Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Výrazné Tyrkysové Oči a Tmavé Rty Povídací GRWM

Leden bude měsícem povídacích tutorialů. Tohle je opravdu skutečné Get Ready With Me. Ano, chodím v tomhle ven. Ne každý bude příznivcem tohoto looku, ale smyslem podobných videí je inspirovat. Buď si z toho odnese návod na oči nebo návod na rty nebo prostě jen myšlenku, že zítra o krapítek ztmavíte vaši rtěnku. O tom to je, ne o tom, že byste museli přesně tohle líčení nosit. :) Tak doufám, že vám tenhle bláznivý look něco dá, co na něj říkáte?




Top šaty na Zoot.cz

PRODUKTY VE VIDEU:
Sephora Glitterguard Eyeshadow Primer 24hr [Sephora, 290,-]
MAC Colourdrenched Pigment (LE 2015 – Tonight’s the Night) [MAC, 650,-]
Urban Decay Naked Smoky [Sephora, 1380,-] *
Chanel Volume de Chanel Mascara (Noir) [Sephora, asi 900,-]
La Roche Posay Hydraphase Intense Serum [lékárna] *
L’Oreal True Match Foundation (C1 Rose Ivory) [DM, 399,-] *
MAYBELLINE Instant Age Rewind Eraser Dark Circle Concealer [USA]
Urban Decay Naked Skin Powder Foundation (Fair Neutral) [Sephora] *
Estée Lauder Bronze Goddess (02 Medium) [Estée Lauder] *
Too Faced Love Flush Blush (Baby Love) [Sephora, 780,-]
Catrice Pure Shimmer Highlighter (LE: Nude Purism) [Rossmann, 119,-]
Urban Decay Matte Revolution Lipstick (Matte Blackmail) [Sephora, 560,-] *
Guerlain Rose Aux Joues Blush Duo (03 Over Rose) [Sephora, 1170]

NA SOBĚ MÁM:
Nehty: China Glaze – Mistletoe Kisses (LE)

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek. Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly nezávazně zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem. Zda se o produktu zmíním/udělám recenzi, budu používat nebo ne je zcela na mě. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv. Všechny názory jsou mé vlastní, upřímné a vychází z mých zkušeností během používání. Pokud mě sledujete už dlouho tak víte, že se nebojím říct, že produkt zaslaný mi zdarma stojí za prd, pokud tomu tak opravdu je.

SOCIÁLNÍ SÍTĚ: http://getthelouk.com/?page_id=10
FOŤÁK: Canon EOS 700D, objektiv Canon EFS 18 – 55 a 55 – 250 STM
EDITUJU VE: iMovie

Comments ( 8 )

  1. / ReplyLištička Rezavá
    Aaaa, to mě baví!
  2. / ReplySimča
    Já jsem si všimla, že mě nejvíc, nemůžu říct pobuřuje, ale prostě občas je na mě moc (hlavně v kombinaci s neonově růžovýma očima, ale s výraznějšíma kouřovkama to vydejchám líp) tvoje "jedovatá" fialová barva na rty... Tak mi připadá ještě "horší" (myšleno více "pobuřující", i když to také není přesné slovo) než tyhle tmavé rty, kupodivu ani modrá mě nechává chladnější... Ať si vezmeš, co si vezmeš (červená, růžová, tmavě (teplá) fialová, světlejší (studená i teplá) fialová, modrá, tyrkysová, ...), tak mě to nechá chladnější než ta studeně fialová... :D Možná, že i se zelenou bych byla víc ok... :D Nevadí mi, když ji máš, ale prostě ve mně nejvíc zanechává pocit, že už to přeháníš... :D Možná s těmahle očima by to bylo ok... Asi to bylo těma neonkama... :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Já tu kombinaci miluju. A studeně fialové opravdu ultra-super miluju :) Teď jsem se zamilovala do šedých :D tak jsem zvědavá, co zas budu poslouchat všude kolem sebe :D
  3. / Replyfendi
    toto sa mi veľmi páči ! cool :)
  4. / ReplyTýnuš
    Ahojky Lou,musím uznat že máš velkou odvahu někam s tímto tmavším líčením jít. Upřímně bych na to já neměla. Co se týče líčení a stín na očích,tak stíny jsou super jen ta rtěnka,kterou si použila mi zkrátka k tomu líčení moc nesedí. A také přijde,že si byla moc bílá ve videu. Jinak klobouk dolů za odvahu ! ;)
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky :)
  5. / ReplyEvča
    Ahoj, sleduju pravidelně tvá videa a líbí se mi tvé líčení, i když kolikrát hraničí s mojí odvahou do něčeho podobného jít - ale o tom to je! :-D Jen dneska mě překvapilo, že sis nedala makeup na čelo (jo, vím, že kolikrát je to zbtečný, kor když má člověk ofinu nebo není co zakrejvat..), ale vidím tady úplně rozdíl barvy pleti po nanesení mejkapu - od očí dolů bílá a čelo přirozené barvy... tak mě zajímá, jestli to vidím jen já, nebo to dělá to světlo, pod kterým natáčíš a venku ok...nebo jestli jsi si toho nevšimla.... ? Jinak ti moc fandím, tvé líčení je zajímavé a díky tobě jsem se naučila pořádně pracovat se stíny, používat bázi pod oční stíny - má to co do sebe, a další tríčky ohledně líčení. Těším se na tvá další videa! :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Proč to všechny teď najednou tolik fascinuje? XDDD já nad tím vážnš žasnu! Nikdy jsem si ho tam nedávala a teď se najednou vyrojily komentáře "Jakto?" a je kolem toho děsný halo :D Dělá to se světlo v kombinaci s líčením, pod očima mám korektor lehce světlejší, ale jinak jsou to stejné produkty, které používám celý rok a nikdy nikdo neměl problém. To líčeníje ale tmavé, takže kamera prostě balancuje bílou lehce jinak. Ale v reálu je to normálně uplně normální :) Díky moc!

Leave a reply

Your email address will not be published.