Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

QaA: Odpovídám (Část 2.)

Prosím všechno berte trošku s nadhledem, prokousat se více než 170 otázkami několikátý večer za sebou, dá docela zabrat. Navíc nad každou otázkou přemýšlet tak, bych opravdu odpověděla tou nejpřesnější odpovědí, to bych se musela zbláznit. A navíc není tohle i tom, že se nad tím zas moc přemýšlet nemá? :)

Ve finále jsem později zjistila, že s Ádou máme rok a půl dávno za sebou :D Bože, ta paměť :D

Chvíle strávené s rodinou je potřeba si zkrátka užívat a nebrat je jako samozřejmost. Ale to asi člověk pochopí až časem. Ostatně jako se vším.

Doufám tedy, že vás tenhle díl bavil, ten minulý najdete zde, a pokud se zde neobjevila vaše otázka, nezoufejte, určitě přijde ;)

 

VIDEA A ČLÁNKY, KTERÉ ZMIŇUJI:

Katy Perry ET Music Video Inspired Makeup Tutorial

Zrod a osud Kleopatry

 

NA SOBĚ MÁM:

BOTY + KALHOTY: Tally Wejl

NÁHRDELNÍK: Adéla Pečlová (http://www.adelapeclova.cz/)

ČERNÉ TRIČKO: Anne Christine

NÁUŠNICE: H&M

BÍLÉ TRIČKO: Mango

ŠÁTEK: http://www.newlook.com/shop/womens/accessories/pink-cosmic-print-lightweight-scarf_260584109

 

SVĚTLÝ LAK, KTERÝ MÁM NA NEHTECH: She bílý lak, Essence 50’Girl Reloaded Collection – 01 Ahoy!

TMAVÝ LAK, KTERÝ MÁM NA NEHTECH: Diamond Cosmetics – Cherry Tobacco

 

 

POVLEČENÍ: Tchibo

Comments ( 33 )

  1. / ReplyTerr.
    Miluju prostě tvoje videa..nejlepší blogerka jsi podle mě..nebo alespoň já tě mám nejradši ;) =) http://beautyblog-terr.blogspot.cz/
  2. / ReplyMiška
    Já mám také na datumy apod. strašně špatnou pamět, jak jsem viděla, musela ses přetěhovat do ložnice...:D Ty chlapy. Každopádně je to moc povedené video a je radost se koukat na videa člověka, který mě moc baví.:)
  3. / ReplyUpNikol
    Ahoj nemůžu nenapsat. Jak mluvíš o té New Yorkské Sephoře tak jsem byla na Times Squer a nepřilo mi to zas až tak obrovský oproti českým. Ano mají tam značky které u nás nejsou to ano ale není to zas až taková pravda, že je to tam 10x větší než u nás. Jinak mám dotaz snad nevadí, že tak pozdě :( zajímalo by mě jak se učíš, já osobně nejsem schopná se něco vůbec naučit a něco se prostě učit vůbec nemusím a tak by mě zajímal tvůj tip/trik, nebo-li jak se učíš ty. Kolik to má částí, doufám že alespoň 10 :D UpNikol
    • / ReplyGetTheLouk
      Ja rikam mit tu americkou sephoru. Mit ten eshop. Tumoznost tech znacek. Vim, ze to neni az tak silene vetsi. Ale ten sortiment vetsi bezesporu je. Trik teda nemam. Nejsem moc ucici typ :-D Bude jich 5 :-)
  4. / ReplySim
    Tieto videá ma veľmi potešili, si strašne sympatická a veľmi dobre sa na teba pozerá :) Úplne mi to príde, ako keby si sedela niekde oproti mne a kecali sme sa, si úplne prirodzená a to na tebe milujem! :D Inak vzťah s mamou mám podobný :) Hlavne keď som bola mladšia, tak to bolo takisto na nevydržanie, teraz to máme doma také, že občas sú búrky, kedy sa nevieme zniesť a inokedy sme ako najlepšie kamarátky :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Presne tak!!! Naprosty souhlas :-)
  5. / Replyt
    Vrážení do futer mě pobavilo, také s tím mám problém :) Nikdy se nemůžu trefit do dveří :))) A tvoje historky ze života jsou bezva - jsem ráda, když blogerka o sobě prozradí i něco trochu osobního :) Jinak s mamkou se mi taky zlepšily vztahy až po odstěhování. Vlastně to tak říkají všichni, že po odstěhování je to lepší. Btw. jsem zvědavá, kolik ještě bude dílů odpovědí, baví mě hodně!
    • / ReplyGetTheLouk
      Budou jeste tri. Des :-D Ale chtela jsem vazne vsem odpovedet. A taky jsem slysela spoustu nazoru, ze to bylo lepsi po odstehovani. Clovek si toho vic zacne vazit a to je pak nadherny.
  6. / ReplyBarůůů♥
    Super otázky :D U některejch jsem se dost pobavila :D Hlavně na ně umíš odpovědět já být tebou tak bych se začala hned smát :D
  7. / ReplyEliška
    Vím ,že se to k tomuhle videu moc nehodí ,ale vám všem bych chtěla dát tip http://www.xparfemy.cz/dekorativni-kosmetika-c-1717.html
    • / ReplyGetTheLouk
      Uprimne me tomoc nevzalo :-/ Ale diky za tip :-)
  8. / ReplyAdéla
    Žádnou otázku jsem neposlala,ale video mě moc baví:)a moc se těším na další části.
  9. / ReplyEllaina
    Lou :) Můžu se zeptat jaké jsi znamení? Nevím, zda to nemáš někde uvedeno, ale tipovala bych tě na vodnáře...:D Jsi mi hodně blízká v té "nemehlovosti" :) Taky se mi stávají menší úrazy. Praštím se kdykoli, kdekoli do čehokoli. Piju a poliju se... Zakopnu, kde to snad ani není možné apod. :) Ale zastávám názor, že když se mi stávají menší "karamboly" tak se mi ty velké vyhnou - takže to je velké plus... Doufám, že to máš taky tak... :)) El.
    • / ReplyGetTheLouk
      O tom jeste bude rec v dalsich dilech odpovedi ;-) tak si pockej :-) Jo, na tom asi neco bude. Mame to furt, ale za to v mensich davkach :-D
      • / Ellaina
        Ty si tajemná :) Ale dobroš, počkám... Ale raději menší dávky, než něco hrozného, ne? :) Já už si na to zvykla, že jsem nemehlo a přítel se aspoň vždy baví, když něco vymamlasím :D El.
      • / GetTheLouk
        Dobře, řeknu ti, že si se netrefila :D Můžeš hádat dál :D Přesně! Přítel ten už se ani nemůže smát, řekla bych :D
      • / Ellaina
        Já si počkám Lou, až to v některém dalším videu prozradíš :) Ještě je hodně možností, taky bych mohla hádat až do Vánoc :D A aspoň těm našim drahým polovičkám prodlužujeme život, když se při nás smějí ostošest :) Na rukou nás za to musí nosit! :D
      • / GetTheLouk
        Já si myslim, že jim prodlužujem docela vehementně život, nějaká odplata za to by mohla nastat? :D
      • / Ellaina
        Lou samozřejmě.. Také se snažím si odplaty velmi často vytrucovat a vydupat :D Haha... :D
  10. / ReplyBlondýna
    Nejvic se mi libi asi to, ze to mas v hlave skvele srovnany! To je fakt super. Tesim se na pokracovani - jsi fakt statecna, ze ses rozhodla odpovedet na vsechny otazky... Jsou to skvela videa, udelam si doma vzdycky kafco a krasne si u nich zrelaxuju :-) Diky!
    • / ReplyGetTheLouk
      Ja dekuju :-)
  11. / ReplyBarůůů♥
    Mám ještě jednu otázku doufám že to není moc pozdě :// Jinak promiň.. Nikdy jsem si nevšimla že bys ve videích mluvila o nějakém tvém sourozenci... Máš nějakého nebo jsi jedináček?? Díky moc za odpověď :))) Nějak jsem to už nestihla :-))
  12. / ReplySlečna fotografka
    Povlečení : Tchibo - ha ha ha tam se přeci prodává jen káva :D :D Okamžitě jsem si na tuhle reklamu vzpomněla! :D :D Jinak díky za tyhle videa, fakt si je užívám!
    • / ReplyGetTheLouk
      Jak vidíš, tak ne :D Děkuju moc :)
  13. / ReplyKačka
    Zrovna jsem si řikala,jestli taky budeš natáčet někde jinde než obvykle :D A stím přestěhováním máš pravdu,znám to u bráchy,ten je totiž přes týden na intru,a když přijede o víkendu,jdem ven a bavíme se spolu normálně v pohodě...Ten vztah je prostě lepší než když byl doma ;) Jinak super video! :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Jojo, funguje to dobře. je to trošku hnusný, ale funguje to. A ve finále je to nádhera! :)
      • / Kačka
        Přesně tak ;)
  14. / ReplyNelly Tinker
    Tak já jsem v pátek jela na Slovensko a asi 5 minut před odjezdem jsem si všimla tvého článku a videa. Byla jsem za 2. část ráda, ale nevěděla jsem jak to udělět, abych to stihla - a nakonec jsem to vyřešila. Stáhla jsem si video jako mp3 do mobilu a po cestě autem poslouchala ;)
    • / ReplyGetTheLouk
      Hezky!!! :) :D
  15. / ReplyKikuš
    Ahoj aký máš tablet?
    • / ReplyGetTheLouk
      Ipad
      • / Kikuš
        a je podla teba dobrý si s ním spokojená?
      • / GetTheLouk
        Jde o to, k čemu ho chceš... Je to zbytečnost prakticky :D Ale pokud máš iPhone a jsi na něj zvyklá, tak je iPad dobrej ;)

Leave a reply

Your email address will not be published.