Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Nákupy a Novinky: Červenec 2012

Červenec se nenesl v duchu velkých nákupů, ale přeci jen si to občas natáhne. Zkrátka někdy mi nejde vás nezasvětit do důvodů mých nákupů či různých nevysvětlitelných názorů, které někdy mám.

Myslím si, že každý z nějakého pochybného důvodu milujeme některé značky a úplně stejně některé značky přehlížíme. Tak to zkrátka je. A přijde mi fér vám říct, proč mi něco nesedí, aniž bych to použila a proč tedy k produktu můžu mít averzi, která není založena na produktu samotném. Nechci na nikoho podobnou nelibost přenášet, ale především chci vysvětlit, proč na produkt můžu být nevědomky přísnější a někdy i doslova zlá, i když za to chudák třeba ani nemůže a mohl by vám doma krásně sloužit. Všichni jsme jen lidé a těmto nevysvětlitelným pseudo-dojmům z věcí podléháme bohužel docela často. Tedy alespoň já.

PRODUKTY, KTERÉ ZMIŇUJI:

Maybelline Color Tatto 24 Hr (15 Endless Purple) [DM, 111,-]

MAC Mineralize Skinfinish (Light Year – Heavely Creatures Collection) [MAC, 790,-]

Alverde Tvářenka (05 Pastel Rose) [DM, 99,-]

Alverde Lip Liner (19 Terra) [DM, 49,-]

Essence 24-hr moisturizing hand balm [Douglas, 35,-]

Douglas odličovací ubrousky [Douglas, 59,-]

Ziaja Okrukový Pleťový Tonik [Glóbus, asi 50,-]

Ziaja Okurkový Pleťový Krém [Glóbus, asi 50,-]

Clean & Clear Blackheads Clearing Daily Mask [Glóbus, 129,-]

L’Oreal Caresse (03 Lovely Rose) [Chorvatské DM, asi 80 Kn]

L’Oreal Caresse (06 Aphrodite Scarlet) [Chorvatské DM, asi 80 Kn]

Manhattan Water Flash Lipgloss [Chorvatské DM]

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.

Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

NA NEHTECH MÁM: Zoya – Mimi, OPI – Sparkle-icious, CR Nail Polish – 46, Nfu Oh -#40 (nalakované přes sebe v tomto pořadí)

 

FACEBOOK: http://www.facebook.com/GetTheLouk

INSTAGRAM: GetTheLouk

 

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects

TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

 

MOJE KADEŘNICE:

Anna Drašnarová

Kadeřnictví Blue Orange

http://www.blueorange.cz/cz/kadernictvi.aspx

 

BARVA NA VLASECH: Directions – Carnation Pink

Comments ( 62 )

  1. / Reply:-)
    Ahoj chtěla bych se zeptat kde nakupuješ značku elf a mac??? Děkuji..
    • / ReplyGetTheLouk
      Mac v macu a lef na jejich strankach. Ted uz je i cesky eshop na elf.
  2. / ReplyCalime
    Snad ti udělám radost. Pigmenty od Essence se do ČR dostanou. Měly by tu být od 1.září. Taky se na ně těším. Jinak skvělé video jako vždy. Když jsem viděla jak je dlouhý, měla jsem chuť jásat :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Jes!!!! :-D Desnou radost si mi udelala :-D A diky moc!!
  3. / Reply..
    tak jsem strávila příjemnou půlhodinku..díky
    • / ReplyGetTheLouk
      :-D No nemas zac :-D
  4. / ReplyMonča
    Jenom tě trošičku poupravím, jestli můžu. Toto není kolekce jako třeba ta Fruity, ale nová řada výrobků, která by měla přetrvat. A myslím, že by už měli být u nás teď a ne až na přelomu léto/podzim ;) Jinak co vím, tak peeling by se měl používat tak ob den, rozhodně ne každý den a už vůbec ne dvakrát za den ;) Nechci do tebe nijak rejpat, jenom se vyjadřuju :)
    • / ReplyGetTheLouk
      O te kolekci jsem nic necetla, jen jsem slysela, ze to melo prijit, takze je mozne, ze by mela zustat. Bylo by to fajn, si myslim. Slecna psala, ze 1. Zari, coz beru jako prelom leto podzim. :-D pisou tam dvakrat denne, takze se ridim obalem. Stejne ho dvakrat denne nepouzivam, protoze jsem lempl :-D
      • / Monča
        To tak na obalech pisou jenom, abys to co nejrychleji vypotrebovala a pak si to koupila znovu, jinak dermatologove to takhle casto nedoporucuji ;) 1. zari? No ja se divam na web Essence a tak uz to je a ten web je vždycky opozdenej :D Takze podle toho by to tady uz melo byt a nekdo mi rikal, ze uz je, tak nevim. Jeste sem v drogisi nebyla... A bylo by to fajn, na ty pigmenty se taky moc tesim :)
      • / GetTheLouk
        Jo, já tomu věřím, ale říkám, ono to není tak horký ve finále :D Jako kdyby tu byly hned, tak já se nzlobím, že jo.. :D:D:D
      • / Monča
        Tak jasně :D :D
  5. / ReplyBárb
    Drahá, já to četla "zaja" jako zajíček prostě :D Nebo to čti jako Zája XD! Jinak správně se to čte "žaja", no.. Ziaja je boží! Používám už asi půl roku - krém pod oči s kozím mlékem = bomba, stejně tak kozí mléko den a noc. Jediný, co mi vadí je odličovač očí, mám pouze jedno fázový a ten je naprd.. Dvoufázový je prý lepší. Mám ještě tělové mléko oliva a krém oliva a super na suchou pleť. Ziaja hrozně oblétlo všechny možný fešn a beauty blogy, až to nebylo hezký :D Ani jsem to už nečetla.. Zkusila sama a super :) Jo, ty o tom mluvíš teď :D Já totiž píšu a běhu videa.. A ANO ANO ANO, souhlas! A je to všechno se vším, bohužel :( Jsem zvědavá, jak budeš ty spokojená! Já jsem!
    • / ReplyGetTheLouk
      Ja zatim nevim. A samozreme ze to ctu jako zája XDDDDD jinak nai nemuzu :-D
  6. / ReplyUža :)
    Ta okurková řada, je spíše prezentovana na mastnou plet :) Koukni na stránky tam je to dobře popsaný :) http://www.ziaja.cz/offer/produkty/ple_/kr_my,prod:cream_8_cz.html
    • / ReplyGetTheLouk
      Na stranky jsem nekoukala, na obojim je napsano to, co jsem cetla, meli by si v tom udelat teda poradek! :-D
      • / Uža :)
        Oni to mají spíš, jako že je hlavní problém a když jsou i ostatní, tak na ty to jde taky :D... Ale zaja na že je polská, tak bych řekla, že je dobrá. Líbí se mi to rozdělení :) konečně se v něčem vyznám :)
      • / GetTheLouk
        No, to bych právě neřekla, že něco na mastnou jde i na ostatní... Ale budiž... No já s jejím hodnocením ještě počkám :)
  7. / ReplyNaty
    http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=387953141258944&set=a.373577649363160.77067.373022252752033&type=3&theater O Essence pigmentech :) Osobně se mi líbí taky ta červená a ty co vypadají na obrázku jako holo :).. Jinak vůči Ziaje mám taky menší averzi a nic od nich nemám, ale hcci zkusit alespoň tu jejich slavnou micelárku.. jen co se týče polské kosmeiky - Inglot je taky polská kosmetika, ale to je výjimka, který se podle mě dá s kvalitou věřit..
    • / ReplyGetTheLouk
      Jo, ja vim, ze je. :-/ Ale ty jsem mela doma uz pred tou masivkou, Inglot znam dlouho a vim, ze nektere veci jsou v kvalite vazne skoro top. Ale Ziaja me zkratka neziskala, ale uvidime :-) A na pigmenty se tresu jak mala :-D
  8. / Reply:)
    Pokud chceš nějaký fajn krém, tak mě se zdá dobrý Loreal triple active na smíšenou pleť (bez nápisu Fresh, ten fresh je blbej). V akci asi za 129 Kč, jinak za 150 Kč. Ziaja mě moc nenadchla, to už se mi z těch levnějších zdá lepší Ryor. Nicméně ty jejich marketingový akce mě taky štvou (slušně řečeno :).
    • / ReplyGetTheLouk
      Mamka ma Loreal, do toho pujde, az se to "naucim" neflakat :-D Po Ryoru nikdy nesahnu. Kamardka byla tam, kde pripravuji kremy a byla tam normalne v obleceni, zensky bez masek, bez svazanejch vlasu, bakterie nebakterie, bordel z venku, nebordel.... Takze Ryor ja ne-e. Uz jen z principu, ze to vim n
  9. / ReplyJane
    "Hale jsem pór" To mě dostalo :D. Matný červený pigment ? Essence pohni zadkem :D, bože teď si mě zase nalákala :D. Ale jak znám essence, zklamou mě, protože to určitě nebude nějaká pecka jako ty od barry M a už teď jak se na ně těšim, mám přehnaný očekávání, tak snad to nebude tak hrozný. Jinak já tu péči flákám taky, ale jen o prázdninách, teď schromažďuju přípravky na vlasy a na ksichtík a pomalu rozjíždím školní rutinu, fuuu to bude zase rok :D.
    • / ReplyGetTheLouk
      No, nevím Barry M mi příjde normální, nic super extra juchů... Ale uvidíme no.. Tešim se fakt jak malá, to bez debat :D No ta rutina, to je děs :D
  10. / ReplyKarolína B.
    se Ziajou to mám tak nějak podobně, taky už mě nebaví číst milion recenzí na jednu a tutéž věc, ale vždycky když je něco nového, tak si to ráda přečtu. ale máš pravdu, že toho bylo prostě moc :/ taky používám ten okurkový krém, mám ho docela ráda a mamce jsem kdysi dávno pořídila kozí řadu a tu jí kupuju do dneška, protože si jí moc oblíbila :) dříve ve mě taky nevzbuzovala větší důvěru, protože stejně jako ty, si do kosmetiky ráda zainvestuju a nejsem si tak úplně jistá, jestli krém za 50,- udělá stejnou službu jako ten za 900,- samozřejmě to ale nemusí platit vždycky a už několikrát jsem se setkala s tím, že to bylo přesně naopak. sdílím názor, že o pleť by člověk určitě měl dobře pečovat, pokud ve čtyřiceti nechce vypadat jako zdrchaná zvrásněná a vysušená stařena. moc Ti to sluší, na rtech máš Viva Glam Nicki? Šíleně se mi ten odstín líbí :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Jsem ráda, že někdo sdílí můj názor :) Jasně, že bych byla moc ráda, kdybych našla krém za 50,- a nechtěla kupovat nic jinýho. Navíc nemůžu soudit, když obě strany nevyzkouším, že? :) Rtěnka je Sleek pout paint v odstínu Pinkini. Nicki je o dost jemnější :) Tohle je fakt pecka :)
  11. / ReplyElitie
    No já jsem ze Ziaji úplně unešená!:)) Viděla jsem ji poprvé na mém nejoblíbenějším blogu a začla po ní nějak pátrat. Nakoupila jsem si přes net odličovač a z kozí řady tělový mlíko..odličovač sem lepší neměla (ale jen ten dvoufázový) a to mlíko áááách! Natřeš se a ta kůže je jak samet..prostě SAMET!:D Pak jsem musela jet až do Polska jelikož tam je větší sortiment a hlavně ten odličovač tam stál asi ... 20 Kč? :D takže sem sebrala tři!:D To tonikum - tonik:DD mám taky a jsem spokojená..dál mám z řady Cocoa krém na ruce, tělo, i obličej a to je paráda! Zvlášť ta vůně.. na to nemá ani body shop a to jsem se dušovala že nic jiného nepoužiju.. Mamka si tam koupila proti vráskám.. má je hluboký a má na všechny krémy alergii..a heleme se.. půlka vrásek je pryč a nic jí to nedělá! Za mě je to jedna s *..:)) Jinak essence! Ano ta limitka! už aby byla tady! A taky Wild Craft a Cherry Bloosom! Na to čekám já!:D Jinak jsi mě potěšila videem! Supr!:)
    • / ReplyGetTheLouk
      Jo? Týjo, tak super, tak doufám, že to udělá zázraky i se mnou :) Snažím se to užívat svědomitě. O tom odličovači neslyším poprvý (a to se Ziaje snažím vyhýbat). Možná na něj někdy mrknu, najít dobrý odličovač je klíčový pro mě, bych až skoro řekla :D
  12. / Replymichell
    hele por! :-D tak to sem fakt nemoha..:-D
  13. / ReplyA
    Prosím jaké by jsi mi doporučila tekuté linky? Díky :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Jo to nevim, na tekutý moc nejsem. Tekutý mám od essence ale ten štěteček.... Hlavně ne Dermacol, víc neporadím :(
      • / A
        A jaké používáš nejčastěji oční linky? Jestli by jsi mi doporučila nějaké lepší než tekuté, budu jen ráda :)
      • / GetTheLouk
        Inglot AMC Gel Liner v odstínu 77 Matte Black ;) Nebo pak ELF Cream Liner jako levnější alternativa. :) Dají se ale i Essence či prý Catrice jsou jim dost podobné :) Pak i Maybelline ;) Já ale mám teď Ingloty a jsem spokojená :)
  14. / ReplyLucka
    Ahoj. Pro mě jsi blázen pokud používáš peeling na obličej 2x denně. V profesionální kosmetice se od něj odpoušti- nic méně firmy je pořád a v hojném počtu vyrábí... Peeling by se neměl používat po méně než 14 dnech... Jak jsi na to došla, že když si s tím budeš drhnout pleť 2x denně, že ti to pomůže? :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak asi po sté :D Je to na obalu. Ve finále to používám tak třikrát týdně. Ono to totiž s mou laxností jinak nejde. Kdybych si řekla jednou týdně, použiju ho jednou za půl roku. Takže tak. Jednou za 14 dní mi příjde už zas přehnaně velkej rozestup... Ale každý tohle máme jinak.. Moc to s tím peelingováním nepřeháním. Většinou rozetřu po obličeji a zas spláchnu... Takže si myslím, že to je uplně v pohodě ;)
  15. / Replybambitka
    Po tom velkým haló co se Ziajou bylo, jsem si koupila taky ten okurkovej krém, ale na mé mastné pleti dělá fakt neplechu (pupínky a lesknu se tak, že můžu házet prasátka na stěnu) takže nákup dalších výrobků se nekonal a konat radši nebude. Jinak ve sbírce už mám 3 barvičky (zlatá, stříbrná a hnědá) colour tatoo a jsem fakt spokojená !
    • / ReplyGetTheLouk
      Jo? Mně tu ve všech komentářích většina lidí pěje ódy :D Tak uvidíme no... A CT jsou <3 zkrátka! :)
  16. / Replyeva
    ták hezky ztrávená půlhodinka no :D popravdě taky nevím, jak se čte ta polská značka, měli sme to doma a četli sme to prostě 'to zelený okurkový' a docela sem se divila, že to vlastníš zrovna ty, protože u nás to prodávají třeba v tesscu tak sem myslela, že to bude nějaká podřadná značka. upřímně sem si tonik (ale jeslti chceš tak tonikum) koupila asi ze stejných důvodů jako ty-prostě se mi do začátků nechtělo vyplácnout moc peněz :D ale musím uznat, že to za tu cenu nebylo vůbec špatné. pokud ti nic moc nedělá ten peeling, tak mi hodně lidí doporučovalo takovou tu tubu s kruhovým gumovým kartáčkem, prý je to dobré a moc to nedráždí, ale bohužel už nevím, od jaké značky to bylo, no tuším, že garnier nebo tak něco :) mimochodem, ta barva na vlasech je vymývací? mě se zdá, že ji máš trochu jinačí než na videu o tvém pokoji, tak nevím, jeslti jsem slepá nebo ne :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Právě, poslky neumím, tak s tím bojuju... Jo? Já jsem zatím docela spokojená.... Ale tonik prostě mám k pití :D:D:D:D Jj, vím, dělá to Garnier, ale ten si zkrátka nekoupím. Garnier nesmí domů XDD Moc špatné zkušenosti... K barvě, vás to všechny tak fascinuje... :D Všechny takovéhle barvy jsou vymývací... Zkrátka se postupně vymyjí, to je holt jejich úděl. Takže ano, postupně se vymývá.
      • / eva
        myslela jsem si to :) máš docela štěstí, že se ti to vymývá, já mám své přirozené vlasy takovou hodoodně špinavou blond.. no prostě vyblitou hnědou :D a vůbec se mi vymývačky neevymývají . když jsem si nabarvila proužek 'kaštanově hnědou' od palette, která se měla vymýt cca za 30 umytí tak mi zaprvé chytla do vínově rudé (což vůbec nebylo na škodu, ale asi to nebylo v zájmu výrobců) a za druhé se mi ''vymývá'' od prosince a stále ani ťuk, takže ti docela závidím, že ti to jde dolů i z té blond :D s pozdravem tvá věrná faninka :)
      • / GetTheLouk
        Tohle ale neni vymyvacka :-D Tohle je normos barva, ale proste tyhle barvy se vymyvaji, neni to tak prorozena barva, aby se uchytila v tom vlasu, si myslim. Ale je to normlane barva ;-) A na blod to drzi vsechno lip no :-) Ale to mas stesti, ze se ti nevymejva :-) co by za to jini dali ;-)
  17. / ReplyBaryEm
    Kam jezdíte do Chorvatska??? :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Cres ;)
      • / BaryEm
        Děkuju..
  18. / ReplyMARUSKA
    Hele jsem pór :D :D :D jsi fakt borka ;)
  19. / ReplyDéé
    Pry ,,Oooo prostě novinka!" nevím proč ale směju se tomu" :D
    • / ReplyGetTheLouk
      No je to tak ale :D
  20. / ReplyNýna
    Už i já jsem si pořídila Color Tattoo - Endless Purple ( v Rossmannu je mají teď za 100 do 12.8. ) a vyzkoušela jsem líčení z tutorialu Fun Summer Sexy:) Super, budu nosit častěji:) Jestli se někdy potkáme, tak mě poznáš podle fialové spodní linky:D
    • / ReplyGetTheLouk
      Jé, to jsem moc ráda! To je vážně super! :) To doufám, že se potkáme ;)
  21. / Replymája
    Super, zase dlouhý video! :) Takovéhle líčení ti, podle mě, sluší mnohem víc, než například to a la Kleopatra. Ale chápu, že to tak účelně mělo být a určitě to dalo spoustu práce... :) Jinak peeling já nemůžu používat, jak jsi říkala ve videu, hrozně mě to bolí. :D A Clean&Clear je jediná značka, na kterou jsem měla jednou alergickou reakci. Jinak nejsem alergická absolutně na nic. :D A už mega dlouho myslím na to, že musím do Douglasu pro ty odličováky, akorát já tam nikdy moc nechodila, vždycky akorát do Sephory, takže je stále nemám... :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Šup! Teď maj akci 2+1 zdarma... Tak je zkus a pak můžeš nakoupit :) Já mam takhle alergii na ten Garnier... No každej máme něco, no... A pak, že se uživí tolik značek na trhu :D A kleopatra nebyla na denní nošení :D Je jasný, že tohle asi bude vypadat líp na pokec s kamarádama :) Lidi míchaj dohromady jablka s hruškama. Editoral a denní líčení je holt něco jiného :)
  22. / ReplyMary Kay
    Ahojky, strašně ráda sleduju tvá videa, a tak mě napadlo se tě zeptat, jestli si někdy zkoušela kosmetiku od Mary Kay?
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc! Ne, nezkoušela, vadí mi jejich způsob prodeje.
  23. / Reply:)
    čte se to zjaja :D nevím jak ti to napsat. Ziaja:) Takové měkké á :) Je to polská firma a všichni češi s tím názvem mají problém :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Jak kazdy tvrdi neco jineho:-D nekdo žája, nekdo zjaja :-D Proste bordel :-D
  24. / ReplyAndrea Bone
    S tim pórem jsi mě dostala. :D Jinak na ty pigmenty se nesmírně těším. A docela jsem zvědavá na pudr a make up 2v1 na to jsem opravdu zvědavá jak se jim to povede.
    • / ReplyGetTheLouk
      No tak zrovna to me nevzalo :-D Necekala bych dobry vysledek ani od drahe znacky. Natoz essence. Ale uvidime :-)
  25. / ReplyS-monka
    Moc hezké video, máš odvahu dát si růžové vlásky. Je to moc hezké. Jsi skvělá .))
    • / ReplyGetTheLouk
      Dekuju strasne moc! :-)
  26. / ReplyEstrella
    Miluju tyhle nakupovací články :)
  27. / ReplyHaňul
    hele sem pór :DDD nedavno sem objevila tvuj blog a hrozně se mi líbí, mam strašně ráda tvoje videa :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Dekuju moc! :-D
  28. / ReplyTecna
    tvůj blog je super nechtěla by si udělat video o svejch rtěnkách??????????

Leave a reply

Your email address will not be published.