Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Jak na barevné vlasy?

Od té doby, co mám opět barevné vlasy dostávám spoustu dotazů, jak jsem si je udělala a jak je udržuji, tak doufám, že tohle video zodpoví vaše dotazy a případně vám pomůže udržet vaše barevné vlasy opravdu barevné.




AX Paris na Zoot.cz

Přijď za mnou na UTUBERING!
UKAZUJI:
Schwarzkopf Live XXL Color (Fialová, modrá) [Rossmann]
Lush Daddy-O šampón [www.lushcz.cz]
L’Oreal Professionnel Silver šampon [www.bezvavlasy.cz]

NA SOBĚ MÁM:
Oči: Clarins + UD Smoky
Rty: NYX Trickster
Nehty: Gabriella Salvete – CaffeLatte, Náramek: www.antipearle.cz

Video není sponzorováno, je děláno čistě z mé hlavy. Nikdo mi za něj nezaplatil.

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek. Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly nezávazně zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem. Zda se o produktu zmíním/udělám recenzi, budu používat nebo ne je zcela na mě. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv. Všechny názory jsou mé vlastní, upřímné a vychází z mých zkušeností během používání. Pokud mě sledujete už dlouho tak víte, že se nebojím říct, že produkt zaslaný mi zdarma stojí za prd, pokud tomu tak opravdu je. Mimo jiné produkty takto označuji celou dobu, co je používám, ne jen v případě recenze, ale i v tutoriálech a atp., abyste měli přehled. Ve zkratce: snažím se stoprocentní transparentnost! ;)

SOCIÁLNÍ SÍTĚ: http://getthelouk.com/?page_id=10
FOŤÁK: Canon EOS 700D, objektiv Canon EFS 18 – 55 a 55 – 250 STM
EDITUJU VE: iMovie

Comments ( 9 )

  1. / ReplyZuzka
    Ahoj, jenom malá otázka. Vymyje se tato barva úplně nebo bude odrůstat. Napadlo mě dát si ji třeba jenom na prázdniny ale nerada bych odrosty. PS. Ta barva ti vazně sluší.
    • / ReplyGetTheLouk
      No, časem asi na 90%, ale uplně se bojim, že ne :) PS Díky!
  2. / ReplyIna
    Video dobrý, tipy taky, já mívala vlasy úplně stejný jak ty, jen delší. Pak taky spoustu dalších barev. Už mě to nebavilo, tak jsem zpět u hnědý. Ale mam dojem, že od tý doby, co si tou barvou přijdeš "zajímavá", tak jsi čím dál tím afektovanější (a i efektovanější). Tos byla v těch videích i předtim, ale poslední dobou ty tvoje výrazy, neustálý mávání rukama, věčný škleby a snažit se být za každou cenu zajímavá...já nevim, ale přijde mi to jako rušivej element u obsahu toho videa. A vypadáš u toho na 15. Zkrátka jako puberťačka.
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuji za názor, já jsem stále stejná, šklebím se u mluvení normálně, dělala jsem to vždycky, vždycky jsem máchala rukama a vždycky mi to někdo vyčítal. To je holt život :) Vážně jsem se jednoho rána neprobudila a neřekla si: "Hej, ty brďo, dyť mám barvný vlasy, budu hustá a začnu máchat rukama. :D
  3. / ReplyVer
    Mám stejný produkt akorát v růžový a je to super :) Upřímně mám z těch nových barviček radost, protože do teď to v drogeriích nebylo a je to cenově dostupnější než ostatní barvy, což je taky velký plus a přitom kvalitou mi to nepřijde horší :) Jediný co bych vytkla, že je to moc hustý a zhoršuje to aplikaci bez kondicionéru :/ Já osobně si to dobarvuji tužidlama a co je třeba prý dobrý na udržení barvy je bílý ocet :)
  4. / ReplyJíťa
    Ahoj, za sebe můžu doporučit šampony, které jsou "přírodní". Barva po nich neztrácí tolik na intenzitě =) a pak nepoužívat šampony určené pro rychle se mastící vlasy, přijde mi, že po nich barva více bledne ať už je jakákoliv. Jednou jsem měla růžovou půlku hlavy a výborně se mi na dobarvování osvědčilo takové barvené tužidlo, drželo líp než barva. Nedávno jsem je viděla v drogerii , možná by stálo za to se na ně podívat ;) P.S. měla sem podobnou fialovou =)
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky :) No tužidla se mi moc nelíbí na manipulaci, takže to asi nebude nic pro mě. Barva je pro mě děsně easy. :) Přírodní věci možná pomůžou, ale přiznám se, že já mým vlasům uplně zatím,c o jsem zkoušela, nedělaly nejlíp :(
  5. / ReplyKatarinka
    Ahoj Lucka, mne sa tvoje fialové vlasy nepáčia, podla mňa ti nesvedčia tak ako všetky čo si mala predtým, aj keď, keď to porovnám s tými oranžovými kruhami či čo to bolo kedysi davno(tak dlho už som tu :-)) tak teraz je to určite lepšie. Čo sa mi ale páči je tvoj strih. Každopadne kým si ty s tým čo máš na hlave stotožnená je to celé vporiadku, you rock! Tešim sa čo ďalšie vymyslíš na hlave, hodila by sa mi k tebe taká tá smaragdovo tyrkysovo zelená, keď už to musí byť nejaká farba. Napriek vlasom určite neprestávam pozerať tvoje videá a tešim sa vždy na nové. PS. si moja top domáca youtuberka, strašne rada by som sa s tebou stretla, ale nemám potrebu byť v dave upišťaných mladších ročníkov ani stretávať ostatných sk-cz youtuberov na utuberingu, tak hádam raz keď budeš mať vlastný meeting :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Jééé, leopardní fleky! Ty jsem milovala :) Byly super! Kdybych měla udercut, tak jdu do nich znova ;) Tyrkysovou bych ráda, ale je těžké dobou tyrkysku najít a hlavně drží hůř než fialová mi přijde. A bohužel mi přijde, že mi ani tak dobře nepůje... Ale určitě ji mám někdy v plánu :) PS: Děkuju moc! :-* Vážně mco si toho vážím!

Leave a reply

Your email address will not be published.