se zatím zhruba o týden, tak raději mlčím.
    • / ReplyGetTheLouk
      Tyjo, i tyden si zaslouzi klobouk dolu ;-) ja ted planuju Fakt stopku aspon na 14 dni minimalne... Tohoe uz je des. Sice 70 kc neni tragedie, ale to je furt nekde neco :-/
  5. / ReplyElii
    Me tentokrat bohuzel nic neuchvatilo, ale minule jsem si vybrala docela dobrou fialovou rtenku :) PS:divam se na tenhle clanek na mobilu, kteremu blbnou barvy, takze to vypada jako kombinace fosforeskujici ruzove s zelene :D (ale i tak to vypada dobre)
    • / ReplyGetTheLouk
      :-D to nekdy zkusim, tak diky tvemu mobilu za tip! ;-)
  6. / ReplySabina
    Ta limetková vypadá moc pěkně :) A výčitky stranou, za tyhle peníze se hodí vyzkoušet zas něco novýho :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak tak... Je treba objevovat :-)
  7. / ReplyKarolína
    Nádherné líčení a moc ti sluší. Máš pokaždé úžasné líčení, inspiruješ mě. :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju staršně moc!
  8. / ReplyDenny
    Krásné! Jen mi vysvětli, jak si vydolovala tak brutálně černou z těch Rimmel gelovek??? Já nikdy nedostanu takhle intenzivní barvu. Může to být tím, že používám ten štěteček co byl u toho a ne ten zkosený "na obočí" (takový totiž ještě nevlastním)?
    • / ReplyGetTheLouk
      Já ten jejich štěteček nepoužívala... Ale dneska plánuju gelovky zkoušet znovu a uvidím, jaké budou. Poprvé to nebylo nic moc, vím že jsem dáváala více než 1 vrstvu.
  9. / ReplyPF
    Ja jsem si sehnala ty fialove a ruzove a muzu rict, ze me z nich teda hodne pali oci :( Bohuzel nebude nic pro me.
    • / ReplyGetTheLouk
      Aha :( Tak já je mám doma a v pohodě... Ale stát se to určitě může!

Leave a reply

Your email address will not be published.