Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

5 Minutové Denní a Večerní Líčení / 5 Minute Day To Night Makeup Tutorial

rychly_daytonight_tut_01 rychly_daytonight_tut_02 rychly_daytonight_tut_03Upřímně? Tyhle dny, kdy musím myslet s líčením až tolik dopředu a nemám na to moc času, nenávidím. Ráda líčení během dne měním, protože mě to baví. Ale holt ne vždycky si to můžu dovolit. Takže podobné líčení je pak neskutečná záchrana! Hlavní pro mě je výdrž u všeho, proto bývám často na produkty trošku přísná. Ale zase nakonec se to vyplatí :)

Jaké líčení je to vaše pro tyhle případy? :)

POUŽITÉ PRODUKTY:

Skin 79 Super BB Cream [http://www.bbcreamshop.sk]*

Skin Food Bananna Concealer Stick (1) [http://www.bbcreamshop.sk]*

Lioele Gel Eye Liner (01) [http://www.bbcreamshop.sk]*

Lioele Dollish Lisptick (7 Elegance Rose) [http://www.bbcreamshop.sk]*

MAYBELLINE Colosal Volum‘ Express Smokey Eyes Mascara [DM, 299,-]

Taštička: Lindex

 

NA SOBĚ MÁM:

KOŠILE: H&M

SAKO: nevím

NÁHRDELNÍK: Promod

Alverde Tinted Brow Gel (01 Blond) [DM]

LAK NA NEHTECH: Orly – Polo Princess, Essie – Pop Art Pink

 

 

ŠTĚTCE

Růžové: Sigma [http://www.sigmabeauty.com, $100]

Černé: Sedona Lace [http://www.sedonalace.com, $90]

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.

Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

 

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu). To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv. Produkty neoznačené hvězdičkou jsem si pořídila já sama ze své hlavy a za své peníze.

 

FACEBOOK: http://www.facebook.com/GetTheLouk

INSTAGRAM: GetTheLouk

KEEK: GetTheLouk (http://www.keek.com/Getthelouk)

 

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects

TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

 

MUSIC BY:

Jeris

SONG:

Auld Lang Syne

http://ccmixter.org/files/VJ_Memes/40622

Licensed under Creative Commons „Attribution 3.0“ – http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

Comments ( 27 )

  1. / ReplyAdéla
    Skvělý nápad na video. Hrozně moc se mi líbí odstín rtěnky. Je to krásná růžová. Má i hezký obal.. =D
  2. / ReplySandra
    Tak dát si rtěnku místo tvářenky by mě nenapadlo :D To denní líčení je super, takový hezky jemný :)
  3. / ReplyN..
    chci se zeptat kdy se chystáš dát sem podrobnosti o té soutěži?:))
    • / ReplyGetTheLouk
      Až bdue čas ;)
  4. / ReplyEll Jones
    Úplně úžasný video. Já když spěchám tak použiju (někdy) make up, korektor, linky, řasenku, gel na obočí a rtěnku. Sluší ti to. Přesně takovéhle video jsem potřebovala :-)
  5. / ReplyDominika
    Tak takové rychlé přeličování znám. :-) Já to praktikuji podobně, linky a rtěnka, já ale vždy mám sebou dvě rtěnky, na den si dám jen nepatrně růžovou, ale na večer nějakou tmavší a výraznější abych se přece jen cítila trošku jiná.:-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Taky ráda měním rtěnkama :) umí to divy!
  6. / ReplyKrémíček..:)
    Ahoj Luci! Už dlouho Tvůj blog sleduju, ale jsem spíš pasivní-čili nepíšu vzkazy atd.. To nic ale nemění na tom, že se mi moc líbíš jako ženská a tvoje videa kdy se (promiň :) ) "vykecáváš", tak ty miluju!! Dneska zrovna přemýšlím, proč mám opět šupinky na tváři a pak kouknu na tvoje video a.. !! Nemůžu se vynadívat! Když si na začátku natíráš ten BB cream, úplně z toho videa vidím jak máš hydratovanou a hebkou kůži! Prosím prosím, poradíš mi čím se to mažeš?? Musí to být zázrak.. Nedávno jsem si pořídila kokosový olej s tím, jak to bude to pravý pro moje suché tváře ale né, už mi na obličej nesmí.. :( přitom tak slastně voní.. Zkrátka, celý obličej je OK, jen tváře na tom nejvystouplejším bodu tváří jsou suché, hrubé a jakoby nepřístupné vcucnout jakýkoli krém.. :( už si s tím moc nevím rady, přitom mám vyzkoušeno snad milion krémů.. Kdybys věděla o nečem, prosím napiš mi na můj mail.. Děkuji Ti za odpověď a přeji moc štěstí v osobním i pracovním životě a hlavně si přeji další super články od Tebe! :-) Tereza
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju za prvé strašně moc za podporu mého blogu a videí :) Co se mé pleti týče, tak tuhle zimu je v šílené kondici :D Ale používám denní krém od Benefitu :) Ten BB je příjemný, ale příjde mi, že se chová jako každý druhý dobrý makeup :D Jako ten nejhutnější krém, co doma mám a dávám ho jen mezi obočí, protože tam mívám v zimě lehce šupniky, možná spíš z ekzému, tak mám nějaký zázrak namíchaný od kožní, takže s tím moc neporadím. Ale je to hutný, mastný, smrdí to jak... ani nevím :D Ale pomáhá to na ekzém, takže i na přehnaně suchou kůži. Jinak ten krém od Benefitu je velmi příjemný, dělá pleť jemnou, rychle se vsákne, hezky voní, ale říkám, já mám nomrální pleť, takže nevím, jak zafunguje na ostatní :( ty krémy jsou hodně individuální :)
  7. / Replystasonka
    samé nové produkty z bb cream shopu :-) budou o nich nákupy nebo objevy? nebo sem něco zmeškala a už je máš stáášně dlouho? :-) jinak líčení super bude se hodit ;-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Nene, v Nákupech se možná objeví. :) Uvidím.. :)
  8. / ReplyZuu
    Zítra zkusím!!!
  9. / ReplyKa Ča Ba
    Hurááá, další nával inspirace a mé závislosti ... Celý víkend čekám na tvoje video :))* a konečně je tu ! Rtěnka jako tvářenka mě taky napadla ale potom sem si řikala že se něco takového děje pouze ze stíny ... Strašně se ti to povedlo !
  10. / Replyanetsfoto
    Naprosto super hodi se na takovy ty rychli stresovy dny :D
  11. / ReplySluší Ti to!!
    To je tutorial akorát pro mě..:) Takový nenápadný líčení mám mnohem radši,než nějaký křiklavý do očí bijící. A co se týče mě,nejvíce se mi líbí,když máš linky a třeba nějaký stíny,straaašně Ti to sluší!
  12. / ReplyŽaneta
    Super :) Taky to tak dělám když se ráno nalíčím a večer mám někam jít tak jen přidám linku, korektor, zapudruju a jdu :) Můžu se zeptat jaký je ten BB nebo to určitě povíš v objevech/přešlapech..
    • / ReplyGetTheLouk
      Povím ;) Ale musím říct, že stále jsem nepochopila to wow kolem BB :(
      • / Žaneta
        Mě to taky nebere.. stejně když si kupuju make-up tak lehčí, takže to asi vyjde na stejno.. A navíc je jich milion a já si neumím vybárat takže nic pro mě, ale přehled mít musím :D
      • / GetTheLouk
        :D:D:D No já si vybrala podle recenzí různých... Ale prostě o tom budu mluvit asi ve videu, není to tragédie, ale prostě nevídím tam to, co má BB navíc a makeup ne? Třeba takový Chanel Vitallumiere Aqua :D Ono ani ty BB nejsou extra levný...
  13. / ReplyJane
    U tebe mi prostě nevadí, když ti něco pošlou zdarma, protože mám v tobě důvěru, né v nějaké blogerce, která protože chce víc kosmetiky, ale nechce se jí do toho vrážet peníze, tak vše vychvaluje, aby toho dostala víc. Jinak chci se zeptat když nanášíš ten korektor na víčka, nesleje se ti během dne? Já s tim mám docela problem a to používám ten dermacol cover, kterej spíš vysušuje.
    • / ReplyGetTheLouk
      No upřímně? Tenhle se mi slil, ale jako korektor mě velmi mile překvapil. O BB bude řeč, plánuju postupně produkty zařadit do Obejvů a Přešlapů, ačkoli mi vůbec nebyly zaslány k recenzi :) A jsem moc ráda, že mi takhle "věříš", já to nějak nemám za potřebí. Navíc mám pocit, že by to bylo poznat, protože když se mi něco nelíbí, tak to řeknu, takže by to lidi poznali :D:D:D Navíc mi přijde fér vás na to upozornit, protože někdo třeba to nebere jako relevantní, dkyž tyhle věci používám :) takže jsem ráda, že to je v pohodě :)
  14. / ReplyIvuš
    A toto je jeden z okamžiků, kdy mě mrzí, že mám pihy a rudé tváře a nos, takže tvářenka je pro mě věc ošemetná, možná i tabu. I rtěnka mě děsí, prijdu si jako Marfuša =D Jinak jsi pěkná, velice pěkná. ;) Sakra, jak ty to děláš! =D
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak třeba takové ty až rozjasňovací budou fajn a pihy ti závidím!!! Já je mám jen v létě, ale chtěla bych je furt, je to ta nejroztomilejší věc na světě! :) A díky strašně, strašně moc!
  15. / ReplySimča
    Moc fajn video ale ještě se musím naučit pořádně ty linky právou mám dokonalou a ta druhá je jako by mi jji kreslilo dítě...:)
    • / ReplyGetTheLouk
      :D To se podá ;)
  16. / Reply(y)
    Je to nádherný ! Jen škoda , že mě se NIKDY taková linka nepodaří !:( :))
    • / ReplyGetTheLouk
      Ale jo, chce to cvik ;)

Leave a reply

Your email address will not be published.