Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Dnešní Makeup: Palm Leaves

dm_palmleafs_03

Často se mě ptáte, jak spárovat líčení s outfitem. Jednoduše – vyberte si jednu barvu, kterou outfit má a jeďte podle ní. Je jedno, zda to je dominantní barva nebo se vyskytuje pouze trošku. Záleží, jak moc okaté párování má být. Já občas chodím přímo proti hlavní barvě. Dejme tomu, že to je zelená – jdu na líčení přes žlutou. Celý outfit černý? Jemné nevinné oči jsou skvělým doplňkem. Ono s červenou rtěnkou nezkazíte nikdy nic, co si budeme povídat ;)

Mimojiné, vidíte na fotkách ten dokonalý lesk Albatrosse na lícních kostech? Naprostá nádhera!

dm_palmleafs_04

dm_palmleafs_05

dm_palmleafs_02

Tady bych mohla vyrukovat i s korálovou rtěnkou, vzhledem k tomu, že outfitu dominovaly tyhle bláznivé kalhoty a zbytek byl čistě bílý. Ale přeci jen tohle je taková učesanější varianta. Na očích je ve středu tyrkysová s odlesky skoro až do modra. Ano, i modrou na kalhotách najdeme – takže výmluvu pro ni máme. Oční důlek jsou ztracené nejtmavší zelenou z Garden of Eden paletky a vnitřní i vnější koutek je stínovaný tmavou třpytivou zelenou. Obe dvě barvy inspirované listy na kalhotách. Právě tyhle teple zelené, které jsou lehce zastřenější, kontrastují s tyrkysovou a dělají ji snad ještě modřejší. Zkrátka nádhera. A to se stále držíme barev kalhot.

dm_palmleafs_06
dm_palmleafs_01

Párování s outfitem není podle mě nic těžkého. Naopak! Leckdy může krásně pomoct v příležitostech vyvětrat barvy, které normálně nenosíte. Pokud zářivá růžová rtěnka ladí s lodičkama, proč ne? Bude to malý detail vašeho celého vzhledu. Navíc uznejte, že v celo-černém outfitu budu s tmavě fialovou rtěnkou vypadat jinak než s nahou. Makeup dělá divy a věřte mi, že umí dát osobitost celému vašemu outfitu a tak i celému vašemu dojmu!



damska moda, jarni trendy

 

NA SOBĚ MÁM:

OBLIČEJ:

Rimmel Match Perfection (010 Light Porcelain) [asos.com]

NARS Radiant Creamy Concealer (Vanilla) [Sephora, 700,-]

NYC Smooth Skin Pressed Face Powder (701A Translucent) [Rossmann, 89,-]

Too Faced Milk Cohcolate Soleil (Light/Medium) [http://www.beautybay.com/]

NARS Highlighting Blush (Albatross) [Sephora, 890,-]

OBOČÍ:

Smashbox Brow Tech To Go (Taupe) [Německý Douglas, €24,50]

Alverde Tinted Brow Gel (01 Blond) [DM]

OČI:

Sleek Makeup i Divine Lagoon Palette [http://www.lovelyhair.cz/]

Sleek Makeup i Divine Garden Of Eden Palette (LE) [http://www.lovelyhair.cz/]

Bobbi Brown Single Eyeshadow (12 Charcoal) [Bobbi Brown, 650,-]

Chanel Volume de Chanel Mascara (Noir) [Sephora, asi 900,-]

RTY:

Make Up For Ever Natural Lipstick (N36) [Sephora, 600,-]

Kalhoty: Lidl (250,-)

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.

Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu) výměnou za recenzi. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv.

FACEBOOK: http://www.facebook.com/GetTheLouk

INSTAGRAM: GetTheLouk

FOTÍM NA: Sony Alfa 100, objektiv Sony 3,5 – 5,6 / 18 – 70

Comments ( 8 )

  1. / ReplyNielaD
    Ahoj Lou Musím Ti pochválit ty úžasné plameňákové kalhoty. Neskutečně se mi líbí a samozřejmě nikde nejsou..... Po těch se jen zaprášilo. Teď ve čtvrtek budou mít krásné topy (mám narozeniny a tajně doufám, že jedny ukořistím) Líčení je moc fajn, taky si odůvodňuju barvy oblečením Dnes budu šedo růžová a taky černá ( odpolední small trip in ZOO)
    • / ReplyGetTheLouk
      Já je snad někde viděla ještě - jako poslední kousky, tak třeba ještě najdeš. Topy jo? To mrknu :D Já dneska aninevím, jaká budu :D Asi boyfriend jeanová :D:D:D
  2. / ReplyM.
    Lou, nevím, jestli je ti příjemné, když se tě někdo snaží opravit. Mně osobně ne a normálně bych to asi nedělala, ale tohle mi nedalo. Leaf (list) je v mn. čísle leaves. Jinak moc pěkný článek. A jako vždycky - jako malá holka - se už těším na zítřejší tutoriál
    • / ReplyGetTheLouk
      Taky mi to přijemné není, ale když jsem vedle, tak jsem vedele :D Hele víš, že jsem to takhle měla, když jsem importovala fotky do PC a pak při psaní článku jsem to napsala takhle a pak to opravila všude s tím, že to mám nějak divně :D No co :D Díky! A tutorial zítra nebude, zítra budou Nákupy ;)
      • / M.
        Díky, žes mě neposlala do háje! :D Mimochodem, těším se snad ještě víc! :D Pletu si středy s nedělemi:D promiň, to jsem holt já, no...
      • / GetTheLouk
        V pohodě :) tady není o čem ;) Díky, radši opravit, než být za pako s chybou ;) A v pohodě ;)
  3. / ReplyMisha
    Krásné oči!!!
  4. / ReplyNiky 00
    ahoj Lou zelená barva ti moc sluší. :)

Leave a reply

Your email address will not be published.