Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Líčení s TF Semi Sweet Paletkou Povídací GRWM aneb Jak si Vybrat Paletku

Konečně tutorial na líčení z OaP za leden! Tohle video se mi nedařilo několikrát natočit, ale vám se tenhle look tak líbil, že jsem prostě musela! Navíc to berte jako takovou recenzi na Too Faced Semi Sweet Chocolate Bar Paletku ;)




AX Paris na Zoot.cz

Přijď za mnou na UTUBERING!

PRODUKTY, KTERÉ POUŽÍVÁM:
NYX Proof It! Waterproof Eyeshadow Primer [USA]
Too Faced Semi Sweet Chocolate Bar Palette [Sephora, 1450,-] *
NYX Vivid Brights Liner (Vivid Petal) [USA]
NYX Matte Liquid Liner [USA]
Too Faced Better Than Sex Mascara [Seohora, 800,-]
NYX Jumbo Pencil (Milk) [USA]
Urban Decay Naked Skin Weightless Foundation (0.5) [Sephora] *
Urban Decay Naked Skin Weightless Concealer (Light Warm) [Sephora] *
NYX HD Finishing Powder (Translucent) [USA]
NYX Sculpt & Highlight Face Duo (Taupe/Ivory) [USA] *
Too Faced Love Flush Blush (Justify My Love) [Sephora, 780,-] *
Too Faced Melted Lipstick (Chihuahua) [Sephora] *
MAYBELLINE Color Sensational (158 Power Peony) [DM, 200,-] *
Rimmel Oh My Gloss! (110 Keep a Secret) [DM, 129,-] *

NA SOBĚ MÁM:
Nehty: Gabriella Salvete – caffelatte, Náramek: Tibet

Video není sponzorováno, je děláno čistě z mé hlavy.
Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek. Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.
Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.
Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.
Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly nezávazně zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem. Zda se o produktu zmíním/udělám recenzi, budu používat nebo ne je zcela na mě. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv. Všechny názory jsou mé vlastní, upřímné a vychází z mých zkušeností během používání. Pokud mě sledujete už dlouho tak víte, že se nebojím říct, že produkt zaslaný mi zdarma stojí za prd, pokud tomu tak opravdu je. Mimo jiné produkty takto označuji celou dobu, co je používám, ne jen v případě recenze, ale i v tutoriálech a atp., abyste měli přehled. Ve zkratce: snažím se stoprocentní transparentnost! ;)

SOCIÁLNÍ SÍTĚ: http://getthelouk.com/?page_id=10
FOŤÁK: Canon EOS 700D, objektiv Canon EFS 18 – 55 a 55 – 250 STM
EDITUJU VE: iMovie

Comments ( 17 )

  1. / ReplySimča
    Koukám, že linky jsou zpět... :D Jednu dobu je nenosíš a pak se zas vrátí a děláš je u všeho... :D Já osobně linky miluju... Většinou černá klasika (nebo hnědá, když chci něco hodně nenápadného), ale občas vytáhnu světle zelený (ladí mi k brýlím... i když díky brýlím můžu nosit všelijaký bláznivosti na očích a většina lidí je s tím ok... s rtěnkou je to horší... většinu známých na mně pohorší i zářivá růžová... ale snažím se je začít zvykat něčím méně nápadným a oni si zvyknou...) :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Jj, mám to orpavdu jak kdy :) Brýle jsou nejlepší výmluva pro výrazný makeup <3 na rtěnky si zvyknou, dřív to taky lidi kolem mě komentovali, teď už jim přijde šedivá rtěnka naprosto normální :D Je to fakt o zvyku :)
  2. / ReplyLištička Rezavá
    Mně se linky líběj, celý to líčení je vlastně takový semi sweet, modrá spodní linka je trošku tvrdší, kdežto růžový linky slaďounký :). Já si nedávno pořídila Naked 2, svou první UD paletku. Přišla jsem do Sephory, lehce se otřela o stín Verve, swatchla na ruku a byla jsem jasná... bohužel mi přijde, že se štětci, co mám doma, z ní nikdy nevytřískám tu pigmentaci, jakou má... ten štětec, se kterým jsem jí koupila, mi přijde dobrej spíš třeba na krémovky a i ostatní štětce, co mám doma, jsou syntetika. Myslíš, že by přírodní štětiny problém vyřešily? Díky moc.
    • / ReplyGetTheLouk
      Myslím si, že jo. Já UD štětce nemám ráda, přijdou mi strašné, max na Color Tattoo nebo tak něco. Takže doporučuju obyč štětec třeba od Eco Tools nebo tak něco, nemusí to být super drahé a nemusí to být nutně přirodní, může to být syntetika, jen ne tak tuhá jako UD. Mně všechny štětce s UD paletkami spolupracují dobře, krom těch UD štětců :D A Verve je můj miláček, je to jeden z nejnádhernějších stínů vůbec, stejně jako bootycall nebo YDK ;)
      • / Lištička Rezavá
        Od Eco Tools mám jeden štětec, myslím, že už jsem ho u Tebe taky někdy viděla, je trochu chameleoňáckej, placatej, ale i chlupáč a trošku do špičky... jenže ten mi na to přijde zase málo uplácávající :D každopádně díky za reakci, snad to nějak vykoumám :). A Loutorial zní skvěle! :)
      • / GetTheLouk
        Ten je dobre, já mám od ET ještě jeden placatej kalsickej, ten by mohl být lepší, ale zkus cokoli, co má trošku míň ohebný štětiny, klade to jemnej odpor, ale není to kopí jako ty UD :D Já mám doma takovýhle štětce od no name značek za pár šupů a super. Nebo zkus placatej štětec na korektor - to by mohlo být přesně to, co myslím :)
      • / Lištička Rezavá
        Mrknu po něm :) díky
  3. / ReplyLinda
    Ahojky Lou, líčení je moc vydařené, líbí se mi jak si umíš s barvičkama pohrát, ta růžová tomu dodala grády :o) Jinak Loutorial zní moc dobře, originální, vystihující, šla bych do něj ;-) A úplně z jiného soudku, tvé video se Stuartem vidím s mojí dcerkou minimálně 3x denně, miluje kočičky a Stuart se jí moc líbí :o) Taky doma máme britského kocourka Charlieho a je to číslo :o)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc :) :D Tak pozdravuj dceru i Charlieho a že Stuart posílá mňauk ;)
      • / Linda
        :o))
  4. / Replyvendula
    úplně super líčení a ta růžová linka super i ty kočičí zobáčky, myslím že bez nich by to nebylo úplné ..... Jinak se mi zdá, že si zbytečně ještě zesvětluješ pleť rozdíl tam totiž je na začátku bez MU a poté s MU mi přijde světlejší, ale asi sehnat úplně ten stejnej odstín pleti je nemožné...
    • / ReplyGetTheLouk
      Ten makeup je fakt stejnej. ;) Na krku není vůbec poznat, kde končí. Jen prostě kamera nikdy neukazuje realitu. Tím, že mám ringlight, aby osvětloval obličej (to nejdůležitější u mě ve videích), tak už neosvětluje tolik ramena, ty se zdají tmavší a tím to vytváří tenhle efekt. Ale tenhle makeup mi vážně sedí odstínově dobře ;)
  5. / Replylady Lianna Ellusive
    LOUtorial je zatraceně dobrý nápad :) Za mě palce nahoru :) . SemiSweet mám taky, a pořád se nemůžu zbavit dojmu, že v ní "něco" chybí . Neutrální matná hnědá OK, zajímavé odstíny přes celé víčko taky - ale furt to nějak není ono :) . Zoevu Cocoa Blend mám raději už teď, a to ji mám krátce.
    • / ReplyGetTheLouk
      No mně tam chybí něco světlého třpytivého. Je toho tam málo. Hlavně že tam jsou dvě tmavší hnědé, skoro identické, když je tam tuna dalších tmavších stínů... Nevím, prostě moc tmavých barev...
  6. / ReplyMaki
    LouTorial by byl fajn název :) Já jsem pro :) A ta růžová linka se mi teda líbí :) Já bych brala i šeříkovou fialovou nebo naopak nějakou hodně zářivou zelenou :-D
    • / ReplyGetTheLouk
      Zelená by byla super!
  7. / ReplyNickname ( required )
    Krásne líčenie, perfektne zladené :) https://loveofbratislava.blogspot.com

Leave a reply

Your email address will not be published.