Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

The Way I Am

O spolupráci s Check Czech Fashion už dávno víte, o tom se zmiňovat nemusím. Snad ani nemusím zmiňovat všechny ty projekty, které spolu pravidelně pácháme. A ve spolupráci s Bobbi Brown jsme diktovali i Kabaretní módní přehlídku, o které už přes dva měsíce dělám post a video a slibuju, že opravdu bude! :)

Ovšem tímhle naše spolupráce nekončila! Točily jsme i video, které mělo trošku poodhalit to, jaké jsme, v jakém líčení si libuje a v čem rádi vyrazíme večer do víru velkoměsta. To celé samozřejmě s kosmetikou Bobbi Brown. Modelkami mi byly krásné zakladatelky CCF a to stylová Anetka, krásná Marietka a nekompromisní Bárb.

Natáčení jsme si jak se patří užily. Vtipů bylo někdy skoro až moc a celé natáčení trvalo úmorných osm hodin, ale i tak jsme to zvládly s úsměvem na tvářích. A pokud vám celé prostředí příjde povědomé, tak je to opravdu můj byt, ale kompletně přestěhovaný a totálně vzhůru nohama :)

The Way I am from Check Czech Fashion on Vimeo.

 Video: Michael Kaňok

Makeup: GetTheLouk

Hairstyling: Tereza Drašnarová & Katherine Hamerské

Foto: Pól

Náhrdelníky: Adéla Pečlová

Comments ( 7 )

  1. / ReplyKarolína B.
    Luci, já tě chci domů :D Budeš mě každý den líčit! :D Anetky líčení bylo naprosto božské. Ty jsi také vypadala skvěle, ten druhý outfit u jednotlivého líčení byl senzační, měla jsi nádherné doplňky :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Dekuju! Ja bych chtela mit doma holky, aby mi kazdy rano vtahly ze satniku nejaky takovyhle outfit! Dopnky mi pujcila prave ma milovana Barb :-) ty tomu mymu nudnymu obohu dodaly ten pravej smrnc ;-)
  2. / ReplyNÁDHERA!
    Ahoj, opravdu náderně líčíš. Jestli studuješ něco jiného, než něco co souvisí s kosmetikou, tak od tama ryche uteč!! Byla by škoda, kdyby jsi to měla jenom jako koníček :)) Jinak pořád nechápu, jak můžeš tak nádherně a přesně líčit? To se přece nedá. Jsi profesionálka ;)) Strašně tě v tomto ( a nejen v tomto) obdivuji :)) Monča
    • / ReplyGetTheLouk
      Studuju uplně něco jiného :D Rok před Bc. už utíkat nebudu :) Je to furt koníček, i když stále zabírá více a více času.. Ale moc děkuju za takovouhle poklonu, mám pocit, že to si ani trošku nezasloužím :) Vážně děkuju, děkuju, děkuju!
  3. / ReplyEl
    Velmi pěkné video doladěné do posledního detailu :) Jste šikovné... Prosímtě Lou, můžeš mi říci, jaké songy jste ve videu použily? :) Dík a přeji hodně podobných fajn videí... El.
    • / ReplyGetTheLouk
      Dekujeme!!! Songy bohuzel netusim. Video jsem nestrihala ja.
    • / Replyajalook
      Ahoj holky, kdo by hledal názvy písní mám je tu :D Našla jsem je při trošce snaze ;) 1. Nouvelle Vague - In a Manner of Speaking 2. Ingrid Michaelson - The Way I Am

Leave a reply

Your email address will not be published.