Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Silvestrovské líčení s UD Naked 4 | Nahé Vánoce

Jako každý rok vás čekají 4 tutorialy na jedno téma. Letos to budou slavné Naked paletky, protože právě letos přibyla do portfolia Urban Decay čtvrtá hanbatá paletka. O tom jak moc velký fenomén paletky s přirozenými stíny obecně jsou snad ani mluvit nemusím.
Silvestr nebo jakákoli jiná párty je odůvodnění k tomu vyzkoušet něco nového, něco jiného. A pořádné tmavé kouřovky jsou podle mě pro tyhle chvíle naprosto geniální!




Top šaty na Zoot.cz

Toto video jsem natočila sama ze své hlavy, není mi za něj nijak placeno a není ve spolupráci s Urban Decay. Prostě tuhle značku a jejich paletky upřímně miluju a tahle nahá série mi prostě přišla jako super nápad.

PRODUKTY VE VIDEU:
Sephora Glitterguard Eyeshadow Primer 24hr [Sephora, 290,-]
Urban Decay Naked Smoky Palette [Sephora, 1380,-]
Chanel Volume de Chanel Mascara (Noir) [Sephora, asi 900,-]
Estée Lauder Bronze Goddess (02 Medium) [Estée Lauder] *
NARS Blush (Madly) [Sephora, 890,-]
Catrice Pure Shimmer Highlighter (LE: Nude Purism) [Rossmann, 119,-]
Clarins Joli Lipstick (747 rosy nude) [Sephora, 620,-] *
Esteé Lauder Pure Color Envy Lipgloss (440 Berry Provocative) [Estée Lauder] *

NA SOBĚ MÁM:
Nehty: Rimmel – Midnight Randevous + Essence – I Love My Golden Pumps (LE)

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek. Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly nezávazně zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem. Zda se o produktu zmíním/udělám recenzi nebo ne je zcela na mě. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv. Všechny názory jsou mé vlastní, upřímné a vychází z mých zkušeností během používání. Pokud mě sledujete už dlouho tak víte, že se nebojím říct, že produkt zaslaný mi zdarma stojí za prd, pokud tomu tak opravdu je.

SOCIÁLNÍ SÍTĚ: http://getthelouk.com/?page_id=10
FOŤÁK: Canon EOS 700D, objektiv Canon EFS 18 – 55 a 55 – 250 STM
EDITUJU VE: iMovie

Comments ( 5 )

  1. / ReplySofi
    Chtěla jsem se zeptat tebe a případných čtenářů (sledovatelů), jestli by byla poptávka o přírodní kosmetice Origins? Pokud by byla dostupná na českém eshopu. Chci doplnit muj eshop se zbožím a všimla jsem si, že i ty jsi mezi svými oblíbenci párkrát právě Origin zminovala. Mrzi mě že je u nás tak těžko dostupný a chci navázat na spolupráci se zahraniční firmou, která tyto kvalitní výrobky prodává. Nebo jestli nakupuješ pouze v kamenných prodejnách. Zároven se chci zeptat jaké další značky by tebe a čtenáře třeba zaujali. :) Samozrejme ty, které nejsou tak lehce k sehnání. :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Od Origins jsem nikdy nic neměla ani jsem ji nezmiňovala :D Nějak kolem té kosmetiky chodím a nevím, co od nich zkusit. :)
    • / ReplyLištička Rezavá
      Colourpop! :D
  2. / ReplyKlára
    Ahoj Lou, nejdříve jsem ti chtěla říct že ti fandím a dokážeš mě inspirovat. Ale chtěla jsem se zeptat ohledně brýlí change me , kde se dají sehnat, našla jsem jenom jejich stránky a moc se mi nechce objednávat z Německa aniž bych si je výškoušela. Předem děkuji za odpověď a šťastný nový rok Klára☺
    • / ReplyGetTheLouk
      Já je mám z Carry Optik :)

Leave a reply

Your email address will not be published.