Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Dnešní Makeup: Sweet Break

dm_sweetbreak_05

Upozorňuji předem, že dnes to budou mít milovníci sladkého hodně těžké. O IF café jsem už slyšela a tak nějak v hlavě plánovala, že se tam musím vydat. Můj mozek má totiž pocit, že mají levandulové makronky, které potřebuji už něco přes rok, a ty fialové potvory se mi vyhýbají obloukem. Ostatně to se stalo i tentokrát, ale o tom později. Na začátek uvedu, že ňoupací komentáře: „A ty si jakó řikalá, že jako nejíš sladký, tak jakó co to jé? Jako lžéš!“, si strčte za klobouk. Kdyby na internetu člověk měl uvádět vše na pravou míru, tak by nic jiného nedělal, takže laskavě zapojte mozek :) Už jsem někde říkala, že sladké jím, je ho nejím hodně a nesním ho hodně najednou, ale občas si dám.

dm_sweetbreak_06

dm_sweetbreak_03

K těm levandulovým potvorám sviním, jinak to už vážně říct nejde :D v IF café neměli makronky pro jistotu ten den vůbec, takže jsem zase ostrouhala. Inu, zaběhnu tam příště, snad se na mě konečně usměje štěstí. Že je tenhle obchod v Belgické jsem nevěděla a zjistila úplnou náhodou. Šly jsme s babičkou na kafe a já auto šoupla na jediné volné místo široko daleko. Přímo před IF café. To musel být osud :D

dm_sweetbreak_01

A protože bohužel nejsem ta nejlepší ratolest na světě, tak jsem včera zpytovala svědomí, že ode mě máma nedostala ke dni matek žádné přání. Původně jsem chtěla koupit kytku, ale nakonec jsem vykoupila půl obchodu a jela večer k našim. Jeden dortík á la Míša řezy, které jsem neměla asi 10 let, jsem sežrala hned doma, když jsem se malovala. Přiznám se, že by mi stačila klidně půlka, ale nakonec jsem ho pokořila.

dm_sweetbreak_02

Líčení dopadlo tak, jak vidíte, easy záležitost, kde je vlastně jen Buzz a Darkside. Přijde mi, že Naked 3 tady moc prostoru nedostala, né že bych to dneska vykompenzovala :D Ale i tak, s ní chci v budoucnu nafotit více looků, ať máte inspiraci, pokud ji máte zrovna doma. Vidíte, že líčení jde provést velmi jednoduše, aniž by to byla těžká nuda, nebo snad ne?

 

damska moda, jarni trendy

 

NA SOBĚ MÁM:

OBLIČEJ:

Benefit Big Easy Liquid to Powder (01 Fair) [Sephora] *

NARS Radiant Creamy Concealer (Vanilla) [Sephora, 700,-]

NYC Smooth Skin Pressed Face Powder (701A Translucent) [Rossmann, 89,-]

Too Faced Milk Cohcolate Soleil (Light/Medium) [http://www.beautybay.com/]

OBOČÍ:

Smashbox Brow Tech To Go (Taupe) [Německý Douglas, €24,50]

Alverde Tinted Brow Gel (01 Blond) [DM]

OČI:

Urban Decay Naked 3 [http://www.hqhair.com]

Chanel Volume de Chanel Mascara (Noir) [Sephora, asi 900,-]

RTY:

Esteé Lauder Signature Lipstick (05 Perfect Pink) [Esteé Lauder]

Nehty: Mnou namíchaný lak

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.

Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

 

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu) výměnou za recenzi. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv.

 

FACEBOOK: http://www.facebook.com/GetTheLouk

INSTAGRAM: GetTheLouk

FOTÍM NA: Sony Alfa 100, objektiv Sony 3,5 – 5,6 / 18 – 70

Comments ( 32 )

  1. / ReplyBlondýna
    moc pekny! Naked 3 je moji oblibenkyni :)
  2. / ReplyBárb
    Levandulové makronky ani běžně nemívají a pravděpodobně ani nebudou mít. Iveta je pekla speciálně do CCF stanu na Majálesu na naše přání. :) Aby to ladilo k CCFku. Mají běžně klasiku - pistácie, vanilka, okrová maracuja, čokoláda, jahoda. A všechny jsou božské.
    • / ReplyGetTheLouk
      Hmm, tak to má Iveta smůlu, dorty byly ok, na tu cenu nic velkýho... Míšovej byl super, pistácie taky, ale zbytek mně zsa tolik neuchvátil... A s levandulovými markonkami si to u mě trošku zkazili :D
      • / Laura
        Ahoj, také jsem tam byla v ten samý den jako ty a paní/slečna říkala že mají něco se strojem na makronky že by do týdne měl být opravený.
      • / GetTheLouk
        Přesně tak :) Ale prý nemají normálně levandulové :(
  3. / ReplySabisekk12
    Krásne lou.
  4. / ReplyKerol
    Krásné líčení, krásný článek a úžasný dortík. Sbíhají se mi sliny :D
  5. / ReplyMajda
    Ten dort vypadá jako větší verze z cukrárny Saint Tropez ve Vodičkově :) a dělaj tam dorty s levandulí a mají tam i ty 'fialové potvory' :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Né, a to si mi to nemohla říct, když jsem tam byla? :D:D:D:D Levandulové slaké mě vážně láká, někde musím najít něoc podobného i u nás :D
  6. / ReplyBarča
    NECHÁPU jak si můžeš dovolit koupit dort když jsi říkala, že sladký nejíš :D fakt lou, zamysli se nad sebou :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Budu muset :( Půjdu na psychiatrii s tím už asi :D
  7. / Replybeauty pusinka
    Makronky zbožňuju! tak snad příště ;) ..líčení, jako vždy krása!
  8. / ReplyVeronika
    "si strčte za klobouk", "takže laskavě zapojte mozek" - to jako vážně? Sama mám blog a tohle bych si svým čtenářům nikdy nedovolila napsat, ať by mě jejich komentáře štvaly sebevíc. Spíš zapoj laskavě mozek ty, než něco napíšeš. :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Jak říkám, kdyby člověk měl stále něco objasňovat, nic jiného by nedělal :) Občas ty dotazy jsou znakem toho, že daná osoba se nad tím, co píše ani chvilinku nezamyslela, já chci jediné, aby přemýšlela nad tím, co píše, to je celé, nepřijde mi to jako urážlivý požadavek :)
    • / ReplySyrion
      Čekala jsem, že něco takovýho někdo napíše :D Jak je to přísloví? Potrefená husa nejvíc kejhá? Haha..:-)
  9. / ReplyKája
    Ahoj Lou! Miluju tě... toť na začátek, ale teď k tomu, proč vyjímečně komentuju. :) Vím, že budu za úplného retarda, ale prostě v tomto nemám jasno a paní v DMku mi nepomohla. Prostě si takhle přijdu do drogérky a hledám nějaké obyčejné, levnější odličovací ubrousky, říkala jsem si, že to není možné, bylo jich tam strašně málo a hrozně dlouho jsem je hledala a pak stejně zjistila, že jsou drahý (s prominutím) jak sviňa... Tak jdu za tou paní a slušně jí prosím, jestli by mi ukázala nějaké odličovací ubrousky. Nu, řekla mi, že od takové blonďaté, zmalované pindy by se nedalo ani nic jiného čekat a vrazila mi do ruky ČISTÍCÍ ubrousky a s pohrdavým odfrknutím zase odešla (docela si to podělala, už tam ani nepáchnu :D). A tím se dostáváme (po krátké slohovce) k tomu hlavnímu... Je odličující a čistící ubrousek to samé? Nebo je v tom nějaký rozdíl, případně jaký?! Mockrát děkuju za vyjasnění, Kája PS: Až půjdeš do DMka, dávej si pozor na takovou červenou krátkovlasou hlavu! :D
    • / ReplyGetTheLouk
      No tak na pani bych si nechala zavolat vedoucího a trošku bysme se o jejím chování pobavily. Ale čistě toereticky čistítí ubrousky nemusí odličovat, mžou být "slabší", když to tak řeknu, napuštěny prostě něčím, co nemusí dobře odličovat, a hlavně nemusí být určeny na obličej. Odličovací, tam by ani jeden z těhlech problémů neměl nastat. Ale jak to je tou právničinou někde v nějaké vyhlášce či v čem napsáno ntuším, takže je možné, že to je to samé, těžko říct. Mělo by být vzadu napsané, an co je to určené. To, co píšu, je jen to, co mě na poprvý napadlo z hlavy... ;)
  10. / ReplyMíša LadyTwig
    jaký je ten Benefit? pokukovala jsem po něm už několikrát, ale pořád nevím jestli jo nebo ne :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Zatím nevím, o produktech mluvím v Objevech a Přešlapech, do té doby většinou těžko můžu podat nějaký názor, protože věci nemám ozkoušené ;)
  11. / ReplyAneta
    Ahoj Lou, povedené líčení, palec nahoru za jednoduchost. Hodlám ho provětrat na sobotní narozeninovou oslavu dědy, akorát jsem byla okolnostmi donucena pozměnit barvičky :D Balím s sebou jenom nude paletku, takže hnědá jede! A ještě zítra si jedu pro Kate Mossku v odstínu 03 :-) Hezký den přeju :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      No tak to zní ale skvěle, jak to popisuješ, to nezní mco jako nouzovka :D A užijte si oslavu ;)
  12. / ReplyNina
    Krásne jemné líčenie, no super :) a ten koláčik ;3 ja teda rozhodne patrím medzi milovníkov sladkého ♡♡
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky moc :)
  13. / ReplySára Sadílková
    Ten dort....mňam. Dala bych si :)! Jinak mě se hodně líbí tento makeup a nosím skoro podobný :).
    • / ReplyGetTheLouk
      Je to skvělá záchranná síť podobný makeup! :)
  14. / Replyhfghfgjdgj
    Zuby jak zajíc...
  15. / ReplyTherese H.
    Levandulový makrónky mají na trzích na náměstí republiky (před Billou) Je tam stánek, kde mají velký výběr, no a vždycky tam měly i ty levandulový, tak pokud nebudeš mít vyloženě smůlu, najdeš je tam :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Já vím,že na nápavce, tam se většinou tak brzo o víkendu nedostanu. Ale i nám. Republiky, jo? Hmmm, díky za tip! Vím kam příště vyrazím! ;) Díky moc!
  16. / ReplyMirage13
    Líčení krásné, takový styl se mi líbí, ale k tobě se mi přece jen hodí něco "bláznivějšího" :).. a jsem na tebe naštvaná! Zase budu po večerech mlsat sladké. Ten dortík na mě tak pěkně kouká! Grr :D
    • / ReplyGetTheLouk
      :D:D:D To se omlouvám :D Ale jinak moc díky :)
  17. / ReplyDeniska
    Ahoj Lou,chtěla bych se zeptat,jakou rtěnku nebo lesk zvolit k výrazným zeleným očím? :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Viz tenhle tutorial: http://getthelouk.com/?p=4707 ;)

Leave a reply

Your email address will not be published.