Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Zpátky Do Školy / Back To School Makeup Tutorial

Ať už se do školy těšíte nebo ne, určitě chcete první den zazářit. Ale na druhou stranu, kdo by chtěl vstávat v půl páté, aby si vykouzlit na obličeji večerní líčení. Navíc není nic divnějšího, než vypadat první den jak ze škatulky a zbytek školního roku chodit do školy tak, jak se vzbudíte. Tenhle look si můžete dovolit každé ráno, řekla bych. Pokud jsou na vás oči nudné, přidejte trošku barvy jako v mém tutorialu na Hravý Letní Sexy Makeup.

Ať už jste ale na jakékoli líčení, určitě si první den ve škole užijte!

 

POUŽITÉ PRODUKTY:

MaxFactor Experience Weightless Foundation (Raw Silk 45)

Rimmel Stay Matte (01 Translucent) [DM]

Benefit Eraste Paste (02) [Sephora]

Maybelline Color Tatto 24 Hr (35 On And On Bronze) [Francouzká Sephora]

Lancome Hypnôse Doll Eyes Mascara [Douglas, 890,-]

Essence Miami Roller Girl Blush (01 Dates On Skates) [70,-, DM]

Douglas Face Spiced Bronzing Powder [Douglas, 300,-]

L’Oreal Caresse (06 Aphrodite Scarlet) [Chorvatské DM, asi 80 Kn]

Rimmel Eyebrow Pencil (02 Hazel) [DM, 129,-]

Kleštičky na řasy Douglas [Douglas, 69,-]

 

ŠTĚTCE:

Růžové: Sigma [http://www.sigmabeauty.com, $100]

Černé: Sedona Lace [http://www.sedonalace.com, $90]

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.

Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects

TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

 

MOJE KADEŘNICE:

Anna Drašnarová

Kadeřnictví Blue Orange

http://www.blueorange.cz/cz/kadernictvi.aspx

 

NA NEHTECH MÁM: Orly – Lollipop, Orly – La Vida Loca, Orly – Butterfly, Essence – Ahoy!, Essence – Berlin story

 

Music is by Florrie.com „Begging Me (Fred Falke Remix)“. Music is allowed to be used with link: http://www.florrie.com

Comments ( 36 )

  1. / Reply:)
    Koukam, že nejsem jediná, kdo má alarm na budík (já ho mam radši i jako vyzvánění). Ten by probudil i mrtvolu :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Já ho nemám, nemohla bych, je to děsný :D Ale bylo to jediný, co tam bylo jakože "jasný, že to je budík" :D Ale fakt by probudil i mrtvolu :)
      • / :)
        To je právě to dobrý, s tím člověk nezaspí ani kdyby chtěl, pač tak odpornej zvuk donutí vstát kohokoli.
      • / GetTheLouk
        Já nemám, že bych zamáčkla budík a spala dál, to by mě hanba fackovala... Já si ho většinou zapomenu nařídit nebo ho posouvám tak, že nestíhám, ale to jsem vzhůru, jen líná :D
  2. / ReplyDomiss
    Me by hrozne zajimalo v kolik rano do skoly stavas a v kolik vyrazis..?;):D
    • / ReplyGetTheLouk
      Vzhledem k tomu, že jsem na vysoké, tak pokaždé jinak :)
  3. / ReplyJane
    Jéé to je dobrý jak si čistíš zuby - růžový vlasy, pak se češeš - blond a pak po zbytek videa růžovka :D Nebo se mi to zdá? Ale jedno je jistý, je to povedený video! :) Já se ráno spíš piplám s očima a bronzer a tvářenku radši neřeším, bůhví, že bych s těma mejma zalepenejma očima po ránu tu tvářenku napatlala na čelo :D.
    • / ReplyGetTheLouk
      Nn, to je jen světlem, celé je to točeno v jeden den ;) Já to mívám často podobně, ale právě radši dávám přednost pleti... Ale za měsíc to může být zas jinak :D
  4. / ReplyŽanet
    Tohle je moje klasika.. Až a stíny, já používám jen řasenku :) Asi by mi přeskočilo kdyby se mi ráno nedařila každá linka stejně, tak to řeším takhle :)
    • / ReplyGetTheLouk
      No, to já jsem pak v nervu, že to musí být rychle a nikdy se to nepodaří, ale když na to mám hodinu, mám identický linky jak přes kopírák za 1 minutu :D
  5. / ReplyEliška
    Super videjko:) ráno taky nestíhám :-D
    • / ReplyGetTheLouk
      Já to ani jinak neumím :D
  6. / ReplyMonča
    Zítra jedu do Rossmanna, tak doufám, že tam narazím na tu tvářenku od Essence. Mám na ni zálusk od té doby, co bylo jisté, že tato kolekce k nám dorazí a že existuje :D Jinak moc pěkný líčení ;) Já si už teď pomale začínám zvykat na to, že budu vstávat a taky už mám skoro přesně naplánovaný, co si vezmu na sebe a jak se nalíčím ;D ;D ;D
    • / ReplyGetTheLouk
      To ráno náhodou usnadní čas! Vědět, co budeš dělat, fakt! :) Ta tvářenka by mohla míň prášit a víc držet.. :)
  7. / ReplyEva
    Ahoj, super video! miluju když to není jen takové to 'dáme tam primer...' ale má to příběh , tohle se fakt povedlo, jen tak dál :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc§ o to jsem se snažila! vážně děkuju! :)
  8. / ReplyJarka H.
    Školou povinná už sice nejsem, ale i tak se mi video moc líbíio! :)
    • / ReplyGetTheLouk
      To jsem moc ráda... :) Děkuju moc!
  9. / ReplyVlasTina
    Jů, mám podobné papučkové balerínky, stejnej kartáček na zuby a stejnej stolek :D Jinak video je velmi povedené, líbí se mi záběr na zrcadlo. Je to takové oživení, než když je záběr přímo na tebe. Chtěla bych se optat na tvářenku od Essence, jaký na ni máš názor? Když jsem byla v Německu a měli tam tuto limitku, hned jsem po ní koukala, jelikož když jsem ji viděla na netu, hned jsem ji chtěla mít, ta barva je nádherná. Ale když jsem do testeru sahla v drogérce, silně mi připomněla dětská malovátka, která jsem měla, když jsem byla malá, takže tvářenka zůstala ve stojanu. Taková prášivá a přišlo mi, že se do pleti jakoby "nevpije". Nevím jak to říct. :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc! :) Tvářenka - no jako.. Je pěkná, ale práší a mohla by víc vydržet, to jo.. Ale i tak jí používám. No, dkyž už jsem si jí koupila :D
  10. / ReplyDejnicka
    Tvoje příběhy mě fakt baví:-D
    • / ReplyGetTheLouk
      To jsem moc ráda :)
  11. / ReplySuzie
    Boží video, jako vždy! Jen by mě hráblo z toho budíku, mě stačí pípání :D Moc se ti to povedlo, videa s příběhem jsou supr;)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc! Tenhle budík na buzení vážně nemám :D
  12. / ReplyAdela
    Ty jo opět velká poklona, máš neuvěřitelný talent a nápaditost, navíc máš to štěstí, že ti to sluší i bez makeupu, řasenky atp.:) Určitě pokračuj, držím palce, aby se ti videa dařila i v novém školním roce, jako se ti dařila doposud. :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju strašně moc! Díky, díky, díky!!!
  13. / ReplyZdeenka
    Moc super video Lou :) je pravda, že takhle do školy se maluji asi už od střední, jelikož mi přijde nejlepší vypadat taková, jaká jsi. Samozřejmě se potřeba zahladit známky únavy a zvýraznit to, co je na člověku pěkné :) Pak se aspoň nikdo lekne, když se ti třeba otře někde make-up, například, když jsme ve škole měli tělocvik :D Navíc nemám ráda, když jdu do obchodu si zkoušet nějaké tričko, a jsou na něm hnědé fleky od šmikem... fuuuuj :/ Moc by se mi hodilo, kdybych jeden den mohla strávit s tebou, takový malý kurz líčení, co jo a co ne... To by bylo něco :) :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Přesně tak! Moje spolužačka nosila celý život do školy černé pandí oči. Nevypadalo to špatně, ale jednou přišla bez černé na očích a já se šla ptát kamarádek, jestli jí přítel mlátí. Ukázalo se, že není zbitá, jen se nenamalovala, protože jí přítel nechal :D A takhle přes videa to je takovej malej kurz :D Ale třeba bdue jendou příležitost an něco podobnýho ;)
  14. / ReplyS-monka
    Krásné video, moc ti to tam sluší :))
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc! :)
  15. / ReplyMia
    Ahoj...Musím uznat, že jsem viděla všechna tvá videa a tohle má hodně do sebe, také je to první kam píšu koment. Ráno jsem nestíhala a dala jsem si záležet na očích a nich víc, ale ty ve videu se věnuješ hodně pleti, což mě přivádí na myšlenku, že bych měla přehodnotit systém. Točíš pěkná videa, ráda se na ně dívám, až mě někdy překvapí tvá svéráznost... Přeji ti hodně spokojených uživatelů a více času ráno
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju strašně moc! Pleť podle mě udělá první dojem daleko lepší než jen namalované oči. Pleť lidi vnímají i z dálky, takže i v poslední lavici :) Oči dělám, jen když vyzbude čas, což, přiznám se, není moc často :D Ale ještě jendou moc děkuju :)
      • / Mia
        Pravda když sedím v učebně s dalšími 120 studenty, zapadnu, ani není vidět, že jsem si ráno dala nějakou práci... Od zítra zapracuji na pleti. Přemýšlela jsem nad tím a vím čím to je. Mám tak hodně citlivou pleť, že se bojím na ní cokoliv dávat a proto mi to zůstalo už od puberty. Mít na pleti co nejméně věcí. Zkusím najít hypoalergenní kosmetiku pro citlivou pleť - nějaký lehký tónovací krém bych určitě snesla. Díky za dobrý typ a změnu k lepšímu, těším se na další videa
      • / GetTheLouk
        S citlivou pleti je to vzdycky tezsi. Urcite je lepsi na sebe neplacat tuny veci. Hlavne, kdyz je nepotrebujes! Tonovaci krem bohate staci ;-) A jsem moc rada, ze jsem mohls pomoct.
  16. / Replyhezké
    Pěkné líčení, to já jsem ráda, že se mě vstávání do školy už netýká, i když ono je to celkem jedno jestli do práce či do školy že:o))
    • / ReplyGetTheLouk
      Presne tak. Ja to s tim vstavanim do skoly nemam horky, ale hodi se to vzdy, kdyz clovek nema cas. :-)

Leave a reply

Your email address will not be published.