Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Objevy a Přešlapy Květen 2012

Natočit tohle video bylo trošku utrpení. Měla jsem vymyšlenou spoustu věcí, kterou jsem nakonec nemohla uskutečnit, protože už nemám program, bez kterého mé nápady nešly udělat. Navíc mě trápilo sluníčko, které si co pět minut hrálo na schovávanou, rýma, které se stále nemůžu zbavit, lochtající vlasy a neustálé pípání příchozích zpráv a emailů.

Nechtěla jsem ale toto video a zvláště produkty, které zmiňuji, opomenout. Bohužel to nějak nešlo zkrátit, alespoň jsem řekla vše, co jsem měla na srdci.

NA NEHTECH MÁM: Orly – La Vida Loca

 

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects

TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

 

MOJE KADEŘNICE:

Anna Drašnarová

Kadeřnictví Blue Orange

Comments ( 21 )

  1. / Replyevie
    strasna si, teraz, aby som sla do najblizsieho Douglasu pre ten bronzer:DDD
    • / ReplyGetTheLouk
      :D Promiň no :D
  2. / ReplyLucie
    Super video:) mám ráda, jak si přirozená a není to vůbec nějaké strojené:) Většina by kvůli tomu smrkání přetočila všechno znovu, jen aby to tam nebylo:D a vůbec mi nevadí, že mají videa 20 minut, snesla bych klidně i půlhodinový:D:)
    • / ReplyGetTheLouk
      Já ho taky několikrát přetáčela, ale zkrátka teď by už ani nebylo kdy.. Spíš videa přetáčím, aby byla srozumitelnější, že někdy se zamotám do toho, co chci říct :) Videa dělám tak, abych to zkrátka byla já :) Takže děkuju moc za kompliment! PS: Ani nevíš, kolik smrkání jsem vystříhala :D
  3. / ReplyZdeenka
    Strašně super a povedené video :) sleduji tě už delší dobu a super, super a ještě jednou super, prostě cokoliv mě zajímá, tak většinou tu najdu :D Ta řasenka skoro za litr mě dostala, mám řasenky, kolem 200 - 300 Kč a paráda, ale abych dala 1000 Kč za řasenku, která mi udělá to samé jako za 65 Kč :D to mě dostalo. A co se týká toho bronzeru od Douglasu, tak mám asi smůlu, minulý týden mi paní v obchodě řekla, že dojde tento týden, tak jsem tam samozřejmě hned letěla a ejhle, byla to limitka a už bohužel není, nabízela mi jiné, ale už nebyly tak propracované a cena?? 900 kč :D mno nezlobte se na mě, ale za kousek bronzového pudříku se 2 barvami se mi to dávat nechce. Náhodou nevíš, jestli by se dal sehnat někde na netu?? :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Vůbec netuším, kde ho sehnat :( Já původně měla zálusk na ten z letní kolekce od Chanelu (cena asi 1400,- :D) Ale to mně naštvali, že už není! :-/ Je vážně super a dlouho jsem nebyl takhle z nějakého drogérkového nebo co hůř parfumérkového produktu nadšená! Řasenky mívám také kolem 200 - 300. Miluju Maybellinky, takže tak :) Říkala jsem si, že nějakou drahou musím zkusit, dokud nezkusím, nemůžu soudit. Nikdy jsem si nemyslela, že by tam ten rozdíl byl, ale co, dostala jsem peníze za práci navíc, tak jsem si šla udělat radost. Nesoudím podle ní všechny "drahé" řasenky, ale vím, že si řasenky budu vybírat podle kartáčku a toho, jak moc jsou mokré. Ne, podle ceny a značky, jako to dělám u jiných produktů. Tu Essence jsem vzala schválně, Collosalka mi dělá asi hezčí řasy než ta Essence, ale i tak. Chtěla jsem zvýraznit ten rozdíl. A ten cenovej je moc velkej na ten řasící :( A děkuju moc za přízeň, jsem ráda, že můžu takhle v něčem poradit, že ty videa vážně k něčemu jsou :)
      • / Zdeenka
        Jsou úúúžasné a o to více mě štve, jak mi řekli, že ten super bronzer už není, ale mají jiný, tomu podobný a řeknu ti, nevím, jestli to bylo podobné :D třpytila jsem se všude možně po ruce, ale na ten barevný to prostě nemělo :D zkusím se někde kouknout na netu, jestli by nebyl, vážně mě moc zaujal... :) A co se týká řasenek, teďka mám Rimmel volume accelerator, která super natočí řasy :) a od Dermacolu jsem zkusila Imperial :) která má až o 180 procent prodloužit řasy s efektem umělých :D jako mrkací panenka sice nevypadám, ale krásně jednotlivé řasy rozdělí, mám tu voděodolnou verzi, jinak jsem měla taky od Extra - volume collagene, tak sice byla fajn, co se týkalo voděodolonosti, ale ze začátku se s ní vůbec nedalo pracovat a poté už to bylo lepší, ale strašně z ní odpadávaly kousíčky řasenky a jak se dostal ten kousíček do oka, tak auvajs :(
      • / GetTheLouk
        Slyšela jsem to už od více slečen, že už není :( Štve mě to, protože jsem o něm mluvila hned, jak jsem si ho koupila... Štve mě to, že na něco lidi nalákám a oni si to pak nemůžou užít! :( Kdyby ty kolekce dělali méně často a dýl je nachali na trhu, to by se pak žilo... 180% miluju -> 1 cm * 180% To je 1,8 cm - to neudělá žádná :D:D:D Já naštěstí s drolením řasenky nikdy neměla špatnou zkušenost.. Ale hodně evidentně záleží na člověku. Kamarádka má Collosalku ve voděoodolné verzi a padá jí už po 5 minutách! Mně moje normální Collosalka vůbec. Buď to je tou voděodolnou verzí, což si ani moc nemyslím. Nebo tím, že má krásné a husté a dlouhé řasy, které jí šíleně závidím, tak se odírají o nadočnicový oblouk a pak z nich opadává ta řasenka. Protože já mám řasy jako koště a nikdy mi nic neopadalo :D
  4. / Replybambitka
    Já jsem si v záchvatu "už jsem velká holka" investuji do pořádné řasenky, koupila tu klasickou Lancome Hypnose. A pak jsem se divila, mám divný řasy ? mám vadnej kousek ? čekala jsem zázraky ? neb jsem totálně nechápala z čeho byly ty ostatní slečny tak nadšený. Je to jen dobrá řasenka za strááášně přifouklou cenu. Už se těším na objevy červnové :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak tohle je přesně analogie mě! :D Velká holka si jde koupit pořádnou značkovou řasenku, mám v kapse dva litry za práci navíc, tak co? A ono se nic nekonalo :D Přesně, přesně, přesně! Červnové budou bohužel až po 15.7 :( Jak jedu pryč, tak to nestihnu natočit, ale budou. Mám je poctivě sepsaný! ;)
  5. / ReplyAlliceDom
    ...tak ja som sa už viac krát takto presvedčila o tom, že značka nie je vždy zárukou kvality a samozrejme každému vyhovuje niečo iné, ale aj tak... Kúpila som si púder, make up a rúž od Chanel a teda ceny poznáme...za tie peniaze som mohla mať 10 iných lacnejších produktov, ktoré by mi lepšie sedeli a ktoré používam radšej ako tieto značkové... :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Já mám tohle většinou u MACu. Stíny za 500 a i stíny od Essence jsou pigmentovanějš%
  6. / ReplyZuza
    Přidávám se k ostatním - ten bronzer bohužel, už když si o něm napsala - řekla poprvé, běžela jsem do Douglasu a už nebyl.. ale nevadí :) Co se týče těch řasenek, já Hypnose neznám, i když od Lancomu mám make-up.. Každopádně díky tobě jsem si kupovala Maybellinku a je ok, stejně jako ta voděodolná od Essence, takže máme trochu podobné řasy asi :)) Moje nejoblíbenější řasenka, kterou si kupuju VŽDY, když mi dojde (pro ty případy jsou ale připravené ty levnejší :), je řasenka od Estee Lauder. Ty si měla ty miniaturky, asi ještě máš, ale zdvojnásob to zhruba. Řasenka Sumptuous Extreme (Lash Multiplying Volume Mascara, 01 Extreme Black) je prostě nejlepší. Stojí tedy taky kolem devíti kil, ale za ní, ty prachy prostě dám... Je pravda, že pokud je jí už málo a vysychá, tak dělá žmolky, ale to asi každá, když dochází.. Prostě... miluju jí.. :)))
    • / ReplyGetTheLouk
      Já mám od Esteé Lauder Sumptuous Volume myslím, no měla podobný kartáček jako Doll Eyes, ale na tak propracovaný mi přišlo. Byla hezká, ale stejný případ, neokouzlila mě na ty peníze, ale mrknu se po téhle ;) A stím bronzerem mě to vážně pekelně štve! :-/
      • / Zuza
        Jojo Sumptuous Volume jsou vetsinou ty miniaturky..
  7. / ReplyHelen
    Díky za tip na samoopalovák, alespoň nebudu tápat... jinak na tu rýmu prý dobře zabírá mořská voda ve spreji, tak můžeš třeba příště zkusit. :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Já mám k mořský vodě averzi - musela jsem dlouhou dobu pít Vincentku :D Takže to nevím, jestli bych překousla :D Ale díky za tip!
  8. / ReplyRuby
    tu řasenku mají tady asi za tři stovky, takže se mrkni :)) http://www.kosmetika-usa.cz/lancome/2452-lancome-rasenka-hypnose-doll-eyes-rasy-jako-panenka-novinka.html
    • / ReplyGetTheLouk
      Ale není to plná verze, takže cena zas humus :D Ale díky za tip ;)
  9. / ReplyDejnicka
    Klasickou Hypnose nekupuj, tahle je lepší. A nechci být ošklivá, ale podle mě ti ta Essence udělala řasy hnusné a absolutně ani trošku nenadzvedlé, takovou bych prohodila oknem. Já jsem z těch co jim Doll eyes přijde úžasná, ale s tou cenou souhlasím, že je hrozná, bohužel zatím mi žádná levnější řasenka stejnou službu neudělala a to pátrám a zkouším nové řasenky pořád:-( A UD už sleduju na ebay, ostatně jako vždy něco po tvých videích:-D Jak se ten Loreal vymývá, nedělá mapy? Ve videu jsi něčím samoopálená nebo ne?
    • / ReplyGetTheLouk
      Jak jsem říkala ve videu, té Essence mám 5 vrstev. Doll Eyes mi dělá naprosto stejnou službu, jako Collosalka... Pro mě zbytečnost zkrátka.. Ve videu jsem mix, samoopaluju spíš jen nohy, ruce ne... Smývá se tak nějak normálně, mapy nemám. A po koupeli jen trošku vyblednu :)

Leave a reply

Your email address will not be published.