Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Objevy a Přešlapy: Červen 2012

 Ano, sice je už skoro konec července, ale přeci bych vás nemohla ochudit o pravidelné Objevy a Přešlapy, že jo? Červen byl stále ještě v duchu zkouškového, takže těch produktů přeci jen nebylo tolik, neb o zkouškovém sedím doma a pozdě večer vylezu do přítmí kavárny se trošku socializovat. :) Ale ani tam makeup neřeším, proto ta zmínka o přítmí ;D

KOSMETIKA, KTEROU ZMIŇUJI:
Inglot Freedom System Eyeshadow (Střední hnědá se třpytem – DS461) [Inglot, 150,-]
Inglot Freedom System Eyeshadow (Světlá hnědá se třpytem – DS463) [Inglot, 150,-]
Inglot Freedom System Eyeshadow (Metalická tmavě šedá – Pearl444) [Inglot, 150,-]
Inglot Freedom System Eyeshadow (Třpytivá mentolová – AMC Shine24) [Inglot, 150,-]
Inglot Freedom System Eyeshadow (Rúžové Trio – 119R) [Inglot, 170,-]
Inglot Freedom System Eyeshadow (Tmavě hnědé Trio – 117R) [Inglot, 170,-]
Inglot Pearl 395 [Inglot]
Benefit Posie Tint [Sephora]
Essence Get Big Lashes Waterproog [Shlecker, 65,-]
Dermacol Moon Touch Mousse Eyeshadow (02) [Shlecker, 130,-]
Inglot AMC Eyeliner Gel Matte (77) [Inglot, 260,-]
Rimmel 1000 Kisses Tranferproof Lip Tint + Balm (300 Perpetual Plum) [Shlecker, 130,-]

ZBYLÉ PRODUKTY, KTERÉ ZMIŇUJI:
Douglas XLarge odličovací ubrousky [Douglas, 59,-]
Shephora Cleansing Foam [Sephora, 300,-]

BUBBLE TEA: www.tea-one.net

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.
Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.
Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

NA NEHTECH MÁM: Glamour – odstín neznámý [číňani v Kralovicích, 25,-]

FACEBOOK: http://www.facebook.com/GetTheLouk
INSTAGRAM: GetTheLouk

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects
TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

MOJE KADEŘNICE:
Anna Drašnarová
Kadeřnictví Blue Orange
http://www.blueorange.cz/cz/kadernictvi.aspx

Comments ( 36 )

  1. / ReplyKatka
    Ahoj, prosím ťa pokiaľ by si mala kvalitou porovnaťstíny Inglot so stínmi od Sleek alebo od Urban Decay, ktoré by doporučila najviac a ktorým by si dala 3.miesto ? Ďakujem
    • / ReplyGetTheLouk
      To je dost tezka otazka. Vsechny maji jinou texturu. Sleek a Inglot jsou prasivejsi nez UD. Metalicke sk myslim dela UD nejlip. Ale rozhodne to neni tak, ze by ses s temi ostatnimi sekla. Pokud chces nkretni odstin jdi do Inglotu. Pokud chces hezky resenou levnou paletku jdi do Sleeku a pokud chces metalicke stiny v plaetce, kde bude i nejaka ta divocejsi barvicka, jdi do UD, pokud tam nechces tu divocinu, jdudo UD Naked nebo Naked 2 :-) Vic asi poradit neumim.
      • / Katka
        Dakujem :-)
  2. / Replykarolina
    poprvý jsem se dostala na tvůj blog a zajíma mě, jestli bereš nějaký drogy? pustila jsem si kus toho videa a přijdeš mi úplně mimo, meleš z cesty, pořád opakuješ slova ... takže buď jsi sjetá nebo jen úplně blbá, první se dá naštěstí řešit (a taky jsi strašně nesympatická, ale to už je můj problém)
    • / ReplyGetTheLouk
      Drogy neberu a blba nejsem. Vic ti asi neodpovim. Ale mam pro tebe jednu radu: nekoukej se na me ;-)
      • / Eva
        Panebože, to je fakt hnus, nekdo se tu snaží dělat videa pro lidi a radit jim, zabere mu to spoustu času a usilí a nějaká (zřejmě nedostatečně mozkově vyvinutá) 'karolína' si prostě musí rýpnout! Je tohle normální?! lidi už fakt neví coby..
      • / GetTheLouk
        :D
  3. / ReplyVlasTina
    Ahojky, také mám doma stejné stíny od Dermacolu, mám asi 4 barvičky a úplně je miluju. Neslévají se do ohybu a drží a tedy mně se nanáší dobře. nebo alespoň já to tak vnímám :D Mám na ně obyč štětec z avonu z kozích chlupů.
    • / ReplyGetTheLouk
      Ja mam asi zas blby kousek :-D Ale jedna slecna mi psala, ze s nimi ma stejny problem, tak nevim... Kazdopadne gratuju k tomu, ze z tohohle trpytivyho skvostu umis vytriskat maximum ;-)
      • / VlasTina
        A teď koukám na ty moje stíny a oni nejsou z "kolekce" Moon touch ale Pearl touch...tak nevím jestli jsou stejné nebo ne, ale mám i jeden odstín z Touch Touch a přijdou mi konzistencí stejné.
      • / GetTheLouk
        Jo takto nai nevim, ze maji tolik jiinych. Ty mojemaji na sobe urco moon touch a jsou tovyslovene spis trpytky v pene :-)
  4. / ReplyAmy
    s těma fixama máš pravdu! :) ta oranžová vážně smrdí víc než ostatní :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Že jo? A nám se smáli :D Díky! :D
  5. / ReplyBárb
    Ty stíny od Dermacolu jsou sileny, nanasej se debilne, naberes tam toho moc, ale mají super barvy a držej celej den.. :D Takže něco za něco.. Byly se mnou ve stanu na KVIFF a dobrý :D
    • / ReplyGetTheLouk
      No říkám jsou krásný! Jen na ně vyrzrát :) Jeslti přežili KVIFF, tak super :D
  6. / ReplyBárb
    :)
  7. / Replymája
    Líbí se mi tyhle dlouhý kecací videa! :) Chtěla jsem se tě zeptat, používáš něco od Catrice? Já mám od nich dvě paletky stínů a oboje jsou dost na prd... Ale v My na Národce mají stojan a úplně mě tam uchvátily rtěnky! Jen jsem koukala na tester, ale krásný barvy, podle mě s dobrou konzistencí a mega pigmentovaný. Viz. http://www.catrice.eu/cz/produkty/rty/rtenka/detail/product/ultimate-shine-220.html Tak jen takovej tip... :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Od Catrice mam jen rtenku - jak pekne ses trefila :-) Prijde mi, ze je stejna jako si posilala, ale je v cernem obalu. Mam odstin princess pesch tusim. Mam ho v nejakem videu - nejake objevy a preslapy tusim, mam tam modre tricko a modro oranzove oci :-) je velmi prijemna a urcite bych si ji koupila znovu. Pokud znas rimmel kate moss, tak je trosku vic zvlacnujici, ale take mene vydrzi. Neni to vec, kterou das na rty v sedm a celou party ti vydrzi jak nic, ale je velmi prijemna na denni noseni a pokud ti nevadi casto chodit na party na zachod popripade se ukryt do rohu a nanest ji znova jdi do ni i na party! Baleni je pekne, trosku tezke :-O Nechapu proc :-D A je na ni vyrazeno catrice jak na chanelce, coz je pekny. Teda aspon myslim, ze my holky to ocenime :-) Takze rtenek bych se nebala, kup jednu, stoji stovku, to je ferova cena za vyzkouseni, doufam, ze nebudes zklamana. Ja nebyla, tak snad :-)
  8. / ReplyTerez
    Zdravím ... jak se říká, že je důležitý první dojem. No a ten můj, na Tebe ... nebyl zrovna dobrý, ale musím říct, že čím častěji navštěvuji Tvůj blog a sleduji Tvé videa, tak jsem si na Tvůj styl, Tebe zvykla ... a moc ráda se k Tobě vracím. :) Mimo jiné, koupila jsem si před časem také rtěnko/lesk v podobě fixu od NYC - Lipstain 16H ... A zprvu jsem byla nadšená, výdrž skvělá, dobře se mi s tím pracovalo. Avšak jako každá fixa, po čase vyschne .. to stejné se stalo s mojí rtěnko-fixou. Což mne mrzí. Tak snad bude Rimmel 1000 Kisses Tranferproof Lip Tint + Balm kvalitnější, určitě dej po čase vědět, jak Ti dlouho "fixa" vydržela. ;) Měj se, pa ... T.
    • / ReplyGetTheLouk
      Chapu, nejsem moc ten typ cloveka, co sedne kazdemu. Ted sedim zrovna v kavarne s ruzovou hlavou a vsichni na me koukaji jak na idiota :-D Takze jsem zvykla, ze reakce lidi je bud jo a nebo ne :-) Jsem moc rada, ze sis ke mne nasla cestu :-) Poradim ti zkus tu fixu mit danou hrotem dolu treba u stetcu ;-) Ale zkusim tu moji od rimmelu nejak vyzkoumat :-)
  9. / ReplyKrist
    super video, povedlo se :) hrozně mě bavila ta část s tou odličovací pěnou :D konktrétně to: dejte mi tu odličovací pěnu! a: uuuup :D naprosto super :D :) já bych si asi vybrala něco pekelně drahýho, když by to bylo za kačku :DD a karolínka si asi léčí komplexy, jak koukám... ;D
    • / ReplyGetTheLouk
      Mo ja mela drazsi ty veci, ke kterejm jsem tohle dostala zadarmo. :-D a myslim, ze to maj vymysleany, ze zadara je ta nejlevnejsi vec :-D Karolinka at si leci :-D Mne zrovna takovyhle komentare neberou :-D
  10. / ReplyJane
    Já si pamatuju jak jsem sem poprvé přišla, hledala jsem na youtube videa "Co je v mé kabelce" a naštěstí sem klikla na tvoje. Přišla si mi hrozně sympatická a hned sem šla hledat tvojí stránku :D. Pak sem čekala a ani nevím proč byla jsem zklamaná, že tam máš nějakej kabaret :D. Ještě že sem počkala na další videa a začala jsem tě sledovat každý den a nakonec sem si i ten kabaret přečetla, což vůbec nechápu, proč před tím, sem z něj nebyla vodvařená, když to byl úžasný článek :D. Na mě si udělala moc dobrý první dojem :). Taky se mi moc líbí " nene nekupuj si to" " no a teď si už můžete vybrat cokoli za korunu" " Dejte mi tu čistící pěnu", hrozně se mi líbí ten tvůj výraz když to říkáš :D. Já sama dělám takový ksichty, taky proto mám větší vrásky v 15, a proto mi to přijde hrozně moc blízký :). Jinak s tou růžovou hlavou, chtělo to odvahu a stále to chce, protože kolik z nás by dokázalo vyjít takhle s barevnou hlavou, máš velký obdiv a taky ti nehorázně moc sluší ! :) A co vůbec na to říká Adam a rodiče ? :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Jezis, to jsem moc rada, ze sis ke mne nasla cestu :-) A jsem rada, ze nekdo z getthelouk cte moje sloupky pro ccf :-) Moc dekuju!!! Ja delam ksichty a hodne gestikuluju, je to muj zlozvyk. Proto mi ale kamaradky pritel, bulhar, rika, ze mi dobre rozumi, i kdyz mluvim cesky - hodne hestikuluju a pouzivam hodne nacionalismu. :-D Vrasky s tim jdou bohuzel ruku v ruce a budu muset zacit resit nejakou tu peci :-) Ruzove vlasy - no neni to poprve, co mam na hlave nejakou barvu zarivejsi :-) od dvanacti let jsem se pysnila snad vsemi odstiny zarive cervene, takze vsichni jsou nejak zvykli :-) Nijak to neprozivaj :-D Ono se to brzo vymeje do te pastelove cukrove vaty, na kterou se desne tesim :-D
  11. / ReplyVlasTina
    Ju a musím ti doporučit super odličovač na voděodolnou řasenku. mám taky stejnou řasenku od essence a také mi dělalo problém odlíčení. Teď jsem si koupila odličovač od essence na voděodolný makeup ( modrý obal, dvojsložkový odličovač) a je vážně super. Není nějak mastný, nesnáším masté oko po odlíčení, s tímhle ten pocit mastného oka nemám a připomíná mi vůni dětského olejíčku. Krásně odlíčí ;) a po řasence nejsou ani památky :)
    • / ReplyGetTheLouk
      No, nevim jestli odlicovac chci zrovna od essence, ale diky za tip, rozhodne na nej v drogerce mrknu!
  12. / ReplySimona
    Máš moc hezký úsměv a chtěla bych se zeptat proč si děláš z vlasama tako úšesy??? Nechci nějak jako že jseš blbá to vůbec ne protože na tvůj blog chodím každý den a je ten nejlepší blog na světě ale teď v pravo v menu je fotka jak máš růžový vlasy a máš je nějak ušesaný a měse to teda moc nelíbí ale proč si tohle s tima vlasama děláš???? Nechcitě jako nějak peskovat jen se prám. Ahoj.
    • / ReplyGetTheLouk
      Protoze se mi to libi :-D
    • / Reply:D
      Autorce komentáře se velice omlouvám, ale musím se smát :D Zní to dost jako peskování, já bych věci ohledně cizích vlasů neřešila, svoje vlasy máš také jaké chceš, tak ať mají i ostatní ne :-) Jak se říká: ,,Není na světě člověk ten, jenž by se zalíbil lidem všem." A na kvalitu blogu to snad nemá vliv ne? Jasně, tvůj názor, ale když nechceš peskovat, tak tak nemluv :-P. Jinak Lou seš čím dál krásnější a videa stále lepší a lepší, až si kolikrát říkám, že to lepší už ani být nemůže a vždycky mě překvapíš :-p Jen tak dál!
      • / GetTheLouk
        Ja myslim, ze je naprosto evidentni, ze moje vlasy maji upoutat pozornost a vytvorit tak nejakou reakci. Nejsem moc clovek, ktery by nechaval lidi chladnymi. Bud nekomu sednu nebo ne, ale vetsinou nejaky nazor na me maji a to sodt striktni. Je to tim, jaka jsem. A to chci prezentovat i napriklad vlasama. :-) Tyhle komentare me vazne nechavaji chladnou :-) ale tobe mockrat dekuju za komplimenty! Jsem rada, ze nekdo vidi, ze videa chci neustale zlepsovat ;-)
  13. / ReplyTip: Řasenka:)
    Ahoj Lou, jen jsem ti chtěla dát takový tip na řasenku od L'oreal - Volumissime 5x, Carbon black. Je naprosto úžasná, z mých krátkých, ani ne nějak extra hustých řas, udělá dokonalé řasy. Neslepuje, nežmolkuje, kupodivu mi dnes vydržela i přes noc (divné:D) A ten objem a délka, co je po ní? Vyzkoušela jsem řasenku od Heleny Rubinstein, Lancomu, ale na tuhle nemá žádná. :) Já jen že třeba kdybys někdy chtěla vyzkoušet nějakou jinou řasenku, tak tuhle doporučuji. Samozřejmě vím, že tobě třeba vyhovovat nemusí, ale zdá se mi, že máme hodně podobné řasy:) Jinak přímo hltám Tebe, Tvůj blog, Tvá videa, no jsi jedním slovem úžasná! :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak Volumissime si koupila máma a po prvním použití jí dala mě, že je příšerná. Po druhém použití letěla ta svině do šuplíku :D Horsí řasenku jsem ěmla už jen jednu od elfu :D Slepovala děsně řasy a pořádně neusychala :D Je kouzelné jak každý má opravu jinou tu svou vyvolenou řasenku - já i mamka máme jinou tu nej, ale používat můžeme obě... Jen mám každá jinou tu vyvolenou :D Určitě moc ale děkuju za tip ;) A jsem ráda, že tahle řasenka někomu vyhovuje, protože my jí s mámou proklínáme do dnes :D A díky moc za přízeň, moc is toho vážím! :)
  14. / ReplyDejnicka
    Asi si musím jít očichat fixy:-D Jo a jinak ti dporučuju dvoufázový odličovač od Nivey, moc mile mě prěkvapil, je stejně dobrý, ne-li lepší než Bifacil od Lancomu.
    • / ReplyGetTheLouk
      Od nivei mam kremove odlicovace a nic moc :-( Ale mrknu ;-)
  15. / Reply:)
    Víš co na tobě miluju? Že ke každýmu produktu máš nějakou historku, jak jsi ho kupovala a co se ti při tom stalo :D To je boží :D Ty pěnový Dermacol nanáším prsty, štětcem je to fakt blbé.
    • / ReplyGetTheLouk
      Mam k tomu pak takovej nejkej vzatah k tem vecem. :-) A s tema stinama dermacol - ti zavidim, ze to to jde. Ja mam prsty velke a tluste, takze tim se do vnitrniho koutku taky netrefim :-D resp. Trefim, ale i vsude kolem :-D

Leave a reply

Your email address will not be published.