Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Objevy a Přešlapy: Únor 2013

oap_unor_2013

Další ze seriálu Objevů a Přešlapů aneb produkty, které mě ohromily, a naopak ty, které mě absolutně zklamaly. Určitě se podělte s vašimi posledními přešlapy, protože je vždycky fajn vědět, čemu se při nákupu vyhnout a na co si dát pozor. Jasně, že každému sedí něco jiného, ale prostě mít v hlavě u některých produktů ten vykřičník, že by něco nemuselo být úplně košer, je prostě k nezaplacení, nebo ne?

ČLÁNEK S Maybelline Color Sensational (906 Hot Plum): Hot Plum Fur

VIDEO S KOSMETIKOU KIKO: Nákupy a Novinky z Itálie

ČLÁNEK SE STÍNY Chanel Illusion D’Ombre (83 Illusoire): Black Amethyst

VIDEO S PSANÍČKEM MAC: Nákupy a Novinky za říjen

 

PRODUKTY, KTERÉ UKAZUJI A ZMIŇUJI:
NARS Blush (Torrid) [Sephora, 890,-]
Maybelline Color Sensational (906 Hot Plum) [DM, 129,-]
Sleek Makeup Pout Paint (160 Pinkini) [http://www.sleekmakeup.com]
Kiko Water Eyeshadow (LE – odstín 201) [Kiko Itálie, € 8,90]
Kiko Colour Spehere Duo Eyeshadow (208) [Kiko Itálie, € 6,90]
Lancôme Le Crayon Kohl Noir [Sephora]
MAC Štětec 129SE (LE: Paramour Pink Kit – Divine Desire) [MAC]
Catrice Superfine Eyeliner (LE: Spectaculart – Black) [Rossman, 74,-]
Catrice Liquid Lip Tint (30 Are You Red-y?) [Rossman, 104,-]
Madame Lambre Baked Blush (2) [http://www.http://www.lambreshop.cz/] *
MAC Extra Dimension Skinfinish (LE: Glamour Daze Collection – Superb) [MAC, 790,-]

NA SOBĚ MÁM:
NEHTY: Orly – Polo Princess, Essie – Pop Art Pink
TRIČKO: nevím
NÁRAMEK: http://www.keek.com/GetTheLouk#ygvpbab
Alverde Tinted Brow Gel (01 Blond) [DM]
Skin 79 Super BB Cream [http://www.bbcreamshop.sk]
Skin Food Bananna Concealer Stick (1) [http://www.bbcreamshop.sk]
Lioele Gel Eye Liner (01) [http://www.bbcreamshop.sk]
Lioele Dollish Lisptick (7 Elegance Rose) [http://www.bbcreamshop.sk]
MAYBELLINE Colosal Volum‘ Express Smokey Eyes Mascara [DM, 299,-]

TUTORIAL NA LÍČENÍ: 5 Minutové Denní a Večerní Líčení Makeup Tutorial

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.
Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány k recenzi buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu). To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv. Produkty neoznačené hvězdičkou jsem si pořídila já sama ze své hlavy a za své peníze.

FACEBOOK: http://www.facebook.com/GetTheLouk
INSTAGRAM: GetTheLouk
KEEK: GetTheLouk (http://www.keek.com/Getthelouk)

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects
TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

MOJE KADEŘNICE:
Anna Drašnarová
Kadeřnictví Blue Orange
http://www.blueorange.cz/cz/kadernictvi.aspx

Comments ( 49 )

  1. / ReplyKateřina Antošová
    nedávno jsem si koupila tu vychvalovanou řasenku rocket volume a upřímě u mě přešlap... příště se vracím k mojí stará dobrý the colossal volum' express ;)
    • / ReplyGetTheLouk
      Jako já ji nakonec ani nezkusila, nepřišla mi ničím spešl.. :( Čekala jsem jí nějak.. zajímavější prostě :D Tak jsem ráda, že jsem nakonec na poslední chvilku vyndala tuhle potvůrku z košíku...
      • / Dorota Noon
        Já mám obě tyto řasenky.. A mám je velmi ráda. Ta žlutá nedělá tak "velké,masivní" řasy, ale příjemně je prodlouží, velmi přirozeně The rocket volume zase dělá takové ty huste černe a když se dají vic jak dvě vrstvy i slepené řasy. A na dolní řasy je podle mne úžasná jen se po vyndání musí trošku otřít o okraj.. Zkráceně jsem nadšená a musela jsme jí vyzkoušet.. Je to takový ten produkt,co někomu už jen kvůli málo chlupatému kartáčku a celkem mokré konzistenci (mě už trochu vyschla:D) nemusel vyhovovat no..
      • / GetTheLouk
        Tak to neznám řasenku, tkerá by se nemusel aotřít trošku teda :D Já mám právě radši sušší řasenky... Rocketka by nebyla pro mě :)
  2. / ReplyLara
    Takže hematitové stíny? Skvělé :D
  3. / ReplySherylis
    Tak ten lip tint by mě taky dost zklamal:/...za mě největší propadák magnetický laky od essence, barvy krásný, ale i s nadlakem se mi to druhý den celý slouplo, "magnetizování" blbý, nepraktický, efekt minimální a průhlednej lak ho nějakym záhadnym způsobem ještě víc schová..nevim, jestli je větší šunt ten lak nebo magnet, prostě vyhozený peníze a hrozná blbost:) Jinak jsi krásná jako vždy:)
    • / ReplyGetTheLouk
      Já měla asi tři roky zpět? to byly snad ty první magneťáky od essence a fungovalo mi to jenom na dvou nehtech :D:D:D Do teďka nepochopím proč :D No co já se u toho navztekala, to snad ani možný neni :D Takže ti uplně rozumím! Díky moc! :)
  4. / ReplyJanča
    Ahoj Lou super video jako vždy.! A mám dotaz neznáš něco co zabírá na černé tečky(používám Biodermu)? A ještě jestli neznáš něco na posilování stehen ? Moc děkujuuu Janča! :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Na černé tečky zabírá leda pravidelné čištění u kosmetičky, ale to taky ne 100%. Podle mě tě jich nezbaví žádný zázračný krém/scrub/tonikum a tyhle sračky... Na stehna opravdu nic neznám :D
      • / stasonka
        na stehna zkus dřepy :-D
    • / ReplyIvuš
      https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-bjOB4zS0uE návod na skvělou pleťovou masku, která ti s tímto problémem může pomoci. ;)
  5. / ReplyAdéla
    Od MACu mám 4 štětce- dva na oči ( 239SE a 219SE) a dva na tvář ( 167SE a 109 ). Je sice pravda, že ten 167SE pelichá celkem dost, ale je celkem jemný a pracuje se mi s ním dobře. 109 používám na bronzer a je perfektní. Hrozně moc dlouho jsem po něm toužila. Hlavně po tom tvaru, který je naprosto univerzální. A štětce na oči jsou naprosto jemňounké a pracuje se s nimi skvěle. Z nich teda žádné chlupy nevypadly. Takže sečteno podtrženo si myslím,že záleží hodně na limitce z které jsou.
    • / ReplyGetTheLouk
      Tohle je fakt otřes! Vidina toho, že stál asi 500, tak to teda ani omylem. Za kilo? Ok možná ještě... Ale za tuhle cenu prostě ne..
  6. / ReplyJituš
    Pro mě byl jeden obrovská přešlap opěvovaný Stay Matt Lip Cream od Essence. Všichni básnili, jak krásnej finish to má. Jo, je to matný, vypadá to dobře, ale na úplně dokonalých rtíkách. S tím samozřejmě počítám, ale když mám pusu hladkou jak dětskou prdelku, stejně to šíleně cuckovatí. No, na druhou stranu je to Essence, takže zas nemžu říct, že by mi za nějakých 55,- krvácelo srdce :D...
    • / ReplyGetTheLouk
      Já upřímně k tomu mám taky odstup a nepotřbeuju to zkoušet, všichni o tom básní a já nějak... Nemžůu prostě, nevěřím tomu... A po tom, co si napsala mám jasno, že tohle teda vynechám. Díky za utvrzení mě v mém názoru :D :)
      • / Dorota Noon
        Lu nezkoušej je:D Ony jsou totiž karamelový nebo takový karamelovo sladký... což mě teda vyhovuje:) Jinak tip: já si rty pravidelně peelinguju (med a cukr=kasicka) a pak je před použitím matné rtenky i toho od essence (mám ten něco rose a ten takový sytě růžový) počkám až se to vsákne a políbím kapesníček a zbytek dne jen balzamuju a nemá vůbec problem...
      • / GetTheLouk
        Ááááá! Ne, tak to není nic pro mě teda :D Nekupuju, díky za radu!
    • / ReplyAdéla
      Já mám 2 odstíny a vůbec mi necuckovatí:)jsem spokojená
      • / stay matt lip cream
        Tak jak jsem říkala, měla jsem potřebu zkusit ještě odstím smooth berry, ikdyž mě velvet rose totalně zklamat a můžu říct, že tento je parádní!! Takže za mě přešlap stay matt velvet rose, objev stay matt smooth berry :)
  7. / Replymagnetit:)
    se jmenuje ten káámen:)
    • / ReplyGetTheLouk
      Já si furt říkala, že tak stupidně se jmenovat nemůže :D
  8. / ReplyHanča
    Hrozně mě překvapila tužka od Lancome. Sama jí mám doma už asi 3 roky a je to ta nejlepší tužka na oči, kterou jsem měla. Mám pocit, že je snad nekonečná, a s výdrží jsem taky nikdy neměla problém. Možná změnili výrobce, protože tu mojí vyrobili asi v Krumlově. Dostala jsem jí od táty, kterýmu jí dal nějakej kámoš spolu s haldou daších tužek se slovy "dej to holkám" :D
    • / ReplyGetTheLouk
      :D:D:D:D:D To bych brala... tohle co mám doma bych přirovnala k tužce od S-he, což je fakt smutný :(
  9. / ReplyKarolína
    Mě zklamala rtěnka colour show off od Rimmelu. V porovnání s jejich Kate Moss rtěnkami je tato nepříjemná na rtech a ještě jsem v ní nikdy nevydržela déle než půl hodiny. Bohužel, protože barvu má přesně takovou, jakou bych si představovala.
    • / ReplyGetTheLouk
      Jo? Tak těm se určitě vyhnu... Já jinak mám rimmelky ráda :) Hlavně ty Kate moss teda no :D Klasika :D
  10. / ReplyMaki
    Můj objev za únor byla jednoznačně rtěnka od Rimmel Kate Moss 06. Je brutálně růžová. Já sice na růžovou nejsem, ale tenhle odstín mi fakt učaroval. Dalším objevem je balzám na rty od essence z limitky snow jam a to ani ne kvůli toho že by byl nějak supe ale koupila jsem si ho z těch slevových stojanů v rossmannu a místo napsaných 40 mě stál jen 20Kč :-D Další z řady super věcí je (teď se neděs) bublifuk. Koupila jsem ho do školky pro děcka na dechové cvičení tak budou mít děcka radost. A stál mě místo 20Kč jen 10Kč :-D Přešlap byla jednoznačně rtěnka co mám od segry z avonu. Měla to být hezká fialková. Asi po hodině kdy jsem přijela do školy jsem se dívala do zrcadla a místo fialové jsem rty měla jak pomalované růžovým centrákem :-/ Takže to byl přešlap...
    • / ReplyGetTheLouk
      Ta je super, mám ji doma, byla to první KM, kteoru jsem si kupovala.. :D Miluju jí do teď :) Růžovej centrák by nebyl špatnej, kdyby to byl záměr, chápu, že mít něco s úmyslem fialového finiše může růžový centrák být vážně špatnej... To bych se asi taky dopálila! I když mně osobně by výrazný růžový rty nevadily, ale TEN PRINCIP PROSTĚ! :D:D
      • / Maki
        No právě :-D konečně sem se odhodlala k té fialové a vončo ne... A máš nějaké video kde máš tu Kate Moss? Docela by mě zajímalo jak vypadá v reálu a ne pod těma hnusnýma zářivkama :-)
      • / GetTheLouk
        Mám, to je ale jedno z prvních... Tak hledej ;)
  11. / Replypřešlapy
    Tak musím říct, že Stay Matt od Essence jsem se taky nechala nalákat, v odstínu Velvet Rose, na rtech opravdu cuckovatí, ale stále mám potřebu si koupit ještě jeden odstín a doufám, že to dělat nebude :D Jinak velkým zklamáním je pro mě kosmetika NYC, na kterou jsem četla chválu, cenově vychází jako Essence, ale stíny, rtěnka a ani tvářenka nevydřží nic.
  12. / ReplyŽaneta
    Tak já nemám žádný přešlap :) Ale mám objev, teda spoň pro mě.. Maybelline Affinitone korektor, vyhovuje mi a celkem dost kryje takže pro mě paráda :)
  13. / ReplyKačka
    Já teprve ještě všechno zkouším,tak snad to bude v pohodě no :) Jinak jestli chceš z toho lip tintu vážně tmavou barvu,tak mrkni po essence.Na ty jejich nový gel tinty.Jeden tam měli fakt hodně tmavej.Sice jsem ho nezkoušela,ale možná by mohl bejt lepší ;)
    • / ReplyGetTheLouk
      Ty se mi nelíbí vůbec, já prostě na lip tinty asi nejsem prostě :(
  14. / ReplyPavlina
    Mě zaujala tvářenka magnum od dermacol :) jinak moc kosmetiku nezkouším, ale teď se na pár věcí chystám, tak uvidim :)
  15. / ReplyEll Jones
    Krásné video. Asi zkusím tu rtěnku. Můj největší přešlap je štětec na make up od ebelin. Stál asi 95Kč. Ne, že by s ním make up nešel rozetřít nebo by dělal jinou neplechu, ale strašně žere make up. Normálně mi stačí jedna pumpička a s tímhle štětcem potřebuju tři.
    • / ReplyGetTheLouk
      No ty štětce - koukala jsem na ně, ale ani se mi nechtělo to zkoušet :D Hezně tak jako amatérsky udělané. :(
  16. / ReplyLucc.
    Tak určitě je velký propadák (nebo aspon u mě) nová kolekce essence. Je sice pěkný že to má být ''Sladké'' ale připadá mi to jako takové ty laciné kšunty které si kupují malé holčičky v hračkárně aby mohly namalovat panenky. Jediný co je z té kolekce dobré (a jakože fakt dobré) je zelený lak v odstínu 02 LOVE IT OR LEAVE IT. Vydrží,neloupe se. nemám s ním minimální problém. Ale se zbytkem?. Kde to žijeme?.
    • / ReplyGetTheLouk
      Přesně tak! Konečně někdo taky vyjádřil rozhořčení nad limitkama essence, je jich moc a stojej za houby a hlavně je to každý rok to samé proboha!! Nuda, nuda, nuda!
  17. / ReplyKamila Prošková
    rozhodně si nekupuj bb cream od loreal udělali ho šíleně ale šíleně do oranžova a i když mají light verzi tak mi tak tedy vůbec nepříjde :/ docela mě to zklamalo když jsme viděla jak je to tmavý a na mojí pleť absolutně tmavý :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Nevím který myslíš, ale já jeden mám a je fajn, teda není to vůbec bb, ale jako primer je dobrej :)
      • / Bebe
        Lou ma totiz odstin Fair, ktera se prodava v zahranici, ja ji mam taky a je opravdu svetly a je moc fajn! K nam s dostala jen verze light a ta je bohuzel oranzova :/ jinak za me propadak je rtenka Kate Moss. Vsichni si ji vychvaluji, mne nesedla. Strasne mi smrdi a zaleza do ryh rtu :(
      • / GetTheLouk
        Počkat, jako fakt? XDDDD Protože třeba na mě je tohle spíš na léto, v zime, by to mohlo být ještě krapíteček svěltješí :D Ale jako dá se, ne že ne.. :D Ale vtipné je, že tam měli jen tenhle a o kousek tmavší, kterej byl moc. Takže v Bulharsku, kde jsou lidé obecně o krapet tmavší než mi tady mají nejsvětelejší a my tady zas tmavý? Kristepane, já už fakt nevím, co na to říct :D KM jsou fajn, já je mám strašně ráda :) Ale chápu, kosmetika je prostě individuální záležitost :)
  18. / ReplyTereez
    Lou, když jsi mluvila o stínech Kiko, neměla jsi na mysli hematit? :-)) viz. např. http://www.janinareiki.estranky.cz/img/picture/538/Hematit.jpg nebo http://www.nakridlechandelu.cz/sites/default/files/images/hematit.jpg Jinak oboje stíny jsou opravdu epesní ;-)) Tvářenka Torrid má opravdu rozkošnou barvu, ty si prostě umíš vždy dokonale vybrat!! :-)) Moc často tu nepíšu (měla bych se polepšit, protože by sis obrovskou pochvalu zasloužila za každý článek), takže tímto ti chci moc poděkovat za další skvělé video!! Jsi jednoduše úžasná, milá, vtipná a inspirativní. TIP na závěr - zkoušela jsi někdy linky na oči Exaggerate od Rimmelu? Jsou opravdu mým černým koněm mezi linkami. Skvělá aplikace, okamžitě schnou, neuvěřitelná výdrž (opravdu se ani nehnou a jsou stále sytě černé) a jednoduché odlíčení. http://flyaroundmyprettylittlemiss.files.wordpress.com/2012/03/rimmel-exaggerate-eyeliner.jpg
    • / ReplyGetTheLouk
      Jojo! To je on! Přesně takhle to vypadá, jenže se to ještě do fialova třpytí - no prostě božskost! Tyhle linky jsem kdysi dávno měla :) Ale já moc nemusím tenhle typ aplikátoru a vůbec moc tekuté linky. Užila jsem si jich až až, ale byly to nej linky, co jsem kdy měla. Bude o nich příští týden řeč ;)
  19. / ReplyveruKitty
    posledním přešlapem je určitě voděodolná Doll Eyes od Lancome. Omylem jsem ji koupila ve slevách v Sephoře a neudělá tu pravé wau co znám od normální Doll Eyes :/ jinak máš dneska nádherný linky :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Jo? Tak to si zapíšu za uši, že voděodolná je jiná. Ono to teda tak bývá většinou, ale zkoušet to nebudu :D Díky za tip!
      • / veruKitty
        nezkoušej :/ vůbec to není ono, jediné co mě uklidňuje, že jsem ji kupovala ve slevě :D
  20. / ReplyJajka
    Mezi moje objevy tento měsíc patří 2 makeupy.První je od Manhattanu, konečně jeden z mála který mi nevysušuje pleť.Připadá mi dost mastný,ale jakmile na pleti uschne tak vytvoří ten krásný dojem "healthy glowing look" . Druhý je Affinitone od Maybelline, ten mě zase uchvátil přesným odstínem. Taky jsem tento měsíc koupila rtěnku od Maybelline, z té nové řady.Bála jsem se těch křiklavých tónů, ale odstín 910 Shocking coral je prostě bomba :D Posledním objevem pro mě byla paletka World Famous Neutrals od Benefitu. Konečně něco co mi na očích vydrží i bez použití báze. Každé ráno co se tím líčím se naprosto rozplývám nad dokonalostí této značky. ;) http://www.beautezine.com/wp-content/uploads/2012/11/Benefit-Sneak-Peek-4694.jpg A přešlapem je pro mě řasenka od Maybelline, Illegal Lenght- zkrátka "katastrofe" . Nechám ji trochu vyschnout a možná jí časem dám druhou šanci. + fixační pudr od Essence, z něj se mi vždy objeví na obličeji šílené šupinky. Ještě že byl ze slev, jinak by mi to asi rvalo srdce :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Affinitone všichni chválí... Asi se na něj budu taky muset podívat :D Schocking Coral je krásná! Jen takovou už doma mám, jinak bych po ní taky šáhla :) Ta benefití paltka vypadá hezky, ale já mám problém, že sice bych si paletku koupila, ale nebudu tahat takhle velký krám kvůli pár stínům. To samé ty jejich kity, ze spousty z nich se nedají všechny produkty vyndat a to se mi prostě nelíbí. Praktičnost nade vše :D Illegal Lenght dostává od všech na frak :D neznám snad nikoho, kdo by se jí zastávám :D Opakem je ale pufr od essence, ten zas všichni chválí. Já asi ale zůstanu u Stay Matte :) A tý řasenky IL se ani nedotknu :D přísahám :D

Leave a reply

Your email address will not be published.