Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Luxusní Večerní líčení s UD Naked 3 | Nahé Vánoce

Jako každý rok vás čekají 4 tutorialy na jedno téma. Letos to budou slavné Naked paletky, protože právě letos přibyla do portfolia Urban Decay čtvrtá hanbatá paletka. O tom jak moc velký fenomén paletky s přirozenými stíny obecně jsou snad ani mluvit nemusím.

Luxusní večerní kouřovky se hodí umět každému. Tyhle nejsou až tak šíleně výrazné, jsou stále elegantní a udělají z vás hvězdu každého večera!




Top šaty na Zoot.cz

Toto video jsem natočila sama ze své hlavy, není mi za něj nijak placeno a není ve spolupráci s Urban Decay. Prostě tuhle značku a jejich paletky upřímně miluju a tahle nahá série mi prostě přišla jako super nápad.

PRODUKTY VE VIDEU:
Sephora Glitterguard Eyeshadow Primer 24hr [Sephora, 290,-]
Urban Decay Naked 3 Palette [Sephora, 1380,-]
Gabriella Salvete Liquid Eyeliner (01) [Rossmann] *
Chanel Volume de Chanel Mascara (Noir) [Sephora, asi 900,-]
Guerlain Rose Aux Joues Blush Duo (03 Over Rose) [Sephora, 1170]
Chanel Illuminating Powder (LE: Spring Collection 2013) [€54]
Clarins Lipliner Pencil (02 nude beige) [Sephora, 320,-] *
L’Oreal Paris Color Riche Extraordinaire Liquid Lipstick (500 Molto Mauve) [DM] *

NA SOBĚ MÁM:
Nehty: Rimmel – Midnight Randevous + Essence – I Love My Golden Pumps (LE)

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek. Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly nezávazně zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem. Zda se o produktu zmíním/udělám recenzi nebo ne je zcela na mě. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv. Všechny názory jsou mé vlastní, upřímné a vychází z mých zkušeností během používání. Pokud mě sledujete už dlouho tak víte, že se nebojím říct, že produkt zaslaný mi zdarma stojí za prd, pokud tomu tak opravdu je.

SOCIÁLNÍ SÍTĚ: http://getthelouk.com/?page_id=10
FOŤÁK: Canon EOS 700D, objektiv Canon EFS 18 – 55 a 55 – 250 STM
EDITUJU VE: iMovie

Comments ( 6 )

  1. / Replyumad
    Nemáš nějaký tip jak si řasenkou nezaprasit víčko? Ráda bych začla používat víc stíny, ale jsem kopyto a vždycky se strašně začerním.
    • / ReplyGetTheLouk
      Buď se naučit líp řasit. I když mně se to děje jen s určitými řasenkami. A nebo se neučit to dobře sundat. Dá se dát přes víčko kartička, vizitka, nebo tak něco. Ale nevím, mně to nidky mco nefungovalo. Spíš doporučuji počkat až vše uplně zaschne a pak to "oddrolit" pomocí jednorázového čistého kartáčku z řasenky nebo kartáčku na obočí, je to pakticky to samé. :)
  2. / ReplyK
    Dokonalé jako vždy. Já už nějakou dobu chci nějakou Naked paletku a už jsem byla rozhodnutá, že si pořídím Smokey, ale musím říct, že tyhle narůžovělé tóny ve 3 mi zase nahlodaly moje rozhodnutí :)) http://lifestylebykej.blogspot.cz
    • / ReplyGetTheLouk
      :D příští týden bude vide se Smoky, tak uvidíš, Ale bude hodně tmavé :)
  3. / ReplyLucka
    Moc děkuji za tip na tuto bázi od Sephory. Poprvé v životě se mi neslévají na mých mastných víčkách stíny ani po 12 hodinách!!! ♥
  4. / ReplyLucka
    Moc děkuji za video, pomohlo mi při rozhodování a dnes jsem si k Vánocům dodatečně nadělila Naked 3...:-) Smoky už doma mám...doporučuji, mě z Naked paletek nadchly právě tyhle - Smoky pro kouřové líčení a růžová Naked 3.

Leave a reply

Your email address will not be published.