Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Komentáře, které nechápu!

Tohle video má být takové malé pousmání nad tím, u čeho se občas při čtení komentářů přistanu. Nemá to být rozhodně žádné vytýkání. Komentáře jsou svobodný prostor, kde vám nikdo nemůže nic diktovat a rozhodně to nechci nějak měnit nebo vám to sebrat. Toho se u mě bát nemusíte. Jen mě třeba lépe poznáte, protože pochody lidského mozku se nedají vždycky přesně vysvětlit. :) A tohle video je toho takovým malým důkazem :D




AX Paris na Zoot.cz

Přijď za mnou na UTUBERING!
NA SOBĚ MÁM:
Oči: NYX paletka, Inglot Linky
Rty: UD Ex-girlfriend Lip Liner (LE)
Nehty: mix několik laků, Náramek: Tibet

Video není sponzorováno, je děláno čistě z mé hlavy.

SOCIÁLNÍ SÍTĚ: http://getthelouk.com/?page_id=10
FOŤÁK: Canon EOS 700D, objektiv Canon EFS 18 – 55 a 55 – 250 STM
EDITUJU VE: iMovie

Comments ( 10 )

  1. / Replylady Lianna Ellusive
    Nejvíc mě pobavilo: "Nechápu, proč není překlep ve videu opravený" :) :)
  2. / ReplyMirage13
    Pěkné video, třeba to některým dojde, ale nemyslím to nijak špatně. Prostě takové odlehčené povídání. Mně přijde, stejně jako tobě dohadování se pod komentáři "první" i dohady pod komentářem, který není napsaný gramaticky správně, mimo. Prostě se to ten člověk ještě třeba ve škole neučil nebo na to zapomněl. I já někdy napíšu naprostou prasárnu. Občas se pozastavím nad tím, co jsou pak schopní lidi vyplodit pod komentářem a jak všelijak dotyčného chybujícího nazvou. Rozhodně nemám nic proti, když někdo takový komentář opraví a upozorní na chybu, ale když se to stane nástrojem k argumentaci nebo k znemožnění daného člověka jen proto, že s jeho názorem nesouhlasí, to mi přijde trošku mimo. Nebo ono stačí, když se někdo zeptá na poměrně srozumitelnou otázku, ale v ten moment, kdy je tam nějaká malá chyba, tak se někdo ozve s odpovědí typu "až se naučíš gramatiku". Občas se i pod mým videem objeví někdo, kdo napíše něco gramaticky špatně nebo to po stránce slovosledu stojí za prd a musím to chvilku luštit, ale nikdy by mě nenapadlo to řešit, radši odpovím přímo na daný dotaz a reaguju k tématu než rozebírat hovadiny. Tak a vypsala jsem si srdíčko :D.
    • / ReplyGetTheLouk
      I mě znalosti gramatiky sem tam občas opouští a pak si ťukám na čelo a vysloveně se stydím. A to nejsem ze školy zas tak dlouho, ale člověk to zapomene, ne že ne... Ale je pravda, že některé komentáře jsou vážně kousky. Ale ok, i to se stane, stačí říct - hele, chyba je tady a tady. No stress, ale pokud je to záminka proč se do druhého pustit - pak je to na hlavu! Jak píšeš - nejsem učitel češtiny, abych lidi poučovala o psaní měkkého a tvrdého i. Odpovídám na dotaz, na který se mě někdo zeptá. Já s to tvoje srdíčko naprosto chápu ;)
  3. / ReplyMíša
    Super video :) Věřím, že to občas musí být sranda s komentáři :)
  4. / ReplyJíťa
    ahoj Lou, popravdě trošku sem se tebou inspirovala tvou barvou =) teď mám opravdu hodně (cca 5 cm) krátké vlasy ( v dlouhých vypadám o 5 let starší =D ), něco mezi blond a šedivou, záleží na tom jak dlouho jsou od obarvení =D a podle mě by měl youtube řadit komentáře ne od množství likes, ale od smysluplnosti komentáře =) třeba se to jednou stane =) a taky nechápu komentáře první =D můj komentář už je dost dlouhej, tak ti jen popřeju hodně pozitivních kometářů =) a ať se daří!
    • / ReplyGetTheLouk
      Smysluplnost komentáře je ale dost relativní evidentně :D Barvu šedo-blond uplně miluju, tak si jí užívej za mě ;)
  5. / ReplySilvi
    Ahoj Luci, moc hezky a s nadhledem shrnuto. Nejvíc mě dokáže pobavit, když se kvůli totální kravině rozjede žabomyší válka v komentářích. To mi jednoduše hlava nebere... Hold sto lidí, sto chutí. Měj se moc fajn! Silvi
    • / ReplyGetTheLouk
      Viď? Vždyť o nic nejde :)
  6. / Replyccc
    Tak to jsem viděla na řadě kanálů i jiných. V prvé řadě mi pijou krev grammar nazi, kteří se místo na sdělení s nějakým tím překlepem soustředí na překlep a unikne jim, že autor do komentáře napsal svůj nějaký postřeh, jak to dělá on. Otázek co to je za tu věc se nařeším i jako správce hned několika profilů, i s nimi mám zkušenosti jako blogerka, i když mám momentálně pauzu. Co mně umí vytočit, je komentář mířený na kvalitu toho, co mi leze z fotoaparátu. Hlavně na urbexovém profilu to občas není s kvalitou fotek a videí ideální, ale tam je to dáno tou lokalitou a podmínkami, za kterých to vzniklo. S hádkami mimo téma mám také své zkušenosti, ještě na svých starých stránkách jsem vyvolala dohady tam, kde bych je sama nikdy neměla, až jsem musela diskuzi ukončit přes admina, protože se táhla donekonečna a všechno v ní bylo už řečeno několikrát. Zvědavci, to záleží na otázce. Když se poněkolikáté někdo zeptá, odkud mám tu rtěnku nebo kde mám holiče, začínám být nepříčetná. V určitý moment už to nedávám. Tím se dostávám i k vlasům, nařešili se i mého kupodivu pánského účesu. Mně se to tak líbí, ale přesto jsem si vyslechla nekonečně dotazů na tohle téma. Snad i díky tomu chápu, že zatímco já mám období, kdy střídám barvy, někdo zase střídá samotné účesy. K tomu mi tak nějak patří i nekonstruktivní řešení něčího vzhledu například formou blbých dotazů proč, sama znám živoucí příklad, který se do mně naváží otázkou "Na co máš ten deštník?" (nepřeháním, opravdu tak i v létě chodím). Blbé narážky jsem se časem naučila pouštět jedním uchem tam druhým ven, otázka výše to samé. Přitom vyvolávám narážky už tím, že nechci vypadat podle představ ostatních a nevadí mi být mírně za trendy. Já se na vzhled dívám pohledem mého dědy, u kterého nehraje roli, jestli dotyční mají supr dupr značkové věci nebo si na značkovost jen hrají. Značkovosti kosmetiky si na ulici nikdo nevšimne, značka mobilu a foťáku je mi jedno, když to dělá co má, outfit bývá mixem kvalitního značkového a kupodivu docela slušného neznačkového různého původu většinou z druhé ruky. Ti, kteří už ví, jak dlouho mi stačila řada přístrojů odděleně, i chápou můj názor na trendy za každou cenu, to není dobře. Inspirace podle mně nemají provokovat útoky, ale zůstat inspiracemi, velice často dělávám to, že zajímavý tutoriál, a pár jich mám pochycených odevšad, si udělám po svém. MC.
    • / ReplyGetTheLouk
      Grammar Nazi - to mě poabvilo! To je super výraz! To ale nekomentuju, to je uplně mimo, to nemá nic poslečného s tím, že něco osobně nechápu, to je prostě mimo lidské chápání obecně :D Taky si říkám, že není možné všude všechno vypisovat, že chápu, že se někdo zeptá, ale proč se sleze 10 dotazů pdo sebou :D:D:D Že vlasy vzbuzují diskuzi - to chápu! To nechci měnit, počítám s tím,a le zároveň prostě chci bránit fakt každý účes :D Divná kombinace :)

Leave a reply

Your email address will not be published.