Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Dnešní Makeup: Over The Rainbow

dm_overtherainbow_01Asi si pamatujete minulé duhové líčení, těšilo se totiž velkému ohlasu. Trošku mě to na jednu stranu zamrzelo, protože to je prostě styl líčení, kterému já neholduji. Naplácat na víčko pět barev a ostře to ztratit černou – to pro mě není umění. Já mám radši jednodušší věci. A tak jsem vzala tuhle populární duhu do svých rukou štětců.

dm_overtherainbow_07

Teď si spousta z vás říká „A kde ja jako rozdíl, frajerko? Čím nás to tu krmíš?“. Pro mě tam je, a to obrovský. Není tam ta černá, nepůsobí to tvrdě, není to duha mezi skalisky, ale je to jemná duha, která se vždycky na chvilku obejví, když víla mávne svou kouzelnou hůlkou. Nejsou zde žádné ostré přechody a růžová v očním oblouku působí měkkce.

dm_overtherainbow_02Sice ani tohle není úplně můj šálek kávy. Nikdy jsem nebyla na looky á la „narvem celou paletku na jedno oko!“, ale tohle jsem víc já, než moje předešlá duha mezi skalisky. A pokud si někdo z vás říká: „Tak to chápu, tohle je milionkrát jednodušší…“, tak jste na omylu. Ztrácet neonky je asi to nejtěžší, co může být. A tady je samé ztrácení, takže opravdu ve finále tohle líčení bylo opravdu časově náročnější.

dm_overtherainbow_03 dm_overtherainbow_04 dm_overtherainbow_05 dm_overtherainbow_06Tak co, co se víc líbí vám? Černý výběžek v očním důlku nebo růžový vílí obláček? Já jsem prostě víc já určitě v tom obláčkovém. Kupodivu. Navíc tu miluju tu spodní linku, těch barev tam se nemůžu nabažit a podezřele mi to připomíná můj poslední tyrkysový tutorial, nemyslíte?

POUŽITÉ PRODUKTY:

ELF Studio Flawless Finish Foundation (Porcelain) [http://elfkosmetika.cz]

NYX Blush (PB11 Taupe) [http://cherryculture.com/]

Sleek Makeup Divine Acid Palette [http://www.sleekmakeup.com]

Rimmel ScandaylEyes Show Off Mascara [Irsko]

Inglot AMC Eyeliner Gel Matte (77) [Inglot, 260,-]

RIMMEL Lasting Finish By Kate Moss Lipstick (26) [DM, 129,-]

Comments ( 59 )

  1. / ReplyBlondýna
    tahle se mi teda libi vic.... Jedine co bych u sebe zmenila - ze bych nedala tu zelenou do vnitrnich koutku. Ale jinak mas svatou pravdu, je to jemne a decentni. Pritom kdyz se mrkne, je videt ta krasna zaplava barev! Za me uzasneeee!
  2. / ReplyBarca.Nov
    S těma kytičkovíma řasama(flower fairy make up tutorial) a nějakýma vzdušnýma šatama by to byl vílí make up. Tenhle je mnohem hezčí :D
  3. / ReplyKaterina.
    Sekne ti to! Ale zajímá mě jiná věc, jsem uchyl na obočí ;D Mám stejnou tužku od Catrice jako ty, měla jsem dřív o odstín tmavší. Ale na těchto fotkách máš rozhodně jinou barvu než ta tužka, co používáš a za odstíny? Díky Lou ;*
    • / ReplyGetTheLouk
      Je to i svěltem. Bohužel poslední dobou není mco dobré světlo, takže musím fotky vytáhnout z toho studeného svělta. Ale mám na sobě Buck z Naked :)
  4. / ReplySobi
    JO, JO, JO, JO!!! Velka parada :) Kdybych mela takove barvicky asi bych to taky zkusila, je to silene hrave a ...proste super.
  5. / ReplySim
    Tak toto je omnoho krajšie! :)
  6. / Reply-B
    Páni to je lepší než to s tou černou, a máš pravdu ta černá je tam prostě divná. Tohle je mnohem hezčí! ---> Je to dokonalý!!!
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky moc!
  7. / ReplyTerka
    Uplně boží !! :D Měla bych dostas. Jde ta paletka koupit i někde u nás ?
    • / ReplyGetTheLouk
      Někde na webu jo.
    • / ReplyChristinnia
      http://bestmakeup.cz/paleta-ocnich-stinu-i-divine-acid-p9 ;)
  8. / ReplyTynka
    tohle jsi víc ty ?? no nevim ... přesně tohle líčení , stejný barvy umístění barev prostě komplet všechno sem viděla tak před pul rokem u jiny blogerky :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak trend naravat všechny barvy na oko tu opravdu byly před tímhle postem :D To je logické. A je logické, že žlutá půjde dopředu, co bude kolem ní za barvy je také poměrně logické, takže hledat někde nějaký patent na tohle líčení je nemožné ;) Duhové oči dělají všichni, protože je to prostě líbivé. Na tom nevidím nic zvláštního...
  9. / ReplyEll Jones
    Je to zajímavé, sluší ti to. Jsme na tom stejně, taky to není můj šálek kávy. Já mám radši něco s méně barvama, spíš s hnědou atd. Ale bez tý zelený to asi vyzkouším :-)
  10. / Replylepší
    Nesmrtelná černá tou se snad nedá nic pokazit ale už je to trochu nuda když jí má na očích každá druhá nebo aspoň její šedou/hnědou kámošku. Minule jsi to s těma neonkama pěkně rozbalila a kdybych se na tebe nějakej ten pátek nedívala tak bych jsi myslela že jsi nějaká modelka, která zabloudila z mola zkrátka umění-krása-dokonalost v jednom. Ale když jsem tě viděla teď tak mi brada spadla až na pupek. Sakra holka potkat tě takhle nalíčenou na ulici tak jsi myslím že z nebe nás navštívila nějaká bohyně. Ne vážně takovou krásu jsem už hodně hodně hodně dlouho neviděla. Tento make-up vítězí na plné čáře ( tím nechci říct že ten minulý je nějak špatný nebo nepovedený to fakt ne) ale tenhle.......dokonalost říct nestačí prostě to je něco tak krásnýho že by se mělo vymyslet nějaké spešl slovo. Prostě tohle mluví samo.......
    • / ReplyGetTheLouk
      :D Děkuju hrozně moc! :) Já ani nevím, co na to říct :D Jsem uplně beze slo, asi jenom děkuju, děkuju, děkuju! :D
      • / lepší
        xD Spíš slova jsem nenašla já když jsem tě viděla xD xD. Kdyby se víc Čechů nebálo takových barviček a podobného způsobu líčení možná bychom neměli pověst "úzkoprsých natažených obličejů" a posílali by k nám i věci které jsou všude ve světě jen ne u nás :( Tak snad se někdy dočkáme
      • / GetTheLouk
        Přesně! Hmmm, dneska asi s něčím blázivým vyrazím... I když jdu jen na totálně nudnou přednášku :D
  11. / ReplyŽaneta
    Určitě je to nositelnější než předchozí líčení, ale pořád je to pro mě jen experiment na doma :)) Ale je to rozkošný, jemný ale praštěný zároveň :)
  12. / ReplyVeronika
    Wau, zajímavé, rozhodně ti to muselo dát hodně práce :D Nemáš v plánu udělat "What's on my iPhone?" Tag..?? :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky moc :) Zatím tenhle tag v plánu nemám :)
  13. / ReplyClaire
    Mně se tohle líbí o moc víc, to s tou černou sice určitě zaujalo, ale tohle je decentnější a já taky tu černou nemusím. :D A moc ti to sluší! :)
  14. / Replymoni
    uzas! taky kdybych mela barvy, sla bych do toho:)...taky se mi libi vic nez predesly,ocenuju tvoje peclive ztraceni :) tvoje umeni :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc! :)
  15. / ReplyMischa
    Krásnýýý,Lou!Jen žasnu nad touto paletkou,mám ji také,ale takhle pigmentované stíny v ní opravdu nemám :(
    • / ReplyGetTheLouk
      Zkus pod ní dát bílou tužku ;)
  16. / ReplyKejt
    Nádherná Lou, ostatně jako vždycky, ale tohle je super duper, taková něžná, prostě krásná. A jak máš ty přechody krásný. A to ztrácení, přirozený, jemný, to se nikdy nenaučím a že trénuju poctívě a dlouho, pořád to není ono..
    • / ReplyGetTheLouk
      Jo, věř mi ;) On si pak nejde tu sovjí cestu, jak to dělat :) to půjde ;)
  17. / ReplySandra
    Sluší ti oboje, na sebe bych asi nedala ani jedno. Ani jedno není moc můj styl. Mám pocit, že tobě sluší snad všechny barvy :-) Ale kdybych měla vybrat z těch dvou, tak asi tohle, protože to není takový...nevím, ta černá je taková moc výrazná.
  18. / ReplyEliška
    Odkud máš tu paletku?
    • / ReplyGetTheLouk
      Je to napsané v článku.
  19. / ReplyBubble
    Tamto bylo hezčí, ale tohle je taky krásné! bude tutorial? :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Nebude.
  20. / ReplyJina
    Jo toto je lepší jako ta minulá varianta:)) a pro mě osobně (stejně jako ty nejsem duhový maniak) by to bez žluté a zelené ve vnitřním koutku bylo uplně dokonalé:))) a vlastně bych oddělaala i tu oranžovou:D a to bysme měli už uplně jiné líčení:)) jinak musím souhlasit s tebou - ta spodní linka je dokonalá a je na celém líčení to uplně nej:))
  21. / ReplyKlarush
    To je nádherný!!! :O <3
  22. / ReplyNatalia B.♡
    Ahoj, jsi fakt odvážná na toto líčení! :) a chtěla bych se zeptat, zda máš nějaké zkušenosti s bází pod stíny od Essence?:) předem díky♡
    • / ReplyGetTheLouk
      Pod stiny ne. Ale pod ty jejich pigmenty ta baze je fajn.
  23. / ReplyTyna
    Kráása :) poslední dobou šaháš po sleek paletce :) a myslim že děláš dobře je to opravdu decentnější (teda tak decentně jako na neonovém líčení :)..) vážně krása jako vždy :) i krásně napsaný článek....prostě DOKONALÝ!! :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Presne tak! Takove decentni vyrazne :-) Sleek paletka mi zacala chybet. Nebo spis mi ji bylo trosku lito, ze jsem ji dlouho nepouzila :-) A dekuju strasne moc!!!
  24. / ReplyEmily
    a video není? :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Ne. K sekci dnesni makeup nejsou videa.
  25. / ReplyKlára
    Tak tohle je ještě peckóznější! Jestli to teda jde říct :D Jsi opravdu moc šikovná, Lou :)
  26. / ReplyDante Alighieri
    Tak já tě potěšim, mně se to vůbec nelíbí, nefandím tomu a chci se koukat na nositelné looky. :D
  27. / ReplyKa Ča Ba
    Vic se mi libi asi s tou černou ale tohle je taky hezky !
  28. / ReplyKlarka.M
    tento je mnoohem hezčí!! Ta černá se mi nelíbila skoro vubec :/ já bych nebyla schopna to udělat nehledě na to že doma nemám nějaké závratné množství stínů. Moc pěkné to je!!
  29. / ReplyKace Nka
    Jéé..barvičky %))
  30. / ReplyLucka
    Mám takový pocit, že tobě sluší a zvládneš všechno :D Tohle bych já asi nezvládla.
    • / ReplyGetTheLouk
      :D Děkuju moc! :)
  31. / ReplyVerunka
    Ahoj šla by si s tímto makeupem i ven ? Jinak ti to moc sluší jako vždy :)
    • / ReplyGetTheLouk
      No jasně! :D Skece "Dnešní Makeup" je právě ukázka toho, co nosím. Ne všechno je uplně minimalistické :)
  32. / ReplyAnna
    Ta sleek paletka je naprosto dokonala! Ven bych se s ní jít neodvážila, ale mám pocit, že k tobě tyhle odvážnosti zkrátka patří!:) Bravo!!
  33. / ReplyElf make up
    Zahlédla jsem foundation od elfu. Váhám, jestli si jí koupím. Jaká je? děkuji za odpověď :) PS. máš úžasná videa!! :))
    • / ReplyGetTheLouk
      Nic moc. :D Hodně těžký a výdrž nic extra.
  34. / ReplyJina
    Nechala jsem se velmi volně inspirovat a spáchala jsem duhové líčení:) ač ne tedy s využitím celého spektra:)) taky mám radši přirozenější duhovky:) http://jina-blog.blogspot.cz/2013/04/hola-hola-jaro-vola-zarive-jarni-liceni.html :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Tohle je super! Uplně reklama na pomeranče v létě :D:D:D Vážně skvělý, smekám!
      • / Jina
        Děkuji:)))
  35. / ReplyMajky
    Uděláš prosim video na duhové líčení ? :)) strašně ti to sluši :))
  36. / ReplyNina
    Kde si si spravila blog? :)
    • / ReplyGetTheLouk
      http://getthelouk.com/?p=2683

Leave a reply

Your email address will not be published.