Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Denní Stříbrno-bronzové líčení s UD Naked 2 | Nahé Vánoce

Jako každý rok vás čekají 4 tutorialy na jedno téma. Letos to budou slavné Naked paletky, protože právě letos přibyla do portfolia Urban Decay čtvrtá hanbatá paletka. O tom jak moc velký fenomén paletky s přirozenými stíny obecně jsou snad ani mluvit nemusím.

Mám tu pro vás denní líčení, které kombinuje zdánlivě teplou bronzovou a studenou stříbrnou, takže se nebude zdát nudné, ale přitom na něj nepotřebujete extra dávku odvahy. Zkusíte ho?




Top šaty na Zoot.cz

Toto video jsem natočila sama ze své hlavy, není mi za něj nijak placeno a není ve spolupráci s Urban Decay. Prostě tuhle značku a jejich paletky upřímně miluju a tahle nahá série mi prostě přišla jako super nápad.

PRODUKTY VE VIDEU:
Sephora Glitterguard Eyeshadow Primer 24hr [Sephora, 290,-]
Urban Decay Naked 2 Palette [Sephora, 1380,-]
Dermacol Devilash MASCARA [www.dermacol.cz] *
Dermacol Tvářenka s Rozjasňovačem (5) [www.dermacol.cz] *
Estée Lauder Double Wear Stay In Place Lip Pencil (17 Mauve) [Esteé Lauder, 610,-] *
Maybelline Color Senastional Matte (940 Rose Rush) [DM] *

NA SOBĚ MÁM:
Nehty: Primark

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek. Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly nezávazně zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem. Zda se o produktu zmíním/udělám recenzi nebo ne je zcela na mě. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv. Všechny názory jsou mé vlastní, upřímné a vychází z mých zkušeností během používání. Pokud mě sledujete už dlouho tak víte, že se nebojím říct, že produkt zaslaný mi zdarma stojí za prd, pokud tomu tak opravdu je.

SOCIÁLNÍ SÍTĚ: http://getthelouk.com/?page_id=10
FOŤÁK: Canon EOS 700D, objektiv Canon EFS 18 – 55 a 55 – 250 STM
EDITUJU VE: iMovie

Comments ( 3 )

  1. / ReplyLucka
    WOW, po té rtěnce se určitě podívám, je nádherná :). Sama sobě letos plánuji nadělit k Vánocům jednu Naked paletku, ale stále nevím kterou :(. Jestli 1 nebo 2, Gwen se mi sice líbí, ale recenze nic moc a 3 není barevně pro mě :).
    • / ReplyGetTheLouk
      Hele, doporučuju fakt si to vzít stín po stínu a proškrtat - co budeš určitě nosit, co ne, a uvidíš :)
    • / ReplyAgi
      Já bych doporučila Naked 2, sama jí mám doma a je perfektní :) Má nádherné barvy a sedne podle mě každému :)

Leave a reply

Your email address will not be published.