Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Nákupy a Novinky: Červen 2012

 

Konečně nákupy a novinky! Omlouvám se, že je z toho tohle nekonečné video, ale zkrátka jsem to chtěla mít všechno hezky popořádku. Novinky budou příště, teď by se sem stejně nevešly :)

KOSMETIKA, KTEROU ZMIŇUJI:
Essence Get Big Lashes Waterproog [Shlecker, 65,-]
Rimmel Eyebrow Pencil (02 Hazel) [DM, 129,-]
Dermacol Moon Touch Mousse Eyeshadow (02) [Shlecker, 130,-]
Rimmel 1000 Kisses Tranferproof Lip Tint + Balm (300 Perpetual Plum) [Shlecker, 130,-]

LAKY, KTERÉ ZMIŇUJI:
Orly – Polo Princess
Orly – La Vida Loca
Orly – Golden Jubilee
Orly – Butterflies
Orly – Wandering Vine
Orly – Midnight Star
Orly – Rio Nights
Orly – Rockin‘ Rocket
Orly – Ginger Lily
Orly – Kiss The Bride
Orly – Star Of Bombay
Orly – Purple Pleather

ZBYLÉ PRODUKTY, KTERÉ ZMIŇUJI:
L’Oreal Professionnel Expert Blond Shine – šampón a kondicionér [dárek]
Bioderma Photoderm Bronz Sun Spray SPF 30 [Lékárna, 425,-]
Boderma Photoderm After-Sun Milk [dárek]
Kerastase Elixr (K)ultime [http://www.bezvavlasy.cz]
L’oreal Professionnel Mythic Oil [dárek]
Body Shop Cocoa Butter Beautifying Oil [Body Shop, 270,-]
Body Shop Cocoa Butter Lip Care Stick [Body Shop, 100,-]
Body Shop Pink Grapefruit Shower Gel [Body Shop]
Shephora Cleansing Foam [Sephora, 300,-]

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.
Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.
Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

NA NEHTECH MÁM: Glamour – odstín neznámý [číňani v Kralovicích, 25,-]
CLIP IN VLASY: http://www.oliwye.cz/

FACEBOOK: http://www.facebook.com/GetTheLouk
INSTAGRAM: GetTheLouk

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects
TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

MOJE KADEŘNICE:
Anna Drašnarová
Kadeřnictví Blue Orange
http://www.blueorange.cz/cz/kadernictvi.aspx

Comments ( 41 )

  1. / Reply...
    ty vlasy ti strasne slusi
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc :)
    • / Reply-M
      To souhlasím! Nevěřila bych, že delší vlásky udělají takové dívy! :) Ještě oblečená v růžové... taková princeznička :P (a pěkná poklona na konci :D :)) )
      • / GetTheLouk
        :-D dekuju moc!!
  2. / ReplyTerezie
    V tohle videu ti to moc moc sluší ! ;) Super video ! :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju strašně moc! :))
  3. / ReplyKlér
    Jéé, ani nevíš jak moc jsem se těšila, jinak tu vypadáš jak princezna z ''Na vlásku''. Pěkné video :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Princezna? Jééé, tak děkuju :) Děkuju moc! :)
  4. / Reply:)
    Já chci taky známou, co mi dá tolik laků :D Nekonečné video neva, klidně bych tě poslouchala 2 hodiny, jak zajímavé to máš :) A když jsem viděla, že to má 20minut, tak jsem poskočila radostí :)) A nechtěla bych udělat video o tom, jak sladuješ pěstící kosmetiku (krémy, šampóny apod.)? Vím, žes dělala na dekorativku, ale zajímalo by mě, co všechno máš - 2 roky starej sprcháč mě pobavil :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Jójó, takový známý by se měly dát někde pěstovat :D Děkuju strašně moc, já kdž vidím 20 minut, tak u toho omdlévám :D Ale jinak to nešlo :( Každej si to může přetočit, žj :) No u mejch šampónů a sprcháčů to není tak zajímavý, ale určitě si to píšu jako námět. Možná bych to začlenila do My Bathroom Tour. ;) Co ty na to? :)
  5. / ReplyZuza
    Chci taky známou, křes kterou se ke mně dostanou laky na nehty :-))) jsem na to teď maniak :))) každopádně - co ty vlasy? jsem si ani nevšimla, dky ti tak narostly :)))
    • / ReplyZuza
      *přes
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak občas v koupelně takhle narostou :D
      • / Zuza
        Aha tak to jo :)))
  6. / ReplyKerastase
    Ahoj, já mám úúplně stejný Kerastase Ultime jako ty, ale myslím, že je to fake :(. Mám ho z aukra a po asi dvou týdnech jsem si všimla, že má úúpně jinou pumpičku, než na oficiálních fotkách a videích - jak oficiálních, tak od uživatelek youtube. Je fajn, ale není to taková bomba - neodpovídá ceně. Možná proto ti přijde stejný jako Loreal Mythic Oil.
    • / ReplyGetTheLouk
      To pochybuju, že je to fake. To se mi teda nezdá a právě se mi zdá, že to docela zázrak je. Jen mi příjde, že Mythic Oil je stejný, leze to ze stejné továrny, tak co by ne :D
  7. / ReplyJane
    Ach ty vlasy ♥, už když sem viděla to video omdlela sem štěštím, že to má skoro 20 min., mě totiž hrozně baví tě poslouchat :D. Jinak taky sem chtěla vrazit prachy do biodermy opalováku, ale pak sem viděla nějakej nezávislej test, kde bioderma skončila na nižších místech, naopak sundace byl první a je pravda, že je dobrej a stojí něco okolo kila. A teda na konci si maximálně roztomilá jak koukáš jestli někdo nejde a říkáš, že máš pocit, že se ti tam někdo vloupává :D. Pobavila historka se žloutnoucím sprcháčem :D.
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju :D Žloutnoucí sprcháč už je v koši :D Fuj :D Stejně ho nikdo už nechtěl použávat, co máme ten novej :D A fakt jsem měla chvíli nahnáno, že se ke mně někdo vloupal :D:D:D
  8. / ReplyKrist
    Ach, tak v tomhle videu jsi krásná. Neskutečně ti sluší ty dlouhý navlněný vlasy, linky a vůbec celej makeup, co tam máš :) Ty laky jsou bombastický, pamatuju si, že se mi líbil hrozně první, třetí, čtvrtej, pátej a zbytek už jsem nějak nepočítala :D já se snažím tak nějak zbavovat těch "nepřirozených" laků, který se mi tak líbí, ale prostě je nemám k oblečení, takže co se týče barev jsem s tím jako tvoje mamka - nejvíc používám ty červený a růžový :) trošku mě mrzí, že neznám tu značku, nebo jsem si jí nevšimla, v klasických drogerkách ji asi nemají...? Tu řasenku jsem si hned koupila, jak jsem ji viděla v tvým videu. Ona ji má i kamarádka, ale to její hodnocení na všechno je "úplně super", "není nic lepšího"..., takže jsem to od ní nebrala vážně :D tu řasenku měli asi až ve čtvrtým obchodu, ale aspoň, že ji mám, na koupák úplně super :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju strašně moc! Já dřív taky řešila laky k oblečení, takže jsem nosila červený, ale pak jsem se na to totálně vyprdla :D A nosím na co mám náladu :) Laky jsou od zančky Orly, v Americe ji asi v drogérkách mají, my ne :( Na tu cenu je vážně luxusní! Za 65 je suprová! A vážně splní svou funkci a k tomu dělá (aspoň mně) pěkný řasy :)
      • / Krist
        to je škoda, barvičky úplně přenádhernééé :) jo, cena je skvělá, já co mám od essence tak laky-super, právě tu řasenku-super a pak perleťový stíny a z těch jsem totálně zklamaná :/
      • / GetTheLouk
        Stíny bych od essence nekupovala... Bez NYX Eyeshadow Pencil v odstínu Milk budou totiž podle mě stát za prd. :D Laky jsou fajn, to essence docela umí :)
      • / Zuza
        Laky Orly jsem kupovala v Sephoře
      • / GetTheLouk
        Tak mají jinou odnož, pokud vím, v jiných lahvičkách. Od těhlech jsem tam viděla jen pár miniaturek.
  9. / ReplyAnonymka
    Ahoj.Potřebovala bych poradit.Mám tekuté linky od Dermacol(u) a když je odličuju, tak se z nich stanou takový "kousíčky" a pak to mám prostě všude...Máš to taky tak,nebo to je jenom linkama? (Značka atd..) A kdyžtak nějakej tip,na to,jak je správně odlíčit? A ještě dotaz :D JAký je rozdíl mezi tekutou a gelovou linkou? Předem dík ;)
    • / ReplyGetTheLouk
      To některé linky dělaj.. Já, co jsem měla od Dermacolu linky, tak ty se smazaly pouhým mrknutím - naprostá katastrofa! Mně to dělaly linky od Lorealu nebo astoru, teď nevím. Linky to (podle mě) dělaj proto, že jinak držej jak přibitý, jsou voděodolný, oteruodolný a tak.. A odličovač je rozpustí ne clý, ale jen v těch kousíčkách, protože tak děsně držej. Mně osobně to u odličování nijak nevadilo. Pokud tvůj odličovač na to není dost silný, přilej k němu trošku dobrého olivového oleje ;) Je pak ale lepší tenhel odličovák nepoužívat na pleť, aby nebyla mco mastná. A samozřejmě je nutné ho před použitím protřepat, aby se vodička s olejem na chvíli spojila (chemici by mi za tuhle poznámku dali asi pár facek :D Spojit voda a olej - kdo to kdy viděl?) Jinak totiž na tampónek vyleze jen olej, který je na vrchu. Není to sice katastrofa, ale plácáš tím ten olej. Ta smíchanina je sama o sobě dost silná, že to odlíčí ;) Mezi gelovejma a tekutejma linkama je rozdíl v konzistenci, jak už název napovídá. Tekuté většinou chodí v tubičce, kde je v zavírání aplikátorek - houbičkový či štěteček. Gelové jsou v kalíšku a jsou husté. Šteteček k nim většinou nechodí nebo jen debilní :D Stačí k nim pořídit například zkosený štetček od Essence za 30 kč. Gelovky nebo spíš ve většine případů krémové linky (hodně se to zameňuje, někdo mezi tím ani rozdíl nevidí, ono je to skoro jedno :D) jsou poslední dobou velkým boomem. Spoustě lidí se s nimi lépe pracuje, protože šteteček si zvolíš sama. U tekutých bývají aplikátorky často nic moc. Navíc barevné gelovky jsou častější než tekuté linky, takže i vetší výběr barev. Já osobně preferuju gelovky, dávájí mi větší variabilitu a štěteček větší přesnost. Navíc nebývají lesklé, jako spousta tekuťáků, a mně se líbí matný výsledek :)
      • / Anonymka
        Tak já ty štětečky co jsou k těm linkám nepoužívám :D Mám prostě štětec přímo na linky.No,mě ty kousíčky celkem vadí,protože když pak jdu spát,mám to ráno prostě všude,a trvá pak dlouho než se toho všeho zavím :/.No,já mám právě ten "olejovej" odličovač,že stím musíš zatřepat,aby se to spojilo :D. Celkem mě to štve,protože linky-to je moje :D.A ještě jsem se chtěla zeptat jestli ty gelovky se odlíčí normálně? A díky za odpoved ;)
      • / GetTheLouk
        Jo, úplně normálně. ;)
  10. / ReplyDejnicka
    Sice už to bylo zmiňováno, ale taky se mi hrozně líbí tento účes. A díky za typ na fixku na rty, ještě žádnou nemám a tahle vypadá fakt dobře. P. S. Přišel nakonec někdo?:-D
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc! Mám jí vážně ráda, vypadá docela šik tahle barva. A samozřejmě, že nepřišel :D
  11. / ReplyKatka
    Ahoj, prosím Ťa, s ktorým typom carmex balzamom máš najlepšie skúsenosti ?
    • / ReplyGetTheLouk
      Višňový tuším, že to je :)
      • / Katka
        Ďakujem
  12. / ReplyLucka
    Ahoj,musím ti pochávlit vlasy,fakt ti to strašně sluší,když je takhle máš! :) L.
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju strašně moc! :)
  13. / ReplySobi
    Lou, si cim dal vic krasnejsi!!! Jinak - ja taky moc velky rozdil mezi Elixir Ultime a Mythic Oil nevidim, jen ta silena cena. L'oreal je cca za 450Kc, oficialne v kadernictvi, Kerastase ted podrazili a je cca za 850Kc, snad i vic. Ale jak uz jsem jednou psala, Kerastase ma novy olejicek a ten je uplne uzasny, na lesk vlasu - rada Cristaliste, cena zase silena, neco kolem 600Kc (celkem male baleni), presne si nepamatuju (jsem na tom podobne jako ty :) ). Mam i sampon, vyborna vec a ta vuuuune :) Po dlouhe dobe neco co me od Kerastase nezklamalo... Orly...je, ty ti vazne zavidim :) Ja jsem lakovaci maniak a nikdy nemam dost. Jeste, ze mam doma dozor, jinak bych si za chvili mohla otevrit stanek.
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc! No mně dostala ta vůně a konzistence na omak - úplně to samý! A když to dělá stejná firma, tak je to jen stejná věc pod jinou "lepší" značkou. No uvidíme. A s tím, že to je něco, co tě od Kerastase po dlouhe době nezklamalo, tak to mám stejně. Některé věci jsou skvosty, ale zbytek se za tu cenu rozhodně nevyplatí :D A Orly jsou moji oblíbenci! Já se z laků částečně vyléčila, jinak bych taky měla zboží na krám :D
  14. / Replyp.
    Nevím proč, ale číňani v Kralovicích mě pobavili :) spousta lidí to už psala, a já se budu opakovat, protože v tomhle videu ti to hrozně sluší. A takhle podobně jsem se k laku (bohužel jen k jednomu) nedávno taky dostala, první od Orly a úplně jsem se zamilovala. P.S: Nechtěla bys udělat Tag: 20 dollar Makeup Challenge (samozřejmě v CZK)?
    • / ReplyGetTheLouk
      Dekuju strasne moc! Tag chystam uz dele. Brzo se na nej dostane ;-)
  15. / ReplyKarolína B.
    náhodou, já vždycky skáču radostí, když jsou videa dlouhý :D protože dlouhý video = hooodně informací :)) na ten lip tint od rimmelu jsem už taky koukala, zkoušela jsem odstíny, ale nějak jsem se pořád nedokázala pro jeden rozhodnout :D tak snad příště už to zvládnu a nějakej si odnesu! :D tu řadu pink grapefruit z TBS uplně miluju, mám tělový máslo a do toho sprcháče asi taky pujdu a koupím si určitě ještě další miliardu věcí... jako třeba ten olej, ten mi zrovna padl do oka. dá se využít i na vlasy?
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak já to měla s tím fixem jednoduché - od tohohle jediného tam byl tester :D Ta jsem brala, ten co byl :D Olej se určitě dá použít i na vlasy, mám o něm i video ;) Voní to všechno vážně... prostě jedle :D

Leave a reply

Your email address will not be published.