Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Nákupy a Novinky: Květen 2016

Je libo další porci nových produktů? Tak to jste tu správně! ;) A vlastně uvidíte nešťastné testování v přímém přenosu aneb další kapitola noční můry já a suché šampóny :D




AX Paris na Zoot.cz

PRODUKTY, KTERÉ UKAZUJI:
Kiehl’s Nashi Blossom & Pink Grapefruit Parfém [www.kiehls.cz] *
Kiehl’s Ultra Light Daily Defense SPF 50 [www.kiehls.cz] *
Kiehl’s Rare Earth Pore Cleansing Tonic [www.kiehls.cz] *
Kiehl’s Rare Earth Pore Cleansing Masque [www.kiehls.cz] *
Clarins Daily Energizer Lovely Lip Balm [Sephora] *
Clarins Hand & Nail Cream [Sephora] *
Clarins Multi Active Jour Fluid [Sephora] *
Clarins Booster (Energy, Detox, Repair) [Sephora] *
Maybelline The Blush Nudes Palette [DM, 399,-] *
L’Oreal Paris Super Liner [DM] *
L’Oreal Paris Blush Sculpt (102 Nude Beige) [DM, 299,-] *
L’Oreal Paris Blush Sculpt (201 Soft Rosy) [DM, 299,-] *
L’Oréal Paris False Lash Wings Sculpt [DM, 299,-] *
L’Oréal Paris Infallible 24h Matte Foundation [DM, 250,-]
Elseve suchý šampón [Francie]
Maybelline Falsies Push Up Drama Mascara [DM, 299,-] *
Too Faced Peach Palette (LE) [Sephora, 1350,-]
Bourjois City Radiance Foundation (02) [DM] *
Sally Hansen Salon Manicure Dry & Go Drops [DM] *
E Style Metallic Chic (01-12) [http://eshop.chriscosmetics.cz] *
Kat von D Metal Crush Eyeshadowm (Electric Warrior) [USA]
Wet’n’Wild MegaLast Lip Color (Don’t Blink Pink) [USA]
Maybelline Color Tattoo Concetrated Crayon (Pink parfait) [USA]
Maybelline Color Tattoo Concetrated Crayon (Lilac Lust) [USA]
Garnier Skin Naturals Dvoufázová micelární voda 3v1 s olejem [DM, 159,-] *
Sephora Happy Birthday Blush [Sephora]
Estée Lauder Pure Color Blush (Pink Tease) [Estée Lauder] *
Gabriella Salvete Contouring Palette [Rossmann] *
Benefit Brow! Conditioning Primer [Sephora] *
Balea Sprchový Gel Garten Eden [DM] *
Balea Holící pěna [DM] *
Balea Sprchový gel v pěně [DM] *
Balea čistící houbička Konjac [DM] *
Pupa Vamp! Baked Eyeshadow (Taupe) [Pupa] *
Pupa I’m Lipstick (301 Poppy)[Pupa] *
Pupa Vamp! Mascara [Pupa] *

NA SOBĚ MÁM:
Nehty: Primark

Video není sponzorováno, je děláno čistě z mé hlavy. Nikdo mi za něj nezaplatil.

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek. Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly nezávazně zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem. Zda se o produktu zmíním/udělám recenzi, budu používat nebo ne je zcela na mě. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv. Všechny názory jsou mé vlastní, upřímné a vychází z mých zkušeností během používání. Pokud mě sledujete už dlouho tak víte, že se nebojím říct, že produkt zaslaný mi zdarma stojí za prd, pokud tomu tak opravdu je. Mimo jiné produkty takto označuji celou dobu, co je používám, ne jen v případě recenze, ale i v tutoriálech a atp., abyste měli přehled. Ve zkratce: snažím se stoprocentní transparentnost! ;)

SOCIÁLNÍ SÍTĚ: http://getthelouk.com/?page_id=10
FOŤÁK: Canon EOS 700D, objektiv Canon EFS 18 – 55 a 55 – 250 STM
EDITUJU VE: iMovie

Comments ( 4 )

  1. / ReplyKatarinka
    Ahoj Lucka, normálne sa divím, že v čechach nemame pupu, napriektomu že už dlhšie som v čr aj ja, som si nikdy neuvedomila že všetko čo od nich mám som si kúpila na slovensku :D ... najoblúbenejšie moje produkty sú - maskara, môže byť že to je aj tá čo ukazuješ ty, je to jediná taká s normálnym štetinkovým kartáčikom s ktorým si dokážem spraviť pekné mihalnice, inak používam len umelé kartáčiky - a tekuté linky, používam hnedé, páči sa mi že to nie je tak výrazne čierna farba, aj keď zasychajú viacmenej do tmavej až čiernej farby. vyhovuje mi ale ten "tvrdší" štetček ktorý majú, dobre sa mi s nimi aplikuje aj velmi tenká linka a ako jediné sa mi neošúchavajú a vydržia celý deň na očiach. (samozrejme nesmiem plakať...) - laky na nechty od pupy sú tiež uplne super, a samozreme milion odtieňov :-) Mala/Mám od pupy aj jeden rúž z tejto rady s týmito krásnymi zrkadlovými obalmi, nejaký nude matný odtieň ale hrozne sa mi zlieva do vrások a nevyzerá vôbec potom dobre, tak som zvedavá čo povieš ty na tento tvoj. Skúšala som ešte u kamošky makeup a ten mal velmi zaujímavý aplikátor, taký ako kvapky do nosa :D, ale inak celkom príjemný, no nepáčila sa mi jeho vôňa, takže neviem či by som si ho kúpila, musím ho ísť znova ovoňať niekedy. Pardon za jemne dlhši koment, verim že to zvladneš, prajem krasny deň :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Jojo, já znám Pupu hlavně z Itálie :) Ale chyběla tu! Laky chválí snad uplně všichni... Když já je tolik asi s těma umělýma nehtama neocením :D Jinak k tomu stínu - já jako pod všechny stíny, musím dát primer, jinak mám to, co ty popisuješ, do pěti vtěřin nošení. A je jedno, co to je za značku :D Makeup chci nějaký zkusit, ale na ty vůně jsem dost háklivá, tak teď nevím :D Ale díky moc za tipy!
  2. / ReplyMaki
    Ahoj Lou :) Tak mýdlo s ptáčkama od Baley už mám a na metalické stíny od E Style se určitě chystám. Naprosto nechápu, že značka E Style je k dostání jen v zapadlých drogériích a ne někde v DM, Rossmannech a podobně :-( Makeup od Lorealu jsem měla a šíleně na mě oxidoval a začaly se mi z něj dělat pupínky :-/
    • / ReplyGetTheLouk
      No ono podmínky řetězců jsou podle mě spíš k přirovnání k lichvě než k obchodu, co se ke mně vždy dostane, takže chápu že to není easy. Ono vůbec za zalistování produktu se platí velké částky a to ani nemluvím o tom, jaký přetlak značek v těch obchodech mají... :) Jéééj, to určitě nemá, to s ním do koše nebo darovat! :( To mě mrzí!

Leave a reply

Your email address will not be published.