Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Makeup do letadla / Co si balím do Milána?

cosibalimdomilana

Podobná videa jsou ode mě taková malá klasika a vím, že je máte rádi. Cestovní taštičky umí o člověku prozradit asi víc, než si myslíme. Navíc je to takové malé kukátko do mých svatých grálů, kterých se už brzy dočkáte. Přejte mi hezkou dovču, touhle dobou už totiž zřejmě sedím v letadle na cestě do nákupů, pardon do Milána :)

ODKAZY:

Mořská edice: Makeup k moři + UPDATE

 

Zimní edice: Makeup na hory / Co si balím do Itálie 2013

 

Rtěnka Hot Plum: Dnešní Makeup: Hot Plum Fur

 

PRODUKTY, KTERÉ UKAZUJI:

Douglas XL ubrousky [Douglas, 69,-]

Flora by Gucci krém [Douglas]

Dove deodorant [DM]

Sensodyne pasta

Mixa Balancing Cream Normal to combination skin [Rossmann, 119,-]

Versace Bright Crystal

+ nějaké vzorečky

Chanel Vitallumiere Aqua (BR20) [Douglas, 1100,-]

Catrice Camouflage Cream (020 Light Beige) [Rossmann, 100,-]

NYC Smooth Skin Pressed Face Powder (701A Translucent) [Rossmann, 89,-]

Alverde Tinted Brow Gel (01 Blond) [DM]

Catrice Eye Brow Stylist (020 – Date with Ash-ton) [Rossmann, 99,-]

Rimmel ScandaylEyes Flex Mascara [DM, 179,-] *

Eyeko Skinny Liquid Eyeliner (Black) [http://www.eyeko.com]

Maybelline Color Tatto 24 Hr (35 On And On Bronze) [Francie]

NARS Blush (Madly) [Sephora, 890,-]

MAC Extra Dimension Skinfinish (LE: Glamour Daze Collection – Superb) [MAC, 790,-]

Dermacol Long Lasting Lipstick (08) [Rossmann, 129,-]

Maybelline Color Sensational (906 Hot Plum) [DM, 129,-]

Maybelline Color Sensational (904 Vivid Rose) [DM, 129,-]

 

NA SOBĚ MÁM:

Chanel Vitallumiere Aqua (BR20) [Douglas, 1100,-]

Catrice Camouflage Cream (020 Light Beige) [Rossmann, 100,-]

NYC Smooth Skin Pressed Face Powder (701A Translucent) [Rossmann, 89,-]

Alverde Tinted Brow Gel (01 Blond) [DM]

Catrice Eye Brow Stylist (020 – Date with Ash-ton) [Rossmann, 99,-]

Rimmel ScandaylEyes Flex Mascara [DM, 179,-] *

Eyeko Skinny Liquid Eyeliner (Black) [http://www.eyeko.com]

NYC HD Color Quattro Eye Shadow (815 Best Of Broadway) [Rossmann, 66,-]

BRÝLE: Change me! (www.changeme-brille.de) [Carry optic]

LAK: Orly – Glowstick

TRIČKO: kdysi vlastní výroba

 

ŠTĚTCE:

Růžové: Sigma [http://www.sigmabeauty.com, $100]

Černé: Sedona Lace [http://www.sedonalace.com, $90]

Bílorůžové: Rakouská Bipa

Štětec na linky s dřevěným držátkem: Bobbi Brown Ultra Fine Eye Liner Brush [Douglas, 800,-]

Růžový s šedými štětinami: Real Techniques Settin Brush [http://www.hqhair.com]

Černý zkosený štětec na tvářenku: Marionnaud

Stříbrný krátký chlupatý štětec: Sigma [http://www.sigmabeauty.com]

Celý černý chlupáč: Illamasqua [http://www.illamasqua.com]

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.

Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

 

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu). To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv. Produkty neoznačené hvězdičkou jsem si pořídila já sama ze své hlavy a za své peníze.

 

FACEBOOK: http://www.facebook.com/GetTheLouk

INSTAGRAM: GetTheLouk

KEEK: GetTheLouk (http://www.keek.com/Getthelouk)

 

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects

TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

Comments ( 47 )

  1. / ReplyBlondýna
    trochu jsem doufala, ze tohle video udelas :-) Diky za super inspiraci!!!
  2. / ReplyEll
    Já jsem jela na dovolenou koncem června, kdy bylo hnusné počasí a nebyla jsem vůbec opálená. Takže jsem si hned první den kompletně spálila obličej, a zbytek dovolené jsem snesla jen řasenku s regenerační balzám na rty. :/ BB cream hrozně štípal, stíny taktéž a ikdyž normálně mi přijde můj štětec na tvářenku měkký jako plyšák, při aplikaci jsem měla pocit že mi někdo po obličeji válí ježka :( takže jsem dekorativku skoro ani nepoužila. A o těch tekutinách. Já jsem měla v příruční tašce do letadla vodu, stačilo když jsem se ji u kontroly napila a nechali mě jít dál i s litrem vody :D v normálním kufru jsem měla roztok na čočky v 300 ml láhvi a opalovací krém v 250 ml balení a nic se nestalo ;)
    • / ReplyGetTheLouk
      Normalni kufr je ale jedno ;-) jezek me pobavil :-D ja mela spalenej pblicej takhle do puchejru z australie, takze vim, o cem mluvis.
  3. / ReplyMaki
    Já mám posledních pár let to že nenalíčená jdu max vynést odpadkový koš nebo vyvenčit psa. Na ZŠ i SŠ jsem měla docela problémy s akné a mám prostě potřebu se od té doby líčit a zamaskovat nedostatky. Takže makeup, korektor a ještě aspoň řasenka je nezbytnost. Jinak u videa jsem se zase nasmála hlavně co se týká komentování tvých vlasů :-D A obdivuju tě za to že se dokážeš sbalit do takové tašky :-D možná bych to taky dala, ale přece jen sebou člověk potřebuje nějaké ty boty tak nevím jak bych je tam ještě s oblečením a kosmetikou naskládala :-D
  4. / ReplyKáč
    Miluju, maluju. Mám svojí hvězdnou letní kombinaci matujícího tónovacího krému od nivei, bronzovýho nebo růžovýho color tattoo v kombinaci s černým color tattoo na linky a voděodolnou rocket volume maybellinku. Nemůžu si vynachválit, když náhodou skončím někde v bazénu, tak se nemusím bát rozteklých očí. Všude sebou tahám lesky a pudry, ale nepoužiju je. nikdy. :D
  5. / ReplyLucinka je Nej!
    Tak Lou krásnou dovolenou ti přeji!!!Já jsem včera přiletěla z Turecka a teda letěla bych znovu protože ten výhled je nádherný!!My jsme v Turecku nakupovali hodně a nemohli jsme na zpáteční cestu zapnout kufry!!:)Tak jsem se docela pobavila!Mamka totiž zapnula menší kapsičku a rozjel se jí zip a neuvědomila si že tam má tunu věcí tak jsem se jakoby trošku zasmála s tím kufrem no:) Ale ještě jednou Krásnou dovolenou !!(Ps: Super video)!!
  6. / Replystasonka
    Ahoj Lou tak předně přeju ti krááásnou dovolenou :-) a za druhé na tu tvojí otázku když je takovéhle příšerné vedro tak většinou nemám ani pomyšlení na make up jako takovej, protože mám pocit že jenom vyjdu ze dveří a milej make up mi zteče z obličeje (btw neznáš nějakej opravdovej držák co s tim nemá problém :-)) no takže to většinou řešim tak, že líčím jenom oči a to s CT jelikož ty opravdu drží jako přibitý :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Ve triceti neni drzak nic :-/ a pak se potis o to vic :-/ to proste nejak nema jak drzet! Treba estee lauder double wear je fajn, ale jak se clovek poti a utira ten pot, zpoti ho z obliceje. :-(
      • / stasonka
        jo to sem si myslela :-) proto radši nechávám kůži dýchat :-)
  7. / ReplyEll Jones
    Já bych do Milána taky jela. Užij si to tam. V tomhle vedru si dávám jen CT, řasenku a rtěnku.
  8. / ReplyElaula
    Jsi skvělá A prosimtě můžu se zeptat, jaký lak bys mi doporučila na přítelovi narozky?Bude mít čermočervený dort a já si koupím ten lak který doporučíš
    • / ReplyGetTheLouk
      Zkus klasickou cervenou manikuru s treba prstenickem cernym ;-)
  9. / ReplyKejt
    Flora by Gucci je můj nejoblíbenější parfém už několik let, nedám na něj dopustit a miluju ho, ta vůně je taková ženská, ale zajímavá a hlavně není profláknutej, jako třeba Light Blue nebo podobný trháky. Tak doufám, že v srpnu k narozkám dostanu nový balení:) Já letím v srpnu do Tuniska, ale naštěwstí budu mít normální kufr, tak se nebudu muset ničím moc omezovat a přímo na palubu toho s sebou moc potřebovat nebudu, protože letíme asi 2 hodiny. Takže balzám na rty a a nějaký osvěžující ubrousky. Užijte si to v Miláně holky!
    • / ReplyKejt
      Jinak na dovču jsem s sebou měla taky jen bronzový CT, rozjasňovač, tvářenku, řasenku a pudr. No po pár dnech co jsem se opálila jsem se už neobtěžovala ani očima, spíš jsem pořádně rozjasňovala. A to mi vlastně zůstalo i v těhlech vedrech, pudr, tvářenka,rozjasňovač a čau! :)
      • / GetTheLouk
        Nejlepsi zbran - rozjasnovani ;-)
  10. / ReplyJenny Tenshi
    Na tvoju otázku... Akurát pred týždnom som sa vrátila s turecka a moje jediné malovátka bola čierna ceruzka a riasenka... a odpličovák. Nooo a.... Využila som to asi len 2x :D Ja ti neviem, na dovolenke ma to nebaví lebo tam relaxujem. A Pretože sa najradśej malujem počas písomkového obdobia alebo keď mám frmol v práci ,tak si práve v tomto obdobý ma to nebaví. Je to asi preto že ,keď ráno stanem a neviem ako budem stíhať vôbec napiť sa vody ,tak malovanie je pre mňa relax pred náročním dňom. Teraz nejako ma to neláka a je to asi aj lepšie ako keby som sa mala potiť pod tou vrstvou. Video sa my páčilo a hlavne to aká si k sebe úprimná čo sa týka čučoriedok ( bovúrek). Na to sa človek musí vycvičiť a ak s tým niesy v každodennom kontakte tak to nevieš. Napríklad keď som ako prváčka na kadernickej SOŠ chodila na prax, tak som nechápala ako majsterka dokáže odhadom namiešať farbu. Potrebovala som na to váhu a iné srandy. Teraz to pribliźne aj ja viem. Len preto že teraz nie je robota tak znova s toho vídem... Proste je to o cviku ako vo všetkom koniec koncov.
  11. / Replybambitka
    Já jsem vždycky z letiště a těch limitů posejřená. Když jsem letěla s příručákem navštívit kamarádku, měla jsem s sebou jen roztok na čočky. Takže mi přijde, že toho máš dost :). Momentálně balím sice na trochu delší dovolenou, a úplně žasnu bez kolika kosmetických serepetiček nedokážu odjet. Bronzový color tatoo, douglas ubrousky, gel na obočí, pudr rimmel stay matt, akorát místo make-upu beru BB krém - má dobrý SPF ;).
    • / ReplyGetTheLouk
      To je tak akorat, co si beres - to zni ok ;-)
  12. / ReplyLucy Enne
    Moc si to tam užíj! 5 a půl litrů borůvek mě dost pobavilo :D hezké :D Jinak..já vždycky s sebou tahám líčidla a nepoužiji je potom :D jsem děsná ;D
  13. / ReplyMagdalene
    Ahoj, jaký máš názor na stíny od elfu? A užij si krásnou dovolenou a Miláno:-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Neznam je :-( Ale dekuju :-)
    • / ReplyMaki
      Ahoj :-) vím že Lu se svetmodyXL.blogspot.cz na ně měla nějaké videa tak můžeš kouknoutt :-)
  14. / ReplyMalaMacanda
    Tak to jsme právě teď blízko sebe :). Taky do Itálie balím jen do příručáku a jak to tam všechno narvat, že jo. Ale zase to moc nehrotím, protože zbytek věcí mám buď tady u přítele nebo si je prostě koupím. Naučila jsem se, že v létě je méně víc, takže jen 1 make-up nebo BB krém, řasenka, rtěnka,..moc toho z líčidel není, pak aspoň na dovolené nemusím řešit, jak se namalovat, když mám jen 1 možnost :D. MaláMacanda.blogspot.com
    • / ReplyGetTheLouk
      Jojo, to presne ma pak svoje vyhody!
  15. / ReplyDotaz
    Budes delat update tvojich odberu?
    • / ReplyGetTheLouk
      Az casem. Momentalne to neplanuju. :-(
  16. / ReplyKatunka:D
    pěkný video...můžu se zeptat odkud máš vzorečky?
    • / ReplyGetTheLouk
      Dostala jsem je od zastoupeni ;-)
  17. / ReplyAndrea Bone
    Tak to bych nedokázala, já bych toho musela být hafo. :D
  18. / ReplyMarie
    Ahoj, ja jsem zastupce tech, co tahaj vsechno a pak nic nepouzijou.... Ted jsme se akorat vratily z road trip po west coast mesta + national parks a za 3 tydny jsem vytahla (pouze ve mestech jako je L.A. a Vegas) rasenku, tuzku na oboci a tvarenku. A to jsem tahla 3 kosmeticke tasky s heslem: "vsak ono to auto nejak uveze." :) Krasny den M.K.
  19. / Replybee457
    Ahoj Lou, stávající vedra jsou děs, ale vzhledem k tomu, že pracuju na recepci, maluji se i při tropických teplotách, nicméně decentněji. To znamená, že si dám sjednocující bázi a na ni pudr a tvářenku. Na očích nosím linku, jedno nebo dvou barevnou a řasenku. A rtěnka. Toť vše. Stačí to a člověk v tom taky udělá parádu. Chystám se teď o víkendu k moři a přemýšlím, zda si s sebou budu brát líčení, ale nejspíš ano, jedeme autem, tak prostor řešit nemusím. Už o své make-up výbavě na dovču přemýšlím nějaký ten den, ale vidím to nakomnado, které jsem zmínila v prvním odstavci. Myslím, že s tím si vystačím. A vzhledem k tomu, že jedeme do Itálie, tak si tam možná udělám i nějakou tu radost ;o) Fotka z Kiko mě inspirovala :-D Užij si Miláno a jen tak dál! Už teď se nemůžu dočkat, až se vrátím a podívám se na nedělní videa :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      No u kiko si urcite radost udelej! Vem s sebou jen rasenku a tam nakoupis, na co budes mit zrovna chut. Kiko je na tohle skvely!
      • / bee457
        Tak jsem se dneska konečně dostala do města a pod cedulí Kiko na mě blikal nápis -coming soon, takže smůla, ale nakoupila jsem si jinde. Teď si nevzpomenu na značku, ale až to ozkouším a budu to mít u sebe, napíšu ;-)
  20. / Replydenny
    si velmi arogantna a myslis si ze mas stale pravdu len ty a neznesies kritiku nechapem ako mozes mat tolko obdivovatelov nezasluzis si to...
    • / ReplyGetTheLouk
      Dekuju :-)
  21. / ReplyNela
    Já se musím přiznat, že ať jedu kam jedu mám všude plno kosmetiky a šamponů a jinejch takovejch věcí. Tohle mi někdy dokáže zabrat jednu samostatnou menší taštičku (o asi 1 litru borůvek :D ) a když jedu domů tak zjišťuju - jé hele já tu měla i ten novej lak.... jé tady je ještě tvářenka... Ve finále zjistím že sem sebou měla miliony věcí a použila sem jenom jednu řasenku. Nojo, jak se říká : Jsem žena. Nevím co chci. Ale musím to mít. Jinak povedené video a příjemný pobit v Milánu :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Jojo, to "jsem zena" na to sedi skvele!
  22. / ReplyIvet
    Měla jsem období, kdy jsem nejen s sebou tahala hromadu věcí, který jsem nepoužila, ale dokonce jsem si i nakoupila věci, který jsem po pár letech nepoužitý vyhazovala. Prostě jsem měla před dovolenou takovou nakupovací mánii. Teď už jsem naštěstí rozumná (docela) a při nákupech i při balení si říkám, jestli je to nutný to s sebou tahat.
  23. / ReplyZdenka
    Ahojky, skvělé inspirující video...už se moc těším na nákupy a novinky, hlavně na illamasqu - budou výrobky ve videu? :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Jiste ze ;-)
  24. / ReplyKarolína
    Když balím na dovolenou tak i s líčidly, protože pořád je lepší ty líčidla s sebou mít a nelíčit se než naopak ;). Užij si Miláno! :)
  25. / ReplyMartina
    Ahoj, ja jsem se dnes vratila z kratke dovolene ve Spindlu a mela jsem sebou rekordne nejmensi kosmetickou vybavu v me historii- rasenku, pudr, tvarenku, par rtenek a korektor. Ten jsem vyuzila nejvice, protoze se mi z neznameho duvodu zanitily pory na brade, auu. Cim jsem starsi, tim mi toho staci sebou min.
    • / ReplyGetTheLouk
      Taky to tak mám a přijdu si strašně dospělá pak :D:D:D Ale moje máma, ta toho tahá zas tunu :D
  26. / ReplyKristína
    šťastnú cestu ti prajem, uži si to tam :) http://kiandkus12.blogspot.sk/
  27. / ReplySimÇome
    Lou, tvoje videa , príspevky a všetko možné, MILUJEM! :) všetky videá som videlaa, a to minimálne dvakrát! :) ja teraz začínam so svojím blogom, a dúfam že raz sa dostanem na takú úroven ako ty! si moj velky vzor! :) :) :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak přeju do blogovacího života hodně štěstí! ;)
  28. / ReplyTomáš Němec
    Jó Miláno :)sen snad každého :) Hrozně moc si to tam užij ( nebo spíš už užívej ( to je tak když jsi na pár dní mimo... vše ti unikne :D))Zrovna ty si zasloužíš tu nejlepší dovolenou! Moc ti to přeju! Jinak já s balením jsme dlouholetí nepřátelé. Vždy když už si myslím, jak mám sbaleno, tak se objeví nějaká věc ( nebo spíš 100 věcí) , kterou musím ještě přibalit a pak dorazím na místo a zjistím, že mi dalších 100 věcí schází a z toho co mám jich je tak 80% nepotřebných a ani je pravděpodobně nevyužiju :) Tom PS: To triko je SUPER!!! PPS: Joo a sehnala si Moschina???

Leave a reply

Your email address will not be published.