Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Dnešní Makeup: Golden Leafs

dm_goldenleaf_01

Poslední dobou se moc nedostanu ven. Nebo spíš nemám příležitosti, pro které se líčit. Ano, tohle se může stát i mně. Ráno vyběhnu do fitka, kam se opravdu nemaluji a pak běžím domů. A to byl celý můj týden.

dm_goldenleaf_02

Až v pátek to konečně přišlo. S mámou jsme měli jít debužírovat na jídlu, jehož malé porce evidentně nikdy nepřestanou lidi na internetu šokovat. Konečně příležitost se vyfiknout. Upřímně, co si budeme povídat, i tak trošku povinnost. Ale v tu chvíli rozhodně vítaná.

dm_goldenleaf_04

A jak jsem tak celou dobu nikam nechodila, a když už tak maskovaná v obřím svetru, který mě pohltil úplně celou, tak jsem asi vypadla ze cviku příprav. Celý den jsem byla ztracená, v hlavě jsem nonstop projížděla celý svůj šatník a řešila, co si vezmu. Nakonec jsem si připravila outfit, čtyřikrát ho celý změnila a nakonec jsem odešla z domu přesně v tom připraveném, jen s jinou kabelkou. Ano. Nesmějte se mi, moc dobře vím, že to tak máte občas taky!

dm_goldenleaf_03

A jak jsem tak furt měnila, měnila barvu doplňků z čistě zlaté, na stříbrné a ke konci do zlato-růžové, tak jsem měnila v hlavě i líčení. Ovšem líčila jsem se jako první, do těchto teplých zlatých tónů. V celém připraveném konceptu jsem si udělala takový maglajz, že jsem myslela, že snad ani z domu neodejdu. Nakonec jsem měla zlatou na očích, růžové zlato jako hlavní barvu doplňků, kterým se vymykalo pár stříbrných prstýnků. Nevím, jak jsem to zvládla, ale ve finále jsem byla s outfitem strašně spokojená. Takhle bych to prostě nikdy jen tak v klídku z hlavy nikdy nevymyslela. Zlatý stres občas, fakt!

NA SOBĚ MÁM:

OČI:

Essence Pigments (02 smell the caramel) [Rossman, 65,-]

Inglot Duraline [Inglot, 200,-]

Bobbi Brown Rich Chocolate Eye Palette (LE – Chocolate Collection 2013) [Bobbi Brown, 1730,-]

Rimmel Lash Acelerator Endless Mascara (001 Black) [DM] *

OBLIČEJ:

Bourjois Healthy Mix Foundation (51 Light Vanilla) [ASOS, €10]

Giorgio Armani Master Corrector (1) [Douglas, 1135,-]

Catrice Camouflage Cream (020 Light Beige) [Rossmann, 100,-]

NYC Smooth Skin Pressed Face Powder (701A Translucent) [Rossmann, 89,-]

NARS Blush (Torrid) [Sephora, 890,-]

NARS Highlighting Blush (Albatross) [Sephora, 890,-]

OBOČÍ:

Stila Stay All Day Waterproof Brow Color (light) [http://www.beautybay.com/]

Alverde Tinted Brow Gel (01 Blond) [DM]

RTY:

Chanel Rouge Allure (66 Confidentille – už se nevyrábí) [Sephora, 960,-]

NEHTY:

Maybelline Colorama (LE – Brocades) Knitted Gold

Comments ( 14 )

  1. / ReplyMíša Hezinová
    moc krásné jako vždy :D a taky se nemůžu dočkat pátka a neděle :D
  2. / Replybee457
    Zlatá nikdy nezevšední a je to jedna z těch barev, které se dají nosit vždy a všude ;-) bára.kára
  3. / ReplySimonKomadel
    Nádherné líčení, chtěla bych vidět i ten outfit :) Jinak ty malé porce jsou boží, i já, když třeba doma vařím, snažím se, aby to bylo podobně naaranžováno i na mém talíři. :)
  4. / ReplyAdrien
    Krásne líčenie, toto sa ti moc hodí :) Neuveríš, ale podobné som mala pár dní dozadu, len nie v zlatej, ale takej skôr do bronzova :) A na spodnej linke to vyzeralo úúúúúžasne....:) len tak dalej Luci, viac "dnešných make-up-ov" :) Adrien
  5. / Replywerca.gorlichová
    Nechápu, proč lidi tolik fascinuje velikost porcí. V zahraničí je to naprosto běžné tak proč je to tady to nepochopitelné. Člověk toho může aspon víc ochutnat a dát si i malý dezert.
    • / ReplyGetTheLouk
      Přesně tak, já tenhle koncept mám ráda, protože prostě si dám menu, které je sestavená tak, že má hlavu a patu, najím se až až, ale ochutnám toho hodně :)
  6. / ReplyBlondýna
    krasne! Nejvice s emi libi ta tlusti zlata linka na dolnim vicku! Super!!
  7. / ReplyNielaD
    ahoj v naší domovině se léta letoucí normovalo a pokud nemá 250 gramů 150 maso a 100 příloha je to hrdelní zločin,hodný defenestrace. Nejsem zástupce ani jedné skupiny pokud jdu do x hvězdičkami ověnčené restaurace na slavnostní oběd večeři degustaci je předepsaný společenský oděv neočekávám čtvrť kilový porce přeci.Pokud jo tak jsem buď najiva co o tom podniku nic neví nebo trotlík co mu Lou, nevysvětlí nikdo, že do těchto podniků se nechodím prachsprostě nažrat(pardon za familernost). Těžko se to vysvětluje, ale můj nazor je, že na tahle místa si to člověk chodí maximálně užít. Téměř každý přece viděl pohádku o krysakovi Remim.(Ratatouille) Pokud mám potřebu se nacpat jdu na venkovskou zabijačku obojí má své kouzlo o tom žádná, ale každé je o něčem jiném a přitom taky o jídle. Oblečko supr jen ty loďky za mě až ve foyer za zády pikolika nebo mamky. Nožky bych zahalila do kozaček chlupatek klidně bez ponožek, ať mi lejtka pak nezdobí nevzhledný proužky.Mě by ty haxinky zmodraly něž bych se doplahočila do auta k tomu bonusově modré rty ladicí k úžasnému zlatavému líčení. Líbily se mi oba tvé debužírovací články loňský či předloňský tam byly úžasné i ty malé černé.Ty mě hodně oslovily a líčení také. zdraví NielaD
    • / ReplyGetTheLouk
      Jojo, tak to asi vždycky bude... Těžko to všem vysvětlovat :) Kozačky, světe div se nemám, mé šest let staré už nevytáhnu, ty by akorát lidi děsily :D Ale zima mi zas tak staršná nebyla, bylo to vážně vždycky z auta dovnitř nebo naopak, takže to bylo v pohodě ;) Debužírovací články by mě bavilo dělat i víc, ale málokdy stihnu všechno takhle nafotit, většinou je to v těžkém spěchu :D:D:D Ale moc moc děkuju :)
  8. / ReplyFialka
    Tu tvářenku chci! :) Budu ráda,když navšívíte můj blog: http://anys111.blog.cz/
  9. / ReplyKerol
    K líčení - opět nádhera. Moc se ti to povedlo, a to jak oči tak i tváře, moc ti to na těchto fotkách sluší! :) A k jídlu - já jsem velký fanda takovýchto restaurací a malých porcí, kdy se člověk nepřejí a může si vychutnat více chodů. Ráda zkouším nové věci a rozhodně souhlasím s tvými názory v tomhle;)
  10. / ReplyLenka
    Ahoj, mám takový zvláštní dotaz, ale ty už nechodíš do školy, že píšeš, že nikam z domu nechodíš? Šak jsi studovala VŠ, ne?
    • / ReplyGetTheLouk
      Chodím, ale ne vždy tam musím :)
  11. / Replykajinka russova
    o te bobby brown paletce sem snila ale ta cena!!!!! kdyz jsem si ji chtela koupit malem sem tam sebou sekla jednou sem sla do drogerie teta a vidim znacku uma a paletka nude stinu stejnich jako bobby brown a stala jenom stovku !!!! takze pokud nekdo hleda neco podobneho mrknete se na ni.

Leave a reply

Your email address will not be published.