Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Hnědé nebo Růžové Kouřovky / Brown or Pink Smokey Eyes Makeup Tutorial

pinkorbrownsmokey_01

pinkorbrownsmokey_02

Tyhle paletky, které známe snad všechny, jsou super na kouřovky, ale kouřovky nejsou jen jedno líčení, můžete jich vymyslet spousty! Ostatně o tom mluvím i v tomto videu, věnovanému kouřovému líčení očí. Tenhle tutorial je ale zaměřený na dva takové nejklasičtější tvary. Oba dva jsou extrémně jednoduché a přitom jsou tolik rozdílné. Hnědý je skoro až víc sexy, zatímco růžový je trošku formálnější. Ale je jen a jen na vás, kam každý z těchto dvou looků provětráte!?

PODUKTY, KTERÉ JSEM POUŽILA:

ELF Mineral Eyeshadow Primer [http://elfkosmetika.cz]

Bourjois Smokey Eyes Palette (04 nude ingénu)

Bourjois Smokey Eyes Palette (05 rose vintage)

Bobbi Brown Single Eyeshadow (12 Charcoal) [Bobbi Brown, 650,-]

Illamsqua Cream Blush (Seduce) [https://www.illamasqua.com/]

Lancome Hypnôse Drama Mascara [Lancome, 690,-]

ELF Luscious Liquid Lipstick (Raspberry) [http://elfkosmetika.cz]

 

NA SOBĚ MÁM:

Chanel Vitallumiere Aqua (BR20) [Douglas, 1100,-]

Catrice Camouflage Cream (020 Light Beige) [Rossmann, 100,-]

NYC Smooth Skin Pressed Face Powder (701A Translucent) [Rossmann, 89,-]

Alverde Tinted Brow Gel (01 Blond) [DM]

Catrice Eye Brow Stylist (020 – Date with Ash-ton) [Rossmann, 99,-]

Bobbi Brown Bronzing Powder (1 Natural) [Dougas]

Tričko: Zara

Lak: Orly – La Vida Loca

 

ŠTĚTCE:

Růžové: Sigma [http://www.sigmabeauty.com, $100]

Černé: Sedona Lace [http://www.sedonalace.com, $90]

Bílorůžové: Rakouská Bipa

Štětec na linky s dřevěným držátkem: Bobbi Brown Ultra Fine Eye Liner Brush [Douglas, 800,-]

Růžový s šedými štětinami: Real Techniques Settin Brush [http://www.hqhair.com]

Černý zkosený štětec na tvářenku: Marionnaud

Stříbrný krátký chlupatý štětec: Sigma [http://www.sigmabeauty.com]

Celý černý chlupáč: Illamasqua [http://www.illamasqua.com]

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.

Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

 

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu). To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv. Produkty neoznačené hvězdičkou jsem si pořídila já sama ze své hlavy a za své peníze.

 

FACEBOOK: http://www.facebook.com/GetTheLouk

INSTAGRAM: GetTheLouk

KEEK: GetTheLouk (http://www.keek.com/Getthelouk)

 

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects

TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

Comments ( 25 )

  1. / ReplyLucy Enne
    Existuje nějaké líčení, které by ti neslušelo? :D Nebavím se tady o tom, tohle sluší snad opravdu každému. Ale jinak? Tobě sluší snad vážně všechno :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky moc :) Je fakt, že tohle jsou looky pro každého ;)
  2. / ReplyAnnie
    Tohle video mi zrovna prislo sik, v cervenci jsem si privezla z dovolene nadhernou trojpaletku, uz se moc tesim, az z ni vykouzlim takovy look. Jsi moc sikovna, krasa....
  3. / ReplyMara Rose
    Ty jo, s tímhle videem ses přesně trefila, něco takového už dlouho vyhledávám a stále s návody nejsem příliš spokojená, tvůj je opravdu dobrý! Určitě budu využívat pro každodenní líčení, děkuji. :)
  4. / Replysl. Jahodová
    Mám zmiňovanou paletku v odstínu 05 a lepší odstíny růžové jsem ke svým očím nenašla.
  5. / ReplyBravoMan
    Ahoj Lou. Opravdu moc pěkné. Jak já říkám, nikdy není na škodu si zopakovat ty jednoduché základy líčení, které nás všechny tak obletují. Kouřovky jsou prostě klasika které já si myslím, že svědčí všem :-)A co se týče tvých zubů, jak naznačil nějaký hater na YouTube, vůbec si ho nevšímej. Teta je zubařka a ta říká , že můžeš dělat co chceš a i když to máš prostě v sobě tak i ta nejlepší nejdražší zubní pasta nebo či co tě nezachrání. Podle toho že ten hater tam nemá fotku, tak je pravděpodobně strašně ošklivý nebo má příííííšerně žlutý zuby:D Tihle lidi by si fakt zasloužili když to řeknu sprostě do držky... Já mám taky žlutý zuby a nic s tím neudělám... A kdo říká že máš žlutý zuby od toho že si je nečistíš, tak je prostě debil.
    • / ReplyGetTheLouk
      YT jsem ještě nečetla, ale zuby nějak neřeším, co se hatovských komentářů týče. :D Prostě mám žluté zuby, tečka :D Čistím si je, ale prostě blbý no :D Někdo má nevím... křivé nohy, já mám žluté zuby :D Přijdou mi spíš směšné poboné reakce :) Kdžy nemá svou zábavu, tak se baví takhle holt no, jeho smutný příbeh, né můj :) A jinak moc díky! :)
  6. / ReplyBB
    Krasne video Lu ;-)
  7. / ReplyKacenka
    Ta hnědá paletka od Burjois byla mojí první opravdovou paletkou očních stínů a je zároveň jediná, kterou jsem kdy zvládla úplně vypotřebovat :) Je prostě skvělá. Jinak upřednostňuji ten první styl kouřovek.
  8. / ReplyKačíííí
    Ahoj Lou, Opravdu nádherné líčení! Moc se mi líbí ta ''úvodní'' fotka... Opravdu se ti to povedlo ! Kouřovky si chci už docela dlouho nalíčit, ale bohužel nemám čím ... :D musím si sehnat nějaký stíny třeba tyhle hnědý... Chtěla jsem se zeptat jestli nevíš o nějakým štětci kterým by se daly udělat kouřovky, ale šlo by s ním nanášet i třeba ColorTattoo, cenově dostupným a k sehnání v nějakým normálním kamenným obchodě například DM .. Moc ti děkuji předem za odpověď a ještě jednou fakt nádherný líčení !
    • / ReplyGetTheLouk
      Se štětci je to docela problém u nás. Dá se docela se štětcem od Essence, nějaký smokey brush tuším, ale není to ono. Štětec je to fajn, to nepopírám, ale chce to nějakého chlupáče. Tam doporučím třeba Sedona Lace EB 13, protože je syntetický, půjde i na CT hezky, ale jinak klasicky takové ty á la 217 od MACu. Mluvím o tom ve videu o kouřovém líčení obecně, tak mrkni tam ;)
  9. / ReplyÁďa Zbořilová
    Hoj Lou:* Strašně ti to sluší,a je to super nýápad tohle:)) Jinak kde jsi je koupila ty stíny?:D nevím jestli jsi to sem psala a nepřehlédla jsem to náhodou:D:P
    • / ReplyGetTheLouk
      Vše je vypsané pod videem. Ale tyhle jsou z Francie roky zpět :)
  10. / ReplyKatka
    další super video, obě dvě kouřovky se mi moc líbí Once Upon a Time
  11. / ReplyKatunka:D
    Hele dotaz vyrazila bys někdy s každým okem jiným? Jako tady vtom videu to tolik není poznat:D a myslím že kdybych tě takhle potkala asi bych si toho nevšimla
    • / ReplyGetTheLouk
      Normálně ne, jediné, kdy jsem chodila s každým okem jiným byly ty Duhové linky :) Tam mě to bavilo :)
  12. / ReplyAdrien
    Veľmi pekné !! :))) ja osobne mám radšej výraznejšie, takže asi to hnedé :P ale aj ružová je super ! :) určite vyskúšam aj s inými farbami Adrien
  13. / ReplyKristynachd
    hnědé kouřové líčení je hezčí:) zvu tě na mou giveaway o balerýnky, končí už zítra. http://navesnici.blogspot.cz/2013/08/giveaway.html
  14. / ReplyAllen
    Ahoj, teď jsem poprvé na tvém blogu a musím přiznat, že mě opravdu uchvátil :) Tvůj návod na růžové a hnědé kouřové líčení mi zcela rozšířil obzory v líčení, doposud jsem ani nevěděla, že je to s těmito odstíny možné :D Nikdy jsem neměla v oblibě kouřové líčení z černého stínu, protože i přes to, že se říká, že tohle líčení sluší všem, tak já bych s ním vypadala vážně jako blázen :D Moc se mi také líbíš ve videu, máš ho hezky namluvené ;) Určitě se brzy zkusím namalovat s pomocí tvého návodu, díky :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju strašně moc! :) Moc mě těší, že video se líbilo a pomohlo. Kouřovky jdou takhle udělat zelené, modré, prostě jakékoli ;) Tak jsem ráda, že video k něčemu bylo :)
  15. / ReplyKerol
    Super video. Je moc dobře, že se čas od času zopakuje jak na to, protože když se kouřovky umí, tak vypadají naprosto božsky a já je nosím strašně ráda. Když je dostatek barev, tak se dá vykouzlit nespočet různých looků, které se dají sladit snad úplně se vším. A když to člověk umí, tak je to i rychlovka :) Já ráda na očích nosím zemité barvy, takže hnědé kouřovky naprosto zbožňuju a ještě k tomu vypadají tak trochu sexy :) Ale růžové jsou taky nádherné. Hned po zhlédnutí videa jsem se zkusila a supr! :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Přesně, přesně, přesně! Tohle zarámovat :) Kouřovky jsou základ, jehož hranice nikde nekončí :) Růžové kouřovky do toho "sexy" přidají trošku "nevinnosti" :)
  16. / Replyanu
    wow awesome art thnaks for sharing...........
  17. / Replyteea
    Dneska ráno jsem popadla Catrice paletku a rozhodla se pro kouřovky. Vzpomněla jsem si na tohle video a už jsem vyráběla "růžový" styl (pěkně ve světlé, pomaloučku polehoučku). Jenže když bylo hotovo, tak jsem dostala chuť na něco výraznějšího, ale neměla jsem čas na vyrábění linek (přeloženo: ještě musím trochu potrénovat ocásky :-). Takže jsem prostě přihodila ztracenou linku z "hnědého" looku a bylo. Velké štěstí, že jsem začala se světlými barvami a bylo kam ztmavovat :-D Tutoriál je parádní, díky Lou :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky moc! Jsem ráda, že tutorialy takhle umí inspirovat :) Já taky vždycky začínám od nejsvětlejší, mát o prostě logiku, člověk s emůže zastavit prostě tam, kde má náladu :)

Leave a reply

Your email address will not be published.