Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Objevy a Přešlapy: Září 2015

Pravidelná nálož recenzí je tady! Omluvte můj extrémně špatný vlasový den. To máte tak, když testujete suché šampony a ne zcela si sednete :D Inu pokaždé nemůže být úplně posvícení. Já jsem se upřímně nad editací tohohle videa docela smála, tak doufám, že vás pobavím taky. Přeci jen na sebe při točení tolik nevidím a když se dostanu do rauše, tak vyprávím a vyprávím a nějaký vlasy jdou stranou. :D Jak říkám, schválně se pobavte a podělte se se mnou o propadáky, které se vám za poslední dobu dostaly do rukou. ;)

 




PRODUKTY, KTERÉ UKAZUJI:

Clarins Gentle Foaming Cleanser [Marionnaud] *

Urban Decay Matte Revolution Lipstick (Matte Blackmail) [Sephora, 560,-] *

Urban Decay Matte Revolution Lipstick (Matte After Dark) [Sephora, 560,-] *

Catrice Liquid Camouflage Concealer (010 Porcelain) [Rossmann, 109,-]

Urban Decay Vice 4 (LE 2015) [Sephora, 1600,-] *

Catrice Longlasting Brow Definer (003Chocolate Bow’nie) [Rossmann, 99]*

Essence All About Roses Palette [DM, 129,-] *

Essence All About Greys Palette [DM, 129,-] *

Lancome Obre Hypnôse Style (04 Brun Captivant) [Sephora, 680,-] *

Rimmel Wonder’full Wake Me Up Mascara (003 Extreme Black) [DM, 229,-] *

Lancome Hypnôse Volume-á-porter [Sephora, 890,-] *

Rimmel Exaggerate Undercover Shadow Primer [DM, 129] *

Benefit High Brow (linen pink) [Sephora, asi 600] *

Urban Decay 24/7 Waterline Eye Pencil (Mood) [Sephora, 550,-] *

 

 

NA SOBĚ MÁM:

Oči: UD Vice 4, Too Faced Better Than Sex

Rty: Clarins konturovací tužka (2), MAC Créme Cup

Nehty: Sally Hansen Miracle Gel (Game of Chromes)

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek. Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu) výměnou za recenzi. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv. Všechny názory jsou mé vlastní, upřímné a vychází z mých zkušeností během používání. Pokud mě sledujete už dlouho tak víte, že se nebojím říct, že produkt zaslaný mi zdarma stojí za prd, pokud tomu tak opravdu je.

SOCIÁLNÍ SÍTĚ: http://getthelouk.com/?page_id=10

FOŤÁK: Canon EOS 700D, objektiv Canon EFS 18 – 55 a 55 – 250 STM

EDITUJU VE: iMovie

Comments ( 22 )

  1. / ReplyEll
    Catrice se asi inspirovalo u UD a taky do svých matných (podle stránek "saténovo matný efekt") přidali perleť :'D. Je to docela škoda, protože bez ní bych si je asi ještě více oblíbila.
    • / ReplyGetTheLouk
      Já mám jednu a ta naštěstí perleť nemá :)
  2. / ReplyLištička Rezavá
    Můj největší propadák za poslední dobu je Catrice Anti-red coverstick. Světle zelený korektor se zdál dobrou volnou na zarudnutí v obličeji, ale bohužel... vůbec nedrží. Ale ani trochu, je úplně k ničemu. Barva je fajn, začervenání by určitě zneutralizovala, ale nevydrží ani přeťupkání makeupem, aby zelený flíček nebyl vidět. Fakt na vyhození. Ráda bych se zeptala na recenzi Maybelline Better Skin makeupu, viděla jsem ho v N&N, ale v O&P se myslím ještě nevyskytnul. Díky moc :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Upříně, je to jeden z těch produktů, u kterých moc nevím. Nezamilovala jsem si ho, nenávidím ho... Je takový "meh". Hlavně mám odstín, který mi přes léto nesedí, takže těžko říct. Znova bych do něj nešla, ale zas jsem ho neprozkoumala natolik, abych o něm mohl říct, že je na prd. Prostě takový nijaký stav :-/ Holt ne vždy to u všech produktů jde :(
  3. / ReplySimm
    Ja mám v poslednom čase smolu na produkty, ktoré naopak všetci ostatní chvália... Sklamala ma Jumbo Waterproof Pencil od Sephory, ktorá je ospevovaná široko ďaleko... vydržala mi na viečkach tak 3-4 hodiny, čistá tragédia. Ďalším prepadákom bola pre mňa High Impact mascara od Clinique, mám pocit, že na mojich riasach bol jej efekt nula, nula nič. Až sa bojím kupovať niečo dobré, aby to opäť nebolo len zlé :D
    • / ReplyGetTheLouk
      High Impact jsem měla a byla fajn, nepotřbeuju asi další, ale nebyl to průšvih, ejslti si dobře pamatuju. Jubo tužky mám ráda. Ale vadí mi, že mají špatné obaly a časem vysychají, což je prostě věc, kterou člověk jen tak do recenze těžko zahrne a nečeká ji. To ěm naštvalo :(
      • / Simm
        Teraz mi je z toho smutno ešte viac :D
  4. / ReplyLucka
    Ahoj Luci, myslíš, že tekutý korektor od Catrice je lepší než Fit me od Maybelline? :) Díky!
    • / ReplyGetTheLouk
      Jsou maličko jiné, Fit me je víc mokrý, víc zvláčňující a tky asi míň vydrží... :)
  5. / Replykubajda
    Říkala jsem si, že si přece nemám na co stěžovat...ALE! Koupila jsem si nedávno vatové tamponky v Lidlu a jsou PŘÍŠERNÉ! Nevím, co to je za "super" vylepšení, ale na oči už se nedají vůbec použít. Ještěže tam mají teď aspoň ty větší, které mi jsou příjemné moc.
    • / ReplyGetTheLouk
      Já je používám už strašně dlouho. Občas někdo řekne, že se změnily, ale mně to nepřijde. Pravda, mám doma docela dlušnou zásobu, takže možná že ,ám ejště starou várku ale mně přijdou ok :D
      • / kubajda
        Až si koupíš ty nové, tak tu změnu rozhodně poznáš, to by poznal i každý chlap podle mě :-D
      • / GetTheLouk
        Jaj :(
    • / ReplyLucka
      Ty malý klasický tampónky jsou fakt ŠÍLENÝ :(. Moc mě to mrzí, kupovala jsem je tam nonstop :(. Už je tam jen 60% bavlny :/. Ale ty velký jsou super!
  6. / ReplyElegant
    Nebudu mluvit o propadáku, ale naopak o objevu - šampon a kondicioner od Balea s vůní vanilka - je vážně peckovej, nikdy jsem po umytí neměla tak krásné vlasy :) Jinak, krásné video jako vždy, moc ti to sluší :) la-vie-elegante.blogspot.cz
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju :)
  7. / ReplySssa
    Ten camouflage concealer od catrice jsem si teď naprosto zamilovala, hlavně asi ptoto, že narozdíl od čehokoliv, co jsem doteď vyzkoušela, se mi nerozpíjí kolem paciček od brýlí. Jinak propadák je za mě bohužel make up match perfection od Rimmelu. Za prvé ta 100 Ivory je na mě tmavá a hlavně na mojí pleti oxiduje a dělá mi na obličeji nevzhledné oranžové fleky. Holt co nadělám :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Jo tak to mně teda bohužel jo... :( U RM mají i odstín 010 a ten je krásně světlej, ale jestli oxiduje, tak není o čem, no :(
  8. / Replyterka
    Lanýžový make-up od Dermacolu je pro mě naprostý propadák. Loupu se po něm, nevypadá to hezky. a to mám pleť smíšenou, t-zona se mi mastí, a v té se loupu úplně nejvíc. přitom jiné makeupy od Dermacolu mi vyhovovaly. teď jsem si místo korektoru koupila jeden takový a nemohu si ho vynachválit :) hezkou neděli, Lou!
  9. / ReplyMaki
    Naprostým propadákem jsou u mě Dermacol long lasting rtěnky! Koupily jsme si je s kamarádkou a nevydrží na rtech ani hodinu. Takže nějak nechápu, co je na nich dlouhotrvající :D A rty mám vysušené, jako bych tam tu rtěnku měla půl dne...
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak to mně dávají 12 hodin a jsou hezky příjemné :D
      • / Maki
        Já myslela ty klikací :-) Dvoufázové jsou super!

Leave a reply

Your email address will not be published.