Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Péče o Pleť Mojí Mamky

Péče o pleť je věc, na kterou se mě neustále ptáte. A žádali jste si nespočetněkrát i ukázku mamky skin care. Určitě mrkněte na mamky oblíbené produkty, ale pamatujte, že nad produkty samotnými stojí životní styl a nad ním ještě genetika. Péče o pleť není jen o konkrétním krému, ale dost i o frekvenci a zkrátka o tom, zda vás to baví. To je klíč ke všemu. A když váš to baví, nezabere vám to ani tolik času, tak se schválně pochlubte, jak dlouho vám zabere vaše rutina?



Kabelky LYDC na Zoot.cz

PRODUKTY VE VIDEU:
L’Oreal Dvoufázový odličovač [DM]
Bioderma Sensibio H2O micelární voda pro citlivou pleť [lékárna]
Kiehl’s Daily Revivng Concetrate [Kiehl’s] *
Kiehl’s Precision Lifting & Pore-Tightening Concentrate [Kiehl’s]
Kiehl’s Super Multi-Corrective Eye-Opening Serum [Kiehl’s]
Kiehl’s Rosa Arctica Eye [Kiehl’s]
Kiehl’s Creamy Eye Treatment with Avocado [Kiehl’s, 690,-]
Kiehl’s Rosa Arctica Lightwear Cream [Kiehl‘s]

NA SOBĚ MÁM:
Tričko: Primark, Mamka: Guess

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek. Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu) k recenzi. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv. Všechny názory jsou mé vlastní, upřímné a vychází z mých zkušeností během používání. Pokud mě sledujete už dlouho tak víte, že se nebojím říct, že produkt zaslaný mi zdarma stojí za prd, pokud tomu tak opravdu je.

SOCIÁLNÍ SÍTĚ: http://getthelouk.com/?page_id=10
FOŤÁK: Canon EOS 700D, objektiv Canon EFS 18 – 55 a 55 – 250 STM
EDITUJU VE: iMovie

Comments ( 9 )

  1. / ReplyJenny Tenshi
    Noo na tvoju otázku ti odpoviem že si to moc nestopujem ale moja rutina je: Odličovacie mlieko na oči, olej ( detský nemám špeci na odličovanie ale keď mi dôjde rada by som to skúsila) na tvár. Potom sa klasika osprchujem sa, umyjem zuby. Oláchem tvár a použijem ešte pleťovú vodu na dočistenie. Potom iba dám Loreal skin perfection balzám na pleť, balzam na pery a krém na ruky a Jupí idem spať. Priatel ale pochvaľuje že na to že sa rada maľujem moc mi to netrvá ani pri nanášaný make-upu ani pri odličovaní. Tak typujem že aj so sprchou a zúbkami tak cca 20 min.
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak to je docela slušnej výkon! Doporučuju odličovat se na mokro - to pak člověk může odličovat v tý spše = může se nahřejvat horkou vodou o pár minut déle ;)
  2. / ReplyTereza
    Dobrý den, maminka je nádherná. Její pleť září až ke mně do obyváku. Zajímalo by mě, co má maminka za tvářenku :). Děkuji
    • / ReplyGetTheLouk
      Tipuji, že Dallas s nějakým Chanelem, ale nevím a ona už taky ne :(
  3. / ReplyJana
    Trošku reklama na Kiehl's :-D, ale taky mám tu značku ráda :)
    • / ReplyGetTheLouk
      My jsme mu s mamkou propadly!
  4. / ReplyMirage13
    Péče o pleť u mě? Tak to hodně pokulhávám. Odlíčení ano, ale jakékoliv patlání na obličej nesnáším, nemám ráda mastné ruce a celkově si je pak musím několikrát umýt :D. Masky, peelingy nemusím. Jednu dobu jsem max používala nějakou tu vodičku proti černým tečkám, ale jinak. Max tak 5 - 10 minut no. Nejspíš se to podepíše na mém obličeji, ale co se dá dělat. Já zrovna nejsem člověk, co by měl strach např. z vrásek, i když chápu, že je to i na kopec jiných věcí. Akné mě netrápí, s tím mi pomohla HA, kůže se mi nějak extra neloupe ani nic, asi potřebuju jen dospět do stádia, kdy to pro mě bude rutina a relax :). Opět parádní video s mamčou, je hrozně sympatická, vůbec videa youtuberů s rodiči je příjemné sledovat.
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkujeme moc :) No, halvně to nejde lámat přes koleno. Nejlepší je začít nějakým lehoulinkým krémem a třeba ho klidně mít i u postele, aby člověk těsně před spaním jne něco mrsknul na obličej a moc ho to neobtěžovalo. Buď to přijde nebo ne. Ale zas na druhou tsranu, někdo skin care potřebuje víc než jiný, takže no stress, to je klíč ke všemu a i k těm nulovým vráskám ;)
  5. / ReplyMartina
    Tohle video je boží. :-)

Leave a reply

Your email address will not be published.