Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Makeup na hory / Co si balím do Itálie 2013

cosiberunahory

Tak trošku zvláštní video, já vím, ale mimo to, že bylo vážně hodně žádané, tak aspoň uvidíte moje momentální miláčky, které s sebou musím zkrátka tahat všude :D Často se mě ptáte na mé nejoblíbenější produkty, ty se ale bohužel hodně mění, takže takhle aspoň vidíte, co momentálně k smrti miluju :)

Navíc zde můžete vidět frustraci z balení v přímém přenosu. Nejradši bych balila půl hodiny před odjezdem, ale poslední dny mám tak nabité, že to prostě jinak nejde. Dokonce na hory odjíždím rovnou z párty :D Berte to jako takovej malej vlog :) A já si jdu spakovat ty svý čtyři trička, ručník a kalhoty jako obvykle :D Říkám, nesnáším tahat velký kufr :-/

Určitě řekněte, jak cestujete vy? Jste taky člověk sbalený do příručáku nebo táhnete obří kufr? :)

PRODUKTY, KTERÉ ZMIŇUJI:
Taštičky [Marks & Spencer] (Ukazuji je zde: http://getthelouk.com/?p=1644)
Toni & Guy – Shampoo for fine hair
Toni & Guy – Conditioner for fine hair
Toni & Guy – Extreme hold hair spray
Dove antiperspirand
Refan [Bulharsko]
Balea Tělová Emulze Černý Rybíz [DM]
Odličovací ubrousky Douglas [Douglas, 69,-]
Benfit Moisturizer [Sephora]
MAC Brush Cleanser [MAC, 320,-]
Rimmel Match Perfection (100 Ivory) [DM, 249,- (spolu s Rimmel Fix & Perfect Pro Primer)]
Rimmel Stay Matte (01 Translucent) [DM]
Bobbi Brown Corrector (Bisque) [Douglas]
NARS Blush (Torrid) [Sephora, 890,-]
NARS Highlighting Blush (Albatross) [Sephora, 890,-]
Urban Decay Primer Potion [http://hqhair.com]
Urban Decay Naked Palette [http://www.hqhair.com]
Maybelline Color Sensational (906 Hot Plum) [DM, 129,-]
Lancome Hypnôse Star Mascara [Sephora, 690,-]
Catrice Superfine Eyeliner (LE: Spectaculart – Black) [Rossman, 74,-]
Catrice Liquid Lip Tint (30 Are You Red-y?) [Rossman, 104,-]
NARS Blush (Sin) [Sephora, 890,-]

ŠTĚTCE:
Růžové: Sigma [http://www.sigmabeauty.com, $100]
Černé: Sedona Lace [http://www.sedonalace.com, $90]

MÁM NA SOBĚ:
KABÁT: Pull And Bear
TRIČKO: Check Czech Fashion (http://www.checkczechfashion.cz)
LAK NA NEHTECH: Essence 50’Girl Reloaded Collection – 01 Ahoy!
NYX Blush (PB06 Peach) [http://cherryculture.com/]
L’Oreal Caresse (06 Aphrodite Scarlet) [Chorvatské DM, asi 80 Kn]
Catrice Superfine Eyeliner (LE: Spectaculart – Black) [Rossman, 74,-]
Lancome Hypnôse Star Mascara [Sephora, 690,-]
L’Oreal Nude Magique BB Cream (Fair Skin Tone) [Bulharské DM, 250,-]

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.
Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.
Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tímpádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

FACEBOOK: http://www.facebook.com/GetTheLouk
INSTAGRAM: GetTheLouk

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects
TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

MOJE KADEŘNICE:
Anna Drašnarová
Kadeřnictví Blue Orange
http://www.blueorange.cz/cz/kadernictvi.aspx

Comments ( 45 )

  1. / ReplyDeni
    Jóó balení je hnus :P Já mám spíš problém že když někam jedu tak to nabalím do kufru vpohodě , ale jak se mám vracet zpátky tak se mi tam půlka věcí nechce vlézt :D :D A moje balení je takové , že mám jet někam na týden a chystám věci do kufru a nechcou se mi tam vlézt a do toho samého kufru mamka vpohodě nabalí věci na 5 dní pro 4 lidi :D :D Nevím čím to je .. :P Hodně štěstí při dobalování a uží si hory !! :) ;)
  2. / ReplyJane
    Néé umírám z toho výrazu, když tam vtrhne Adam :D Vy jste správný pár, takový prostě prdlý jste :D. Co tam vůbec hledal? :D A už je nějak připravenej na ten boyfriend tag? :)
    • / ReplyGetTheLouk
      On do Boyfriend tagu nechce. :) No šel z balkónu dovnitř :D Tak nemohl jít potichu, musel udělat humbuk :D
  3. / ReplyAmy
    čekala bych,že si toho vezmeš víc :D pokud budeš točit videa nebo půjdete večer někam pařit,tak si myslím,že sis toho vzala tak akorát :) moc mě pobavil ve videu tvůj přítel :D a užij si to na horách!!!
    • / ReplyGetTheLouk
      No budem asi pařit spolu, maximálně do kavaárny nebo do restaurace na jídlo a tam vyrazím hrdě bez ničeho nebo jen s řasenkou... Ale měla jsem v plánu právě točit tutorialy, tak chci bejt připravená :)
  4. / Replysibiřanka
    Zrovna Toni&Guy zmenšeniny dělají, miluju je, protože by byla pruda tahat s sebou třba na cvičení mega lahve. :-) Kupuju je v My na Národce.
  5. / Reply:O
    Ahoj lou... zase super :D no tak já mám 13 takže polovinu věcí si pučuju od mamky :D jenom si vezmu svoje líčení a blbosti ..takže toho tak moc zase není :DD
  6. / ReplyFearnie
    jééé konečně video, které jsem chtěla. :D Kdy vlastně jedeš, ? Jo a dneska máš super vlasy. A pěkné triko!!! Ty tašky jsou úúúžasné! Podobnou budu kupovat mamce na narozky. Chvilkama jsem ti nevěřila, že jedeš na hory.:D Tolik věcí. Proč tolik věcí? Co kdyby ses jednou namalovala jenom řasenkou? Proč se to pak tak usekne? :( Super viddeo!
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc :) No teď sedím v italské kavárně akorát a piju dobrý malilinkatý kafíčko :) Mohla bych se namalovat jen řasenkou. A většinu dní asi i budu namalovaná jen řasenkou, ale řasenkou tutorial mco neudělám :)
  7. / Replyovi
    Ahoj, no teda, měla jsi říct rovnou, že to není myšlený na lyžování.. jsem se hodně divila, kolik si toho bereš XD Líčit se na sjezdovku mi přijde hodně ulítlý :) Já používám voděodolnou řasenku a cokoliv víc v těch podmínkách nemá cenu. Když si to uvědomim, loni jsem se ještě tolik nelíčila, tak letos bych možná ještě vzala nějaký linky, když nic jinýho, tak bych viděla, co vydržej :D Jinak ti závidím, že vyrážíš :) Já bych se snad taky měla někam dostat, ale ještě nemáme nic koupený :/ Já lyžuju ráda, co tebe na tom neláká? Jinak - díky tvému blogu jsem si koupila tu samou tužku na obočí od Catrice, ta barva mi sedí super :)) akorát mám pocit, že nevydrží celý den, ale zatím jí mám jen krátce, tak uvidíme jak se mi osvědčí :)
    • / ReplyGetTheLouk
      :D Já už to několikrát říkala, že já nejsem horal. Ale vážně na sjezdovku mě asi jednou kluci přemluví, takže dám zátěžový test nevoděoodolné Lancome Star. Ale jinak absolutně makeup na sport, podle mě, nepatří. občas něco prubnu, abych zjistila, jak moc to umí držet, ale ne pro krásu :D Mně to nebaví, bolí mě nohy, mám šílený křeče do chodidel. Každej mi říká, že je to z nčeho jinýho. Tak mi přenastavěj prkno, boty, zkusim jiný prkno, boty... Marný :D Navíc prostě na tom toho moc nevidím :D Nebaví mě to prostě :D Tak to mě tak Catrice právě vydrží, víc než Rimmel, Essence nebo Bourjois zatím fakt nejlíp! Ale tak aspoň, že ti sedne ten odstín :)
  8. / ReplyDominika
    Balení je šílený proces, který vždy odkládám na poslední chvíli. Nejhorší co je pro mě na cestování je následné vybalovaní doma. Toto je pro mě vždy horor.
    • / ReplyGetTheLouk
      Přesně!
  9. / ReplyTwom
    Užij si hory, a pořádně horský popij ;)
    • / ReplyGetTheLouk
      :D Díky!
  10. / ReplyMaki
    Tak myslím, že s tím balením to mám stejně :-) Už mám dokonce napsaný seznam v počítači do kterého pravidelně každý rok připisuju co ještě budu potřebovat. Nesnáším jet někam např. na podzim nebo v počasí jako je teď... Člověk pomalu neví jestli si má vzít zimní bundu nebo stačí kabát a další ptákoviny.... Občas by asi bylo lepší být chlap :-D To bych kosmetickou taštičku nemusela ani řešit :-D Ale zase je fajn se zkulturňovat (šminkovat) a dělat se hezčí :-) A neboj moc toho nemáš. Když jela kamarádka k moři a poslala mi seznam věcí četla sem ho snad 20min (jen kosmetiku)
    • / ReplyGetTheLouk
      :D:D:D Tak to ne! To já jsem jen nerozhodná, jestli by se mi radši líbilo mít s sebou to nebo to. :D Ale ve finále nepoužiju třeba ani jedno :D Nicméně ono tunu místa zabírá čistění štětců a krém :D Což mě vytáčí ještě víc :D Protože krém ybch si brala, ať už se maluju nebo ne :D Já mám prostě frustraci už dopředu, že toho budu mít moc a to mě děsí :D
  11. / ReplyTesíí
    Ten tvůj přítel ,,Blablablabla,, ten mně dostal :D Jinak super tyto videa miluju!
  12. / ReplyŽaneta
    Máš to suprově zabalené:) Já sebou vždy táhnu mnohem víc věcí než potřebuju, protože co kdyby náhodou.. Loni jsem byla poprvé u moře a na polovinu věcí jsem nesáhla, nyní jsem poučená :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Já ačkoli jsem fakt sbalená do batůžku, tak stejně půlku věcí nepotřebuju. Kor u moře. Tam, jak říká táta, potřebuje člověk ručník, plavky, tričko a nějaký ten spodek, aby v restauraci nepohoršil :D
  13. / ReplyveruKitty
    já právě asi balení miluju :D přebaluju vše asi tak 5 krát, vyřadím vše co "nepotřebuju" a pak jedu v příručáku :D ty zelený bačkůrky, roztomilý :D včera jsem taky přemýšlela, že jeden můj nový lak na vlasy voní uplně jako laky z kadeřnictví :) a makronkovej sprcháč a krém na tělo je výbornej :D a děkuju také za způsobení závislosti na Douglas odličovacích ubrouscích :) :D ale s Doll Eyes máš pravdu! a kdyžtak v Sephoře mají slevy na Nars na tvářenky a i na Doll Eyes,ale asi to určitě víš :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Já právě tohle nenávidím, ale umím se sbalit od příručáku, vlastně většinou :D Ale spíš tím, že se mi cnhce balit tolik věcí :) :D Ajéje! chci od Dougalsu prémie! Tolikl lidí už jsem naučila milvoa ty ubrousky, že by se mi to fakt vyplatilo :D Neívm, že tam mají slevy, ale já si jí nechám přivéz z Livigna - bezcelní zóna :D Pohodička :D
  14. / ReplyKrist
    Jéj, ten tvůj výraz, když přišel Adam mě rozesmál :D Jinak já se sice docela maluju, v mým případě by to ale byl asi jen pudr, možná tvářenka, řasenka a jelení lůj. Zkrátka mě se šminky nechcou tahat vůbec nikam a v žádném případě :D Když jsi mluvila o tom deodorantu, hned jsem si vzpomněla na to, na co se tě chci zeptat už dlouuuuuho - já mám deodorant a vůbec ještě dalších milion věcí hodně ráda z Yves Rocher, a tak se ptám: Jak jsi na tom s Yves Rocher ty? Jestli teda máš zkušenost. Děkujuuu
    • / ReplyGetTheLouk
      Dřív jsem u nich kupovala sprcháč, tím to hasne... Mám je zafixovaný na sprcháče a tělový mlíka, ne dekorativku či deodoranty. Ale nybla jsem v YR asi tak čtyři roky :D Takže se nějak igonrujeme :)
      • / Krist
        Já jsem právěže nedávno zkusila zlaté stíny a i bez primeru naprosto božsky drží a neopadávají. Děkuju :)
  15. / ReplyMonika
    To, jak ti do toho přítel žvatlal bylo rozkošný ! A užij si to !
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc! On si ze mě vždycky utahuje, když točím, abych to musela brát na víc záběrů :D
  16. / ReplyWendy
    Kdybych jela na hory já, trávila bych je taky úplně jinak. Lyžování a snowbord mě absolutně neberou. Jenom pořád nahoru a dolů, a nahoru a dolů...
    • / ReplyGetTheLouk
      Přesně a do toho se modlim "Ať už jsou čtyři a my jedem domu!" :D
  17. / ReplyKamila Prošková
    Taky nesnáším balení vždycky si nabalím mraky věcí abych nic nezapoměla a pak půlku stejnak vyřadím i když z lítostí ale radši bych si s sebou vzala celý byt abych nic nezapoměla :D tak si to užij na horách... Taky jezdíme do Alp na hory už 10 let a já jsem byla na sjezdovce tak 3x za celý život protože mě to nebaví :D
    • / ReplyGetTheLouk
      týjo, tak to koukám, že jsi další člověk, kterýho to nebaví. Většina lidí mě prostě nehcápe :D
      • / prostě Bára
        Chápu :) Já mám sice jiný problém, kterým je moje umění, že když dělám jakýkoliv zimní sport, tak si něco zlomím, ale i tak jezdím na hory prostě relaxovat :)
      • / GetTheLouk
        No tak tohle umění byhc taky zvládla :D
      • / Kamila Prošková
        Neboj chápu :D Né že by mi to nešlo ale radši mám léto a zimní sporty mě nák nebaví :D a na horách jsou i jiná zábava než na sjezdovce někdy i daleko lepší ¨:D
  18. / Replyanetsfoto
    Taky nenavidim baleni nejvetsi problem je ten ze mam doma budto maly kufr nebo vobr kufr ktery se da porovnat z velikosti nakupniho kosiku takze to nakonec skonci tak ze to zbalim do sportovni tasky . :D
  19. / Replyprostě Bára
    Nejlepší byl ten úsměv na Adama :D Takhle se usmívat jsem tě ještě asi neviděla :) Hrozně mi to evokovalo nějakou šílenou americkou love story, ale bylo to hrozně milý :) Ať vám to vydrží :)
    • / ReplyGetTheLouk
      :D:D:D Děkujeme :)
  20. / ReplyKačka
    Já mám vždycky trauma z toho,že se nesbalim až pojedu zpátky.Protože se mi už kolikrát stalo,že když jedu tam,mám všechno zabalený,vše se mi vejde...a když jedu zpátky tak právě většinou ne :D Jinak ta nerozhodnost je nejhorší :/ :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak to mně naštěstí ne... Zatím :D
      • / Kačka
        No,buď ráda ;) :D
  21. / ReplyDante Alighieri
    Jůů, ty krásný růže za tebou! Od přítele? :) Jinak já jsem byla na horách několikrát, občas jsem se na sjezdovku líčila, občas ne, ale každopádně míň než normálně. Ale třeba řasenka je věc, kterou si prostě beru i na pláž, jinak to nejde. :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Od táty :)
  22. / ReplyBlondýna
    To s tema sprchacema na vane je krasny.. taky to musim zacit dodrzovat .-)))
  23. / ReplySimbli
    Lou a vyzkoušela jsi už They're real? Já jsem měla už hodně různých řasenek - Dior, právě Lancome kterou vychvaluješ - která mi mimochodem přišla skvělá, tedy až potom co jsem se s ní naučila pracovat, přesně jak říkáš. A myslela jsem si, že lepší řasenka se mi už do rukou dostat nemůže, ale pak jsem dostala nečekaně k Vánocům právě Benefitku a jsem z ní fakt nadšená. Sice třeba neobalí tolik ty řasy jako Hypnose, ale zase je prodlouží, vůbec neslepí a ty řasy vypadají super. Tak jestli jsi ještě nezkoušela, tak doporučuju - když říkáš, že Lancome ještě není to ONO :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      They're real byla příšerná :D Strašně mokrá a snad nic mi tolik neslepovalo řasy :-/ Paní od Benefitu jsem tím docela dostala. Ale prostě ne, já a theyrealka nebudeme nikdy kamarádky :( A ta Star není ono, ale Doll Eyes je, s tou jsem to porovnávala :)

Leave a reply

Your email address will not be published.