Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Tyrkysová Půjčovací Mánie

gs18_02

Nevím, zda to praktikujete také, ale s mojí kamarádkou, měníme pravidelně laky na nehty. Ona je velký nehtový nadšenec, ještě větší než jaký jsem byla kdysi já. A protože na světě je spousta odstínů, od kterých doma nepotřebuju mít celou lahvičku, je měnění ideální způsob, jak nekupovat nové laky, ale přijít na nehtech s něčím novým.

gs18_04

A to je přesně dnešní ukázka. Tuhle tyrkysku si kupovala kamarádka v Bulharsku v jednom krámku, kde já ukořistila ze stejné řady nahý lak. Už tam, když si ho nalakovala, jsem obdivovala neskutečnou zvláštnost laku, na kterou jsem pak o dva roky v Praze nadávala, seč mi síly stačily. Lak totiž nejde vyfotit. Na všech fotkách je bez šťávy, bez života, moc do modra a moc světlý. Je jedno, zda fotíte tím nebo tím, tam nebo tam, tehdy nebo tehdy, všude vypadá jako vyblitá světle modrá.

gs18_03

Takže pořídit fotky byl vážně kumšt. V reálu je to tmavší studená zelená, která má tendence vzbuzovat debatu o tyrkysové. Vždycky si vybavím kamarádky barák, kde se vždy strhávají bitky o to, zda je dům modrý či zelený. Já ho vidím modře, kamarádka a její mamka zeleně a jejich táta tuším modře. Zkrátka boj, který nelze rozsoudit. Podobně to je i s lakem. Je veselý, letní, křičí na mě hesla jako „plavky“, „slunečník“, „koupaliště“ a „moře“, což mu rozhodně body neubírá. Kvalitou lakování a nošení je naprosto v pořádku, takže pokud někde tenhle lak uvidíte, jděte do něj.

gs18_01

Nebo do něj, jako já, navezte kámošku :D Tyhle měnící akce, kdy si předáme tašku plnou laků, děláme většinou před létem, když je chuť do nových barev. Někdy laky už u té druhé zůstanou, protože co já s nima, když je nenosím a ona ano. Někdy ty půjčené krásky ani nenalakuji, stačí, že je mám na chvíli doma. Inu, je to taková krásná metadonová léčba pro nás nehtové závisláky. Doporučuji! Praktikujete ji taky?

 
damska moda, jarni trendy

 

LAK: Golden Rose – 18

Comments ( 21 )

  1. / ReplyŠárka
    Ahoj Lou, tak na mém monitoru dle barevné škály z módního pekla vidím irskou zeleň ;o) Věřím, ale že některý muž by možná viděl i žlutou? ;0) Hlavně, že se líbí! Měj se krásně, Šárka D.
    • / ReplyGetTheLouk
      Krásná poznámka s tou žlutou :D
  2. / Replyseznam.mih
    Já teda vidím zelenou :) Jinak LU zkontroluj si ještě tuhle větu: Tuhle tyrkysku si kupovala kamarádka v Bulharsku v jednom krámku, kde já ukořistila ze stejné řasy nahý lak.
    • / ReplyGetTheLouk
      JJ, díky!
  3. / ReplyNany
    Já se hned podle nadpisu plácla do hlavy, protože jsem na nehtech viděla klasickou zelenou barvu :D Každý vidíme jinak, no ;) Lak je ale opravdu hezký.
    • / ReplyGetTheLouk
      On ten lak v reálu vypadá ještě trošku jinak. Plus nastavení monitoru. No debata skoro úrovně co bylo dřív :D
  4. / ReplyCalistka
    Božské :) krásná barva, krásně nalakované, co dodat? :)
  5. / ReplyCalistka
    Božské :) krásná barva, krásně nalakované, co dodat? :)
  6. / Replybee457
    Ahoj Lou, ten lak má šťávu! Wau! Co se týče měnění laků, tak jsem ve svém okolí sama :-( Nemám s kým měnit, takže mám svou taštičku, která už nejde zavřít a přemýšlím o dalším uskladnění :-D bára.kára blog
    • / ReplyGetTheLouk
      :D:D:D Třeba se časme někdo najde ;)
  7. / ReplyVeru
    Taky si s kamarádkou občas půjčujeme laky, ale i oblečení občas :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Týjo, tak to to máte o level výš! Super! ;)
  8. / ReplyKarolína B.
    zelenou vůbec nemusím, ale tohle je parádička! laky bych taky měnila, ale bohužel není s kým bych mohla sdílet moje nadšení pro laky na nehty :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Jakto? Aspoň mamka třeba :D
  9. / ReplyLaleitr
    Tak to máte s kamarádkou dobrý :D. Kámoška si bohužel nelakuje nehty, takže to asi neklapne ..Ale výhodou zase je, že když nějaký dostane a nevyužije, tak mi ho většinou věnuje :D. Jinak ta barva je skvělá, taky se mi při ní vybaví samé letní prvky, ani nechápu jakto :D.
    • / ReplyGetTheLouk
      No tak aspoň, že tak! Tím líp pro tebe ;)
  10. / ReplyEll
    Tahle řada laků asi ráda mate okolí :D já mám z téhlé řady růžovou a zatím co ve stíny vypadá jako fuchsiová na světle jako skoro neonová růžová!
    • / ReplyGetTheLouk
      :D Tak to jsou rozhodně ségry! ;)
  11. / ReplyFoxy Helena
    No tak do této barvy bych asi zrovna nešla, na zelenou prostě nejsem. Laků mám doma plný box, že už se mi tam nevejdou a stále je jich málo. :) Bohužel, praktiku vyměňování laků s kamarádkami nepraktikuji. Nevím čím to je, ale z kruhu mých přátel jsem jediná takový maniak. :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak zmanipulovat ostatní ;) :D
  12. / ReplyNix
    Lou, tohle opravdu není tyrkysová:)

Leave a reply

Your email address will not be published.