Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Greasy Feature


Víte, jak stále dokola říkám: „Cvičit, cvičit, cvičit, hrát si, hrát si, hrát si!„. Ano, to je přesně ono. Třeba objevíte něco úplně nového, něco, co dělá přesně ten efekt, který jste chtěli, ale nikdy vás nenapdlo na něj jít takhle!

Já hledala cestu na špinavý, mokrý, ledabylý a sexy look na jedno focení. Až nedávno mě napadlo použít vazelínu, která v kombinaci se stíny dělá přesně to, co jsem chtěla. Kupodivu byly ideální volbou metalické stíny, které na fotkách vypadjí celkem přírodně a jen jemně podporují ten mokrý efekt.

Chápu, že asi ne všichni, použijete můj návod na mastnou špinavou pleť, ale je doslova osvobuzující se občas takhle vyblbout. A nejlepší je, když je tohle blbnutí aspoň trošku vaší prací :)

Comments ( 21 )

  1. / ReplyPetra
    To je super nápad.. a opravdu to vypadá na sexy look! Pěknéé
    • / ReplyGetTheLouk
      Deluju strasne moc! :-)
  2. / Replyadela chloe
    juch! těším se!
    • / ReplyGetTheLouk
      No ted mi todo toho konceptu moc nezalejza...
  3. / ReplyWow
    Wow :O Lucinka úplně v jiném světle ♥ Kreásné to je :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Dekuju :-)
  4. / ReplyKLeer
    Tyhle posty mám uplne ráda, jsi strasne moc sikovná a vubec nechápu kde bereš tu inspiraci a tak. Jinak jsem se tě chtěla zeptat jestli teďka někdy nenapíšeš něco na svůj osobní blog.:)
    • / ReplyGetTheLouk
      Jooo, az bude cas... Kezby! :-D inspirace chodi uplne vsude ;-) jen ji odhalit, mrsku ;-)
      • / Týna
        Jaká Je adresa tvého osobního blogu?
      • / GetTheLouk
        Nerada bych ho takhle dávala.
  5. / Replysuper blog
    Ahoj Lou, tvůj blog jsem objevila teprve nedávno, ale i tak bych to chtěla moc poděkovat. Díky tobě jsem si koupila pár kosmetických produktů - ani nevím, jak jsem bez nich do teď mohla být. Tvářenka od Essence - pastel rose, je naprosto dokonalá, to samé tužka na rty od essence - 19 terra, erase paste od benefitu, paletka Naked a díky tvým videům jsem si poprvé v životě koupila rtěnku a vzalo mě to tolik, že už mám více odstínů...stojí to všechno hodně peněz, ale investice se mi vyplatila, všichni říkají, že vypadám "nějak líp" atd..a za to všechno vděčím tobě. Těch produktů mám mnohem více, u všech jsem se inspirovala tebou..jsem ráda, že nám neukazuješ jen ty drahé značky, ale i ty obyčejné - essence, dermacol, ne každý si totiž může dovolit mac, benefit, nars apod :-) Ráda bych se zeptala na jednu otázku - kdy jsi se začala zajímat o kosmetiku? z tvých videií vyplynulo, že jsi se oblékala jako kluk, to už jsi se líčila, nebo ten "přerod" nastal někdy později? :-) A jak jsi se naučila nosit tmavé rtěnky ven? líbí se mi tmavší odstíny, ale mám pocit, že na mě lidi divně koukají. Zažila jsi něco podobného? Jsi pro mě inspirací :-) Takže děkuju moc!!
    • / ReplyGetTheLouk
      To jsem moc rada, ze se ted citis lip ;-) To je nejdulezitejsi totiz! A jestli ti k tomu ma pomoct trosku makeupu, tak co :-) Takze jsem moc rada, ze jsem ti mohla byt napomocna ;-) O kosmetiku jsem se nejak zajimala vzdycky. Rasenka byla mym kamaradem vzdycky a v dobe, kdy frcely oramovane oci cernou, tak i cerna tuzka. Makeup jako tykovy jsem mela nekdy ve trinacti. Vubec netusim proc :-D Ale stiny jsem si zacala malovat kazdodenne nekdy v sestnacti - sedmnacti tusim :-) Tmave rtenky do ted v lidech zbuzuji nutkani otevrit ze siroka pusu a zirat :-D Proste to chce hrosi kuzi a sebevedomi ;-) zacinat s necim ne tak silene tmavym a postupne ztmavovat ;-) A jeste jednou diky!
  6. / Reply:-)
    Ahoj, v jednom videu jsi chválila make-up Dermacol cover, takový menší v zlaté tubičce- mohu se zeptat, jaký odstín používáš? děkuji :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Moc ho nepouzivam. Je to makeup na michani. Hodne lidi ho pouziva jako korektor, tomu ja moc neholduju. Ale mam ten nejsvetlejsi odstin ;-) je skvely zkratka na zahutneni lehciho makeupu ;-)
  7. / ReplyMia
    Milá Lou, už Ti chci napsat celkem dost dlouho, ale mám toho teď stále až nad hlavu a tak jsem se k tomu ještě nedostala. Nicméně, dnes jsem na svém blogu zveřejnila článek o začínajících neznámých vlogerkách, kam jsem Tě sice nezařadila (vím, že jsi relativně také začínající, ale jsi profík, fanoušků sis získala spoustu hned, a to zaslouženě) a objevilo se mi několik komentářů, že jsi mých čtenářek velmi oblíbenou vlogerkou. Tak jsem se rozhodla, že i přestože mám barvu na topení až na nose, špinavé nohy od laku na podlahy a všude kolem mě spoustu krabic a skoro žádný čas, musím Té Lou už konečně napsat, jak jí moc fandím. :D Poprvé jsem viděla Tvé video, kde jsi mluvila o tom jak máš strašně strašně super krásné kvalitní vlasy a říkala jsem si něco jako páni, ta holka má ale sebevědomí a zbytečně jsem si Tě zaškatulkovala naprosto nesprávně. Jenže to jsem celá já. Většinou moc nedokážu odhadnout člověka na první dojem a bohužel ho neúmyslně odsoudím, i když třeba nechci. Po nějaké době, jsem se k Tobě dostala díky návrhům na youtube a doslova mě Tvá nová videa nadchla. Jsi nápaditá, svá, nebojíš se zkoušet něco nového, úžasně se dokážeš vyrovnat s šílenými anonymy (mně to jde už lépe než dřív, ale pořád to není ono), jsi vtipná, upřímná, nadaná a máš viditelné znalosti ,,z oboru". Několikrát jsem zkoušela dát video dohromady, ale bohužel s nic moc technikou. Avšak i tak moc dobře vím, jak šílenou to dá práci. Navíc ty se na vše tak připravuješ, vše máš do detailu eňo ňuno. Jednoduše - obdivuji Tě a moc mě bavíš. Přeji Ti v životě hodně úspěchu, štěstí a ať Ti to nadšení vydrží. Děláš to skvěle! Doufám, že jednou třeba budeme i kolegyně. Věřím, že jsi úžasná kamarádka. Působíš na mě jako skvělá ,,holka od vedle" už i z videí, od té doby, co jsem si na Tebe zvykla, poznala Tě a začala chápat i Tvůj, někdy zvláštní humor. :)) Měj se krásně! Není to můj poslední komentář.) - Mia z Kissbooku
    • / ReplyMia
      Teda to je mega giga komentář. :D.) Přeji hezký zbytek víkendu!
    • / ReplyGetTheLouk
      Jee, tyjo, takovej komentar :-D Za prve strasne moc dekuju za podporu, komplimenty a vubec celej tenhle komentar. Co se prvnich dojmu tyce - cAsto tyhle dojmy vyvolavam. A to video o vlasech to evidentne vyvolavalo jeste vic. Mne slo jen o zdurazneni, ze toho ne vsechno jde zachranit samponem ci kondicionerem nebo i jen tim, ze si vlasy nebudu barvit a budou kvalitni. Genetika je zaklad. Vlatne vsude a dost se na to zapomina... Jsem vazne moc rada, ze se ti ma videa libi. :-)I ja te ctu nejaky ten patek :-) Na anonymy se vybodni, jinak to nema vubec cenu. Psat se s takovejma esejem, jako vetsinou pises, to vyzaduje cas! A pak tozahodit kvuli nejakemu blbovi. To nema cenu! :-) Ja myslim, ze se urcite nekdy potkame :-) A jeste jednou diky za komentar a podporu!!!
      • / Mia
        Jasně, já to s těma vlasy později pochopila, jak to bylo myšleno. :) I já Ti děkuji za milou odpověď, jsi skvělá. M.
      • / GetTheLouk
        Já ještě jendou děkuju za ten komentář! Vážně! A nemáš vůbec zač!
  8. / ReplyMsBajuskaaa
    Naprosto úžasnej nápad, kterej vypadá božsky :) už jsem skoro stejnej nápak s vazelínou viděla a vypadá to fakt skvěle :))
    • / ReplyGetTheLouk
      Dekuju :-) Pro me je to prave novinka :-)

Leave a reply

Your email address will not be published.