Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Back In The Game Makeup Tutorial

 Víte, mám ty nejlepší a nejakčnější kamarády na světě. Nejen, že svolili k propůjčení svých obličejů k mému videu, ale také mi pomohli vymyslet, vlastně vymysleli, celý příběh tutorialu. Tímto bych jim chtěla ještě jednou moc poděkovat! Není nad opravdové kamarády!

POUŽITÉ PRODUKTY:
Rimmel Stay Matte (01 Translucent) [DM]
Benefit Eraste Paste (02) [Sephora]
Essence Get Big Lashes Waterproog [Shlecker, 65,-]
NARS Illuminator (Copacabana) [Sephora]
Manhattan Lipgloss
Rimmel Eyebrow Pencil (02 Hazel) [DM, 129,-]

ŠTĚTCE:
Růžové: Sigma [http://www.sigmabeauty.com, $100]
Černé: Sedona Lace [http://www.sedonalace.com, $90]

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.
Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.
Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

HLAVNÍ HRDINOVÉ: Lucie Lou Dejmková, Vláďa
DÁLE HRAJÍ: Péťa Macášková, Marťa Kavanová, Áda Boyfriend
NÁMĚT: Tým Promoplace, Péťa Macášková, Lucie Lou Dejmková
KAMERA & REŽIE: Tým Promoplace
SŘIH: Lucie Lou Dejmková
MÍSTO POSKYTLA: Marťa Kavanová
NÁZEV VIDEA: Marťa Kavanová

FACEBOOK: http://www.facebook.com/GetTheLouk
INSTAGRAM: GetTheLouk

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects
TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

MOJE KADEŘNICE:
Anna Drašnarová
Kadeřnictví Blue Orange
http://www.blueorange.cz/cz/kadernictvi.aspx

Comments ( 13 )

  1. / Replydelfa
    bombaaaa:) vy jste tak pohodovy, krasny, zavidim:D
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkujeme!
  2. / ReplyJane
    Ježiš to je úžasný, tak upřímný, je fajn mít takové přátele :). Já se třeba s přáteli maluju, ale většinou jen korektorem, neboť bez něj vypadám jak mrtvola a to sem k sobě objektivní :D. Jinak kdyby můj kluk přátelil s mími přáteli, taky si dám trochu záležet :D. Vypadáte jako super lidi a i se k sobě hodíte, jinak bylo by super video jako si měla s Marťou, které sem si mimochodem pouštěla asi tak 9x, taky udělat s ostatníma, protože tyhle videa sou hrozně oddechový a roztomilý :). Jinak v jednom videu (myslím, že to bylo zrovna v tom s Marťou) si zmiňovala, že bude boyfriendek, tak se těším :D.
    • / ReplyGetTheLouk
      No, my už se známe tak dlouho a za takovejch okolností, že se nikdo nemalujem a právě nám přišlo vtipný, že na to video jsme se teda namalovaly, aby se neřeklo :D Moc děkujeme za pochvalu :) Boyfriendek zatím asi nebude, přítel se k tomu nějak mco nestaví, něja se mu nelíbí bejt na youtube :D
  3. / ReplyDejnicka
    Super jako vždy a moc hezká příroda okolo chaty;-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Dekujeme! Jj, je tam krasne!
  4. / ReplyAdela
    Bože, to se fakt povedlo, je to moc hezký:) Akorát bych se teda bála běžet bosá po tý louce, že mě píchne včela nebo vosa:D Přeju hodně štěstí a úspěchu do dalších videí!!! :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Dekujeme! No ja se nejdriv bala, ale naslapovala jsem jak velbloud, tak jsem musela bezet vic naplno. V tom zaberu tam akorat odlita nejaka vcela ci co, nez tam slapnu :-D ja nastesti nic, ale chudak Kryspa sla jen 5 metru a mela ji v noze. Ja chodila bosa cely dopoledne, co se tocilo a nastesti nic :-D Asi jste mi vsichni drzeli palce :-D
  5. / ReplyAlexis
    Ježiš já bejt tvůj kluk, tak Vláďu zabiju :D. Jinak docela mi vrtá hlavou, Zája je další přezdívka pro Vláďu, nebo jen tam Zája není? A tím Týmem Promoplace je myšlen kdo ? :D. Jinak Moc pěkné video :).
    • / ReplyGetTheLouk
      Ne, Zaja a Vlada jsou uplne jini lide, nejlepsi kamaradi :-) Tenhle tutorial vsem totalne zamotal hlavu. Jsi asi jedna z prvnich, kde pochopil, ze Vlada neni Adam :-D Ze to je proste jen v tomhle videu. :-) Jinak Adam mel jediny tyden v roce, kdy pari s klukama na pocitaci. Uz druhym rokem hrajou Mafii a hrajou ji nonstop celej den a noc, v pauzachparej fifu, takze jemu bylo toceni nejak jedno, protoze jsme ho oddelovali od pareni mafie :-) Zaja je ten, kde je za kamerou, promoplace je jeho prace, takze proto :-)
  6. / ReplyKlára
    Ahoj, máš super videa, ale musim ti něco ukázat, vůbec to není k tématu, ale to je jedno :D ale asi jí znáš :/ když máš ráda ty kačenky :) http://www.mouseshop.cz/mouse-shop/duck-optical/#produkt
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc! Ten odkaz - to je DOKONALÝ!!! Já teda pravidelně mlátím s myší o stůl :D Takže nevím, jestli je to pro mě.. Ale sestřenka sbírá všechno s kačenkama a tohle je perfektní dárek k narozkám, které bude brzo mít! Týjo, díky moc! Ta myš je vážně dokonalá! Díky, díky, díky!
      • / Klára
        Teda, tak to jsem fakt strašně ráda, že jsem ti udělala radost, fakt moc :) ty myši jsou super, taky si asi nějakou vyberu :) měj se moc hezky, Klára.

Leave a reply

Your email address will not be published.