Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Jak na Korektory Levně a Rychle?

Kdo nemá sem tam nějaký problém s pletí pod očima, tak podle mě kecá, anebo má obrovské štěstí! Ale není potřeba si z toho dělat hlavu, stačí vědět jak na to a i za malé peníze se můžete neplechy nejen pod očima zbavit raz dva!




Dámské topy a trika na Zoot.cz

PRODUKTY, KTERÉ UKAZUJI:

Benefit Eraste Paste (02) [Sephora]

Giorgio Armani Master Corrector (1) [Douglas, 1135,-]

MAYBELLINE Instant Age Rewind Eraser Dark Circle Concealer [USA]

Rimmel Lasting Finish Concealer (010 Porcelain) [Rossmann, 129,-] *

Catrice Liquid Camouflage Concealer (010 Porcelain) [Rossmann, 109,-]

Catrice Ultimate Colour Lipstick (050 Princess Peach) [Catrice, 130,-]

 

 

NA SOBĚ MÁM:

Nehty: Rimmel Berries and Cream

Trčiko: New Yorker

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek. Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu) výměnou za recenzi. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv. Všechny názory jsou mé vlastní, upřímné a vychází z mých zkušeností během používání. Pokud mě sledujete už dlouho tak víte, že se nebojím říct, že produkt zaslaný mi zdarma stojí za prd, pokud tomu tak opravdu je.

SOCIÁLNÍ SÍTĚ: http://getthelouk.com/?page_id=10

FOŤÁK: Canon EOS 700D, objektiv Canon EFS 18 – 55 a 55 – 250 STM

EDITUJU VE: iMovie

Comments ( 4 )

  1. / Replylady Lianna Ellusive
    Můj oblíbený korektor je za poslední dobu Perfect Stay od Astoru. Ten se vážně povedl :-)
  2. / ReplyLinda
    Ahoj prosímtě mám problém... U nás nemáme rossmana takže si nemůžu koupit Catrice Camouflage. Máme tu DM a Tetu a zatím sem nenarazila na korektor co by vážně zakryl moje obří kruhy pod očima... Nějaká rada na hodně krycí korektor z DM nebo Tety?
    • / ReplyGetTheLouk
      Moc ne... Maybelline fit me je fajn, ale nekryje uplně betonově. Kamarádka si ještě pochvaluje kalíškový essence korketor. ;)
  3. / ReplyIrys
    za mě taky makeup a pak korektor :) makeup Dermacol lanýž / Mary Kay a korektorů jsem vyzkoušela hodně, zůstala jsem u tekutého Mary Kay, ostatní mi dělaly nehezké fleky atd., zkrátka to nebylo ono : )

Leave a reply

Your email address will not be published.